Μπορεί η κλειτορίδα να μην είναι ένα κουμπί, αλλά ένας άντρας -αν ξέρει- μπορεί να βρει το… κουμπί της καλής του και να την ευχαριστήσει πολλαπλά εκεί κάτω (Milo Manara).

Η κλειτορίδα είναι η Ιερή, η Μεγάλη πιστοποίηση της γυναίκας ως σεξουαλικού όντος. Μητέρα του οργασμού, απαράβατο κέντρο λατρείας και φροντίδας από το οποίο πηγάζουν ανεκτίμητης ορμής ποτάμια, ηλεκτρισμένα, σχεδόν θανατηφόρα. Πώς αλλιώς; Αφού μιλάμε για το γυναικείο ανάλογο του πέους.

 

Η κλειτορίδα της καθεμιάς 

Η μητέρα μου φρόντισε να μου μιλήσει σχετικά νωρίς για την κλειτορίδα, ακόμα όμως αγνοώ πολλά για την δύναμή της στο σώμα μου. Διψώ να τα μάθω εν καιρώ και είμαι σίγουρη πως με το πέρασμα του χρόνου θα ξεκλειδώσω αρκετά μυστικά.
Πολλές γυναίκες, ανάμεσά τους και εγώ, δεν αντλούν ηδονή αγγίζοντας το αιδοίο τους με γυμνά δάχτυλα κατά την διάρκεια του αυνανισμού.

Βλέπω σε πορνό ταινιάκια γυναίκες που με ένα δάχτυλο αρχίζουν να χαϊδεύονται, ερεθίζοντας αμέσως την κλειτορίδα τους. Για μένα, ας πούμε, δεν είναι τόσο απλό. Γιατί ένα λάθος άγγιγμα εκεί πέρα πονάει. Και όχι, δεν έχω βρει ακόμα πώς να χαρίζω στον εαυτό μου το τέλειο, το σωστό. Το έχουν ευτυχώς πετύχει όχι λίγοι εκ των εραστών μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Η κλειτορίδα μας δεν είναι κουμπί για να την πατάτε και να την πιέζετε, είναι μια υπερευαίσθητη, ηφαιστειογενής ζώνη.

Είμαι σίγουρη ότι έχω κλειτοριδικό οργασμό, όμως τον επιτυγχάνω ερεθίζοντας τα “γύρω γύρω”. Όταν κάνω σεξ, αγαπώ την τριβή της ευαίσθητης περιοχής μου με αυτήν του άντρα και αυτό το έχω ακούσει από όλες σχεδόν τις γυναίκες με τις οποίες έχει τύχει να κάνω αυτήν την κουβέντα.

Όταν δείτε ότι αρχίζουμε να μεθάμε, επιχειρήστε μικρά, κοφτά χτυπηματάκια με τις άκρες των δαχτύλων σας πάνω στο στρογγυλό μας μαργαριτάρι (Μilo Manara).

Κάποιες φορές, μας τρομάζετε όπως θέλετε να ορμήσετε εκεί χαμηλά και να αρχίζετε να κάνετε διάφορα με την γλώσσα και τα χέρια σας. Η κλειτορίδα μας δεν είναι κουμπί για να την πατάτε και να την πιέζετε, είναι μια υπερευαίσθητη, ηφαιστειογενής ζώνη με διπλάσιες νευρικές απολήξεις από το πάνω άκρο του λατρευτού σας φαλλού.

Όταν μια γυναίκα καυλώνει, είναι δόκιμο να πούμε ότι έχει στύση. Η εξωτερική επιφάνεια της κλειτορίδας είναι ένα μικρό μόνο μέρος του πραγματικού μεγέθους της κλειτορίδας. Η εσωτερική της συνέχεια έχει μήκος γύρω στα 6, μπορεί και περισσότερα, εκατοστά σε σχήμα ψαλιδιού που αγκαλιάζει το άνοιγμα του κόλπου. Ο ιστός από τον οποίο είναι κατασκευασμένη είναι στυτικός.

Αφήστε μας να σας δείξουμε τον τρόπο που μας αρέσει. Αυτό που θα μας στείλει στην κόλαση είναι πιο απλό από ό, τι νομίζετε: αγγίξτε τα χείλη του αιδοίου, κοντά στην κλειτορίδα, αλλά όχι πάνω της απευθείας. Με τρία τέσσερα δάχτυλα (και όχι με ένα!) ζωγραφίστε μαλακά νοητούς κύκλους πάνω στο αιδοίο μας, με πυρήνα τους την κλειτορίδα.

