H ιερότητα του αυνανισμού (Milo Manara).

Κορίτσια που τριφτήκατε πάνω στον μεγάλο σας αρκούδο και αγόρια που περάσατε ώρες μέσα στο μπάνιο, γίνατε τώρα εραστές και ερωμένες, μάνες, σύζυγοι ή και τίποτε από όλα αυτά και συνεχίζετε να αυτοϊκανοποιείστε. Ξέρω ότι ακόμα το κάνετε, ίσως λιγότερο συχνά, ξέρω ότι ακόμα το ευχαριστιέστε, ίσως όχι με την ένταση που το συνηθίζατε, ξέρω.

Καθώς τα δάχτυλα και τα χέρια ικανοποιούν εαυτόν, ο νους καλπάζει φαντασιακά όπου θέλει. Με το ερέθισμα μιας ταινίας πορνό ή και σκέτα, χωρίς τίποτα να προβάλλεται μπροστά. Τα μάτια κλείνουν και μες στο κεφάλι συντελούνται όργια και αναπαριστώνται είτε σκηνές βιωμένες στο παρελθόν είτε δημιουργημένες από τις πιο βαθιές επιθυμίες σας.

Σεξ με τον ταξιτζή που με άφησε σπίτι χθες το απόγευμα. Σεξ με τον άντρα μου και να μας βλέπει η γειτόνισσα και να τρίβεται και ύστερα ο άντρας μου να την περιλάβει. Καθόλου σεξ: εγώ ξαπλωμένη και δέκα άντρες να μαλακίζονται από πάνω μου.

Και ούτω καθεξής.

Οι άντρες νομίζουν ότι εμείς τα κορίτσια δαχτυλωνόμαστε ή βάζουμε πράγματα… εκεί που ξέρετε. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα -και ενδιαφέροντα”.

Πώς μ’ ανάβει.

Πρώτη φορά στην ζωή μου που κατάλαβα πως έχω μαγικές δυνάμεις ήταν στην κρεβατοκάμαρα των γονιών. Ξαπλωμένη μπρούμυτα, έβλεπα ντόλτσε βίτα στην μικρή τηλεόραση κι η γιαγιά από μέσα κάτι έκανε, δουλειές σπιτιού. Μια τυχαία κίνηση των γοφών μου, μάλλον για να βολευτώ καλύτερα, έδωσε το μήνυμα στο σώμα μου ότι δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αρχίσει να τρίβεται πάνω στην πικέ κουβέρτα. Μετά από πέντε λεπτά, αισθάνθηκα να καίγομαι, αισθάνθηκα άγρια χαρά και ενοχή-κάτι εντός μου γνώριζε ότι αυτό που μόλις συνέβη μάλλον δεν ήταν καλό. Θα ήμουν 14 ετών, όχι περισσότερο.

Εννοείται πως τα κορίτσια δεν τα πολυσυζητούσαμε αυτά μεταξύ μας, Ήταν προσωπικές υποθέσεις και υποθέτω πως, για μερικά χρόνια, παριστάναμε πως δεν μας συνέβαινε καθόλου.

Αργότερα, μετά τα 19 και αφού εννοείται κατάλαβα τις μυστικές συνδέσεις του αυνανισμού με το σεξ, άρχισα να ακούω ότι συμφοιτήτριες και γνωστές χρησιμοποιούσαν δονητές για να κάνουν την δουλειά τους. Η μόνη μου εμπειρία με δονητή, στο μεταξύ, ήταν με το πρώτο μου αγόρι, με το οποίο αισθανόμασταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές τσόντας και απλά το είχαμε να βρίσκεται και να μας γαργαλάει-εμένα ιδίως. Ήταν ροζ και μικρού σχετικά μεγέθους. Το είχα πάρει θυμάμαι μια μέρα για ίδια χρήση με απογοητευτικά αποτελέσματα. Η συμφοιτήτριά μου η Μ., μια πανέμορφη και πανέξυπνη κοπέλα με εξωτική καταγωγή η οποία μου διαφεύγει τώρα, είχε αρκετά ερωτικά βοηθήματα στην κρεβατοκάμαρά της και ήταν εμφανές από το πρόσωπό της ότι περνούσε καλά.

Δεν υπάρχουν κανόνες για τον αυνανισμό. Οι άντρες νομίζουν ότι εμείς τα κορίτσια δαχτυλωνόμαστε ή βάζουμε πράγματα… εκεί που ξέρετε. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα -και ενδιαφέροντα. Αν πω ότι προτιμώ να το κάνω χωρίς καθόλου χέρια, θα με πιστέψει κανείς ή καμία; Γίνεται και είναι εκπληκτική άσκηση ηδονής και αναμέτρησης με τον εαυτό σου σε ένα ελαφρώς πνευματικό επίπεδο, χωρίς την vulgarite της επαφής και του τρίψε-πιάσε-βάλε.

