Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Με το πενάκι του μαιτρ, Milo Manara.

Από τη φύση της η κατασκευή του πέους οδηγεί την σκέψη μας σε ατραπούς υγρές και απαλές. Κι αν ο προορισμός του φαλλού είναι τα κατακόκκινα γυναικεία σπήλαια, μες στα οποία συντελείται το θαύμα της δημιουργίας της ζωής, αυτό δεν αποκλείει ότι το ανδρικό μόριο αξίζει να εισέρχεται σε οποιαδήποτε οπή μπορεί να το περιποιηθεί καταλλήλως.

Αλλά τώρα δεν μιλάμε για πρωκτικό σεξ. Ούτε για ανδρικά sex toys. Μιλάμε για την πατροπαράδοτη πίπα, την μέκκα του σεξ, τον αρχικό και τον ενδιάμεσο και τον τελικό σταθμό μιας επιτυχούς συνουσίας. Η πίπα, φυσικά, μπορεί κάλλιστα να σταθεί και μόνη της. Η σεξουαλική πράξη να αρχίσει και να τελειώσει εκεί.

Η πίπα δεν έχει ουδεμία σχέση με το γλειφομούνι. Και μια γυναίκα δεν γλείφει έναν άνδρα με την προσδοκία να την γλείψει και αυτός-τρέμει η θέση μου στα φεμινιστικά συνέδρια. Ίσως ένας άντρας γλείφει μια γυναίκα με την προσδοκία να τον πάρει μετά εκείνη στο στόμα.

Ελάχιστοι άνδρες, πάντως, γνωρίζουν τα μυστικά μιας άρτιας αιδοιολειχίας, ενώ οι περισσότερες γυναίκες γλείφουν μια χαρά. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε ξεκλειδώσει απολύτως τα μυστικά που θα κάνουν έναν άντρα να τρέμει μες στα χείλη και πάνω στην γλώσσα μας.

Στην αρχαία Ρώμη, τα πταίσματα συχνά επιλύονταν με το στοματικό έρωτα: μου έκλεψες σύκα από το κτήμα μου; Πάρε μου μια πίπα και σε συγχώρεσα.

Όλα της πίπας δύσκολα;

Στην αρχαία Ινδία, ο στοματικός έρωτας είχε σημασία τελετουργική και η αυθεντική έκδοση του Κάμα Σούτρα στα σανσκριτικά, περιλαμβάνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο που λέγεται “auparishtaka”, ήτοι “προφορικό συνέδριο”. Εκεί περιγράφονται λεπτομερώς οκτώ διαφορετικές τεχνικές για στοματικό έρωτα, οι περισσότερες, φυσικά, από τις οποίες είναι εξαιρετικά περίπλοκες και απαιτούν μεγάλη ευλυγισία.

Ο νομομαθής φίλος μου Ι., ένας από τους πιο μορφωμένους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου, δεν αρέσεται καθόλου σε φιλήδονα πλαταγίσματα χειλιών πάνω στο τρυφερό του πέος. Πρόσφατα, διάβασα κάτι σχετικά με την αρχαία Ρώμη-και ο Ι. είναι τεράστιος φαν του πολιτισμού αυτού.

Στην αρχαία Ρώμη, λοιπόν, το να κάνει (όχι να δέχεται!) κανείς στοματικό έρωτα ήταν κάτι αποτρόπαιο και θεωρούνταν χειρότερο και από τον πρωκτικό, που αποτελούσε ένα ασυγχώρητο βίτσιο. Τα πταίσματα συχνά επιλύονταν με το στοματικό έρωτα: μου έκλεψες σύκα από το κτήμα μου; Πάρε μου μια πίπα και σε συγχώρεσα. Ο Ι. λέει: “είναι υποτιμητική αυτή η πράξη για μία γυναίκα, δεν μου αρέσει”. Κι εγώ του απαντώ: “λες βλακείες, είναι απολαυστικό και για τα δύο μέρη, αν υπάρχει συναίνεση”.

Κι ύστερα, σκέφτομαι την καρακαλλόνα παλιά μου φίλη, την Ο., ένα πλάσμα αχαλίνωτο και πολυερωτικό. Όταν μου είπε ότι δεν κάνει ποτέ πίπες, σοκαρίστηκα. Δεν έχω δει γυναίκα με ομορφότερο στόμα. Να πηγαίνει χαμένη τέτοια αρετή; (Ω, πόσες φορές με έχω πιάσει να σκέφτομαι σαν να ήμουν άντρας, τελικά;)

Για τις περισσότερες θρησκείες, οποιαδήποτε ερωτική πράξη δεν οδηγεί σε τεκνοποιία είναι αμαρτωλή. Αλλά, σίγουρα δεν ισχύει ότι όποιος δεν θέλει να του παίρνουν κι όποια δεν θέλει να παίρνει πίπες εμφορείται από τέτοιες ιδέες.
Όλα είναι θέμα γούστου. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν απερίφραστα ότι δεν τρώνε σοκολάτα ή φέτα-στο στοματικό θα κολλήσουμε;

“Η πρώτη πίπα της ζωή μου ήταν ημι-τραυματική εμπειρία”, θυμάται η Sex Editor Γεωργία Δρακάκη.