Αντιστοίχως, τα ίδια μπορείτε να κάνετε με την γλώσσα σας. Φιλήστε μαλακά την γύρω περιοχή και μην τοποθετείτε την άκρη της γλώσσας σας πάνω στην κλειτορίδα μας. Κάντε την να εκραγεί στερώντας της σχεδόν κάθε επαφή μαζί σας. Ίσως προσέξετε ότι θα φουσκώσει και θα πρηστεί. Καλό σημάδι.

Το πιο ωραίο είναι να μας ξαφνιάζετε, να μας δείχνετε νέους δρόμους, μέσα από χάδια και κινήσεις σας που δεν υπακούν σε κανένα κανόνα.

Βαθείς, χορταστικοί αναστεναγμοί θα σας περιμένουν στην συνέχεια. Όταν δείτε ότι αρχίζουμε να μεθάμε, επιχειρήστε μικρά, κοφτά χτυπηματάκια με τις άκρες των δαχτύλων σας πάνω στο στρογγυλό μας μαργαριτάρι. Κι ύστερα, κάντε μας δικές σας με μια αργή, σταθερή διείσδυση.

Αυτή η διαδικασία μού έχει δώσει αλάνθαστους οργασμούς-το μόνο που δεν μου αρέσει είναι να την υποβάλω εκείνη την στιγμή, step by step, στον παρτενέρ μου, αν και έχει χρειαστεί μερικές φορές. Το πιο ωραίο είναι να μας ξαφνιάζετε, να μας δείχνετε νέους δρόμους, μέσα από χάδια και κινήσεις σας που δεν υπακούν σε κανένα κανόνα. Πολλά που γνωρίζω για το σώμα μου και το σεξ ευρύτερα, τα οφείλω σε άντρες που με αγάπησαν και με δίδαξαν (ακουσίως) γυμνοί. Θέλω να ελπίζω ότι το ίδιο θα λένε και για μένα κάποιοι.

 

Μια κλειτορίδα γλίστρησε στο θηλυκό μου στόμα

Όταν έκανα έρωτα προ ετών με ένα ζευγάρι αλλοδαπών μεσηλίκων, η γυναίκα ενθουσιάστηκε από την τεχνική μου στο γλείψιμο. Ουσιαστικά, ο άντρας της την πονούσε τόσα χρόνια, είδα πώς της το έκανε σε απόσταση αναπνοής. Και το έχω ζήσει και η ίδια. Μας ανοίγετε τα πόδια, τα οποία θέλετε να παραμένουν ορθάνοιχτα σε όλη την πράξη της αιδοιολειχίας, πιέζοντάς τα (εγώ εκεί έχω ήδη ξεκαυλώσει, προσωπικά) και, σαν να μην έφτανε αυτό, ορμάτε με δόντια, γλώσσες, χείλια, μύτες μέσα μας και παίρνετε παραμάζωμα τις φίνες στρώσεις του αιδοίου μας. Ο άντρας της μιλφ Αμερικανίδας μου της δάγκωνε (!) την κλειτορίδα. Αυτή βογκούσε και εκείνος νόμιζε ότι το έκανε από ευχαρίστηση… (Δεν αποκλείει αυτό την πιθανότητα αρκετές γυναίκες και υπό όρους να απολαμβάνουν ένα δαγκωματάκι εκεί κάτω).

Όταν έκανα έρωτα με μια αμερικανίδα μίλφ φίλησα τρυφερά το όρος της Αφροδίτης της, χάιδεψα το εσωτερικό των ποδιών, την κοίταζα στα μάτια έντονα.

Ανέλαβε ύστερα η αφεντιά μου δράση, πρώτη φορά αντιμέτωπη με ένα ορθάνοιχτο μουνί μπροστά μου (μύριζε βούτυρο και μέλι, ήταν ενυδατωμένο και άριστα αποτριχωμένο) και σκέφτηκα τι θα ήθελα να μου συμβεί εμένα. Φίλησα τρυφερά το όρος της Αφροδίτης της, χάιδεψα το εσωτερικό των ποδιών, την κοίταζα στα μάτια έντονα. Πέρασα με την γλώσσα μου τα εξωτερικά χείλη μερικές φορές απαλά κι ωραία, και ύστερα άρχισα να μπαίνω προς τα μέσα με τόσες δα κινησούλες και το στόμα μου πάντα δυναμικό να στηρίζει αυτό το ιδιότυπο φιλί μεταξύ δύο αλλιώτικων μεταξύ τους ζευγαριών από χείλη.

