Η ΓΕΝΚΑ γίνεται η πρώτη, αμιγώς εμπορική εταιρία στην Ελλάδα που προτίθεται να στηρίξει το ανθρώπινο δυναμικό της όχι μόνο σε επίπεδο εφάπαξ συνταξιοδοτικών παροχών αλλά και σύνταξης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο επηρεάζει ο πληθωρισμός τις τιμές των κατοικιών για αγορά ή μίσθωση; Τι πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα στη χώρα μας και τι πρέπει να μελετήσει σοβαρά ο εν δυνάμει αγοραστής πριν προχωρήσει σε επένδυση ακινήτου. Ο ειδικός σε θέματα ακινήτων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας Βασίλης Αστεριάδης εξηγεί αναλυτικά στον Πέτρο Δεμερτζή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Caffè Vergnano παράγεται από μία οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1882. Με έδρα τη Santena στην Ιταλία, προσφέρει εκλεκτό ιταλικό espresso σε όλο τον κόσμο. Στο εξής θα τον βλέπουμε όλο και συχνότερα στην Ελλάδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η εταιρεία που είναι συνώνυμη με το πρωτοποριακό design στη χώρα μας, συμπλήρωσε πέντε δεκαετίες ευδόκιμης πορείας. Ο συλλεκτικός τόμος που εξέδωσε καταγράφει όλες τις σημαντικές στιγμές του brand, αλλά και της οικογενειακής παράδοσης που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θέλετε να οργανώσετε επαγγελματικό δείπνο; Τι πιο πρωτότυπο από έναν θαυμαστό χώρο τέχνης; Το Δειπνοσοφιστήριο και το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή δημιούργησαν εντός του Μουσείου τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να φιλοξενήσουν τις συγκεντρώσεις και τα πάρτι σας. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πρόεδρος της Montblanc για την Μέση Ανατολή, Ινδία, Αφρική, Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα επ' ευκαιρία των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του οίκου στην οδό Κριεζώτου στο Σύνταγμα. Μίλησε στο Andro για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της η εταιρεία και τα ρολόγια του οίκου που έχει λατρέψει. Γράφει ο Μιχάλης Τεκέρταλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με μεγάλη προσέλευση, επιχειρηματικά deals, υψηλές παρουσίες και την Ήπειρο στο επίκεντρο πραγματοποιήθηκε η 31η διεθνής επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo στο New Jersey. Mια πολύ καλή ευκαιρία για διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά. Γράφει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Φώτιος Καλιαμπάκος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσουν οι αγαπημένοι μας την τύχη τους εφέτος στις γιορτές, έρχεται στη μορφή δύο super λαχνών που λέγονται «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ». Γιατί να μην τους κάνουμε δώρο μια απόπειρα για λίγη επιπλέον τύχη;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η τουριστική έκρηξη του 2022 που φεύγει, άγγιξε και σε μερικές περιπτώσεις ξεπέρασε τα νούμερα του «ιστορικού» για τον ελληνικό τουρισμό, 2019. Μια ψύχραιμη ανάλυση εξηγεί τι ακριβώς συνέβη αυτό το καλοκαίρι και τι σημαίνει για το σήμερα και το αύριο της «βαριάς βιομηχανίας» της οικονομίας μας. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο έλαβε άλλα επτά σημαντικά βραβεία σε μια άκρως τιμητική εκδήλωση. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν περαιτέρω καινοτομίες και νέες επενδύσεις που ανεβάζουν το νερό ΘΕΟΝΗ πολλά επίπεδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο βυζαντινός ρυθμός και τα γήινα χρώματα ενός μοναστηριού παντρεύονται με την μητροπολιτική ζωντάνια σε ένα νέο ξενοδοχείο που κλέβει τα βλέμματα. Δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί που η ψυχαγωγία συνδέεται με την έντονη επιχειρηματική κουλτούρα, το MonAsty ενώνει την αρχιτεκτονική παράδοση με το σύγχρονο στυλ και την χαμηλότονη πολυτέλεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στις νέες πιστοποιήσεις για τη Warply συγκαταλέγεται αυτή κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς, για την υγιεινή και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, καθώς και την ανάπτυξη πολιτικών μείωσης ενέργειας για οργανισμούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top