Πιο δημοφιλή

Κι όμως, η εταιρεία που έχει ταυτιστεί με τα άκρως κομψά σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα ενέδωσε στα κελεύσματα της αγοράς και δημιούργησε αυτό το SUV που διατηρεί πάντως το DNA μιας Jaguar. Ο Βασίλης Χαρίτος το οδήγησε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κι όμως, η Citroën δεν φτιάχνει μόνο αυτοκίνητα, αλλά και άρματα! Ξεκίνησε συνεργασία με τους Pathé, Trésor Films και Editions Albert René για την ταινία «Asterix & Obelix: L’Empire du Milieu». Το αποτέλεσμα είναι ένα περίεργο... όχημα που φέρνει στο νου το κλασικό 2CV. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι κανόνας απαράβατος, στα μέσα της καριέρας ενός μοντέλου (για αυτοκίνητα μιλάμε), να γίνεται μια ανανέωση (facelift στα ελληνικά). Η DS 7 δεν αποτελεί εξαίρεση, γράφει ο Αλέξανδρος Κορέσσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχουν «κόκκινη» καρδιά, είναι ταξιδιάρες και διαθέτουν ξεχωριστή γοητεία. Ο Σπύρος Γλύκας οδήγησε τέσσερα νέα μοντέλα της ιστορικής εταιρίας Ducati, τις υπέβαλλε σε όλα τα τεστ και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν ένας σκληρός και άκρως απαιτητικός αγώνας που θύμισε κάτι από τις παλιές καλές εποχές. Ο Βασίλης Χαρίτος που δεν έχει χάσει Ράλλυ Ακρόπολις από το 1971(!) είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει τον απολογισμό της διοργάνωσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι πρέπει να κάνουμε για να χαρούμε τον αγώνα και τι δεν πρέπει με τίποτα να κάνουμε για να μην κινδυνεύσουμε. Ετοιμαζόμαστε για την εκκίνηση (8 Σεπτεμβρίου) και ο μετρ του Ράλλυ Ακρόπολις, Βασίλης Χαρίτος, μάς δίνει κάποιες χρήσιμες έως και χιουμοριστικές συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την παραλία και το καλοκαίρι. Τα περισσότερα έμοιαζαν με τετράτροχα παιχνιδάκια για να περνάνε ευχάριστα τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι θιασώτες των απανταχού… «ριβιερών». Κι όμως, αρκετά από αυτά έχουν μείνει στην ιστορία. Ο Βασίλης Χαρίτος επιλέγει τα πιο χαρακτηριστικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ferrari, Mercedes, Ford, Porsche. Αυτά τα κάμπριο υπήρξαν αντικείμενα πόθου και σύμβολα ελευθερίας. Όλα τους έγραψαν τη δική τους ιστορία στους δρόμους. Ο Βασίλης Χαρίτος επέλεγε τα εμβληματικότερα cabriolet όλων των εποχών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο hatchback της Opel είναι σχεδιαστικά μοντέρνο, τεχνολογικά σύγχρονο, ποιοτικά άρτιο και... καθησυχαστικά ακριβό. Ο Βασίλης Χαρίτος το οδήγησε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βγαλμένο κατευθείαν από τα εργοστάσια της SEAT, αυτό το νέο coupé SUV είναι μια καλή εναλλακτική απέναντι σε ένα συμβατικό hatchback. Ο Βασίλης Χαρίτος το οδήγησε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φρέσκο, νεανικό και μοντέρνο. Το νέο Opel Mokka καταφέρνει να ξεχωρίζει από την πληθώρα των μικρών/μεσαίων crossover/SUV που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ο Βασίλης Χαρίτος το οδήγησε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν από λίγες μέρες η ελληνική αντιπροσωπία αποκάλυψε στον ελληνικό αυτοκινητικό Τύπο το νέο της μοντέλο, το Jogger. Ο Αλέξανδρος Κορέσσης βρέθηκε στην παρουσίαση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top