Ήξερα ότι το έκανα καλά, η λεκάνη της χαλάρωσε στα χέρια μου και τα δάχτυλά μου ξεκίνησαν ταυτόχρονο παιχνίδι με τον πωπό της. Συνειδητοποίησα ότι είμαι straight όταν με τσάκωσα να αντιλαμβάνομαι την διαδικασία ως μια δοκιμασία στην οποία πετύχαινα, όπως -μην γελάσετε- ένα άριστο, ζουμερό κέικ από τα χεράκια μου που φουσκώνει στον φούρνο ή μια χορευτική φιγούρα που αφήνει άφωνο το πλήθος σε ένα μαγαζί.

Η γυναίκα τελείωσε στο στόμα μου και, με ζήλια, συνειδητοποίησα ότι είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που μου είχε συμβεί εμένα αυτό το πράγμα. Δεν το κατάφερε ούτε εκείνη, λίγα λεπτά αργότερα, που ήθελε να ανταποδώσει το ευεργέτημα, αλλά αποφάσισα να υποκριθώ για πρώτη και τελευταία -μέχρι σήμερα- φορά στην ζωή μου. Το άξιζε η όλη ιεροτελεστία, βλέπετε.

Α, στην επόμενη ζωή μου θα ήθελα να κατέβω ως straight άντρας. Αν και νομίζω ότι ήμουν ένας στην προηγούμενή μου. Δεν είναι ποτέ βαρετό να είσαι ένας straight άντρας, αρκεί να το υποστηρίζεις. Αν είχα καλή μνήμη, ίσως θυμόμουν κι άλλες γυναίκες που έχω φέρει τους παρελθόντες χρόνους σε τρέμουλο οργασμικό και θα σας αφηγούμουν όλο χαρά τις εμπειρίες μου. Έχω την αυτάρεσκη υποψία ότι υπήρξα έκτακτος εραστής. Εξ ου και είχα αρκετά αποθέματα θηλυκότητας στην ψυχή μου, αυτά που τώρα, στην θηλυκή μου σαρκική υπόσταση, έχουν μετατραπεί σε αποθέματα αρρενωπότητας-σημαντικό παράσημο για τα φύλα να είναι, εντός τους, τελικά, ρευστά, όχι από άποψης σεξουαλικότητας κατ΄ανάγκη, αλλά για λόγους επαρκέστερου αγκαλιάσματος της ολότητας του Ανθρώπου. Τα οφέλη στην αρένα του έρωτα είναι προφανή. Αλλά ας μην ξεφύγουμε από την Αγία Κλειτορίδα.

 

Ο μέγας οργασμός της γυναίκας

Ερευνητές του Ιταλικού Κέντρου Σεξολογίας της Φλωρεντίας κατέληξαν στο ότι είναι πρακτικά αδύνατον μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό μόνο με διείσδυση, χωρίς την εμπλοκή της κλειτορίδας. Ξεχάστε, λοιπόν, προσωρινά το σημείο G (για το οποίο ακόμα ερίζουν ειδικοί και μη) και πιάστε το σημείο C.

Κάντε μας σεξ και έρωτα μπαινοβγαίνοντας μέσα μας χωρίς να ξεχνάτε τις μαγικές δυνάμεις της τριβής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόλπος μας δεν συμμετέχει στο παιχνίδι. Έχει και η διείσδυση τους δικούς της κανόνες και, πιστέψτε μας, είναι το μόνο εύκολο στο σεξ, αρκεί να θυμάστε ότι μπαίνετε σε σώμα ανθρώπου και όχι σε καμιά τρύπα στον τοίχο ή στο βαθούλωμα του εφηβικού σας μαξιλαριού.

Κάντε μας σεξ και έρωτα μπαινοβγαίνοντας μέσα μας χωρίς να ξεχνάτε τις μαγικές δυνάμεις της τριβής: το κάτω μέρος της κοιλιάς σας μάς χαϊδεύει ευχάριστα και η βάση τους πέους σας μάς οδηγεί σε στιγμιότυπα ατόφιας ευτυχίας, βασισμένης στον ρυθμό και στον συντονισμό μας. Στο σημείο αυτό, αποκαλύπτω ανερυθρίαστα την προτίμησή μου σε τριχωτά αρσενικά, με περιποιημένη, κατά προτίμηση, την κάτω κόμη τους. Τα πλήρως αποτριχωμένα πέη και γύρω περιοχές, δεν επιτυγχάνουν την μαυλιστική τριβή που σας περιγράφω η οποία οδηγεί με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε γυναικείο οργασμό.

Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, η ποιότητα και η ποσότητα του οργασμού μας εξαρτάται από το μέγεθος και την θέση της κλειτορίδας μας. Το 20% των γυναικών που παραδέχονται ότι φτάνουν σε οργασμό συστηματικά, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, είτε έχουν μεγαλούτσικη κλειτορίδα, είτε η κλειτορίδα τους είναι τοποθετημένη κοντά στο άνοιγμα του κόλπου. Άρα δεν είναι όλες οι κλειτορίδες το ίδιο μεγάλες ή το ίδιο σωστά τοποθετημένες, όπως δεν είναι όλα τα πέη το ίδιο εντυπωσιακά στο μέγεθος, στην υφή και την σκληρότητα.

