Πιο δημοφιλή

Θέλετε να οργανώσετε επαγγελματικό δείπνο; Τι πιο πρωτότυπο από έναν θαυμαστό χώρο τέχνης; Το Δειπνοσοφιστήριο και το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή δημιούργησαν εντός του Μουσείου τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να φιλοξενήσουν τις συγκεντρώσεις και τα πάρτι σας. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με μεγάλη προσέλευση, επιχειρηματικά deals, υψηλές παρουσίες και την Ήπειρο στο επίκεντρο πραγματοποιήθηκε η 31η διεθνής επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo στο New Jersey. Mια πολύ καλή ευκαιρία για διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά. Γράφει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Φώτιος Καλιαμπάκος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσουν οι αγαπημένοι μας την τύχη τους εφέτος στις γιορτές, έρχεται στη μορφή δύο super λαχνών που λέγονται «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ». Γιατί να μην τους κάνουμε δώρο μια απόπειρα για λίγη επιπλέον τύχη;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η τουριστική έκρηξη του 2022 που φεύγει, άγγιξε και σε μερικές περιπτώσεις ξεπέρασε τα νούμερα του «ιστορικού» για τον ελληνικό τουρισμό, 2019. Μια ψύχραιμη ανάλυση εξηγεί τι ακριβώς συνέβη αυτό το καλοκαίρι και τι σημαίνει για το σήμερα και το αύριο της «βαριάς βιομηχανίας» της οικονομίας μας. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο έλαβε άλλα επτά σημαντικά βραβεία σε μια άκρως τιμητική εκδήλωση. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν περαιτέρω καινοτομίες και νέες επενδύσεις που ανεβάζουν το νερό ΘΕΟΝΗ πολλά επίπεδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο βυζαντινός ρυθμός και τα γήινα χρώματα ενός μοναστηριού παντρεύονται με την μητροπολιτική ζωντάνια σε ένα νέο ξενοδοχείο που κλέβει τα βλέμματα. Δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί που η ψυχαγωγία συνδέεται με την έντονη επιχειρηματική κουλτούρα, το MonAsty ενώνει την αρχιτεκτονική παράδοση με το σύγχρονο στυλ και την χαμηλότονη πολυτέλεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στις νέες πιστοποιήσεις για τη Warply συγκαταλέγεται αυτή κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς, για την υγιεινή και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, καθώς και την ανάπτυξη πολιτικών μείωσης ενέργειας για οργανισμούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο ρεαλιστικό και πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα κύμα «αγοραστών ακινήτων από την βόρεια Ευρώπη» που θέλουν να ξεφύγουν από τους κρύους δύσκολους κι ακριβούς χειμώνες με προορισμό την Ελλάδα και ποιοι θα έπρεπε να το δουν σοβαρά, αλλά δεν το κάνουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Τζόκερ γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Rock ‘n Roll και το Andro ήταν εκεί. Πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης διασκέδασαν στη μεγάλη βραδιά του δημοφιλούς παιχνιδιού και τραγούδησαν μαζί με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ τo «Happy Birthday».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί ο φετινός χειμώνας θα κρίνει αν θα σημειωθεί τελικά πτώση στις τιμές των ενοικίων στην Αθήνα. Ποιες είναι οι προθέσεις των ιδιοκτητών και ποιες παρεμβάσεις σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tί είναι το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ που προσφέρει σε 1000+1 νικητές από 1.000 ευρώ και μοιράζει συνολικά 9.000.000 ευρώ;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για δύο ημέρες, εκπρόσωποι από 17 κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία συμμετείχαν σε μία εμπειρία που ξεπερνά την έννοια του «εταιρικού event». Το πρώτο Knauf World Episode 01 διοργανώθηκε από την Knauf Ελλάδας και την Design Ambassador και έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ανθρώπινη και δημιουργική πλευρά της καταξιωμένης εταιρείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top