Πιο δημοφιλή

Χάρη στη συσκευή dLAN WiFi Outdoor της γερμανικής εταιρείας μπορείτε να εργαστείτε άφοβα με τον υπολογιστή σας στον κήπο, να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του tablet και του smartphone υπό τον έναστρο ουρανό και γενικώς να μην έχετε ξανά άγχος για το ίντερνετ. Τεστάρει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πλέον αναμενόμενος gaming τίτλος του 2018 είναι ήδη μια εκκωφαντική εισπρακτική επιτυχία. Και μια game μυθοπλασία που θυμίζει παράλληλη πραγματικότητα και όχι φαντασία. Ανέβα στο άλογο και έλα να μας βρεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά το περσινό Origins και την Αρχαίο Αίγυπτο, το φετινό Assassin’s Creed γίνεται Odyssey και ανακαλύπτει την Αρχαία Ελλάδα. Και την Ελληνική Μυθολογία. Όλα μαζί, γκραν γκινιόλ. Παιχνίδι είναι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όλοι ξέρουμε πως τα μελάνια μας βγαίνουν (πολύ) ακριβότερα από τον εκτυπωτή. Γι αυτό η Epson δημιούργησε τη σειρά EcoTank. Δε παίρνει μελάνια με τη μορφή των cartridges που ήξερες. Αγοράζεις τα μπουκαλάκια και γεμίζεις τις δεξαμενές που έχει στο πλάι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν βγουν όλα στη φόρα, μέσα στη βδομάδα, ο Δημήτρης Καρέτσος έκανε έρευνα, έψαξε τις διαρροές και μπορεί να πει με σιγουριά πως οι Κινέζοι είναι αποφασισμένοι για μεγάλο παιχνίδι. Και αυτό φαίνεται στο συγκεκριμένο κινητό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι γίνεται τελικά με τα νέα iPhones; Δικαιολογούν την τεράστια τιμή τους; Αυξάνουν τη «διαφορά» τους από τα αντίπαλα Android smartphones; Ή χάνουν για πρώτη φορά τον hi-tech βηματισμός τους; Και αν ναι, γιατί ο κόσμος συνεχίζει να τα αγαπά τόσο, μα τόσο πολύ; Ο Δημήτρης Καρέτσος κάνει το απαραίτητο «test drive» και παίρνει θέση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαν σήμερα στις 5 Οκτωβρίου του 2011, πεθαίνει ο Steve Jobs, ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Apple ή απλά αυτός που άλλαξε τον κόσμο. “Αφήστε στην άκρη το iPod κι ας φτιάξουμε ένα κινητό τηλέφωνο”,  είχε πει στην ομάδα της Apple και ευθύς αμέσως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μπήκε στις τσέπες μας. “Σήμερα παρουσιάζουμε τρία επαναστατικά προϊόντα [...] Δεν είναι τρεις διαφορετικές συσκευές, είναι μία! Και την αποκαλούμε iPhone” είπε τον Ιανουάριο του 2007 μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό και αυτή η παρουσίαση έγινε με τη σειρά της ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν 27 Ιουνίου του 2013 όταν ο 19χρονος τότε Γιάννης Αντετοκούμπο, γινόταν draft στο Νο15 από τους Milwaukee Bucks. Σίγουρα τότε δε θα μπορούσε να φανταστεί πως 5 χρόνια αργότερα, θα ήταν ένας από τους καλύτερους παίχτες στο μαγικό πλανήτη του NBA. Ούτε προφανώς πως θα γινόταν εξώφυλλο στη φετινή έκδοση του καλύτερου basketball video game που κυκλοφορεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πιο γνωστός θηλυκός ήρωας στο χώρο των video games για περισσότερο από δυο δεκαετίες, επιστρέφει με το «Shadow of the Tomb Raider» και κλείνει την τριλογία του reboot με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που έκανε την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων και άλλαξε μια για πάντα τον κόσμο των gamers. Το PS θεωρείται η κορυφαία κονσόλα και η Sony το επαναφέρει στο προσκήνιο, κυκλοφορώντας τη μίνι έκδοσή του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Samsung παρουσίασε ένα πλυντήριο που μοιάζει σε όψη και λειτουργία να βάζει και εμάς τους άντρες στο «τελετουργικό» του πλυσίματος. Απλώς αυτό το τελετουργικό, με το QuickDrive™ γίνεται πιο γρήγορα και «έξυπνα» απ’ ό,τι ποτέ στο παρελθόν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «Ηλιοτρόπιo» περιστρέφεται για να αιχμαλωτίσει την ηλιακή ενέργεια, επαναφορτίζει το κινητό και ομορφαίνει το χώρο. Τύφλα να 'χουν οι ξαπλώστρες του Nammos.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top