20150204_9999_82-1-1190

Το νεοκλασικό της Τσακάλωφ βάφτηκε σε ένα πολύ μοντέρνο, “ανδρικό” γκρι.

Πώς προέκυψε το Athlesis, ποια ήταν η βασική ιδέα και ποιες οι επιδιώξεις σας; Θά ‘λεγε κάποιος ότι το Κολωνάκι είναι κορεσμένο από γυμναστήρια, αλλά μήπως τελικά υπάρχει πάντα χώρος για το όνειρο του καθενός;

Το Athlesis προέκυψε περισσότερο ως ανάγκη, ως εξέλιξη, ως δημιουργία. Μέσα από την πολύχρονη πορεία μας στο personal training, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio. Βασική ιδέα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών γυμναστικής, η οποία προάγει όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία και ισορροπία των γυμναζομένων. Χώρος πάντα υπάρχει και θα υπάρχει για οτιδήποτε νέο και πρωτοπόρο, το οποίο σέβεται τον πελάτη και τον αντιμετωπίζει προσωπικά.

athlesis130

Οι κρίκοι, ο σάκος του μποξ και άλλα old school εργαλεία δεν λείπουν από το γυμναστήριο.

Ποιοι είναι οι συντελεστές του Athlesis;

Δύο αγαπημένοι φίλοι: Ο Νίκος Γαζέτας και ο Πάνος Δορμπαράκης, μαζί, ως φοιτητές στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, συνεργάτες σε γυμναστήρια της Αθήνας και ιδιοκτήτες για χρόνια ενός χώρου personal training στο Κολωνάκι, αποφασίσαμε να ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

20150204_9999_32-1190

Η αίθουσα του spinning μοιάζει με κλαμπ και έχει κάτι από την ένταση όταν γεμίζει.

Προκρίνουμε σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.

Πώς διαφοροποιήστε από τον ανταγωνισμό; Σε ποια σημεία πρωτοτυπείτε; Ποια είναι η γενικότερη φιλοσοφία σας;

Η διαφορετικότητα του “Athlesis” και η επιτυχία του είναι συνυφασμένη με τη φιλοσοφία του: το “Athlesis” είναι ανθρωποκεντρικό. Ο γυμναζόμενος αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά. Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα. Έχουμε καθιερώσει ένα σύστημα με credits (με ελάχιστη εκκίνηση τα €70) που μπορεί ο πελάτης να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει, χωρίς δεσμεύσεις.

athlesis120-1190

Ασκήσεις εδάφους, με θέα την πολύβουη Τσακάλωφ.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι καλό να βλέπουμε την “κρίση ως ευκαιρία”. Σε εσάς πώς εμφανίστηκε επιχειρηματικά η ευκαιρία μέσα στην τρέλα της εποχής;

Και επιχειρηματικά και προσωπικά δεν “εκμεταλλευτήκαμε” τη συγκυρία της κρίσης για να δημιουργήσουμε. Πιστεύουμε διαχρονικά στη σκληρή προσωπική δουλειά, ο ένας εμπνέεται από το όραμα και τη φιλοσοφία του άλλου, επενδύουμε στη συνεργασία και στηριζόμαστε στην ειλικρίνεια των υπηρεσιών που παρέχουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει κάποιος τα μάτια του ανοιχτά στις εξελίξεις και να αφουγκράζεται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων.

athlesis140

Όλες οι αντιστάσεις σε ένα μηχάνημα, για την εκγύμναση ακόμα και “κρυφών” μυικών ομάδων.

Είναι ένα συγκεκριμένο κοινό το κοινό των γυμναστηρίων στην Ελλάδα; Ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες που το συνοδεύουν; 

Το κοινό των γυμναστηρίων και, γενικότερα, των ανθρώπων που αθλούνται έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πλέον τα οφέλη της γυμναστικής σε ό,τι αφορά την υγεία τους, αλλά και την ψυχολογία τους. Η ευεξία που τους χαρίζει η γυμναστική, τους βοηθά να αντιμετωπίζουν προβλήματα και τις δυσκολίες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σθένος. Η διαφορά με το παρελθόν σε σχέση με την οικονομική συγκυρία είναι ότι ο γυμναζόμενος έχει αυξήσει πλέον τις απαιτήσεις του ως προς την παροχή των υπηρεσιών που πληρώνει. Απαιτεί σεβασμό, δίκαιη σχέση αξίας-τιμής και αναζητά πολύ περισσότερο από πριν την προσωπική επαφή, την ανθρώπινη επικοινωνία.

20150204_9999_33-1190

Η “προκρούστεια” κλίνη του Pilates.

 

Διαβάστε ακόμα: Πως κρατιούνται σε φόρμα 23 επιδραστικοί Έλληνες

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top