Ένα Andro Road-trip στην Kέρκυρα με την «μικρή θεά» DS 3 Crossback

Η Κέρκυρα είναι η «μικρή Ρώμη» για τον Μιχαήλ Ανδρουλιδάκη: ιταλική και συνάμα αυθεντικά ελληνική. Οδηγώντας την DS3 Crossback από την Αθήνα στο νησί, ο φωτογράφος του Andro γοητεύτηκε τόσο από τις ιστορικές διαδρομές στην πόλη του Ιονίου όσο και από τις τεχνικές δυνατότητες της γαλλικής «θεάς» των δρόμων.

H «θεά» DS 3 Crossback και ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης στους δρόμους της Κέρκυρας. Ενα ευτυχές συναπάντημα.

Το ταξίδι μου με την DS 3 Crossback στην Κέρκυρα για τις ανάγκες φωτογράφισης ξεκίνησε. Η High-tech Lady, όπως την ονόμασα το πρώτο λεπτό που την πρωτο-οδήγησα, συγκεντρώνει όλα όσα έχουν σημασία σε ένα μικρό SUV.

H τρικύλινδρη μηχανή είναι εύρυθμη και δυνατή, ενώ οι αναρτήσεις είναι μαλακές.

Με fashion-foward σχεδιασμό, το “μπαμπάτσικο” μικρό αυτό crossover με τον premium χαρακτήρα, υμνεί τη γνήσια ροπή των Γάλλων στις τολμηρές στιλιστικές πινελιές.

Καμπυλωτές αστραφτερές επιφάνειες και περίτεχνα μελετημένες λεπτομέρειες.

Οι καμπυλωτές αστραφτερές επιφάνειες και οι περίτεχνα μελετημένες λεπτομέρειες, όπως τα Matrix LED φώτα, τα διαμαντόσχημα μοτίβα στο εσωτερικό και το πτερύγιο καρχαρία μεταξύ των μπροστινών και πίσω θέσεων, δεν μπορεί να θυμίζουν τίποτα άλλο από μια γεμάτη αυτοπεποίθηση high-tech lady.

Η high-tech lady το ηλιοβασίλεμα.

Και μιλώντας για high-tech, από τα χερούλια που ανοίγουν ηλεκτρονικά προς τα έξω, τα flat-screen όργανα, το lane assist και την αναγνώριση οδικών σημάτων, η DS σου δηλώνει περίτρανα πως η υψηλή τεχνολογία είναι μια από τις βασικές της προτεραιότητες.

Η πλούσια τεχνολογία της καμπίνας και η καλή συνδεσιμότητα με το τηλέφωνο ψυχαγωγούν ευχερώς τους επιβάτες.

Η οδηγική συμπεριφορά της DS 3 Crossback στο ταξίδι μου από την Αθήνα στη “μικρή Ρώμη” που τόσο αγαπώ ήταν άριστη. H τρικύλινδρη μηχανή είναι εύρυθμη και δυνατή, ενώ η ανάρτηση του είναι μαλακή, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κινείται ομαλά, σαν να γλιστράει, και κάνοντας την οδήγηση ευχάριστη και απροβλημάτιστη.

Η DS 3 Crossback είναι ο ιδανικός σύντροφος για γρήγορες αποδράσεις.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι, τα καθίσματα σε υποστηρίζουν ευχάριστα, ενώ η πλούσια τεχνολογία της καμπίνας και η καλή συνδεσιμότητα με το τηλέφωνο, ψυχαγωγούν ευχερώς τους επιβάτες.

Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης διαπίστωσε από πρώτο χέρι τις εξαιρετικές δυνατότητες της DS 3 Crossback.

Το μανιτζέβελο μέγεθος μου επέτρεψε να κινούμαι με ευκολία στους στενούς δρόμους της Κέρκυρας, χωρίς παράλληλα να δίνει αίσθηση ανασφάλειας στο δρόμο.

Το μανιτζέβελο μέγεθος της DS 3 Crossback βοηθάει να κινείται με ευκολία στους στενούς δρόμους της Κέρκυρας.

Το υψηλής τεχνολογίας κορίτσι που σας περιγράφω, μάγεψε τόσο τους Ιταλούς όσο και τους Βαλκάνιους, καθώς καθόλη τη διαμονή μου στην Κέρκυρα, περαστικοί το χάζευαν εντυπωσιασμένοι σαν κάτι φερμένο από άλλον πλανήτη.

Η «θεά» στο Λιστόν.

Και γιατί επέλεξα να το αποθεώσω στην Κέρκυρα; Γιατί η “θεά” είναι τόσο high-tech όσο και κλασική. Πράγμα που δηλώνει ξεκάθαρα οτι η DS δεν είναι απλά ένα καπρίτσιο του ομίλου PSA να καταπιαστεί με τα premium αυτοκίνητα. Η DS ήρθε για να μείνει.

Ο δρόμος της επιστροφής. Πάντα με ασφάλεια, χάρη στην DS 3 Crossback.

P.S. Μην μπερδεύετε την DS με την Citroën. H DS είναι εντελώς άλλο έργο.

 

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, Βασίλης Κουρούπης
Styling: Πουκάμισο και παντελόνι (Χρηστάκης), Καπέλο: It’s a man’s class by Abaton

 

 

Button to top