Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο έλαβε άλλα επτά σημαντικά βραβεία σε μια άκρως τιμητική εκδήλωση. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν περαιτέρω καινοτομίες και νέες επενδύσεις που ανεβάζουν το νερό ΘΕΟΝΗ πολλά επίπεδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στις νέες πιστοποιήσεις για τη Warply συγκαταλέγεται αυτή κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς, για την υγιεινή και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, καθώς και την ανάπτυξη πολιτικών μείωσης ενέργειας για οργανισμούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Τζόκερ γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Rock ‘n Roll και το Andro ήταν εκεί. Πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης διασκέδασαν στη μεγάλη βραδιά του δημοφιλούς παιχνιδιού και τραγούδησαν μαζί με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ τo «Happy Birthday».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tί είναι το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ που προσφέρει σε 1000+1 νικητές από 1.000 ευρώ και μοιράζει συνολικά 9.000.000 ευρώ;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βρίσκεται πίσω από το rebranding του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής, του Πύργου του Πειραιά και του περιοδικού Moments του Βήματος. Κινούμενος μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας ο Νίκος Γεωργόπουλος διευθύνει το δημιουργικό γραφείο Marlon Tate. Μιλάει στον Γιάννη Σκορδά για το προφίλ της εταιρίας του κι αυτά που του δίνουν έμπνευση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για δύο ημέρες, εκπρόσωποι από 17 κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία συμμετείχαν σε μία εμπειρία που ξεπερνά την έννοια του «εταιρικού event». Το πρώτο Knauf World Episode 01 διοργανώθηκε από την Knauf Ελλάδας και την Design Ambassador και έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ανθρώπινη και δημιουργική πλευρά της καταξιωμένης εταιρείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ολοκληρώνεται οσονούπω ένα σημαντικό έργο επέκτασης του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού. Έως τα μέσα του 2023 θα έχει γίνει το μεγαλύτερο Grand Hyatt της Ευρώπης. Τι περιλαμβάνει η επέκταση και πόσο διαφορετικό θα παρουσιαστεί το ξενοδοχείο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήρεμος, επίμονος και τολμηρός. Υπήρξε ένας εκ των δημιουργών της εταιρίας Baresquare που με έδρα τη Θεσσαλονίκη κατάφερε να διαπρέψει στο εξωτερικό και να έχει πελάτες τη Sony και τη Siemens, με αντικείμενο την πρωτοποριακή ανάλυση big data δεδομένων. Φωτογραφήθηκε για το Andro και ανέπτυξε στη Μία Κόλλια το επιχειρηματικό του όραμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με αξιόλογη εμπειρία ως μπαρτέντερ σε καταξιωμένα μαγαζιά της Αθήνας, έκανε το μεγάλο βήμα της επιχειρηματικής αποκέντρωσης μετατρέποντας έναν πρώην στάβλο σε all day bar μεταξύ Αρεόπολης και Λιμενίου. Μιλάει στον Γιάννη Κοροβέση για την εμπειρία του και τα σχέδια που έχει για το «Topio» του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο δημιουργός μαγαζιών που έγραψαν ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα (Island, Athénée, Bricolage, Dragoste, Central) και από τους πρώτους που διείδε τις δυνατότητες της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στη Μία Κόλλια μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την αισθητική του, τα επιχειρηματικά του σχέδια, αλλά και τα εξαίσια λευκώματά του που υμνούν την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτά είναι τα νέα θαύματα της μαστορικής τέχνης που γνωρίζουν καλά τα ελληνικά ναυπηγεία. Σκάφη που σε καλούν να ανοιχτείς στη θάλασσα. Από τις 7-10 Οκτωβρίου, το 2ο «Olympic Yacht Show» στο Λαύριο θα υποδεχθεί επίδοξους θαλασσόλυκους, αλλά και λάτρεις των σκαφών αναψυχής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις IBM έως το Vimeo και από το Twitter στην Adobe, οι Ινδοί βασιλεύουν, και μπράβο τους. Είναι γαλουχημένοι ως μονομάχοι, προέρχονται από υψηλές «κάστες», αντέχουν στο burnout, σπουδάζουν επιστήμες που τις έχει ανάγκη η Silicon Valley και, ναι, έχουν κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top