Πιο δημοφιλή

Stromer, Giant, Ducati, Riese & Müller. Ψάχνετε για νέο ποδήλατο; H Kosmoride προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές e-bike τη δυνατότητα αγοράς και μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Oι χρήστες σε Facebook και Instagram μπορούν πλέον να ενημερώνονται ανενόχλητοι για τα καινούργια παιχνίδια καζίνο και τις προσφορές που διαθέτει κάθε ιστοσελίδα. Tι πρέπει να προσέχουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δρόμος του Λονδίνου με τα κορυφαία ραφτάδικα εκπέμπει κι αυτός SOS λόγω της πανδημίας. Οι πωλήσεις των bespoke ρούχων έχουν πέσει, οι online αγορές δεν μπορούν να καλύψουν τη χασούρα, ενώ τα ενοίκια φτάνουν στο... θεό. Δημοσιεύονται γοητευτικά ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες στους New York Times, στον Independent και αλλού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στην Κεντρική Λαχαναγορά, σ' ένα υπό κατασκευή συγκρότημα 18.000 τ.μ, αναπτύσσονται τα έξι κτίρια της εταιρείας Teleperformance. Η ΚΝ Group συνέλαβε και υλοποίησε το concept του ΕΝΑ campus συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τις σύγχρονες τάσεις στο design, τη λειτουργικότητα, αλλά και τη μέριμνα για τις ανάγκες των εργαζόμενων της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι, όντως, εντυπωσιακό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι μύθοι που ακολουθούσαν τις ιχθυοκαλλιέργειες για χρόνια, πλέον, ανήκουν μόνο στη φαντασία. Πρόκειται για δραστηριότητα που εξελίσσεται συνεχώς και με τη βοήθεια της τεχνολογίας λειτουργεί προστατευτικά στο περιβάλλον, δεν θίγει τη βιοποικιλότητα και προσφέρει σε εμάς απολύτως ασφαλή για κατανάλωση ψάρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτό θα πει να κοιμάσαι, να δουλεύει η τύχη σου και να κερδίζεις το Βραβείο Νόμπελ. Διαβάστε τη διασκεδαστική στιχομυθία μεταξύ των δύο φετινών νικητών του Νόμπελ Οικονομίας: όταν ο ένας το έμαθε από τον άλλο μέσα στη νύχτα φορώντας πιτζάμες (!).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eίναι σπαρταριστό, εθιστικό, το πλέον ταυτισμένο με το κινητό μας σε σχέση με τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Είναι αυτό που καταφέρνει να βγάζει τον Νάρκισσο που κρύβουμε μέσα μας. Ποια είναι όμως η ιστορία του;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί σπανίζουν πλέον οι ωραίες διαφημίσεις; Πού έχουν χαθεί οι πρωτότυπες ιδέες και τα ευρηματικά concept; Ο Μωρίς Σιακκής αναζητεί τις απαντήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποίημα μοντάζ και ρακόρ, η νέα διαφήμιση της ΝΙΚΕ αποκλειστικά με υλικό αρχείου, είναι η καλύτερη ενέργεια μάρκετινγκ που είδαμε εν μέσω πανδημίας. Δεν θα πιστεύετε πως ενώνονται τα πλάνα. Ναι, εμφανίζεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περπατήσαμε με τους ανθρώπους της KN Group στην καρδιά του Πειραιά και συγκεκριμένα στα παλιά κτίρια του Παπαστράτου που σήμερα ονομάζονται πλέον «Piraeus Port Plaza»

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το αρχιτεκτονικό γραφείο AKA – Αποστόλου Κολάκη Αρχιτέκτονες έδωσε νέα ζωή σε ένα νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης μετατρέποντάς το σε λειτουργικό και σύγχρονο δικηγορικό γραφείο με ντιζάιν αιχμής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ή όχι τώρα η κατάλληλη περίοδος για επένδυση; Ποιες περιοχές θεωρούνται προνομιακές και γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την περίπτωση του ρίσκου. Ο Βασίλης Αστεριάδης, εξειδικευμένος σε θέματα real estate, γράφει ένα άκρως εμπεριστατωμένο άρθρο-οδηγό για τις μελλοντικές αγορές μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top