Πιο δημοφιλή

Το 2002, ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας συνάντησε τον επιχειρηματία Ντόρη Μαργέλλο. «Θα σε στείλω ένα χρόνο στην Ισπανία και τη Γαλλία», του είπε εκείνος, «να μάθεις τι συμβαίνει τώρα». Όταν γύρισε, ήταν ήδη έτοιμο το «48, the restaurant», ένα εστιατόριο που δεν μακροημέρευσε αλλά άφησε εποχή. Αυτή είναι η ιστορία του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πολυδιάστατος, εκρηκτικός καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε παρά να χρωστάει σε ξεχωριστούς ανθρώπους - και το αναγνωρίζει από καρδιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν Χριστούγεννα σαν τώρα, πριν λίγα χρόνια στο παγωμένο Παρίσι. Ένας ανόητος καβγάς μου θύμισε όλα όσα χρωστάω στον εφηβικό, μα διαρκή μου έρωτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σκιτσογράφος του παγκόσμιου best seller «LOGICOMIX», νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πιο δικό του άνθρωπο, και ας μη ζει εκείνος πια. 'Εναν αυθεντικό μπαμπά της παλιάς σχολής, με ένα σωρό ελαττώματα αλλά και παραδειγματικό ήθος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης και chef του βραβευμένου από τον οδηγό Michelin εστιατορίου «Αθήρι», δεν είχε ευχαριστήσει ως σήμερα τον φίλο και συνάδελφό του. Ήρθε η στιγμή να μοιραστεί μαζί μας πως ήταν ο Πέσκιας που του αποκάλυψε τη δύναμη της απλότητας στην κουζίνα. Και τον απελευθέρωσε σαν δημιουργό!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο μόνος Έλληνας κολυμβητής με παρουσία σε τελικούς 3 συνεχόμενων Ολυμπιάδων και το 2013 κατέκτησε το χρυσό στα 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης. Νιώθει όμως την ανάγκη να φωνάξει δυνατά πως τα χρωστάει όλα στον φίλο και προπονητή του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Στράτος Τζίτζης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλο του και σημαντικό δημιουργό που τον βοήθησε όσο κανείς στα πρώτα βήματά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top