Όταν είδα-για ερευνητικούς σκοπούς- πορνό ταινιάκια με άντρες που έκαναν το ίδιο χωρίς χέρια, ασκώντας με ειδικά λάστιχα πίεση στην βάση του πέους τους, τα έχασα. Με άναψε τρομερά πολύ. Ίσως όχι όσο η ιδέα ή η εικόνα ενός κούκλου, γυμνού άντρα που αυνανίζεται με απολαυστικό τρόπο και συγκεντρωμένος στον εαυτό του – αλλά με άναψε λέμε.

Όποιος προτιμά, όπως εγώ, ερωτικές ταινίες με σκηνές κάποιου άντρα να παρακολουθεί μια γυναίκα να αυνανίζεται κι ύστερα να αρχίζει να το κάνει και ο ίδιος, παρακαλώ να μου στείλει λουλούδια.

 Κρυφά, χαριτωμένα, πυρακτωμένα

Ο αυνανισμός είναι πάντοτε υπέροχος. Να αυνανίζεσαι μπροστά στον παρτενέρ λίγο πριν την έναρξη της μάχης, να τον αφήνεις να κάνει το ίδιο, να το κάνετε ο ένας στον άλλον, να στέλνεις υγρά βιντεάκια τραβηγμένα από όσο κοντύτερα τολμάς, να χαϊδεύεσαι μπροστά σε μερικούς έκθαμβους, καυλωμένους άντρες που μπορεί και να μην τους αφήσεις καν να σε αγγίξουν μετά… Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά κρίνω πως η ευγενής φύση του αυνανισμού τον οδηγεί στο να ταιριάζει καλύτερα σε καταστάσεις πιο μυστικές και τοποθεσίες πολύ συγκεκριμένες: μισάνοιχτες πόρτες, η τουαλέτα του γραφείου, το άδειο υπνοδωμάτιο την ώρα του κυριακάτικου τραπεζιού, η καμπίνα της παραλίας που αφήνει μόνο τα πόδια να φαίνονται από κάτω, το καλοκαιρινό σεντόνι που διαγράφει έξοχα την στύση, σαν γλυπτό.

Μεταξύ μας, κάθε τοποθεσία ενδείκνυται για αυνανισμό. Όμως, η ιδέα ότι μπορεί να γίνεις αντιληπτός ή η παράλληλη συμμετοχή των αισθήσεων επάνω στην ζωή που κινείται τριγύρω, αλλά εσύ από κάτω να στάζεις και να χύνεις είναι συνθήκες εξαιρετικές, από αυτές που, ενίοτε, τον καθιστούν καλύτερο από το σεξ.

Όποιος προτιμά, όπως εγώ, ερωτικές ταινίες με σκηνές κάποιου άντρα να παρακολουθεί μια γυναίκα να αυνανίζεται κι ύστερα να αρχίζει να το κάνει και ο ίδιος, παρακαλώ να μου στείλει λουλούδια και να με προσκαλέσει ελεύθερα σε δείπνο ανταλλαγής απόψεων περί ατομικών οργασμών που μοιάζουν με βόμβες.

Ο αυνανισμός είναι πάντοτε υπέροχος. Να αυνανίζεσαι μπροστά στον παρτενέρ λίγο πριν την έναρξη της μάχης, να τον αφήνεις να κάνει το ίδιο (Serpieri).

Α, ο αυνανισμός είναι υπέροχο πράγμα να κάνεις και να βλέπεις. Και να υποπτεύεσαι. Ονειρεύομαι εδώ και χρόνια ένα μεγάλο συνεδριακό τραπέζι γεμάτο αυστηρούς, κουστουμαρισμένους άντρες που συζητούν μεταξύ τους. Μία κοπέλα ντυμένη αρκετά τολμηρά τους σερβίρει και τους περιποιείται. Καθώς σκύβει φαίνεται το πλούσιο ντεκολτέ της και αμυδρά καθώς περπατά υπάρχει η υποψία ότι από κάτω είναι γυμνή. Όλοι την κοιτούν με χαμόγελο και πόθο.Ένας όμως από τους άντρες του τραπεζιού αρχίζει να σκληραίνει κι έπειτα από λίγο αναγκάζεται να τον παίξει για χάρη της. Κάτω από το τραπέζι υπάρχουν κάμερες και η καυλιάρα σερβιτόρα τον βλέπει μέσα από την οθόνη που έχει στο μέσα δωμάτιο.

Ερεθίζεται κι αυτή και, διακριτικά, κρυφά από όλους τους πιο εγκρατείς υπολοίπους, πέφτει στα τέσσερα και επισκέπτεται με το στόμα της τον καβάλο του ερεθισμένου συνδαιτυμόνα. Τον γλείφει αρειμανίως κι αυτός προσπαθεί να συγκεντρωθεί σε αυτό και στην συζήτηση που εξελίσσεται στο τραπέζι. Μέχρι που εκσπερματώνει και είναι ο ευτυχέστερος άντρας στο δωμάτιο. Όχι πάντως πιο ευτυχής από εμένα που παρίσταμαι εκεί κάθε φορά με την φαντασία μου και βλέπω τα πάντα, σαν να είχα μάτια παντού: πάνω από το meeting, κάτω από την αέρινη, μίνι φούστα της σερβιτόρας που η υγρασία έχει φθάσει στις παρυφές των μπουτιών της, γύρω από τα επιδέξια δάχτυλα του ασυγκράτητου κυρίου που ξεκουμπώνει γρήγορα το παντελόνι του κάτω από το τραπέζι.

