Μπορούν και μόνα τους τα κορίτσια (milomanara.it).

Λεσβίες, λεσβίες, λεσβίες. Ξέρω αρκετές, κάποιες είναι φίλες μου, τις θαυμάζω όλες. Όσο και αν σεξουαλικό τους σύμπαν μου φαντάζει μυστηριώδες και πολύ απομακρυσμένο από το δικό μου φιλοσοφικά και πρακτικά, άλλο τόσο ενδιαφέρον μου προξενεί να το εξερευνήσω.

Οφείλω να ομολογήσω για πρώτη φορά στον εαυτό μου ότι υπήρξε κάποτε ένα κορίτσι για το οποίο είχα αισθανθεί ατόφια, ερωτική έλξη. Ίσως διαβάζει τώρα, ίσως καταλαβαίνει, δεν με πειράζει καθόλου, θεωρώ πως είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω μαζί της μόλις την δω-έχω χρόνια να την δω. Η Ν., με το δέρμα στο χρώμα της βανίλιας, το πεντακάθαρο πρόσωπο, την αυθάδη μυτούλα και τα σχετικά κοντά μαλλιά-μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που υπάρχουν εκεί έξω.

Κάναμε, πριν μερικά χρόνια, λίγη παρέα, ένα βράδυ ήθελε να έρθει να κοιμηθούμε μαζί στο φοιτητικό μου σπίτι, η καρδιά μου χτυπούσε πολύ γρήγορα. Προς Θεού, έχω κοιμηθεί με ένα σωρό φίλες στην ζωή μου. Όμως, με τη Ν. ήταν αλλιώς.

Οι αληθινές λεσβίες, οι εξω-τσοντικές, δεν θέλουν κανέναν άντρα στο κρεβάτι τους, γιατί αν ήθελαν δεν θα ήταν λεσβίες.

Δεν έγινε τίποτα, αισθάνθηκα κάποιες φορές ότι ίσως έπρεπε να έχω κάνει μια πρώτη κίνηση, έστω για πλάκα-ντρεπόμουν.Με είχα κάνει εικόνα να την αγγίζω, να την χαϊδεύω μέσα και έξω, να της φιλώ το στήθος, αισθανόμουν ένας θηλυκός πρίγκιπας δίπλα της κι αυτή μια εύθραυστη χρυσαλλίδα στην αγκαλιά μου.

Όλα αυτά τώρα τα σκεφτόμουν εγώ, που αγαπώ τα αρσενικά με τα δυνατά χέρια που από το βάρος τους λυγίζει το στήθος και μετατοπίζεται μες στο δωμάτιο το κρεβάτι. Ναι! Ίσως επειδή αφέθηκα ελεύθερη για να το αισθανθώ όλο αυτό. Ακόμα και τα πολύ ενστικτώδικα και ορμονικά παιχνίδια της έλξης, στηρίζονται στον τρόπο που ο νους του καθενός και της καθεμιάς μας ταξιδεύει.

Γιατί η καύλα η σωστή για να’ ρθει, απαιτεί ελευθερία πλέουσα σε θάλασσες ανοιχτές.

«Εμείς τα κορίτσια, εξερευνούμε το σώμα μας καθρεφτίζοντάς το στα σώματα των συμμαθητριών μας από το σχολείο» (milomanara.it).

 

Πώς γίνεται η μέση γυναίκα να έχει πάει με γυναίκα;

Η φαλλοκρατία έχει δώσει, προς όφελός της, μια ανάσα στις γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους, χωρίς αυτό να τις καθιστά εξόριστες, με τον τρόπο που θα συνέβαινε στην περίπτωση ενός άτακτου ετεροφυλόφιλου άντρα με τάσεις πειραματισμού. Απλώς, η συντριπτική πλειονότητα των στρέιτ αντρών, θεωρούν ότι λεσβιακό σεξ είναι δύο μουνάρες που γλείφονται και χορεύουν ηδονικά μεταξύ τους με λάγνο βλέμμα στραμμένο σε κάποιον διερχόμενο άντρα για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι τους. Δεν τους είναι εύκολο να δεχθούν ότι οι λεσβίες, οι αληθινές λεσβίες, οι εξω-τσοντικές, δεν θέλουν κανέναν άντρα στο κρεβάτι τους, γιατί αν ήθελαν δεν θα ήταν λεσβίες.