Ερευνητές του Ιταλικού Κέντρου Σεξολογίας της Φλωρεντίας κατέληξαν στο ότι είναι πρακτικά αδύνατον μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό μόνο με διείσδυση (Μilo Manara).

Πάντα, όμως, αξίζει το ταξίδι του οργασμού. Ο σύντροφός μου χαμογελάει πλατιά κάθε φορά που με φέρνει σε έναν, εδώ και αρκετά χρόνια. Άραγε, ξέρει ότι το παρατηρώ μέσα από τα μισόκλειστα μάτια μου; Ένα 10% από εμάς επιτυγχάνει squirting, δηλαδή οργασμό δια μέσου της ουρήθρας. Λέγεται, ως αστικός θρύλος, ότι κάθε μα κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει, αρκεί να ξέρει ο άντρας. Πρόσφατα, μάλιστα, ένα ινσταγκραμικό μου φλερτ μού το υποσχέθηκε βάζοντάς με σε πειρασμό, δεσμευμένη γυναίκα.

Μην συγκαταλέγετε εαυτούς στην κατηγορία των δεινών εραστών, από την στιγμή που η στύση σας κρατάει δέκα λεπτά.

Έχω ακούσει από άντρα την ατάκα “η δικιά μου κάνει δέκα ώρες να χύσει” και χωρίς να τον ρωτήσω μού αποκάλυψε ότι ο ίδιος θέλει…δέκα λεπτά. Κύριοι, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Φυσικά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην συγκαταλέγετε εαυτούς στην κατηγορία των δεινών εραστών, από την στιγμή που η στύση σας κρατάει δέκα λεπτά, από την άλλη η “προωρότητά σας” είναι παιδαριώδες να αποτελεί οιονεί εμπόδιο στην ικανοποίηση της παρτενέρ σας. Αφού τελειώσετε, τελειώστε μας, γιατί ελάχιστες μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως εσείς, μέσα σε πέντε-δέκα λεπτά.

 

Ο μέσος μας χρόνος είναι το εικοσάλεπτο, αλλά, όπως και να έχει, μόλις ανακουφιστείτε, βάλτε άμεσα τα δάχτυλα στο παιχνίδι για να αντικαταστήσουν τον γλυκομαραμένο σας, αναστενάρη πούτσο και, επίσης, χρησιμοποιείστε το στόμα σας, γλωσσοφιλώντας μας εκεί κάτω με αβρότητα και πάθος.

Ο οργασμός μας, ημών των γυναικών, βελτιώνεται με τα χρόνια. Όχι μόνο γιατί όσο μεγαλώνουμε, μας μαθαίνουμε καλύτερα και άρα απελευθερωνόμαστε, αλλά επίσης γιατί το μέγεθος της κλειτορίδας μας αυξάνει ανάλογα με την ηλικία μας. Για την ακρίβεια, η κλειτορίδα μιας 35χρονης γυναίκας είναι τετραπλάσια από εκείνη μιας έφηβης (!). Μετά την εμμηνόπαυση, επταπλασιάζεται.

Σε αντίθεση με εσάς, εμείς οι γυναίκες όσο ωριμάζουμε, τόσο περισσότερο απολαμβάνουμε τον έρωτα. Είδατε και μόνοι σας, αν διαβάσατε προσεκτικά, για πόσα καλά που μας συμβαίνουν ευθύνεται η ακριβή μας η κλειτορίδα, αυτό το έσω ποίημα της κάθε μίας από εμάς.
Να μας την προσέχετε, παρακαλούμε πολύ, να μην την λησμονάτε, αλλά να μην την ταλανίζετε και υπερβολικά. Φερθείτε της με μια διακριτικά σνομπ υποταγή: αν σας συμπαθήσει πολύ η Κυρία μας, θα περάσετε θαυμάσιες νύχτες μαζί μας. Γιατί όχι, και μια ολόκληρη ζωή.

 

*Extra Bonus αυτό το βίντεο που αρκετοί από εσάς ίσως βρείτε «κουλτουριάρικο», όσοι το πιάσετε όμως θα ήθελα να αφήσετε τα στοιχεία σας στην γραμματεία.

 

Διαβάστε ακόμα: Γεωργία Δρακάκη – «Όταν γυρίζω σπίτι το πρωί, μετά από μια νύχτα πάθους».

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top