Πιο δημοφιλή

Το 5στερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος, ανοίγει ξανά τις πύλες του στις 10 Μαΐου τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το WSPC, ο μεγαλύτερος φορέας εκπαίδευσης Κρασιών, Αποσταγμάτων και Οινοχοΐας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Beverage Standards Association, η ένωση όλων των εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία ροφημάτων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον barista του μέλλοντος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ταξίδι ξεκίνησε στην Πάτρα το 1999 και «επιβιβάζονται» καθημερινά χιλιάδες ευχαριστημένοι καταναλωτές. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας των αδελφών Παναγιώτη και Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η φημισμένη εταιρία καφέ γίνεται μέλος ενός διεθνούς δικτύου εταιρειών και οργανισμών που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας και ευθύνης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι συμβαίνει όταν δύο Κορεάτες μονομαχούν με όπλα στην Ικαρία για το ποιος θα κερδίσει ένα μπουκάλι Ikaria Greek Coffee; Ο χαμένος δεν πεθαίνει ποτέ. Αλλωστε, είναι γνωστό πως στο συγκεκριμένο νησί οι κάτοικοι έχουν βρει το ελιξίριο της ζωής. Πρόκειται για κορεάτικη διαφήμιση καφέ από τις πλέον ευρηματικές και ξεκαρδιστικές που κυκλοφόρησαν τελευταία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συμβαίνει στην Αθήνα: Στο Γκάζι, πίσω από το μουσείο Μπενάκη, ένα παλιό εργοστάσιο καλλυντικών μετατράπηκε σε έναν χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα χώρο εργασίας. Με μπασκέτες, ποδοσφαιράκι, ντιζάιν έπιπλα και pop up diner-θερινό σινεμά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί μια διαφήμιση που δεν δείχνει σώμα γυναίκας ή άντρα να περιφέρονται μπρος στο φακό με αδαμιαία περιβολή, αλλά φρούτα και μόνο φρούτα να θεωρείται σέξι; Ακόμη περισσότερο να «κόβεται» από την τηλεόραση; Κι όμως, αποδεικνύεται πως οι μπανάνες, τα πορτοκάλια και οι καρύδες -υπό συνθήκες- μπορούν να λογοκριθούν. Δείτε τη διαφήμιση της εταιρείας Swisse me και θα καταλάβετε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι θα συμβεί με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις μετά την πανδημία; Ποιες είναι οι προνομιακές περιοχές; Πώς άλλαξε το φαινόμενο του Airbnb την πρωτεύουσα, αλλά και την οικονομία της χώρας; Ποιες θεσμικές ρυθμίσεις είναι αναγκαίες; Οι συγγραφείς Δημήτρης Μπαλαμπανίδης, Εύα Παπατζανή και Δημήτρης Πέττας έγραψαν το βιβλίο «Το Airbnb στην πόλη» και δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις στο Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γίνεται μια μετοχή που ετοιμαζόταν για φούντο, όχι μόνο να διασωθεί, αλλά να ανέβει κατακόρυφα η τιμή της επειδή την στήριξαν κάμποσοι τρελοί aficionados; Στην «αναρχική» Wall Street όλα μπορούν να συμβούν. Ο Γιάννης Σκορδάς όχι μόνο έγραψε το άρθρο αυτό, αλλά πόνταρε στη μετοχή και έβγαλε κέρδος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με οικοδεσπότες την MARMYK Iliopoulos και την Design Ambassador, πρωτοπόροι αρχιτέκτονες μυήθηκαν στα μυστικά ενός μυθικού προϊόντος: του ελληνικού μαρμάρου. Ήταν ένα σαββατοκύριακο που συνδύασε τη οινογνωσία με την γεωλογία, και την αρχαιολογία με τις σύγχρονες κατασκευές. Το Andro ήταν προσκεκλημένο αποκλειστικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός βραχνάς των ακινήτων. Πώς βρίσκεις ενοικιαστή; Τι γίνεται με το μίσθωμα και τις φθορές; Η εταιρία Peace of mind Property εγκαινιάζει στην Ελλάδα την λύση της ολοκληρωμένης διαχείρισης για τους ιδιοκτήτες (ιδιώτες και εταιρείες) που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top