Στάσεις: Ποικιλία από παρτενέρ σημαίνει και ποικιλία από στάσεις. Πράγμα που θα ικανοποιήσει τη φαντασία σας και θα σας γυμνάσει. Μη δοκιμάσετε τη Στάση Αγγελοπούλου.©TASCHEN/Ed Fox

Στάσεις: Ποικιλία από παρτενέρ σημαίνει και ποικιλία από στάσεις. Πράγμα που θα ικανοποιήσει τη φαντασία σας και θα σας γυμνάσει. Μη δοκιμάσετε τη Στάση Αγγελοπούλου.©TASCHEN/Ed Fox

ΑΑβαντάζ. Το ελεύθερο σεξ υπερέχει σε πλεονεκτήματα από οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση ή χόμπι. Είναι φθηνότερο από το τένις ή το γκολφ: ο βασικός του εξοπλισμός δεν κοστίζει τίποτα. Απαιτεί λιγότερη επιδεξιότητα από το μπιλιάρδο, αν και η απόδοση και στα δυο παιχνίδια επιδέχεται βελτίωση με την ανάλογη εξάσκηση και σκληρή δουλειά. Υπάρχει πιο άμεση ικανοποίηση στο ελεύθερο σεξ απ’ ό,τι στο φιλοτελισμό. Το επιχείρημα ότι απαιτούνται πολύ λιγότεροι παίκτες απ’ ό,τι σε έναν αγώνα μπάσκετ διερευνάται.

Αφροδισιακά. Πέραν της ανάγνωσης ενός μεγάλης συμβουλευτικής αξίας κόμικ όπως «Τα 110 χάπια», και κατόπιν ενδελεχούς και συνεχούς μελέτης, το συμπέρασμά μου είναι ότι το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό είναι το κοτσάνι του σέλινου. Όχι μόνο μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά κατακόρυφες στύσεις, αλλά στολίζει κι ένα εξόχως ηδονικό Bloody Mary.

 

ΒΒυζιά. Επικαλεστείτε την αδυναμία απογαλακτισμού σας. Η ανδρική προσκόλληση στους θηλαστικούς ιστούς προϋπήρχε της εφημερίδας Sun και του Χιου Χέφνερ. Μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες σουτιέν κατατάσσει τα στήθη σε τέσσερα μεγέθη: το «πινγκ πονγκ», το «ντινγκ ντονγκ», το «κινγκ κονγκ» και το μέγεθος «ιερή αγελάδα». Είναι δυνατόν να μην εξακριβώσετε, ως ενεργός πολίτης, τον ισχυρισμό της;

 

ΓΓαλλικό φιλί (french kiss). Είναι ευχάριστο, είναι εποικοδομητικό και γνωρίζεις κόσμο. Επινοήθηκε από τους κατοίκους της Pays de Mont, μιας μικρής κωμόπολης της Βρετάνης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είχαν πρόβλημα υπερπληθυσμού. Έτσι ξεκίνησαν ένα ζουμερό στοματικό σαφάρι, προς μεγάλη τέρψη των εταιρειών οδοντόπαστας.

Αφροδισιακό: Το πιο αποτελεσματικό είναι το κοτσάνι του σέλινου. Υποστηρίζει κατακόρυφες στύσεις, αλλά και στολίζει ένα εξόχως ηδονικό Bloody Mary.

ΔΔημόσιοι Χώροι. Δυστυχώς, είναι παράνομο να κάνεις έρωτα πάνω στα δημόσια μνημεία. Το «πηδηματάκι στα όρθια» στο Μουσείο της Ακροπόλεως ή οι περιπτύξεις πάνω στον καθαγιασμένο χλοοτάπητα του Καραϊσκάκη είναι όνειρα που επισύρουν πάντα βαριά πρόστιμα.