Η πιο συνηθισμένη απορία τους είναι: «Αφού δεν θέλετε άντρα στο κρεβάτι, τότε γιατί χρησιμοποιείται strap ons και άλλα παιχνίδια που παραπέμπουν στο αντρικό μόριο;». Η απάντηση που έρχεται από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι πως έχει άλλη αίσθηση να νιώθουν πως διεισδύει μέσα τους μια γυναίκα και άλλη ένας άντρας.

Κατανόησέ το αυτό, επιτέλους, λατρευτέ μου στρέιτ αρσενικέ, τόσο δύσκολο σου είναι; Επειδή εσένα σου αρέσει η πίπα, δηλαδή, θα μπορούσες να λειτουργήσεις το ίδιο αν θα στην έπαιρνε ένας άντρας; Έτσι είναι με τις λεσβίες. Περνούν καλά μεταξύ τους, δεν χρειάζονται το πουλί σου στο κρεβάτι τους.

Οι γυναίκες που το χρειάζονται δεν είναι λεσβίες-μπορεί να είναι bisexuals ή απλώς ζωηρές και φιλομαθείς. Δεν είναι λεσβιακός έρωτας αυτό που συμβαίνει μεταξύ δύο γυναικών που βρίσκονται στο κρεβάτι με έναν άντρα. Εμείς απλώς παίζουμε λίγο μεταξύ μας για να σε ανάψουμε, ουσιαστικά και οι δύο θέλουμε εσένα, αυτό εσύ επίσης το ξέρεις στο βάθος κι έτσι το παιχνίδι γίνεται εξόχως απολαυστικό.

Είναι κολακευτικό για μια γυναίκα να την ποθεί μια άλλη.

Ακόμα, εμείς τα κορίτσια, εξερευνούμε το σώμα μας καθρεφτίζοντάς το στα σώματα των συμμαθητριών μας από το σχολείο, ψαύοντας τα βυζιά των κοριτσιών από την ρυθμική και φιλώντας τις κολλητές μας για να βαθμολογήσουμε η μία την άλλη στις τουαλέτες.

Οι γονείς μας δεν μας μαλώνουν όταν μας βλέπουν μικρές να χαϊδεύουμε και να αγκαλιάζουμε η μία την άλλη, σε αντίθεση με τα αγοράκια στο basic μεσογειακό και βαλκανικό περιβάλλον που στην οποιαδήποτε «παρέκκλισή» τους από τους κανόνες του σεξουαλικού τους φύλου, υπάρχει μια φωνή κι ένα βλέμμα να τα επαναφέρει στην τάξη.

Έτσι, εμείς νιώθουμε πιο άνετα από εσάς, κατά βάση. Θυμάμαι που είχα τριφτεί με μια φίλη από το δημοτικό (αγαπητή Δ, τα σέβη μου) κάτω από μια κουβέρτα στον καναπέ του άδειου από γονείς σπιτιού μιας άλλης φίλης, φορώντας μόνο τα βρακιά μας. Αναπαριστάναμε τον έρωτα ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μία γυναίκα. Είχε πλάκα-αλλά δεν το κάναμε μόνο για πλάκα, το κάναμε και επειδή τα ροδαλά μας αιδοία, αυτά των δώδεκα και ούτε χρόνων, έβρισκαν ένα είδος απόλαυσης στην μεταξύ τους τριβή πάνω από τα κιλοτάκια.

