Πιο δημοφιλή

Το θέατρο πανάκριβο, το σινεμά επίσης, έγραφε ο Γιάννης Νεγρεπόντης και τραγουδούσε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Και τα καύσιμα επίσης, γράφει ο Βασίλης Χαρίτος δίχως να το τραγουδάει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aν σκέφτεστε να κάνετε εναλλακτικές διακοπές (χειμώνα-καλοκαίρι) ή εξορμήσεις στα βουνά το νέο τροχόσπιτο της Toyota μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος παρτενέρ. Διαθέτει μπάνιο, κουζίνα, τραπέζι και κρεβάτια. Με αύρα 70's και ιδιαίτερα συμπαγή σχεδιασμό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έλκει την καταγωγή της από την καθαρά αγωνιστική 300 SL του 1952. Τετρακίνητη, με αλουμινένιο αμάξωμα, σπορ προσανατολισμό και σε 12 διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος. Αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο SUV της ΒMW συνδυάζει την οδηγική γοητεία με την ηλεκτροκίνηση. Πλήρως εξοπλισμένη και με εξαγωνικό τιμόνι, περιμένει τους επίδοξους αγοραστές της τον Νοέμβριο οπότε και θα είναι διαθέσιμη. Η τιμή της, φυσικά, δεν είναι για όλα τα βαλάντια. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Yποδεχόμαστε το US Grand Prix F1 που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Austin του Τέξας και θυμίζουμε τις 10 πίστες που έχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να φιλοξενήσουν αγώνες. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια πολύ σύντομη και βροχερή παρουσίαση στο Λουτράκι, η ελληνική Renault λανσάρισε το νέο Coupé SUV/crossover που θυμίζει μεγαλύτερα BMW και Mercedes-Benz. Ο Αλέξανδρος Κορέσσης ήταν εκεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια από τις λιγότερο γνωστές ιστορίες του φημισμένου Giro d'Italia με πρωταγωνιστή το «κακομαθημένο παιδί», Gilles Villeneuve που παράτησε τον αγώνα επειδή έβλεπε ότι δεν μπορούσε να επικρατήσει. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλά εξοπλισμένο και με επιδόσεις που παραπέμπουν σε μεγαλύτερο κινητήρα. Η δεύτερη γενιά GLA 200 είναι ένα σημαντικά βελτιωμένο αυτοκίνητο. Ο Βασίλης Χαρίτος το οδήγησε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα νέα i20N και i30N της σειράς Ν της Hyundai είναι εδώ. Ο Οδυσσέας «Tweety» Τσαγκάρης τα οδήγησε στην πίστα των Μεγάρων, γράφει τις εντυπώσεις του και συμπεραίνει αν αξίζει να τα αγοράσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Χαρίτος, ως απόλυτος γνώστης του αντικειμένου, κάνει μια ψύχραιμη και προσωπική αποτίμηση του Ράλλυ Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από απουσία ετών. Στο μεταξύ, έχουμε αρχίσει όλοι να κάνουμε όνειρα για το 2022 και το 2023.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του No Time To Die, η Land Rover παρουσίασε τη συλλεκτική έκδοση του Defender V8 που εμφανίζεται στην ταινία. Συλλεκτικό (βγαίνει σε μόλις 300 αντίτυπα) και απόλυτα κατασκοπικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας το ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στην Ελλάδα (9-12 Σεπτεμβρίου), όμως, οι τωρινές συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με το κλέος που αναδίδει το παρελθόν του συγκεκριμένου αγώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top