Διείσδυση. Ο κόλπος είναι κόλπο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για κεκαλυμμένη ομοφυλοφιλική επιθυμία, καθότι η εξωτερική του εμφάνιση θυμίζει το μούσι του Τσε με κάθετο χαμόγελο. Γι’ αυτό, θα ’χετε παρατηρήσει, έχουν αρχίσει να το ξυρίζουν (ποιοτικά ξυραφάκια στα ράφια των καλών σουπερμάρκετ).

Διαβάστε ακόμα: Σέξι εσώρουχα: Παρ’ της το σωστό!

ΈΈλληνες. Ο πλέον σεξουαλικά ενεργός λαός του κόσμου, με συχνότητα σεξουαλικής επαφής 164 φορές το χρόνο. Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι. Ναι, αλλά εκείνοι το φχαριστιούνται.

 

 

ΖΖητήματα ηθικής τάξης. Η απιστία είναι καλή και για έναν ακόμα λόγο: Συχνά είναι το μόνο πράγμα που σας συνδέει ακόμα με τη γυναίκα σας.

 

 

 

ΗΗθική. Στην αφρικανική φυλή Thonga, ένας άνδρας μπορεί να έχει όσες συζύγους επιθυμεί, αρκεί να είναι ικανός να ανταποκριθεί σε όλες. Στην ινδιάνικη φυλή των Κομάντσι υπάρχει «κοινωνικό συμβόλαιο», βάσει του οποίου οι αδελφές μιας εγκύου είναι υποχρεωμένες να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες του συζύγου. Είναι θετικό ότι τα πολιτισμένα αυτά έθιμα έχουν αρχίσει να περνάνε και στη Δύση.

 

ΘΘεός. Όπως εξηγούσε ο Jules Renard, «H ισόβια πίστη δεν είναι τίποτα. Αλλά το να πεθάνεις, να εμφανιστείς ενώπιον του Θεού δίχως ποτέ να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, οποία ταπείνωσις!»

 

 

ΙΙστορία. Οι βασικοί παράγοντες που συνετέλεσαν στην απενοχοποίηση του σεξ είναι η πενικιλίνη, η αντισύλληψη, το Cosmopolitan (ιδίως η σελίδα 64) και το Golf GTI.

 

 

ΚΚαλοκαίρι. Δεν είναι οι ρακέτες ούτε το δάσος με τις πεταλούδες. Είναι ξεπαρθένιασμα και πήδοι στα όρθια. Το καθήκον αυτό εκπληρώνουν με αυταπάρνηση ντισκοτέκ, νησιά ολόκληρα και ιδεολόγοι σέρφερ. Γιατί νομίζετε ότι η Πάρις Χίλτον δεν κατάφερε ακόμα να παντρευτεί;

 

ΛΛίμπιντο. Ο επιστημονικός όρος για το ξεσάλωμα. Οι γυναίκες το διατυπώνουν διαφορετικά. Λένε: «Οι δικαιολογίες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουμε».

Διαβάστε ακόμα: Η τσόντα ωφελεί τη λίμπιντο του ζεύγους;

 

ΜΜαρτυρία. Αν εξαιρέσουμε τους Σαρδανάπαλους περασμένων εποχών, την απόδειξη περί των ιαματικών αποτελεσμάτων του σεξ μάς παρέχει απλόχερα ο Ντα Βίντσι: είναι το χαμόγελο της Τζοκόντα.

 

 

ΝΝεανίσκη. Piercing στον αφαλό, κινητό κι ακουστικά, ανυπερθέτως. Το μόνο πράγμα που σέβεται είναι το timing. Το δικό της. Το οποίο έχει ως εξής: μαύρισμα, ύπνος, χορός, σεξ και φτου κι απ’ την αρχή. Απ’ τη μητέρα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Τη βλέπει ως διαφάνεια: είναι εκείνη στο πιο νέο. Αν έχετε και καταμαράν και την αφήσετε να ξαπλώσει στο δίχτυ, η υπόθεση είναι τελειωμένη. Μπορεί να πιστέψει ότι είναι και το κορίτσι σας.