Είναι κολακευτικό για μια γυναίκα να την ποθεί μια άλλη-ναι, ξέρω, εσάς τους στρέιτ (όχι όλους) σας την δίνει να σας την πέφτει μια «αδερφή». Στην διάρκεια του erasmus μου στην Κωνσταντινούπολη, συνέβη κάτι συναρπαστικό: μου την έπεσε μια Ιρανή σε ένα κλαμπ. Μου έμοιαζε πολύ, εκείνη νόμιζε ότι ήμουν από το Ιράν και εγώ την είχα περάσει για Ελληνίδα. Δύο ψηλές μελαχρινές που χόρευαν και χαζολογούσαν μες στο μαγαζί, ουρλιάζοντας λίγες φράσεις στα αγγλικά μπας και ακουστούν. Κάποια στιγμή, με πιάνει από το χέρι και με βγάζει στο μπαλκόνι του μαγαζιού. Με φιλάει στο στόμα. Τέτοιο φιλί βαθύ, απαλό και τρικυμισμένο δεν έχω ξαναβρεί πάνω στο στόμα μου από τότε. Δύο κούκλοι Τούρκοι μας κοίταζαν-τους είχαμε δει. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.

Οι λεσβίες χρησιμοποιούν δάχτυλα, γλώσσα και δονητές ή/και strap ons (milomanara.it).

Όταν χρειαστήκαμε ανάσα και χωρίσανε τα πρόσωπά μας, μου ζήτησε να την ακολουθήσω σπίτι της-δεν ακολουθώ ποτέ όμως random ανθρώπους που γνωρίζω εκεί έξω στα σπίτια τους. Και δε νομίζω να την ακολουθούσα, ούτως ή άλλως. Ήμουν 21 ετών, εκείνη 35ρα. Την χαιρέτησα διακριτικά, με περίμενε η φίλη μου η Σύλβια έξω από το μαγαζί, έπρεπε να συνεχίσουμε κάπου αλλού-τι μποέμικα ζήσαμε στην Πόλη εκείνη την εποχή, αλήθεια.

Θυμάμαι το πρόσωπό της, με τα άγρια, μαύρα της μάτια να με καρφώνουν για ώρα, όσο προχωρούσα μακριά της. Βγήκε μέχρι έξω και με φώναξε. Georgia! Πάνω στην Istiklal. Κάθε τόσο γυρνούσα και την κοίταζα, μέχρι που έτρεξε να με προλάβει. Τράβηξα την Σίλβια και την έχωσα μέσα σε ένα παρακείμενο μπαράκι. Η Ιρανή μας έχασε κι εμείς είχαμε να την συζητάμε για μέρες.

Η μέση λεσβία γυναίκα είναι αρκετά ζηλιάρα και κτητική, εξ ου και δεν πολυπαίζουν όργια και τρίο μεταξύ λεσβιών.

Όμως, όλα αυτά δεν είναι λεσβιακές ιστορίες.

Το σεξ ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες έχει πολλή μαγεία, λένε. Πολλά χάδια, πολλά φιλιά, διάρκεια, ένταση, όλα. Συζητώντας με λεσβίες φίλες και γνωστές μου για αυτό το άρθρο, διαπίστωσα ότι όλες μου είπαν ότι η μέση λεσβία γυναίκα είναι αρκετά ζηλιάρα και κτητική, εξ ου και δεν πολυπαίζουν παρτούζες και όργια και τρίο μεταξύ λεσβιών.

Επίσης, δεν ισχύει το ότι παίρνουν ρόλους στο κρεβάτι. Κάποιες είναι πιο ενεργητικές, άλλες πιο παθητικές, συνήθως οι ρόλοι εναλλάσσονται.

Το ότι είναι συναισθηματικές και συνειδητοποιημένες -καμιά φορά, μάλιστα, θεωρούν υπερβολικούς τους gay άντρες που κάνουν σεξ μέσω εφαρμογών όλη μέρα κι όλη νύχτα- δεν σημαίνει ότι κι αυτές δεν γουστάρουν κάποτε ένα περιποιημένο one night stand.

