H Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια σημαντική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε η εταιρεία Shop & Trade, καθώς προσφέρει είδη ένδυσης και υπόδησης σε οικογένειες που έχουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα, αλλά και σε ανήλικους μετανάστες που διαμένουν στη χώρα μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εξωστρεφής, ρεαλιστής και γρήγορος. Επικεφαλής μιας νεοφυούς επιχείρησης που ειδικεύεται στο online marketing και ταυτόχρονα λάτρης της old school κομψότητας. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Warply μας μιλάει για την δυναμική ελληνική εταιρία με έδρα στην Αθήνα και πλοκάμια από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, μέχρι τα Εμιράτα και την Αυστραλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θέλετε να σας φωνάξει «γεια» ένας D-lister από κάποιο ξεχασμένο τάλεντ σόου; Έγινε, με ένα εικοσάρικο. Μήπως να πει ένα καλό λόγο στα γενέθλιά σας ο Snoop Dogg; Εδώ πλησιάζουμε στο χιλιάρικο. Ο δαιμόνιος ομογενής από τη Σπάρτη, Στίβεν Γαλάνης έστησε μια πλατφόρμα όπου διάφοροι διάσημοι φτιάχνουν βιντεάκια για πάρτη σας έναντι πληρωμής. Ακούγεται χαζό αλλά κάνει τζίρους πολλών εκατομμυρίων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Stromer, Giant, Ducati, Riese & Müller. Ψάχνετε για νέο ποδήλατο; H Kosmoride προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές e-bike τη δυνατότητα αγοράς και μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Oι χρήστες σε Facebook και Instagram μπορούν πλέον να ενημερώνονται ανενόχλητοι για τα καινούργια παιχνίδια καζίνο και τις προσφορές που διαθέτει κάθε ιστοσελίδα. Tι πρέπει να προσέχουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δρόμος του Λονδίνου με τα κορυφαία ραφτάδικα εκπέμπει κι αυτός SOS λόγω της πανδημίας. Οι πωλήσεις των bespoke ρούχων έχουν πέσει, οι online αγορές δεν μπορούν να καλύψουν τη χασούρα, ενώ τα ενοίκια φτάνουν στο... θεό. Δημοσιεύονται γοητευτικά ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες στους New York Times, στον Independent και αλλού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στην Κεντρική Λαχαναγορά, σ' ένα υπό κατασκευή συγκρότημα 18.000 τ.μ, αναπτύσσονται τα έξι κτίρια της εταιρείας Teleperformance. Η ΚΝ Group συνέλαβε και υλοποίησε το concept του ΕΝΑ campus συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική, τις σύγχρονες τάσεις στο design, τη λειτουργικότητα, αλλά και τη μέριμνα για τις ανάγκες των εργαζόμενων της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι, όντως, εντυπωσιακό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πιο επιτυχημένος, και σαφώς ο πιο κερδισμένος «scouter» των ελληνικών startups, μιλάει στο Andro (και φωτογραφίζεται αποκλειστικά) για τις συμφωνίες που έκλεισε, τα ιντερνετικά ταλέντα που ανακάλυψε, τις προοπτικές της Ελλάδας σε σχέση με άλλες χώρες, αλλά και τις ευκαιρίες που ανοίγονται με τον κορωνοϊό. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι μύθοι που ακολουθούσαν τις ιχθυοκαλλιέργειες για χρόνια, πλέον, ανήκουν μόνο στη φαντασία. Πρόκειται για δραστηριότητα που εξελίσσεται συνεχώς και με τη βοήθεια της τεχνολογίας λειτουργεί προστατευτικά στο περιβάλλον, δεν θίγει τη βιοποικιλότητα και προσφέρει σε εμάς απολύτως ασφαλή για κατανάλωση ψάρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτό θα πει να κοιμάσαι, να δουλεύει η τύχη σου και να κερδίζεις το Βραβείο Νόμπελ. Διαβάστε τη διασκεδαστική στιχομυθία μεταξύ των δύο φετινών νικητών του Νόμπελ Οικονομίας: όταν ο ένας το έμαθε από τον άλλο μέσα στη νύχτα φορώντας πιτζάμες (!).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eίναι σπαρταριστό, εθιστικό, το πλέον ταυτισμένο με το κινητό μας σε σχέση με τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Είναι αυτό που καταφέρνει να βγάζει τον Νάρκισσο που κρύβουμε μέσα μας. Ποια είναι όμως η ιστορία του;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top