Πιο δημοφιλή

H πλέον ιστορική εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ενέταξε στο δυναμικό της τον έμπειρο στο χώρο του οίνου, Στάθη Σάλτα. Προΐσταται ενός τμήματος που συνάπτει διαρκώς συνεργασίες με νέα αξιόλογα οινοποιεία. Στόχος, η κορυφή την επόμενη 5ετία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με τη μισή Ελλάδα να γιορτάζει αυτή την Κυριακή, η επιλογή δώρου για τους Γιώργηδες και τους Θωμάδες γίνεται εύκολη υπόθεση με ένα «Χρόνια Πολλά». Όχι μόνο την ευχή, αλλά και τον ομώνυμο λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ, που μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι έχει συμβεί και ξαφνικά οι «μεγάλοι του κόσμου» μιλούν με έντονη ανησυχία για το ChatGPT και άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Γνωρίζουν κάτι που εμείς ακόμη αγνοούμε; Υπάρχει ο κίνδυνος η κατάσταση να είναι σύντομα μή αναστρέψιμη; Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δύο μοντέλα των αδελφών εταιριών βραβεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (NYIAS). Στόχος τους να ξεπεράσουν η μία την άλλη στην εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ιστορική εταιρεία καφέ από την Santena της Ιταλίας ένωσε τις δυνάμεις της με την Coca-Cola Τρία Έψιλον (η οποία απέκτησε το 30% της οικογενειακής επιχείρησης) και μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στην ελληνική αγορά του καφέ. Ενα brand που, πέραν της πλούσιας γεύσης του καφέ του, ενδιαφέρεται για το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του και τη θέση της γυναίκας στις σύγχρονες κοινωνίες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μόνο με το κινητό μας και με ένα απλό download έχουμε πλέον τη δυνατότητα να ζούμε μια νέα ψηφιακή εμπειρία, μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το πρόγραμμα HoReCa Empowered, το No1 δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα που υλοποιείται από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μεταβαίνει στο Ηράκλειο (29-31 Μαρτίου). Στόχος είναι να ενισχύσει τις δεξιότητες σε ανθρώπους που είτε εργάζονται είτε θέλουν να εργαστούν στο χώρο της εστίασης, του καφέ και των ξενοδοχείων

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ανοιξε πρόσφατα και ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της start up αλυσίδας The Newel. Σχεδιάστηκε από το γραφείο JC Architects και διαθέτει 17 minimal δωμάτια καθώς και υπηρεσίες spa σε μια περιοχή του αστικού ιστού που αναπτύσσεται διαρκώς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι σημαίνει η κατάρρευση της Silicon Valley Bank για την παγκόσμια οικονομία, το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Αμερικής και του πλανήτη. Πόσο θα πλήξει τις start-ups αυτή η αρνητική εξέλιξη. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ΓΕΝΚΑ γίνεται η πρώτη, αμιγώς εμπορική εταιρία στην Ελλάδα που προτίθεται να στηρίξει το ανθρώπινο δυναμικό της όχι μόνο σε επίπεδο εφάπαξ συνταξιοδοτικών παροχών αλλά και σύνταξης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο επηρεάζει ο πληθωρισμός τις τιμές των κατοικιών για αγορά ή μίσθωση; Τι πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα στη χώρα μας και τι πρέπει να μελετήσει σοβαρά ο εν δυνάμει αγοραστής πριν προχωρήσει σε επένδυση ακινήτου. Ο ειδικός σε θέματα ακινήτων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας Βασίλης Αστεριάδης εξηγεί αναλυτικά στον Πέτρο Δεμερτζή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Caffè Vergnano παράγεται από μία οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1882. Με έδρα τη Santena στην Ιταλία, προσφέρει εκλεκτό ιταλικό espresso σε όλο τον κόσμο. Στο εξής θα τον βλέπουμε όλο και συχνότερα στην Ελλάδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top