Οι λεσβίες χρησιμοποιούν δάχτυλα, γλώσσα και δονητές ή/και strap ons. Δεν αγαπούν μόνο το αιδοίο, αλλά και τον πρωκτό. Πάντως, όπως δήλωσε η λεσβία Jenny Block σε ρεπορτάζ της αμερικάνικης HuffPost: “Δεν χρειαζόμαστε ένα πέος προκειμένου να έχουμε οργασμό. Στην πραγματικότητα, μερικές λεσβίες δεν έχουν καθόλου την ανάγκη της διείσδυσης. Αυτό είναι απλά ένα προνόμιο. Τα δάχτυλα είναι πολύ πιο ευέλικτα απ’ ότι ένα πέος και υπάρχουν πολλά sex toys που μπορούν να βοηθήσουν.

Η διείσδυση, όμως, δεν είναι το κλειδί για τον γυναικείο οργασμό. Είναι ένα συστατικό. Το λεσβιακό σεξ δεν είναι η απομίμηση του straight σεξ και αυτό είναι τέλειο, καθώς οι μελέτες δείχνουν ότι οι λεσβίες έχουν περισσότερους οργασμούς. Γιατί; Επειδή γνωρίζουμε τα… όπλα μας και ξέρουμε τι να κάνουμε με αυτά και δεν υπάρχουν προκαταλήψεις σχετικά με το σεξ. Αυτό είναι που κάνει το λεσβιακό σεξ τόσο λαμπρό και αυτό θέλω να μπορούσαν να απολαύσουν οι straight φίλοι μου.”

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι με γυναίκα, σε σχέση και ερωτευμένες, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ βαπτισμένες λεσβίες.

Οι λεσβίες δεν είναι «νταλικέρηδες» ή «αγοράκια», όπως μπορεί να νομίζεις. Υπάρχουν οι butch (αρρενωπές) και οι femme (θηλυπρεπείς). Δεν σημαίνει, όμως, ότι αυτές οι δύο κατηγορίες συναντώνται σεξουαλικά πάντοτε μεταξύ τους. Όυτε ότι όλες οι λεσβίες του ντουνιά υπάγονται στις κατηγορίες αυτές. Αν σου δείξω τις φίλες μου, θα εκπλαγείς. Μόνο για δύο, ίσως τρεις, θα μπορούσες να κάνεις συνειρμό. Γνώρισα πρόσφατα και μια κοπέλα που είχε σχέση πολλών ετών με έναν υπέροχο άντρα, πολύ όμορφο, μορφωμένο και καλότατο. «Καταλάβαινα κάπου μέσα μου ότι τον αγαπώ σαν φίλο, σαν άνθρωπο, αλλά δεν ένιωθα τις ερωτικές ποιότητες που αισθάνθηκα, μόλις χωρίσαμε, με γυναίκες που πήγα. Τα είδα όλα με τις γυναίκες, είδα ότι εκεί βρίσκομαι σεξουαλικά…», μου είπε.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι με γυναίκα, σε σχέση και ερωτευμένες, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ βαπτισμένες λεσβίες. Πολλές φορές, μια γυναίκα μετά από τα 35 ή τα 40, βρίσκει ό, τι έψαχνε σε όλη της την ζωή από άντρες, στην αγάπη μιας γυναίκας. Αυτό μου ακούγεται τόσο φυσιολογικό και όμορφο, εν τω μεταξύ. Όπως και το ότι αυτές οι δύο γυναίκες που συναντήθηκαν, θα μπορούσαν να έχουν ένα παιδί κάποια στιγμή. Το ότι μια γυναίκα επιλέγει για σύντροφό της γυναίκα δεν σημαίνει ότι παύει να αισθάνεται την ανάγκη ή/και την επιθυμία να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που ξεφεύγει, όσο να πεις, από το σεξουαλικό περιεχόμενο της στήλης.

Παρεμπιπτόντως, αγαπημένη μου αναγνώστρια που κι εσύ διαβάζεις Αndro και μπράβο σου, θέλω να σου πω ότι, αν πιστεύεις πως βρήκες τον άντρα που κάνει την τέλεια αιδοιολειχία, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Εκτός κι αν σε έχει γλείψει η λάθος γυναίκα, φυσικά…

 

Διαβάστε ακόμα: Πολυγαμία ή κέρατο;

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top