Με ένα κλικ κλείνεις αεροπορικά εισιτήρια και κάνεις κράτηση και σε ξενοδοχείο; Κι όμως γίνεται. Η Let's Ferry μετά την επιτυχημένη πορεία της στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων επεκτείνει τη δράση της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοφιλής αλυσίδα σούπερ μάρκετ κέρδισε πέντε βραβεία στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, τον θεσμό που επιβραβεύει τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια εποχή όπου όλοι πια κατανοούν την ανάγκη για μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, για ενίσχυση της ανακύκλωσης και για εξοικονόμηση υδάτινων και άλλων πόρων, η εταιρεία βελτιώνει τους περιβαλλοντικούς της δείκτες. Υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και επενδύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δύο 35άρηδες, ο Γιάννης Γραφανάκης και ο Νίκος Μαργέλος, δημιούργησαν μέσα στην πανδημία μια νόστιμη start up: Στόχος τους να παρέχουν χορταστικά, πρωτεϊνούχα γεύματα, σε συνδρομητές που θα αφήσουν το μαγείρεμα και θα τους εμπιστευτούν τη διατροφή τους. Οι δύο επιχειρηματίες φωτογραφήθηκαν στο στρατηγείο τους για το Andro, και μας εξήγησαν πώς έφτιαξαν ένα μενού 42 πιάτων και έφτασαν να μοιράζουν χιλιάδες γεύματα καθημερινά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν η ηλικία σας είναι γύρω στα 45, έχετε παιδιά αλλά στηρίζετε και τους δικούς σας γονείς χωρίς ούτε στιγμή αναβάλλετε τα προσωπικά σας σχέδια, τότε ο λογαριασμός HSBC Premier μπορεί να σας προσφέρει πολλά προνόμια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την Αγγλία έως τη Ρωσία και από τις ΗΠΑ έως την Ιαπωνία: Η «Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιία» έχει ταξιδέψει τα προϊόντα της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μαθαίνοντας τον πλανήτη να τρώει Ελληνικά κριτσίνια και όχι μόνο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Σταμάτης Ρεμούνδος, μας υποδέχτηκε στο στρατηγείο του, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά και μας μίλησε για το όραμα, την εξωστρέφεια και τις αξιόλογες προοπτικές μιας παραδοσιακής, οικογενειακής επιχείρησης στη διεθνή αγορά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AQ Strategy, που υλοποίησε μαζί με την Ogilvy τη φετινή διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κίμωνα Φραγκάκη δίνει τις φετινές του προβλέψεις για τον τουρισμό, μιλάει για τη «Μυκονοποίηση» της γαστρονομίας, για την εξέλιξη του Airbnb και φυσικά για την πολυσυζητημένη καμπάνια «All you Want is Greece».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι θα γίνει με τις αξίες των ακινήτων. Ποιες περιοχές είναι οι ευνοημένες και ποιες έχουν πληγεί. Πώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επηρεάσουν τις επιχειρήσεις. Τι ακριβώς ψάχνουν πλέον οι νέοι μισθωτές και αγοραστές. Γράφει ο Βασίλης Αστεριάδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα λίγα πράγματα ξέρουμε τελικά για την Μύκονο και για πόσα από αυτά έχουμε λανθασμένη εντύπωση. Ο δημιουργός του νεότευκτου ξενοδοχείου Kalesma, με εύγλωττο και μερακλίδικο τρόπο μας παίρνει από το χέρι και μας συστήνει στην αυθεντική ψυχή του νησιού. Μάλιστα, καταθέτει και ορισμένες ριζοσπαστικές προτάσεις για τον τουρισμό. Μια συνέντευξη - ποταμός, στον Κίμωνα Φραγκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρόκειται για φούσκα περιωπής ή όντως αξίζει να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε Bitcoin, Ethereum και άλλα; Ο ρόλος του Έλον Μασκ, των κινέζων, και της «μαρίδας» των μικροεπενδυτών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μικροζυθοποιία με έδρα την Τήνο -ίσως η πιο αγαπημένη αρτιζανάλ μπίρα στην Ελλάδα- τιμήθηκε με τέσσερα βραβεία στον διαγωνισμό European Beer Challenge. Μιλάει στο Andro o ιδιοκτήτης της εταιρίας, Αλέξανδρος Κουρής, για τις προοπτικές της Νήσος εντός και εκτός συνόρων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το 5στερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος, ανοίγει ξανά τις πύλες του στις 10 Μαΐου τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top