Mια σημαντική -παγκόσμιας εμβέλειας- διάκριση, καθώς πιστοποιεί τη δέσμευση της εταιρείας προς τη βιωσιμότητα και την άμβλυνση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά την Αττική, τα καταστήματα Cellier επεκτείνονται και στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο νέο εμπορικό κέντρο Navarino Waterfront Agora. Ενα πλήρως ενημερωμένο κατάστημα με τοπικούς και διεθνείς οίνους, αλλά και κύκλους γευσιγνωσιών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Coca-Cola στην Ελλάδα ενισχύει τη συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη της Κρήτης με το νέο πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων «Zero Drop». Μια πρωτοποριακή κίνηση που θα έχει επίδραση στην τοπική κοινωνία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πότε συνέλαβε το όραμα που τον κατευθύνει; Τι τον ενέπνευσε να συνεχίσει παρά τις δυσκολίες; Τι σημαίνει επιτυχία για εκείνον; Ο επικεφαλής των εκδόσεων Παπαδόπουλος, που φέτος κλείνουν 70 χρόνια «ζωής», απαντάει στο Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ενας ονειροπόλος χωρίς τέλος, ένας λάτρης της Μεσογείου. Ο ιταλός σχεδιαστής εμπνέεται από το καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις γυναίκες, αλλά και τους αγαπημένους του σχεδιαστές. Αποκαλύπτει στη Μία Κόλλια τα όνειρά του για τη μόδα και τη συνεργασία του με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, όπου θα φιλοξενηθεί η σειρά ρούχων του «A journey through Italian Riviera».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην Αθήνα το πρόγραμμα mentoring της Rolex που ενισχύει φερέλπιδες νέους από όλους των χώρους των τεχνών μέσω της βοήθειας που τους παρέχουν καταξιωμένοι μέντορες. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος παρακολούθησε το ξεχωριστό gala που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο ΚΠΙΣΝ και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που παράχθηκε στην Ελλάδα, συμπληρώνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά. Συνεχίζει να εξελίσσεται δημιουργώντας καινούριες γευστικές προτάσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Warply ανέλαβε το διεθνές brand Tim Hortons για συνολικά 6 χώρες, επεκτείνοντας δυναμικά τις δραστηριότητες της στην περιοχή του κόλπου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το brand Ancient Greek Sandals έγινε θέμα στους New York Times. Τα σανδάλια του τα έχει φορέσει η Μισέλ Ομπάμα και άλλες ξένες celebrities. Ο συνδημιουργός της εταιρείας (μαζί με τη σχεδιάστρια Χριστίνα Mαρτίνη), αποκαλύπτει στη Μία Κόλλια τα επιχειρηματικά μυστικά που τον οδήγησαν σ' αυτή την επιτυχία που ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι επίμονος, δεν δέχεται το «όχι», δούλεψε στην Yahoo, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το όραμά του. Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου δημιούργησε την startup εταιρεία Ζοe που είναι ένας εξατομικευμένος οδηγός υγείας και πέτυχε. Λίγο πριν μιλήσει στο ΤedX 2023 (28/5) περιέγραψε στη Μία Κόλλια όλη τη διαδρομή της ζωής του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και μάλιστα με μεγάλο κύκλο εργασιών και ο προπονητής ένας manager που πρέπει να φέρνει αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο πιο επιτυχημένος κόουτς της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Καλό είναι, λοιπόν, να διδασκόμαστε από αυτούς που έχουν το know how.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H πλέον ιστορική εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ενέταξε στο δυναμικό της τον έμπειρο στο χώρο του οίνου, Στάθη Σάλτα. Προΐσταται ενός τμήματος που συνάπτει διαρκώς συνεργασίες με νέα αξιόλογα οινοποιεία. Στόχος, η κορυφή την επόμενη 5ετία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top