Η εμπειρότατη Ν. μου εξομολογήθηκε ότι χάρη στον αυνανισμό της κατανοεί την μυρωδιά και την γεύση του αιδοίου της.

Αυνανίσου, κόσμε μου.

Οι γυναίκες και οι άντρες που αυνανίζονται προπονούνται για καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Ειδικά για τις γυναίκες, νομίζω πως επιβάλλεται. Βλέπουν τι τους αρέσει, ποια πίεση και ταχύτητα και φορά προτιμούν, έτσι μπορούν να καθοδηγήσουν καλύτερα των παρτενέρ τους, αλλά και να ξεκομπλάρουν με το ίδιο το αιδοίο τους.

Η γράφουσα δεν έχει την καλύτερη σχέση μαζί του, προτιμά επαφές πάνω από τα εσώρουχα όταν πρόκειται να κάνει έρωτα μόνη της. Όμως, η εμπειρότατη Ν. μου εξομολογήθηκε ότι χάρη στον αυνανισμό της κατανοεί την μυρωδιά και την γεύση του αιδοίου της, μεταφέροντας τα δάχτυλα από το πιπί στο στόμα και την μύτη. Και φαντάζομαι ότι αυτό είναι επίσης βοηθητικό στην εξοικείωση με το ίδιο μας το σώμα. Όταν ο φίλος μου ο Σ. μου είπε ότι μικρός δοκίμαζε λίγο από το σπέρμα του γέλασα και λίγο συνοφρυώθηκα -στην ουσία, όμως, εξεπλάγην ευχάριστα γιατί αντιλήφθηκα ότι ο αυνανισμός, εκτός από μια απολαυστική διαδικασία για πάρτη μας, είναι και κάτι σαν έλεγχος ποιότητας του εαυτού μας λίγο πριν αυτός παραδοθεί στο Άλλο Σώμα.

Δεν είναι πάντα θέμα τεχνικής, είναι θέμα διέγερσης των αισθημάτων φόβου ή ντροπής, τα οποία συγγενεύουν επικίνδυνα με την έλευση οργασμού (Leo Charre).

Ο αυνανισμός έχει πολλά κοινά με το σεξ. Για να βελτιώσεις τα οφέλη του και να βαθύνεις τον after αναστεναγμό σου, πειραματίσου και λίγο.

Ο αυνανισμός ακόμα μας αποσυμπιέζει από το στρες, την ένταση της ημέρας, είναι ευεργετικός για την υγεία, βοηθά σε καλύτερο ύπνο τη νύχτα και, προς Θεού, δεν αποτελεί πρόβλημα όταν υπάρχει σχέση στην μέση. Το πρόβλημα έρχεται όταν οτιδήποτε ξεφεύγει εκτός του μέτρου που έχουν θέσει οι συμμετέχοντες ή που επιβάλλει, καμιά φορά, και η ίδια η λογική. Αν θέλεις να αυνανίζεσαι καθημερινά πέντε φορές, αλλά δεν σου κάνει αίσθηση να πηδηχτείς με τον σύντροφό σου, τότε δες το. Αν όμως είναι φορές που νιώθεις πως προτιμάς να παίξεις κατά μόνας από το να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι με τον άλλον, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά. Do it, προχώρα.

Κάτι τελευταίο: ο αυνανισμός έχει πολλά κοινά με το σεξ. Για να βελτιώσεις τα οφέλη του και να βαθύνεις τον after αναστεναγμό σου, πειραματίσου και λίγο. Αν και λες ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγος χρόνος μόνο και να λείπουν όλοι από το σπίτι, ίσως την επόμενη φορά που θα αυνανιστείς να το κάνεις σε εντελώς νέες συνθήκες κι ας ακολουθείς τις ίδιες κινήσεις με το χέρι: δεν είναι πάντα θέμα τεχνικής, είναι θέμα διέγερσης των αισθημάτων φόβου ή ντροπής, τα οποία συγγενεύουν επικίνδυνα με την έλευση οργασμού.

Γιατί κάποιες φορές, δεν έχει καθόλου γούστο να καυλώνουμε απερίσπαστοι και ελεύθεροι: το κρυφό και το απαγορευμένο, το “πάνω από το καλσόν στα γρήγορα” έχει μια ανεπανάληπτη και ασύγκριτη χάρη. Try it, baby.

 

Διαβάστε ακόμα: Γεωργία Δρακάκη – Το τέλειο σεξ γίνεται με τρεις.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top