Πίπες λατρεμένες στον αιώνα τον άπαντα

Δεν χρειάζομαι κανέναν Thierry Leguay (Γάλλο ακαδημαϊκό) για να με πείσει ότι ο στοματικός έρωτας είναι η κορυφαία απόλαυση των ανδρών. Στην διατριβή του «Ιστορία της πεολειχίας» γράφει κατά λέξη πως “ όσο το πέος συνεχίζει να διαθέτει τη δύναμη της ικανοποίησης, είναι μάλλον απίθανο να εκπέσει ο στοματικός έρωτας από το βάθρο του ως η νούμερο ένα ανδρική απόλαυση, τουλάχιστον για τα επόμενα χίλια ή δυο χιλιάδες χρόνια!”

Πράγματι, η πίπα δεν είναι και το τρελό όνειρο των κοριτσιών. Είναι των αγοριών η φαντασίωση. Τα κορίτσια στο σχολείο συζητάμε μεταξύ μας πώς να το κάνουμε σωστά, κάποτε κάνουμε και δοκιμές με φρούτα και λαχανικά που προσομοιάζουν με τον φαλλό. Μέχρι που μία από εμάς θα βρεθεί στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας ή στο δωμάτιο του εφήβου που αγαπά, αντιμέτωπη με τον πούτσο του μπροστά στα έκθαμβα μάτια της.

Κορίτσια, ποια είναι η πρώτη φορά που είδατε σηκωμένο πέος μπροστά σας; Εμένα με τρομοκράτησε η όψη του, μου φάνηκε αποκρουστικό. Δεν κλήθηκα εκείνη την φορά να γνωριστώ με τα θέλγητρα της πεολειχίας, ούτε από την εσωτερική μου φωνούλα, ευτυχώς ούτε και από αυτήν του νεαρότατου παρτενέρ μου, που ανήκε στο top 10 της αλητείας της περιοχής όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, με τον αδελφό του απ’ έξω και την παρέα του να στρίβουν μπάφους και να ακούνε ραπ στην διαπασών.

Είναι πολύ ωραίο να φοράς κραγιόν, ειδικά αν πρόκειται να το δεις να ξεβάφει πάνω στο τεντωμένο δέρμα ενός ολόρθου πέους.

Η πρώτη πίπα της ζωή μου ήταν ημι-τραυματική εμπειρία. Με προφυλακτικό γεύσης φράουλας, με ένα αγόρι πιο άπειρο κι από εμένα, που εκπυρσοκρότησε μια ώρα αρχύτερα και νόμιζα πως είχα κάνει τέλεια την δουλειά, αλλά όταν ήρθε η δεύτερη αναμέτρηση μερικές μέρες μετά, τα πράγματα πήγαν εντελώς στραβά και βρέθηκα να πιπιλάω επί ματαίω ένα μαλακό πουλάκι δεκαεξάχρονου ο οποίος ντρεπόταν και δεν ήξερε τι να κάνει. Εγώ απογοητευμένη και με το αιώνιο σύνδρομο της καλής μαθήτριας: μα, τι έκανα λάθος; Γιατί δεν πήγε καλά;

Τα επόμενα χρόνια και μερικοί τολμηροί άντρες θα μου μάθαιναν τι δεν πήγε καλά εκείνη την εύθραυστη στιγμή της μετεφηβείας μου. Από την πρώτη στιγμή όμως που βούτηξα στο ποτάμι αυτό, ξεκίνησα να το αγαπώ. Ίσως τούτο να συνέβη επειδή τρέφω μια αγάπη στην περιοχή του στόματος.

Με το στόμα κάνω όλα μου τα αγαπημένα πράγματα πλην της γραφής: τρώω, καπνίζω, τραγουδάω, χαμογελάω, επικοινωνώ. Βάφω τα χείλη μου κόκκινα, όπως οι αρχαίες Αιγύπτιες που τόνιζαν την περιοχή αυτή του προσώπου τους για να την κάνουν να μοιάσει με αυτήν του αιδοίου τους – καλά και επειδή είναι πολύ ωραίο να φοράς κραγιόν, ούτως ή άλλως. Ειδικά αν πρόκειται να το δεις να ξεβάφει πάνω στο τεντωμένο δέρμα ενός ολόρθου πέους.

