Η θερμοκρασία του ανθρώπινου κορμιού μειώνεται όταν κοιμάσαι γυμνός, πράγμα καλό για έναν ευαγή ύπνο. Έργο του Duane Wakeham.

  -Ζήτημα θερμοκρασίας

  Σύμφωνα με τους ειδικούς, η θερμοκρασία του ανθρώπινου κορμιού μειώνεται όταν κοιμάσαι γυμνός, πράγμα καλό για έναν ευαγή ύπνο. Για να το πω επιστημονικά, όταν η θερμοκρασία του σώματος πέφτει, στέλνεται μήνυμα στη μελατονίνη να εκκρίνει τις ορμόνες του ύπνου. Εντούτοις, η αδαμιαία περιβολή δεν εγγυάται βαθύ ύπνο. Γι’ αυτό χρειάζεται και μια γερή κούραση, σαν κι αυτή που συνηθίζεται κατά τη διάρκεια των διακοπών.

  -Ανάσα για τα απαυτά σας

  Η απαξίωση των εσωρούχων είναι ένας ευκταίος τρόπος να διατηρείτε δροσερά τα γεννητικά σας όργανα εν μέσω θέρους, τα οποία έχουν πήξει στην υγρασία και τη ζέστη. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, αποφεύγετε τους ερεθισμούς και τις μυκητιάσεις, νιώθετε δραστήριος, αερίζεστε.

  -Συνοδευτικά

  Ωστόσο, ένας καλός καλοκαιρινός ύπνος απαιτεί κι άλλες προδιαγραφές. Ένα περιβάλλον στους 18-19ο C, την ποιότητα του στρώματος, τι φάγαμε, το βαθμό υγρασίας, την ποιότητα της συντρόφου. Όλα τούτα ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο βαθμό ελευθερίας και να μη νιώθουμε σαν γιγάντιο λουκάνικο με πυτζαμάκι.

  -Ανθρώπινη ζεστασιά

  Παράδοξο: τα αγοράκια την πέφτουν με μεγαλύτερη άνεση γυμνά απ’ ό,τι τα κορίτσια, ακόμα κι αν θυμίζουν γαλαζόπτερο τόνο. Αντίθετα, οι γυναίκες νιώθουν πιο ευάλωτες, για οπισθοδρομικούς λόγους. Πράγμα που μεγιστοποιεί την επιθυμία να τις χαϊδέψεις. Αλλά και να βγάλεις φρούτα απ’ το ψυγείο.

  -Φτου ξελευτερία

  Η γύμνια, την οποία συνιστώ θερμά να μεταφέρετε και στην παραλία, βοηθάει στο να αποκτήσετε οικειότητα και άνεση με το σώμα σας, και άρα να πηδιέστε καλύτερα. Τα συμπλέγματα απαλύνονται και η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει. Επειδή οι ορμόνες που εκκρίνονται είναι πολλές, έχετε χαρτομάντιλα για καβάτζα.

  -Οικονομία

  Να περάσουμε και σε πιο πρακτικά ζητήματα. Η συνήθεια συνεπάγεται λιγότερα μποξεράκια και μακουδάκια, άρα περισσότερο χώρο στη βαλίτσα, άρα μεγαλύτερη ευκολία να την κλείσεις, άρα λιγότερο απορρυπαντικό.

  -Μπαλάκια

  Αφήνοντας στην άκρη το τσίτι-μαγιό των 300 ευρώ κατά τη διαμονή σας στη Χαλκιδική, θα κάνετε τα σπερματοζωάριά σας πολύ χαρούμενα. Η γονιμότητα μειώνεται δραματικά με το στενό μαγιουδάκι. Απελευθερωθείτε οριζοντίως.

   

  Διαβάστε ακόμα: 4 λόγοι που μας κάνουν να πεινάμε συνεχώς.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top