Πιο δημοφιλή

Αυτά είναι τα νέα θαύματα της μαστορικής τέχνης που γνωρίζουν καλά τα ελληνικά ναυπηγεία. Σκάφη που σε καλούν να ανοιχτείς στη θάλασσα. Από τις 7-10 Οκτωβρίου, το 2ο «Olympic Yacht Show» στο Λαύριο θα υποδεχθεί επίδοξους θαλασσόλυκους, αλλά και λάτρεις των σκαφών αναψυχής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις IBM έως το Vimeo και από το Twitter στην Adobe, οι Ινδοί βασιλεύουν, και μπράβο τους. Είναι γαλουχημένοι ως μονομάχοι, προέρχονται από υψηλές «κάστες», αντέχουν στο burnout, σπουδάζουν επιστήμες που τις έχει ανάγκη η Silicon Valley και, ναι, έχουν κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιες περιοχές είναι «αλμυρές», πού υπάρχουν ευκαιρίες για αγορά και ενοικίαση και σε ποιες άλλες ανεβαίνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα. Mία ανάλυση της αγοράς από τον ειδικό στο real estate Βασίλη Αστεριάδη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ανθρωποι της αρχιτεκτονικής, του interior και του graphic design θα ενώσουν τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους στην 10η ΕΣΩ που θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eνας Αυστριακός άντρας μιλάει στην κάμερα. Τον βλέπεις, δεν είναι τόσο διαχυτικός. Τον λες και κάπως συντηρητικό. Κι όμως, περιγράφει την εμπειρία του όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα πριν από κάποια χρόνια. Τα «παράξενα» πράγματα που βίωσε για πρώτη φορά στη ζωή του. Τον ήλιο, τη θάλασσα, την εγκαρδιότητα, το να ακούει την ανάσα του. Για να καταλήξει πως «όποιος θέλει να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά γιατί στο τέλος μπορεί να μείνει για πάντα. Αυτό είναι το νέο spot του ΕΟΤ που βρίσκει ήδη θετική ανταπόκριση στο Διαδίκτυο παγκοσμίως. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εγκαινίασε το πρόγραμμα «Air France ACT» σύμφωνα με το οποίο σκοπεύει να μειώσει κατά 30% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ανά επιβάτη/χιλιόμετρο έως το 2030.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς μετατρέπονται οι προκλήσεις σε ευκαιρίες; Πώς αποκτάει κανείς καινούργιες δεξιότητες σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία; Η Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία σε έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς δημιούργησε μια ολιστική πλατφόρμα που μπορεί να προσφέρει υπεραξία, μέσω των γνώσεων, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δερμάτινα καθίσματα, αληθινά μαχαιροπήρουνα και επιπλέον επιλογές ψυχαγωγίας εν πτήσει. Η Emirates ανακοίνωσε πως η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης θα είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις από την 1η Ιουνίου 2022.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έμπνευση, δελτίο, πρακτορείο; Όχι απαραίτητα. Με το tzoker.gr μπορεί κανείς να καταθέσει την έμπνευσή σου μέσω internet από όπου κι αν βρίσκεται. Μάλιστα, το tzoker.gr έκλεισε ήδη τα 3 του χρόνια και ήμασταν εκεί, στο media gathering που έγινε το Albion.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ανθρώπινη αμέλεια μας κόστισε το περασμένο καλοκαίρι. Η πυρκαγιά κατέκαψε την Αττική, αλλά ο άνθρωπος είναι πάλι αυτός που μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Η απάντηση είναι η δράση. Σε τούτο το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους αποτυπώνεται η πορεία των εργασιών αποκατάστασης και προστασίας της φύσης των καμμένων περιοχών της Αττικής έπειτα από τη δωρεά της Coca-Cola στην Ελλάδα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Πρωταγωνιστές είναι όλοι όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου. Στόχος αυτής της αποτύπωσης είναι να μην ξεχαστεί ποτέ η καταστροφή που βιώσαμε και να υπενθυμίζει πάντα την ελπίδα για την αναγέννηση της φύσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 ετών της, η εταιρία Deloudis ανακαίνισε ριζικά το showroom της στον Άλιμο διατηρώντας τα στιβαρά στοιχεία του και προσθέτοντας σύγχρονες και λειτουργικές πινελιές. Μιλάει στο Andro o δημιουργικός διευθυντής του γραφείου Stage Design Office, Σταύρος Παπαγιάννης, που επέβλεψε την ανακαίνιση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Walter Scheel Association τιμά εδώ και 30 χρόνια τις προσωπικότητες που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη διατήρηση της Ευρωπαϊκής Οίνο-Γαστρονομικής Κουλτούρας. Για πρώτη φορά, βραβεύει μια Ελληνική εταιρεία, που έχει κάνει το αυγοτάραχο Μεσολογγίου περιζήτητο από τους σεφ διεθνώς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top