Πιο δημοφιλή

Με ένα κλικ κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια και κάνεις κράτηση και σε ξενοδοχείο; Κι όμως γίνεται. Η Let's Ferry μετά την επιτυχημένη πορεία της στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων επεκτείνει τη δράση της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοφιλής αλυσίδα σούπερ μάρκετ κέρδισε πέντε βραβεία στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, τον θεσμό που επιβραβεύει τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια εποχή όπου όλοι πια κατανοούν την ανάγκη για μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, για ενίσχυση της ανακύκλωσης και για εξοικονόμηση υδάτινων και άλλων πόρων, η εταιρεία βελτιώνει τους περιβαλλοντικούς της δείκτες. Υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και επενδύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H διάσημη ιταλίδα επιχειρηματίας και πριγκίπισσα του Instagram βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε ένα exclusive event στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τη Nespresso. Την εκδήλωση παρουσίασε ο εκδότης του Andro, Κίμων Φραγκάκης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα πρότυπο βιολογικό κτήμα στην Κω παράγει τα προϊόντα Pandrosia και δίνει το στίγμα για να γίνει η Κως το νησί της αλόης. Γράφει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν η ηλικία σας είναι γύρω στα 45, έχετε παιδιά αλλά στηρίζετε και τους δικούς σας γονείς χωρίς ούτε στιγμή αναβάλλετε τα προσωπικά σας σχέδια, τότε ο λογαριασμός HSBC Premier μπορεί να σας προσφέρει πολλά προνόμια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι θα γίνει με τις αξίες των ακινήτων. Ποιες περιοχές είναι οι ευνοημένες και ποιες έχουν πληγεί. Πώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επηρεάσουν τις επιχειρήσεις. Τι ακριβώς ψάχνουν πλέον οι νέοι μισθωτές και αγοραστές. Γράφει ο Βασίλης Αστεριάδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρόκειται για φούσκα περιωπής ή όντως αξίζει να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε Bitcoin, Ethereum και άλλα; Ο ρόλος του Έλον Μασκ, των κινέζων, και της «μαρίδας» των μικροεπενδυτών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μικροζυθοποιία με έδρα την Τήνο -ίσως η πιο αγαπημένη αρτιζανάλ μπίρα στην Ελλάδα- τιμήθηκε με τέσσερα βραβεία στον διαγωνισμό European Beer Challenge. Μιλάει στο Andro o ιδιοκτήτης της εταιρίας, Αλέξανδρος Κουρής, για τις προοπτικές της Νήσος εντός και εκτός συνόρων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το 5στερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος, ανοίγει ξανά τις πύλες του στις 10 Μαΐου τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το WSPC, ο μεγαλύτερος φορέας εκπαίδευσης Κρασιών, Αποσταγμάτων και Οινοχοΐας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Beverage Standards Association, η ένωση όλων των εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία ροφημάτων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον barista του μέλλοντος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ταξίδι ξεκίνησε στην Πάτρα το 1999 και «επιβιβάζονται» καθημερινά χιλιάδες ευχαριστημένοι καταναλωτές. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας των αδελφών Παναγιώτη και Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top