Το 2020 δείχνει ήδη πανέμορφο

12 από τα πιο «καυτά» supermodels φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του V Magazine για να πάει καλά η χρονιά.

Γράφει : Andro Team

H Βella ως Φεβρουάριος και η Hailey ως Νοέμβριος ( Zoey Grossman για το V Magazine).

Η ομορφιά θα μας σώσει το 2020. Ή έστω, αυτό ελπίζουμε. Ακόμη κι αν δεν καταφέρει να το πετύχει φέτος, η ασπρόμαυρη φωτογράφιση που έκανε το αμερικανικό περιοδικό V για το ετήσιο ημερολόγιό του, μας υπενθυμίζει ότι πρέπει άοκνα να προσπαθούμε υπέρ της ωραιότητας. Έχετε αντίρρηση;

Στο εξώφυλλο, φιγουράρει η γυμνόστηθη Gigi Hadid και κοσμεί τον μήνα Ιανουάριο. Ακολουθεί η αδελφή της Bella, ομορφαίνοντας τον Φλεβάρη που φέτος έχει 29 μέρες.

Για τις ανάγκες της ειδικής έκδοσης, η οποία θα είναι συλλεκτική και μπορεί να την παραγγείλει κανείς έναντι 20 δολαρίων, οι επικεφαλής του περιοδικού επέλεξαν 12 από τα πλέον ονομαστά και «καυτά» supermodels που μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στην πασαρέλα.

Η Karlie ως Ιούλιος και η Yasmin ως Οκτώβριος ( Zoey Grossman για το V Magazine).

Ξεφυλλίζοντας, λοιπόν, κανείς το ημερολόγιο θα δει πρώτα και κύρια την γυμνόστηθη Gigi Hadid να φιγουράρει στο εξώφυλλο, ενώ το team συμπληρώνουν οι: Bella Hadid,  Hailey Bieber, Hannah Ferguson,  Lily Aldridge, Karlie Kloss, Grace Elizabeth, Carolyn Murphy, Alek Wek, Megan Roche, Ruth Bell και Yasmin Wijnaldum.

Η Hannah ως Μάιος και η Grace ως Δεκέμβριος ( Zoey Grossman για το V Magazine).

Τη φωτογράφιση ανέλαβε η φωτογράφος μόδας Zoey Grossman επιλέγοντας να φυλακίσει την πλέρια ομορφιά αυτών των γυναικών σε ασπρόμαυρο φόντο σε πόζες και θέλγουν και ιντριγκάρουν.

Η Gigi ως Ιανουάριος και η Carolyn ως Μάρτιος.

Το περιοδικό γιορτάζει τα 20 χρόνια του, επομένως, οι άνθρωποί του ήθελαν να φτιάξουν ένα εντελώς ξεχωριστό ημερολόγιο. Όπως εξήγησε και ο συνιδρυτής του V, Stephen Gan, «αυτό το ημερολόγιο είναι επετειακό, επομένως δεν γινόταν να μην έχουμε όλες τις all-star».

 

Διαβάστε ακόμα: Ο έρωτας για το γυναικείο σώμα μέσα από τα μάτια του Arthur Elgort.

Button to top