Η συναναστροφή μιας σαραντάρας με έναν (πολύ) νεότερο άντρα μπορεί να είναι μια έκπληξη που θα αναστατώσει το «είναι» της. O Justin Bartha με την (ώριμη) Catherine Zeta-Jones στην ταινία The Rebound.

Θυμάμαι ήμουν, δεν ήμουν, είκοσι χρονών όταν με προσέγγισε μια γυναίκα που μου φάνηκε ότι είχε περασμένα τα τριανταπέντε. Δε μου είπε ευθέως ότι με θέλει. Ποια γυναίκα το λέει ευθέως, άλλωστε;

Μου έδωσε ωστόσο όλα τα σημάδια ώστε να την προσκαλέσω να βγούμε. Μου είχε προετοιμάσει όλο το έδαφος για να κάνω την κίνηση. Αλλά τότε σκέφτηκα: «Μα καλά, θα γυρίσει αυτή να κοιτάξει εμένα;». Ναι φίλε, όχι απλώς θα γυρίσει, αλλά το θέλει πολύ να σε κοιτάξει.

Από τότε πέρασαν μερικά χρόνια για να κάνω σεξ για πρώτη φορά με μια γυναίκα που ήταν αισθητά μεγαλύτερη από εμένα, και το ευχαριστήθηκα – όπως κι εκείνη, θέλω να πιστεύω. Ορίστε λοιπόν τι έμαθα βγαίνοντας με μεγαλύτερες γυναίκες.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν είναι τρόπαιο, ούτε κατόρθωμα να την ρίξεις στο κρεβάτι. Αν αντιμετωπίζεις το σεξ έτσι, είσαι ανασφαλής.

Η μεγαλύτερη γυναίκα σε έχει «ανάγκη»

Σταμάτα να νομίζεις ότι μια ωραία γυναίκα θα σου κάνει χάρη αν πάει μαζί σου. Είναι βέβαιο ότι μια ωραία γυναίκα στα 40s μπορεί να βρει συντροφιά από γοητευτικούς άντρες στην ηλικία της ή ακόμα μεγαλύτερους. Το θέμα όμως δεν είναι εμφανισιακό. Ακόμη και ο πιο κομψός συνομήλικος της έχει το εξής πρόβλημα: τον «ξέρει». Τον έχει ξαναδεί, έχουν κάνει έρωτα, έχει δουλέψει μαζί του, τον έχει βρει μπροστά της με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Αντίθετα, η συναναστροφή με έναν πολύ νεότερο άντρα μπορεί να είναι μια έκπληξη που θα αναστατώσει το «είναι» της. Το άγαρμπο και υπό διαμόρφωση στυλ, ο πιο δοτικός τρόπος που μιλάει και φέρεται ο νέος, τα βρώμικα και αυθεντικά μέρη στα οποία βγαίνει και διασκεδάζει, προσφέρουν μια εμπειρία που λείπει στη μεγαλύτερη γυναίκα και δεν μπορεί να τη βρει ανάμεσα στα άτομα της ηλικίας της. Αυτή η εμπειρία δεν είναι απαραίτητα σεξουαλική. Η ύπαρξη ενός νέου άντρα αναζωογονεί θεμελιωδώς την ίδια τη γυναίκα και πρωτίστως την κάνει να περνάει καλά.

Δεν είναι μαγκιά ή κατόρθωμα να πας με μεγαλύτερη

Πρόσεξε κάτι όμως, διότι δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση, ούτε το χύμα στυλάκι που μπορεί να λανσάρεις. Μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πνευματικά ώριμη και περιμένει το ίδιο και από εσένα. Δεν χρειάζεται κάτι υπερβολικό, απλώς αν το μόνο που αναζητείς είναι να κολλήσεις παράσημα και να κοκορευτείς στους μισογύνηδες φίλους σου, πηγαίνοντας με μια μεγαλύτερη γυναίκα, πρώτη απ’ όλους θα το καταλάβει εκείνη και θα σε απορρίψει.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν είναι τρόπαιο, ούτε κατόρθωμα να την ρίξεις στο κρεβάτι. Αν αντιμετωπίζεις το σεξ έτσι, είσαι ανασφαλής. Γενικά, αν η προσέγγισή σου είναι «θέλω να γαμήσω τη μιλφάρα», σου έχω άσχημα νέα.

Μην πέσεις στην παγίδα να το παίξεις μεγαλύτερος επειδή είναι… μεγαλύτερη. Δεν βγαίνει για αυτό μαζί σου. Να είσαι ο εαυτός σου, αυτό περιμένει και εκείνη από εσένα.

Οι γυναίκες (όπως οι περισσότεροι άνθρωποι) απολαμβάνουν την αυθεντικότητα και απεχθάνονται όσους παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Αλλά πάντα τις κολακεύει ένα μικρό, αθώο, γλυκό ψέμα… Σκηνή από το Thelms and Louise με τον… πιτσιρικά Μπραντ Πιτ.

Πες ένα ψέμα 

Εντάξει, βάλαμε έναν clickbait μεσότιτλο. Πριν πέσεις να με φας, δεν εννοώ να πεις ψέματα για τη δουλειά σου, την ηλικία σου ή το χαρακτήρα σου. Οι γυναίκες (όπως οι περισσότεροι άνθρωποι) απολαμβάνουν την αυθεντικότητα και απεχθάνονται όσους παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Αλλά πάντα τις/μας κολακεύει ένα μικρό, αθώο, γλυκό ψέμα. Όπως το ότι μοιάζει μικρότερη από ότι σου είπε. Κακό είναι;

Ναι, ok, ακούγεται τετριμμένο, αλλά όσο σίγουρη και αν νιώθει για τον εαυτό της, όσο όμορφη και αν είναι, πες το. Είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα. Λειτουργεί κάθε φορά.

Δεν είναι κακό που μικροδείχνεις

Μην πέσεις στην παγίδα να πεις: «Είναι μεγαλύτερη από εμένα, άρα πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν μεγαλύτερος», δεν βγαίνει για αυτό μαζί σου. Θα είσαι ο εαυτός σου, αυτό περιμένει και η ίδια από εσένα.

Εγώ για παράδειγμα έχω baby face. Στην αρχή, δε μπορούσα να πιστέψω ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες όχι απλώς δεν απωθούνταν από το ότι είμαι μικρότερος ηλικιακά, αλλά με γούσταραν ακριβώς επειδή έμοιαζα μικρός.

Πήγαινε με θράσος

Πας λοιπόν να της μιλήσεις. Πολλές φορές, ακόμη και αν σε θέλει, θα αναφέρει από μόνη της την ηλικιακή διαφορά. Μην μασήσεις. Αν παρουσιάσεις εκείνη τη στιγμή την ηλικιακή διαφορά ως κάτι αρνητικό που πρέπει να αντιπαρέλθετε, τότε θα το δει κι αυτή έτσι. Δεν έχει σχέση το αν μικροδείχνεις ή όχι, αυτό που έχει σημασία είναι να απαντάς αληθινά και να δείχνεις αυτό που θέλεις.

 

Διαβάστε ακόμα: Sex, πόρτα, ντύσιμο – 5 κανόνες συμπεριφοράς στα «σκληρά» techno clubs της Ευρώπης.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top