Οργασμός: Σε περίπτωση που προκαλέσετε μεικτό οργασμό σε γυναίκα (κλειτοριδικό+κολπικό) φροντίστε ν’ αλλάξετε χώρα, ταυτότητα και τηλέφωνο.

 

ΞΞεσάλωμα. Το θέμα δεν είναι αν είστε απενοχοποιημένος εσείς, αλλά αν είναι απενοχοποιημένη εκείνη.

 

 

 

ΟΟργασμός. Είναι χρήσιμος όσο και το φτάρνισμα. Ο Desmond Morris καταπιάνεται με το θέμα στο «Γυμνό Πίθηκο» (1967). Παρότι φυσιολογικό προτσές, ο οργασμός στο σεξ χωρίς ενοχές είναι μυστηριωδώς εντονότερος. Σε περίπτωση που προκαλέσετε μεικτό οργασμό σε γυναίκα (κλειτοριδικό+κολπικό) φροντίστε ν’ αλλάξετε χώρα, ταυτότητα και τηλέφωνο.

 

ΠΠαγωτό. Τα πράγματα θα βρουν τη λύση τους αν απαντήσετε ειλικρινά στο εξής θεμελιώδες ερώτημα: «Στις διακοπές, προτιμάτε μια Ιταλίδα ή τρεις μπάλες παγωτό;»

 

 

ΡΡομαντισμός. Μη διστάσετε ν’ ανακαλύψετε τις ερωτογενείς της ζώνες. Εξάλλου, δεν θα δυσκολευτείτε. Οι περισσότερες βρίσκονται σε απόσταση το πολύ 14 εκατ. από τα βασικά σεξουαλικά όργανα, τα οποία καλύπτουν όλη την επιφάνεια του σώματος.

 

ΣΣτάσεις. Ποικιλία από παρτενέρ σημαίνει και ποικιλία από στάσεις. Πράγμα που θα ικανοποιήσει τη φαντασία σας και θα σας γυμνάσει. Μη δοκιμάσετε τη Στάση Αγγελοπούλου. Δεν έχει διασωθεί ως τις μέρες μας μια επαρκής της περιγραφή.

Ωριμότης: «Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες χρειάζονται απλώς ένα μέρος».

 

ΤΤιμή. Η γυναίκα είναι το μόνο “προϊόν” που καθορίζει το ίδιο την τιμή του. Ξέρω ότι είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά δώστε τη δέουσα προσοχή στην ημερομηνία λήξης.

 

 

ΥΥγεία. Κυκλοφορούν καταπληκτικές γάμπες εκεί έξω. Αν το παραβλέψετε, θα κάνετε κακό στην υγεία σας. Και «Πάνω απ’ όλα η υγεία». Έτσι δεν λέει κάθε τρις και λίγο η γυναίκα σας;

 

 

 

ΦΦθορά. Μερικοί άνδρες αγαπάνε τόσο τη γυναίκα τους που, για να μην τη χαλάσουν, παίρνουν εκείνες των φίλων τους.

 

 

 

ΧΧρηματιστήριο. Μην επενδύετε σε γυναίκες. Ακόμα και το Χρηματιστήριο είναι ασφαλέστερο.

 

 

 

ΨΨυχανάλυση. Δεν υπάρχει απενοχοποιημένο σεξ. Αλλιώς, ο Φρόιντ δεν θα ’χε ανακαλύψει την ψυχανάλυση, θα κάπνιζε λιγότερο και δεν θα τό ’ριχνε στην κοκαΐνη.

 

 

ΩΩριμότης. Είναι σημαντικό να θυμάστε δύο πράγματα: Ότι «η ζωή είναι μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια» (Ρ. Ντ. Λέινγκ) και ότι «Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες χρειάζονται απλώς ένα μέρος» (Μπίλι Κρίσταλ).

Διαβάστε ακόμα: Το Λεξικό του Λατρευτικού Μισογυνισμού

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top