Οι bisexual είναι καλύτεροι εραστές από τους straight άντρες;

  Έρευνα που πραγματοποίησε το Deakin University στην Αυστραλία υποστηρίζει ότι οι αμφισεξουαλικοί άνδρες είναι καλύτεροι στο κρεβάτι και καλύτεροι πατεράδες.

   
  8096549627_f618397107_o

  Οι γυναίκες αποφάσισαν: οι bisexual άντρες είναι καλύτεροι εραστές και σύντροφοι. (Φωτογραφία του χρήστη του Flickr you me)

  «Το να είσαι bisexual αυτομάτως σημαίνει ότι έχεις διπλάσιες πιθανότητες να βγεις ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου» είχε πει κάποτε με το κλασικό χιούμορ του ο Woody Allen. Βέβαια, αν είχε γίνει ήδη η έρευνα του Deakin University, ο γνωστός Αμερικανός δημιουργός θα είχε προσθέσει ότι «έχεις και μεγαλύτερες πιθανότητες να είσαι καλύτερος εραστής».

  Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο της Αυστραλίας. Υπεύθυνη ήταν η λέκτορας Maria Pallotta-Chiarolli, η οποία μίλησε με γυναίκες που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένες με bisexual άντρες.

  H Maria Pallotta-Chiarolli, μέσα από την έρευνα της, θέλει να αλλάξει την εικόνα που έχουν πολλοί άνθρωποι για τους bisexual άντρες, δηλαδή ότι είναι υποκριτές και βίαιοι.

  «Πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι σχέσεις μικτού σεξουαλικού προσανατολισμού δεν είναι “φυσιολογικές”. Ο στόχος της έρευνας είναι να σπάσει αυτές τις ταμπέλες πάνω από αυτά τα ζευγάρια» δήλωσε η Maria Pallotta-Chiarolli.

  Σύμφωνα με τις γυναίκες (από 19 έως 65 ετών) που συμμετείχαν στην έρευνα, οι bisexual άντρες είναι καλύτεροι εραστές και πιο καλοί οικογενειάρχες από ό,τι οι straight άντρες.

  «Πολλοί άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι απέναντι στους bisexual άντρες, τους θεωρούν υποκριτές και βίαιους. Πιστεύω ότι μέσα από την έρευνα θα πάψει να ισχύει αυτή η εικόνα, ενώ θα σταματήσουν να αντιμετωπίζουν υποτιμητικά και τις γυναίκες που επιλέγουν έναν bisexual σύντροφο».

   

  Διαβάστε ακόμα: 2 στις 3 γυναίκες τσεκάρουν το κινητό τους την ώρα που κάνουν έρωτα. Τελειώσατε;

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Πιο δημοφιλή

  Η νοσηλεύτρια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Άντζυ Τερζή γράφει ένα συγκινητικό κείμενο για γιορτινές μέρες και νύχτες δίπλα σε συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο κρεβάτι του πόνου. Μια πανέμορφη και γνησίως Χριστουγεννιάτικη (με την αυθεντική έννοια), μαρτυρία.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Τίποτα δεν είναι δύσκολο όσο φαίνεται και τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουμε. Υπάρχει τρόπος να πετύχουμε αυτά που θέλουμε τα επόμενα δέκα χρόνια; Ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Η γνωστή συγγραφέας και ψυχολόγος κάνει μια βουτιά στις στιγμές που την καθόρισαν, σ' αυτά που νοηματοδοτούν τη ζωή της, τους φόβους, τη φθορά και τη συγγραφή. Το αποτέλεσμα είναι μια ολότελα ξεχωριστή κατάθεση ψυχής.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Τι ώρα ξυπνάει, τι τρώει για πρωινό, πώς διατηρεί την ισορροπία σώματος και νου; Ο ηθοποιός και δάσκαλος της γιόγκα Αντώνης Φραγκάκης, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά που του διδάσκει η καθημερινή πρακτική της Ιyengar yoga.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή
  Button to top