Πιο δημοφιλή

Ο Έλληνας make-up artist Γρηγόρης Πυρπύλης εντάχθηκε στο δυναμικό του οίκου Hermès καταλαμβάνοντας τη θέση του δημιουργικού διευθυντή της Hermès Beauty. Θα είναι υπεύθυνος για το όραμα του οίκου για το μακιγιάζ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η επιδείνωση της μετάλλαξης Omicron στην Ευρώπη επηρέασε αρνητικά και τις κορυφαίες εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στη Φρανκφούρτη και οι οποίες, τελικά, ακυρώθηκαν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς το 2021 ο κόσμος πλημμύρισε με ανθρώπους που παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, και γιατί το ’22 αυτό θα συνεχιστεί. Τι ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπήρξε η πρώτη αντιπροσώπευση της ιαπωνικής εταιρείας στην Ευρώπη. Μέσα σε έξι δεκαετίες ζωής προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών καινοτομιών που την καθιέρωσαν. Για τα γενέθλιά της, εξέδωσε ένα λεύκωμα με τα σημαντικότερα landmarks. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς θα σας φαινόταν να ήσασταν «ήρωας» ενός video game και ταυτόχρονα να κάνατε απομακρυσμένη σύσκεψη για τη δουλειά σας; Η τηλεργασία έχει μπουχτίσει τους πάντες, γι' αυτό οι εταιρίες τεχνολογίας ψάχνουν τρόπους να τις κάνουν πιο διασκεδαστικές. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σεβασμός στην αειφόρο γεωργία. Ο Costa Coffee επιλέγει την ηθική διάσταση του επιχειρείν στο χώρο του καφέ. Στο κέντρο της φιλοσοφίας της είναι οι υγιείς συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των καλλιεργητών, η δίκαιη μισθοδοσία οι και πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η llycaffè βράβευσε (και με χρηματικό ποσό) τον παραγωγό του καλύτερου βιώσιμου καφέ ανά τον κόσμο. Φέτος το βραβείο πήγε στο Jumboor Estate που βρίσκεται στην Ινδία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η αλυσίδα καταστημάτων «Βιολογικό Χωριό» έλαβε συνολικά τρία στα Vegan Awards 2022 της BOUSSIAS αποδεικνύοντας πως είναι η κατεξοχήν εταιρία για vegans, αλλά και καταναλωτές που θέλουν να αγοράζουν υγιεινά προϊόντα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα παλιά «χαρτάκια» που μαζεύαμε μικροί εξελίχθηκαν μέσω του Διαδικτύου. Με τα κρυπτονομίσματα αγοράζεις παίκτες και ομάδες προσδοκώντας σε κέρδος. Γράφει ο Γιάννης Σκορδάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εικονοκλαστικό ή μήπως στο πνεύμα της εποχής; Το χριστουγεννιάτικο σποτ των νορβηγικών ΕΛΤΑ παρουσιάζει τον Αγιο Βασίλη μεγάλο σε ηλικία μεν, με τη χαρακτηριστική του γενειάδα και τα κόκκινα ρούχα, αλλά και... γκέι. Κάθε χρόνο επισκέπτεται έναν μοναχικό άντρα που μεταξύ τους έχει οικοδομηθεί μια σχέση αγάπης η οποία κάποια στιγμή εκδηλώνεται με ένα παθιασμένο φιλί και ακόμη πιο παθιασμένη αγκαλιά. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Oλα ξεκινούν με έρωτα, αλλά δεν καταλήγουν πάντα έτσι. Τα φαινόμενα βίας κατά των γυναικών και ο αυξανόμενος αριθμός των γυναικοτονιών ώθησαν την Lacta να φτιάξει, με η διαφημιστική εταιρεία Ogilvy, ένα βίντεο -στην πραγματικότητα είναι μια ταινία μικρού μήκους- που δείχνει πώς ένα ζευγάρι που ξεκινάει τη σχέση του με αγάπη, αυτή καταλήγει να γίνεται τρόμος και στο τέλος φόνος, επειδή ο άντρας δεν μπορεί να δεχθεί πως η κοπέλα του δεν αντέχει την καταπίεση και θέλει να τον χωρίσει. Η 25η Νοεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι δώρο θα κάνουμε σε γνωστούς και φίλους τα Χριστούγεννα; Στη συγκινητική διαφήμιση του Amazon ένα νέο κορίτσι με τα άγχη των εξετάσεων, τη μοναξιά της μεγαλούπολης, τις άσκοπες διασκεδάσεις και το φόβο του ιού, δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από μια γειτόνισσά της. Μπορεί να τις χωρίζουν τα χρόνια και η απόσταση των μπαλκονιών, αλλά τo πνεύμα των Χριστουγέννων τις φέρνει κοντά. Πολύ κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top