Η φημισμένη εταιρία καφέ γίνεται μέλος ενός διεθνούς δικτύου εταιρειών και οργανισμών που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας και ευθύνης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι συμβαίνει όταν δύο Κορεάτες μονομαχούν με όπλα στην Ικαρία για το ποιος θα κερδίσει ένα μπουκάλι Ikaria Greek Coffee; Ο χαμένος δεν πεθαίνει ποτέ. Αλλωστε, είναι γνωστό πως στο συγκεκριμένο νησί οι κάτοικοι έχουν βρει το ελιξίριο της ζωής. Πρόκειται για κορεάτικη διαφήμιση καφέ από τις πλέον ευρηματικές και ξεκαρδιστικές που κυκλοφόρησαν τελευταία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συμβαίνει στην Αθήνα: Στο Γκάζι, πίσω από το μουσείο Μπενάκη, ένα παλιό εργοστάσιο καλλυντικών μετατράπηκε σε έναν χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα χώρο εργασίας. Με μπασκέτες, ποδοσφαιράκι, ντιζάιν έπιπλα και pop up diner-θερινό σινεμά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί μια διαφήμιση που δεν δείχνει σώμα γυναίκας ή άντρα να περιφέρονται μπρος στο φακό με αδαμιαία περιβολή, αλλά φρούτα και μόνο φρούτα να θεωρείται σέξι; Ακόμη περισσότερο να «κόβεται» από την τηλεόραση; Κι όμως, αποδεικνύεται πως οι μπανάνες, τα πορτοκάλια και οι καρύδες -υπό συνθήκες- μπορούν να λογοκριθούν. Δείτε τη διαφήμιση της εταιρείας Swisse me και θα καταλάβετε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 100 χρόνια (12 Μαρτίου 1921). Yπήρξε ο πλουσιότερος επιχειρηματίας της Ιταλίας. Ενας playboy που δημιούργησε τη δυναστεία της Fiat και της Γιουβέντους. Πρωτοπόρος, μέντορας του στυλ, αγαπημένος των γυναικών και επιδέξιος επιχειρηματίας, ένας άτυπος βασιλιάς της Ιταλίας. Υπήρξε μια κατηγορία μόνος του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι Ελληνίδα και διαπρέπει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στο χώρο του real estate και μάλιστα με τους TTR Sotheby’s International Realty. Μιλάει στη Μία Κόλλια για τις διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ ως προς την κτηματομεσιτική αγορά, τη δική της εμπειρία σε μια άλλη ήπειρο, αλλά και τον παρασημοφορημένο παππού της που βγήκε πρώτος στον μαραθώνιο της Βοστόνης και βοήθησε ουσιαστικά την Ελλάδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γίνεται μια μετοχή που ετοιμαζόταν για φούντο, όχι μόνο να διασωθεί, αλλά να ανέβει κατακόρυφα η τιμή της επειδή την στήριξαν κάμποσοι τρελοί aficionados; Στην «αναρχική» Wall Street όλα μπορούν να συμβούν. Ο Γιάννης Σκορδάς όχι μόνο έγραψε το άρθρο αυτό, αλλά πόνταρε στη μετοχή και έβγαλε κέρδος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με οικοδεσπότες την MARMYK Iliopoulos και την Design Ambassador, πρωτοπόροι αρχιτέκτονες μυήθηκαν στα μυστικά ενός μυθικού προϊόντος: του ελληνικού μαρμάρου. Ήταν ένα σαββατοκύριακο που συνδύασε τη οινογνωσία με την γεωλογία, και την αρχαιολογία με τις σύγχρονες κατασκευές. Το Andro ήταν προσκεκλημένο αποκλειστικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός βραχνάς των ακινήτων. Πώς βρίσκεις ενοικιαστή; Τι γίνεται με το μίσθωμα και τις φθορές; Η εταιρία Peace of mind Property εγκαινιάζει στην Ελλάδα την λύση της ολοκληρωμένης διαχείρισης για τους ιδιοκτήτες (ιδιώτες και εταιρείες) που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της AstraZeneca, μιας εκ των εταιριών που έχουν κατασκευάσει τα νέα εμβόλιο κατά της Cocid-19, είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Ελληνικής καταγωγής, καινοτόμος και αποφασισμένος να κάνει ένα μεγάλο «δώρο» στην ανθρωπότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ελληνικό (διόλου) παράδοξο: Οι μεταφορικές εταιρίες απέτυχαν παταγωδώς εν μέσω καραντίνας κι αυτό δείχνει πολλά για την χώρα και για την -κλειστή ακόμα- οικονομία μας. Διαβάστε πως το συνοικιακό delivery στα καθ'ημάς ήταν εξαρχής καταδικασμένο και γιατί πλέον βλέπει με τα κυάλια το ιλιγγιώδες boom των κατ'οίκον παραδόσεων που ανθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top