Ο πρωταθλητής στίβου Γρηγόρης Σουβατζόγλου εν ώρα προπόνησης (Φωτό: Μόνικα Κρητικού για το Andro).

Oι κανόνες είναι για να σπάνε. Ειδικά αν είναι για καλό σκοπό. Το Ladies Run καθιερώθηκε ως ένας ιδιαίτερος θεσμός επειδή ακριβώς έριχνε όλα τα φώτα στις γυναίκες. Ήταν και παραμένει ο δικός τους αγώνας δρόμου. Οι κυρίες είναι οι πρωταγωνίστριες. Ουδείς άντρας είχε το δικαίωμα να παρεισφρήσει και να τους «χαλάσει» τη γιορτή.

Το Instagram overlay για τη συμμετοχή των ανδρών που θα βρείτε στο App.

Φέτος, όμως, επειδή ακριβώς τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας και του εγκλεισμού, αυτός ο βασικός κανόνας δύναται να παραληφθεί. Στo Ladies Run VIRAL, οι άντρες έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος, αρκεί να είναι προς τιμήν μιας κυρίας. Μάλιστα, η συμμετοχή τους είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, καθώς έτσι θα βοηθήσουν να συγκεντρωθούν ταχύτερα τα χρήματα για τις προσφορές του αγώνα μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Ειδικά αυτή την εποχή που η πανδημία κάνει πιο επείγουσες τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων γυναικών που το Ladies Run στηρίζει από το 2012.

Είναι μια πράξη ουσίας, αλλά και αβρότητας. Ένα γενναίο τρέξιμο, και μάλιστα για καλό σκοπό θα εκτιμηθεί. Οι κύριοι που θέλουν να τρέξουν στο Ladies Run VIRAL το μόνο που χρειάζεται να κάνουν πέρα από το να δηλώσουν συμμετοχή είναι να ανακοινώσουν στα Social Media τη Lady για την οποία τρέχουν, και να την κάνουν tag, καθώς και τον επίσημο λογαριασμό του αγώνα, @ladiesrungrece!

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας Αλέξης Παππάς (Φωτό: Μόνικα Κρητικού για το Andro).

Φυσικά, οι επιδόσεις των gentlemen θα ανέβουν σε ξεχωριστό πεδίο, εκτός συναγωνισμού απέναντι στις Ladies. Εδώ δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού μεταξύ φύλων, αλλά κοινή προσπάθεια μπρος σε έναν όμορφο σκοπό.

O τραγουδιστής και fitness coach Obi Omah γνωρίζει πολύ καλά τα οφέλη της άσκησης (Φωτό: Taphteam  για το Andro).

Να σημειωθεί πως το Goodie Bag με το επίσημο Τ-shirt θα σταλεί στη διεύθυνση που συμπληρώσουν οι κύριοι στη φόρμα εγγραφής, ώστε να το προσφέρουν με τη σειρά τους στη Lady που θα επιλέξουν!

Ο πρωταθλητής στο τρίαθλο Θάνος Δημάκης έχει ταυτίσει τη ζωή του με τη χαρά της άθλησης (Φωτό: Μόνικα Κρητικού για το Andro).

Oσο για τις κυρίες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο Ladies Run VIRAL, ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να μετατρέψουν τον αγώνα σε ένα θαυμαστό online activation.

Το μόνο που έχoυν να κάνουν είναι να κατεβάσουν το App στο κινητό τους, να διαλέξουν το μέγεθος του τεχνικού T-shirt που θα έρθει σπίτι τους, και να μπουν στην κλήρωση για stylish δώρα!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΕΔΩ!

 

Διαβάστε ακόμα: Ladies Run VIRAL – ο (προσωπικός) αγώνας της χρονιάς, «κόντρα» στην πανδημία!

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top