Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έκανε πάλι το... θαύμα του. Η εξαγορά του Twitter με τίμημα 44 δισ. δολάρια τον κάνει -επιπλέον- ένας από τους επιδραστικότερους επιχειρηματίες του πλανήτη. Ποιος είναι αυτός ο περίεργος τύπος που δεν βολεύεται με τίποτα και το Διάστημα είναι το μεγάλο του όνειρο;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ανθρώπινη αμέλεια μας κόστισε το περασμένο καλοκαίρι. Η πυρκαγιά κατέκαψε την Αττική, αλλά ο άνθρωπος είναι πάλι αυτός που μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Η απάντηση είναι η δράση. Σε τούτο το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους αποτυπώνεται η πορεία των εργασιών αποκατάστασης και προστασίας της φύσης των καμμένων περιοχών της Αττικής έπειτα από τη δωρεά της Coca-Cola στην Ελλάδα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Πρωταγωνιστές είναι όλοι όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου. Στόχος αυτής της αποτύπωσης είναι να μην ξεχαστεί ποτέ η καταστροφή που βιώσαμε και να υπενθυμίζει πάντα την ελπίδα για την αναγέννηση της φύσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Warply φωτογραφίζεται για το Andro και κάνει στον Πέτρο Δεμερτζή μια αναδρομή στα 10 χρόνια επιτυχημένης δράσης της εταιρίας με προβολή, όμως, στο μέλλον. Τo μεγάλο project για τον ελληνικό τουρισμό, οι πιθανότητες εξαγοράς «απ'έξω», αλλά και οι προσωπικές θυσίες, με 48ωρα άοκνης δουλειάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 ετών της, η εταιρία Deloudis ανακαίνισε ριζικά το showroom της στον Άλιμο διατηρώντας τα στιβαρά στοιχεία του και προσθέτοντας σύγχρονες και λειτουργικές πινελιές. Μιλάει στο Andro o δημιουργικός διευθυντής του γραφείου Stage Design Office, Σταύρος Παπαγιάννης, που επέβλεψε την ανακαίνιση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Walter Scheel Association τιμά εδώ και 30 χρόνια τις προσωπικότητες που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη διατήρηση της Ευρωπαϊκής Οίνο-Γαστρονομικής Κουλτούρας. Για πρώτη φορά, βραβεύει μια Ελληνική εταιρεία, που έχει κάνει το αυγοτάραχο Μεσολογγίου περιζήτητο από τους σεφ διεθνώς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια κίνηση ουσίας προχώρησε η η Coca-Cola στην Ελλάδα, καθώς αποφάσισε να καταργήσει την πλαστική μεμβράνη από τις πολυσκευασίες αλουμινίου. Μια θετική επιχειρηματική απόφαση προς την κατεύθυνση της βιωσιμότητας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H CEO του Astir Palace σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Κίμωνα Φραγκάκη που βγάζει ειδήσεις. Τι λέει για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ανακαινισμένη Astir Marina, την Μυκονοποίηση της Ελλάδας, τα σχέδια του θρυλικού «Αστέρα» για τη φετινή σεζόν, αλλά και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που οφείλει να προτάξει ο ελληνικός τουρισμός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο συγκρότημα των 18 σουίτων βρίσκεται στον Φάρο της Σίφνου. Η αρχιτεκτονική του σφραγίδα ανήκει στο K-Studio των Δημήτρη και Κωνσταντίνου Καραμπατάκη, ενώ το μενού στο εστιατόριο επιμελείται ο executive chef Αθηναγόρας Κωστάκος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Παράλληλα με τις μάχες στα μέτωπα της Ουκρανίας διεξάγεται και ένας διαδικτυακός πόλεμος στο Telegram του δισεκατομμυριούχου ρώσου επιχειρηματία και εχθρού του Πούτιν. Πώς οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα επιβληθεί στη μάχη της πληροφόρησης και της προπαγάνδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κόστος ενοικίασης στη χώρα μας και ειδικά στην Αθήνα έχει γίνει πλέον δυσβάσταχτο. Πού οφείλεται και ποιες πιθανότητες υπάρχουν να εξομαλυνθεί η κατάσταση; Ο ειδικός στο real estate, Βασίλης Αστεριάδης, καταγράφει ψύχραιμα την κατάσταση και αναλύει διεξοδικά τι αναμένεται να συμβεί με τα ενοίκια στο άμεσο μέλλον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ζωή του θα μπορούσε να γίνει μυθιστόρημα ή ακόμη και σενάριο. Ο ιδιοκτήτης της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture και παραγωγός είναι ένας άνθρωπος πλήρης εμπειριών. Πολλές από αυτές τις μοιράζεται με την Μία Κόλλια. Η σχέση με τον πατέρα του, η διαδρομή του στις επιχειρήσεις, το #metoo στην Ελλάδα, αλλά και η κριτική του στην ελληνική τηλεόραση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρόκειται για την πρώτη επένδυση εκτός Αθήνας του Ομίλου Donkey Hotels, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου. Θα διαθέτει 120 δωμάτια, ενώ φιλοδοξεί να δώσει έμφαση στην τέχνη, τη γαστρονομία, την ευεξία και την απλότητα. Το resort θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2022 στη Μεσαριά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top