Πιο δημοφιλή

Διαβάζεις τώρα εσύ Mitsubishi και φαντάζεσαι Evo και Tommi Mäkinen. Διαβάζεις Space Star και λες «να αυτοκίνητο για να πάω διακοπές με τη φαμελιά». Το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star δεν είναι όμως ούτε μικρό Evo ούτε μεγάλο πολυμορφικό. Ο Βασίλης Χαρίτος το οδήγησε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι all around (σαν τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ), προσανατολισμένη περισσότερο στη σπορ οδήγηση (306 άλογα είναι αυτά) και γεφυρώνει το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις άλλες A-Class που κυκλοφορούν. Ο Βασίλης Χαρίτος την οδήγησε και γράφει -λεπτομερώς- τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αθλητική εμφάνιση, σπιρτόζικος χαρακτήρας, μοντέρνες αυστηρές γραμμές και 105 άλογα που μπορούν να σε ταξιδεύσουν σε όλη την Ελλάδα. Ο Σπύρος Γλύκας την δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι φυσικά πορτοκαλί, και αν στύψεις το μοτέρ της θα σε εκτοξεύσει μπροστά, αφήνοντας πίσω μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού. Ο Σπύρος Γλύκας δοκίμασε το μαζεμένο αυτό νέο μοντέλο (373 κυβικών) και ακόμα αναρωτιέται αν στ'αλήθεια χρειάζεται μεγαλύτερο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μια αυθεντική ρουκέτα των δρόμων. Απαιτεί τον σεβασμό του οδηγού. Δεν της αρέσουν οι βίαιες κινήσεις, έχει ατίθασο χαρακτήρα, αλλά είναι και μια πραγματική κούκλα. Ο ρέκτης των μοτοσικλετών Σπύρος Γλύκας απόλαυσε μια Triumph Rocket 3R και γράφει την εμπειρία του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η πανδημία της COVID-19 πιθανότατα θα οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο σχεδιάζονται τα αυτοκίνητα – τα εσωτερικά τους, τουλάχιστον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μέσα στα επόμενα έξι χρόνια, η Kia Motors θα επενδύσει $25 δισ. στην πορεία προς τη δημιουργία μιας ακόμα πιο καινοτόμου μάρκας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η θαυμαστή εταιρεία από το Τσούφενχαουζεν έκανε πάλι το θαύμα της. Με τα μοντέλα 911 Targa 4 και 911 Targa 4S ολοκλήρωσε για φέτος την τριπλέτα της στον πλανήτη των σπορ αυτοκινήτων. Ας τα θαυμάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί ο 007 να έχει «licence to kill», αλλά η συλλεκτική μοτοσυκλέτα του που θα εμφανιστεί στη νέα ταινία «Νο Time To Die» έχει το ελευθέρας να συναρπάσει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν καινοτόμα, κυρίαρχα, πανέμορφα, σημαντικά αγωνιστικά αυτοκίνητα πίστας. Δεν έμειναν -απλώς- στην ιστορία, αλλά την δημιούργησαν για τις επόμενες γενιές. Επιλέγει και γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επτά εμβληματικά αυτοκίνητα της εταιρίας που πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην αυτοκινητική ιστορία. Πώς από τα φτηνά μοντέλα κατάφερε να διεισδύσει σε κάθε κατηγορία. Επιλέγει και γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βρετανός οδηγός αγώνων σερ Στίρλινγκ Μος πέθανε στις 12 Απριλίου σε ηλικία 90 ετών. Υπήρξε ένας ζωντανός θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στο βίντεο τον βλέπουμε αντάμα με τον Λούις Χάμιλτον, σε προχωρημένη ηλικία μεν, αλλά να τον κρατούν τα κότσια του να οδηγεί ακόμη. Μάλιστα, κάποια στιγμή λέει με απόλυτη σιγουριά  ότι ελπίζει να οδηγεί στη Μόνζα για 10-15 χρόνια ακόμα. Δεν διστάζει, δε, να αποκαλύψει πως ο θρυλικός Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, πιθανόν, να του χάρισε το γκραν πρι στην Αγγλία το 1955.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top