Beatriz4cover

Άι-Βασίλης Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, των κόμικς και των πορνοταινιών. Photo Credit: Ellen Von Unwerth

ΑΆι-Βασίλης. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, των κόμικς και των πορνοταινιών.

 

 

ΒΒells (jingle). Τα καθυστερημένα της γειτονιάς σάς εύχονται «Χρόνια Πολλά». Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα. Εάν, παρ’ ελπίδα, σας πετύχουν σε στγμή αδυναμίας, αρπάξτε το τριγωνάκι, ανοίξτε τις χειροπέδες, πάρτε τους τα λεφτά και δώστε ένα μάθημα ζωής στα μαλακισμένα για το πώς επιβιώνουν σε περίοδο κρίσης.

 

ΓΓαλοπούλα. Μυστηριωδώς, η γαλοπούλα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού έχει πάντα τέσσερα πόδια.

 

 

ΔΔώρα. Ο 13χρονος γιος μου ήθελε τον «Εραστή της Λαίδης Τσάτερλι» κι ένα Chivas, για να το γιορτάσει με τους φίλους του, η 16χρονη κόρη μου τις «50 αποχρώσεις του γκρι» κι ένα σι-θρου μπέιμπι ντολ της Intimissimi. Η γυναίκα μου περιορίστηκε σ΄ένα ντιζαϊνάτο vibrator πολλαπλών ταχυτήτων. Νιώθω μόνος, πολύ μόνος.

ΕΈλατο. Το στόλισμά του με αηδίες το οφείλουμε στους Γερμανούς ήδη από τον 16ο αι. Λογικό.

 

 

ΖΖωή. Ένας ακόμη καινούργιος χρόνος λιγότερος.

 

 

 

ΗΉθος. Μπέσα και φιλότιμο: με τη νέα χρονιά, ας ξαναβρούμε αυτό που χάσαμε.

 

 

 

ΘΘέρμανση. Προτιμήστε μια αγελάδα, αντί για το κλιματιστικό σας.

 

 

 

ΙΙωσήφ. O πατέρας του Χριστούλη. Όχι ο Θεός. Ο άλλος.

 

 

 

ΚΚάλτσα. Έβαλα μία δικτυωτή και μία με ραφή. Όλες προτιμήσαν το βινύλιο.

 

 

ΛΛαμπάκια. Τα δικά μου είναι αναμμένα όλο το χρόνο. Παρ’ όλ’ αυτά, στόλισα με 4 σειρές μυγίτσες το έλατο κι εγώ πήγα και κάθισα στην κορυφή.

 

 

ΜΜάγοι. Τρεις και πολλοί ήταν: 1. Μελχιόρ – Βασιλιάς της Αραβίας – Χρυσό 2. Κάσπαρ – Βασιλιάς της Ταρσού – Λιβάνι 3. Βαλτάσαρ – Βασιλιάς της Αιθιοπίας – Μύρα. Φέτος βαρέθηκαν να πάνε. Το ανέθεσαν στον Χαϊκάλη.

 

ΝΝτύσιμο. Το κυριότερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε όμορφοι και εορταστικοί. Αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας (κυρίως επειδή θα μπείτε στο μάτι του αδελφού σας) και θα δώσει μεγάλη χαρά στους δικούς σας -ακόμα και σε κείνους απ’ τους δικούς σας που δεν γνωρίζετε και δεν θέλετε επ’ ουδενί να μάθετε.

 

Έλατο Το στόλισμά του με αηδίες το οφείλουμε στους Γερμανούς ήδη από τον 16ο αι. Λογικό.

Φιληθείτε γλυκά (κάτω από το Ου-Γκι) με τη σέξι κουμπάρα σας. Αλλά κυρίως με τη 16χρονη κόρη της. Η οποία σας βρίσκει συναρπαστικό και θέλει να σας γνωρίσει στις συμμαθήτριές της. Photo Credit: Ellen Von Unwerth.

ΞΞωτικά. Εντάξει παιδιά, γιορτές έχουμε. Αλλά σταματήστε να ασελγείτε επί της Ραχήλ Μακρή.

 

 

ΟΟυ – Γκι. Φιληθείτε γλυκά (από κάτω) με τη σέξι κουμπάρα σας. Αλλά κυρίως με τη 19χρονη κόρη της. Η οποία σας βρίσκει συναρπαστικό και θέλει να σας γνωρίσει στις συμφοιτήτριες της.

 

 

ΠΠουτίνγκα. Παρανοϊκό γλυκό, σήμα κατατεθέν της ωραίας ατμόσφαιρας των ημερών. Απόδειξη: αποτελεί επινόηση των Άγγλων και προσφιλές παράδειγμα της Μοριακής Γαστρονομίας.

 

ΡΡούντολφ. Εγώ. Στο έλκυθρο, τρίτο ταρανδάκι δεξιά.

 

 

 

ΣΣαμπάνια. Το ποτό της σχετικής γιορτής. Αυτό δεν αφορά στις γυναίκες. Το συνοψίζει η Madame Lilly Bollinger: «Πίνω σαμπάνια όταν είμαι ευτυχισμένη και όταν είμαι λυπημένη. Μερικές φορές όταν είμαι μόνη. Όταν έχω παρέα, τη θεωρώ υποχρεωτική. Χρονοτριβώ μαζί της, όταν δεν είμαι πεινασμένη και πίνω όταν δεν είμαι. Αλλιώς ποτέ δεν την αγγίζω – εκτός και αν διψάω».

 

 

ΤΤζάκι. Μην πετάτε τα δώρα που σας κάνανε στο τζάκι. Όχι μόνο συμβάλλετε στο φαινόμενο της αιθαλομίχλης, αλλά κι ο Άγιος μπαίνει κόκκινος και βγαίνει μαύρος.

 

 

ΥΥπαπαντή (της). Γιατί; Τώρα δεν είναι;

 

 

 

ΦΦάτνη. Παρακαλώ, η διάταξη στο εσωτερικό να αντιστοιχεί στην κατανομή των εδρών στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

 

 

 

ΧΧιονοδρομικό (κέντρο). Δεν είναι σωστό χριστουγεννιάτικα, όταν βρίσκεστε στο θέρετρο να σκέφτεστε ότι η γυναίκα σας αντί να κάνει σκι, θά ‘ταν πολύ καλύτερα να κάνει τη χιονοστιβάδα.

 

 

ΨΨΥΡΙΖΑ. Ψυχωτικός Ριζοσπαστικός Αυριανισμός. Η νέα χρονιά είναι μια υπόσχεση.

 

 

ΩΩμέγα. Πλάκα-πλάκα, τίποτα άλλο δεν μετράει όταν ανοίγεις τα δώρα των ανθρώπων που σ’ αγαπούν. Καλά Χριστούγεννα!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Το λεξικό του απενοχοποιημένου σεξ σε 26 στάσεις.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top