Πιο δημοφιλή

Eίναι σπαρταριστό, εθιστικό, το πλέον ταυτισμένο με το κινητό μας σε σχέση με τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Είναι αυτό που καταφέρνει να βγάζει τον Νάρκισσο που κρύβουμε μέσα μας. Ποια είναι όμως η ιστορία του;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί σπανίζουν πλέον οι ωραίες διαφημίσεις; Πού έχουν χαθεί οι πρωτότυπες ιδέες και τα ευρηματικά concept; Ο Μωρίς Σιακκής αναζητεί τις απαντήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποίημα μοντάζ και ρακόρ, η νέα διαφήμιση της ΝΙΚΕ αποκλειστικά με υλικό αρχείου, είναι η καλύτερη ενέργεια μάρκετινγκ που είδαμε εν μέσω πανδημίας. Δεν θα πιστεύετε πως ενώνονται τα πλάνα. Ναι, εμφανίζεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περπατήσαμε με τους ανθρώπους της KN Group στην καρδιά του Πειραιά και συγκεκριμένα στα παλιά κτίρια του Παπαστράτου που σήμερα ονομάζονται πλέον «Piraeus Port Plaza»

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το αρχιτεκτονικό γραφείο AKA – Αποστόλου Κολάκη Αρχιτέκτονες έδωσε νέα ζωή σε ένα νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης μετατρέποντάς το σε λειτουργικό και σύγχρονο δικηγορικό γραφείο με ντιζάιν αιχμής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ή όχι τώρα η κατάλληλη περίοδος για επένδυση; Ποιες περιοχές θεωρούνται προνομιακές και γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την περίπτωση του ρίσκου. Ο Βασίλης Αστεριάδης, εξειδικευμένος σε θέματα real estate, γράφει ένα άκρως εμπεριστατωμένο άρθρο-οδηγό για τις μελλοντικές αγορές μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη συμβολή Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, από την 1η Σεπτεμβρίου, εγκαινιάζεται μια ακόμη σημαντική ξενοδοχειακή μονάδα ιδιαίτερης αισθητικής. Η Αθήνα ανοίγει κι άλλο την αγκαλιά της στους τουρίστες σε μια δύσκολη εποχή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί η χώρα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να καθιερωθεί ως βασική επιλογή για τους εκατομμύρια ψηφιακούς νομάδες που γυρνούν τον κόσμο και δουλεύουν χωρίς συγκεκριμένη «βάση». Γιατί να το κάνει -με επιτυχία- η Εσθονία κι όχι εμείς; Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η εταιρεία PILA πήρε το «χρίσμα», έπειτα από διαγωνισμό, να δώσει νέα ζωή στον Πύργο του Πειραιά και να τον κάνει ξανά τοπόσημο της πόλης. Ποιες ήταν οι άλλες προτάσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς φτάσαμε από την έκρηξη στη βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών στη σημερινή ελεύθερη πτώση; Ήταν μόδα και πέρασε ή έπεσε σε λάθος χέρια; Το σκότωσε ο κορωνοϊός; Ένα άκρως εμπεριστατωμένο άρθρο του επιχειρηματία Πέτρου Δεμερτζή, ο οποίος έζησε από κοντά την συναρπαστική όσο και πικρή αυτή ιστορία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιες περιοχές ενδιαφέρουν τους ξένους επενδυτές και τι θα συμβεί στη χώρα μας αμέσως μετά τον κορωνοϊό; Γιατί πάντα αξίζει να επενδύει κανείς σε ακίνητα; Μια ημέρα στην πρωτοποριακή εταιρεία real estate που έφτασε και στην Ελλάδα, μας άνοιξε ένα παράθυρο στο μέλλον της αγοράς ακινήτων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μήπως, τελικά, είναι καλύτερα να δουλεύεις «αβάδιστα και αβασάνιστα στο χώρο σου»; Φορώντας πιτζάμες ή ακόμη και βατραχοπέδιλα, η τηλεργασία είναι μια λύση. Γράφει η Θέμις Φούλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top