Πιο δημοφιλή

Εγκαινίασε το πρόγραμμα «Air France ACT» σύμφωνα με το οποίο σκοπεύει να μειώσει κατά 30% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ανά επιβάτη/χιλιόμετρο έως το 2030.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς μετατρέπονται οι προκλήσεις σε ευκαιρίες; Πώς αποκτάει κανείς καινούργιες δεξιότητες σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία; Η Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία σε έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς δημιούργησε μια ολιστική πλατφόρμα που μπορεί να προσφέρει υπεραξία, μέσω των γνώσεων, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δερμάτινα καθίσματα, αληθινά μαχαιροπήρουνα και επιπλέον επιλογές ψυχαγωγίας εν πτήσει. Η Emirates ανακοίνωσε πως η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης θα είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις από την 1η Ιουνίου 2022.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έμπνευση, δελτίο, πρακτορείο; Όχι απαραίτητα. Με το tzoker.gr μπορεί κανείς να καταθέσει την έμπνευσή σου μέσω internet από όπου κι αν βρίσκεται. Μάλιστα, το tzoker.gr έκλεισε ήδη τα 3 του χρόνια και ήμασταν εκεί, στο media gathering που έγινε το Albion.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ανθρώπινη αμέλεια μας κόστισε το περασμένο καλοκαίρι. Η πυρκαγιά κατέκαψε την Αττική, αλλά ο άνθρωπος είναι πάλι αυτός που μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Η απάντηση είναι η δράση. Σε τούτο το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους αποτυπώνεται η πορεία των εργασιών αποκατάστασης και προστασίας της φύσης των καμμένων περιοχών της Αττικής έπειτα από τη δωρεά της Coca-Cola στην Ελλάδα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Πρωταγωνιστές είναι όλοι όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου. Στόχος αυτής της αποτύπωσης είναι να μην ξεχαστεί ποτέ η καταστροφή που βιώσαμε και να υπενθυμίζει πάντα την ελπίδα για την αναγέννηση της φύσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 ετών της, η εταιρία Deloudis ανακαίνισε ριζικά το showroom της στον Άλιμο διατηρώντας τα στιβαρά στοιχεία του και προσθέτοντας σύγχρονες και λειτουργικές πινελιές. Μιλάει στο Andro o δημιουργικός διευθυντής του γραφείου Stage Design Office, Σταύρος Παπαγιάννης, που επέβλεψε την ανακαίνιση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Walter Scheel Association τιμά εδώ και 30 χρόνια τις προσωπικότητες που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη διατήρηση της Ευρωπαϊκής Οίνο-Γαστρονομικής Κουλτούρας. Για πρώτη φορά, βραβεύει μια Ελληνική εταιρεία, που έχει κάνει το αυγοτάραχο Μεσολογγίου περιζήτητο από τους σεφ διεθνώς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια κίνηση ουσίας προχώρησε η η Coca-Cola στην Ελλάδα, καθώς αποφάσισε να καταργήσει την πλαστική μεμβράνη από τις πολυσκευασίες αλουμινίου. Μια θετική επιχειρηματική απόφαση προς την κατεύθυνση της βιωσιμότητας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο συγκρότημα των 18 σουίτων βρίσκεται στον Φάρο της Σίφνου. Η αρχιτεκτονική του σφραγίδα ανήκει στο K-Studio των Δημήτρη και Κωνσταντίνου Καραμπατάκη, ενώ το μενού στο εστιατόριο επιμελείται ο executive chef Αθηναγόρας Κωστάκος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κόστος ενοικίασης στη χώρα μας και ειδικά στην Αθήνα έχει γίνει πλέον δυσβάσταχτο. Πού οφείλεται και ποιες πιθανότητες υπάρχουν να εξομαλυνθεί η κατάσταση; Ο ειδικός στο real estate, Βασίλης Αστεριάδης, καταγράφει ψύχραιμα την κατάσταση και αναλύει διεξοδικά τι αναμένεται να συμβεί με τα ενοίκια στο άμεσο μέλλον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρόκειται για την πρώτη επένδυση εκτός Αθήνας του Ομίλου Donkey Hotels, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου. Θα διαθέτει 120 δωμάτια, ενώ φιλοδοξεί να δώσει έμφαση στην τέχνη, τη γαστρονομία, την ευεξία και την απλότητα. Το resort θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2022 στη Μεσαριά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θα μπορούσε να είναι τρέιλερ κινηματογραφικής ταινίας που αφηγείται τα πάθη της Ελλάδας, αλλά και των απλών ανθρώπων μέσα σε διάστημα 100 ετών. Κι όμως, είναι η διαφήμιση των Μπισκότων Παπαδοπούλου που έκλεισαν φέτος 100 χρόνια ζωής. Εντονη συγκίνηση, σενάριο που βγάζει συναίσθημα, αλλά φωτογραφία που θυμίζει ταινία εποχής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top