Επιδιδόμαστε στον στοματικό έρωτα με μεράκι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεν είναι σικ να αγχωνόμαστε για το αν ο μεσιέ θα χύσει.

Τα μυστικά του βάλτου

Κύριοι, προσοχή στην υγιεινή της περιοχής. Πλένουμε καλά το πουλάκι, όπως μας έδειξε κάποτε η μαμά. Τραβάμε προς τα πίσω την πόσθη και σαπουνίζουμε επιμελώς την βάλλανό μας. Ξεπλένουμε κατά προτίμηση με δροσερό νερό. Μετά την σεξουαλική επαφή, επαναλαμβάνουμε.

Το πέος σας πρέπει να έχει μια υγιή αίσθηση “σωματίλας”, να μην τρώμε άρωμα. Αλλά σας θέλουμε απολύτως καθαρούς, για να μην χάσουμε ούτε στιγμή από την απόλαυση. Προτιμάτε γυναίκες που το απολαμβάνουν, παρεμπιπτόντως. Καμία γυναίκα που νιώθει καταπίεση δεν θα σας το κάνει σωστά.

Καθοδηγήστε μας, αλλά μην μας πιέζετε το κεφάλι προς τα μπρος-τουλάχιστον όχι με που σας γνωρίζουμε εκεί κάτω για πρώτη φορά. Προτού εκσπερματίσετε, προειδοποιήστε. Δεν παίζετε σε τσόντα μαζί μας, όπου κάποια πράγματα συμβαίνουν νομοτελειακώς. Οι περισσότερες επιθυμούμε να μας γλείψετε κι εσείς. Είναι καλή ιδέα η στάση 69, αλλά δεν πετυχαίνει πάντα. Το στοματικό σεξ είναι κομμάτι των προκαταρκτικών. Φιλήστε μας, χαϊδέψτε μας. Δεν γίνεται μετά την χειραψία μας μαζί σας, να βρεθούμε ως δια μαγείας μπουκωμένες.

Κυρίες, το πέος δεν είναι εύκολος επιβάτης. Προορισμός του δεν είναι απλώς να μπαινοβγεί. Χρειάζεται να εμπλακεί σε χορογραφία με την γλώσσα μας, να δεχτεί φιλιά και χάδια. Μια καυτή γρανίτα, που για λιώσει όπως επιθυμούμε, θέλει all the way γλείψιμο.

Σε κάποιους δεν αρέσει να χρησιμοποιούμε και χέρια μαζί, για άλλους είναι σχεδόν αναγκαίο. Δεν είναι σικ να αγχωνόμαστε για το αν ο μεσιέ θα χύσει. Εμείς επιδιδόμαστε στον στοματικό έρωτα με μεράκι και στοργή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Προσοχή στους όρχεις, κάποιοι άντρες είναι υπερευαίσθητοι τυγχάνει όμως να γνωρίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία των κυρίων παραληρεί με ελαφρά κυκλάκια της γλώσσας πάνω στους όρχεις και ίσως και λίγο κάτω από αυτούς.

Η οπτική επαφή βοηθά και τους δυο μας να ερεθιστούμε περισσότερο. Δικαιούμαστε όσες παύσεις μας χρειάζονται για να αποδώσουμε τα βέλτιστα. Δοκιμάζουμε αλλαγή στάσης. Εναλλάσσουμε με φιλιά στο στόμα.

Οι ασυγκράτητες, εναλλάσσουμε και με μικρές, ηδύτατες βουτιές στον κόλπο μας. Χαρίζουμε στον φαλλό του παρτενέρ την μαγεία των υφών και των θερμοκρασιών που το ίδιο μας το σώμα διαθέτει. Προσέχουμε πολύ με τα δόντια μας. Απολαμβάνουμε στο έπακρον τα βογγητά του εκλεκτού μας.

 

ΥΓ1: Η διαδικασία της πίπας είναι αυτή που δικαιώνει πλήρως τους άντρες με μεσαία και μικρά μεγέθη πέους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο να ικανοποιήσεις έναν εξαιρετικά προικισμένο αρσενικό.

ΥΓ2: Η πίπα είναι η pocket εκδοχή του έρωτα: γίνεται παντού. Στο πνεύμα και του πρόσφατου άρθρου με το road sex, απολαύστε την υπεύθυνα σε θάλασσες και ακτές! Η αλατισμένη πίπα είναι μακράν η υπερέχουσα όλων. Καλοκαίρι για πάντα…

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top