Πιο δημοφιλή

Γίνεται μια μετοχή που ετοιμαζόταν για φούντο, όχι μόνο να διασωθεί, αλλά να ανέβει κατακόρυφα η τιμή της επειδή την στήριξαν κάμποσοι τρελοί aficionados; Στην «αναρχική» Wall Street όλα μπορούν να συμβούν. Ο Γιάννης Σκορδάς όχι μόνο έγραψε το άρθρο αυτό, αλλά πόνταρε στη μετοχή και έβγαλε κέρδος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με οικοδεσπότες την MARMYK Iliopoulos και την Design Ambassador, πρωτοπόροι αρχιτέκτονες μυήθηκαν στα μυστικά ενός μυθικού προϊόντος: του ελληνικού μαρμάρου. Ήταν ένα σαββατοκύριακο που συνδύασε τη οινογνωσία με την γεωλογία, και την αρχαιολογία με τις σύγχρονες κατασκευές. Το Andro ήταν προσκεκλημένο αποκλειστικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός βραχνάς των ακινήτων. Πώς βρίσκεις ενοικιαστή; Τι γίνεται με το μίσθωμα και τις φθορές; Η εταιρία Peace of mind Property εγκαινιάζει στην Ελλάδα την λύση της ολοκληρωμένης διαχείρισης για τους ιδιοκτήτες (ιδιώτες και εταιρείες) που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ελληνικό (διόλου) παράδοξο: Οι μεταφορικές εταιρίες απέτυχαν παταγωδώς εν μέσω καραντίνας κι αυτό δείχνει πολλά για την χώρα και για την -κλειστή ακόμα- οικονομία μας. Διαβάστε πως το συνοικιακό delivery στα καθ'ημάς ήταν εξαρχής καταδικασμένο και γιατί πλέον βλέπει με τα κυάλια το ιλιγγιώδες boom των κατ'οίκον παραδόσεων που ανθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια σημαντική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε η εταιρεία Shop & Trade, καθώς προσφέρει είδη ένδυσης και υπόδησης σε οικογένειες που έχουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα, αλλά και σε ανήλικους μετανάστες που διαμένουν στη χώρα μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θέλετε να σας φωνάξει «γεια» ένας D-lister από κάποιο ξεχασμένο τάλεντ σόου; Έγινε, με ένα εικοσάρικο. Μήπως να πει ένα καλό λόγο στα γενέθλιά σας ο Snoop Dogg; Εδώ πλησιάζουμε στο χιλιάρικο. Ο δαιμόνιος ομογενής από τη Σπάρτη, Στίβεν Γαλάνης έστησε μια πλατφόρμα όπου διάφοροι διάσημοι φτιάχνουν βιντεάκια για πάρτη σας έναντι πληρωμής. Ακούγεται χαζό αλλά κάνει τζίρους πολλών εκατομμυρίων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Stromer, Giant, Ducati, Riese & Müller. Ψάχνετε για νέο ποδήλατο; H Kosmoride προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές e-bike τη δυνατότητα αγοράς και μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Oι χρήστες σε Facebook και Instagram μπορούν πλέον να ενημερώνονται ανενόχλητοι για τα καινούργια παιχνίδια καζίνο και τις προσφορές που διαθέτει κάθε ιστοσελίδα. Tι πρέπει να προσέχουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δρόμος του Λονδίνου με τα κορυφαία ραφτάδικα εκπέμπει κι αυτός SOS λόγω της πανδημίας. Οι πωλήσεις των bespoke ρούχων έχουν πέσει, οι online αγορές δεν μπορούν να καλύψουν τη χασούρα, ενώ τα ενοίκια φτάνουν στο... θεό. Δημοσιεύονται γοητευτικά ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες στους New York Times, στον Independent και αλλού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στην Κεντρική Λαχαναγορά, σ' ένα υπό κατασκευή συγκρότημα 18.000 τ.μ, αναπτύσσονται τα έξι κτίρια της εταιρείας Teleperformance. Η ΚΝ Group συνέλαβε και υλοποίησε το concept του ΕΝΑ campus συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τις σύγχρονες τάσεις στο design, τη λειτουργικότητα, αλλά και τη μέριμνα για τις ανάγκες των εργαζόμενων της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι, όντως, εντυπωσιακό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι μύθοι που ακολουθούσαν τις ιχθυοκαλλιέργειες για χρόνια, πλέον, ανήκουν μόνο στη φαντασία. Πρόκειται για δραστηριότητα που εξελίσσεται συνεχώς και με τη βοήθεια της τεχνολογίας λειτουργεί προστατευτικά στο περιβάλλον, δεν θίγει τη βιοποικιλότητα και προσφέρει σε εμάς απολύτως ασφαλή για κατανάλωση ψάρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top