Πιο δημοφιλή

Ο Βασίλης Χαρίτος, ως απόλυτος γνώστης του αντικειμένου, κάνει μια ψύχραιμη και προσωπική αποτίμηση του Ράλλυ Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από απουσία ετών. Στο μεταξύ, έχουμε αρχίσει όλοι να κάνουμε όνειρα για το 2022 και το 2023.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του No Time To Die, η Land Rover παρουσίασε τη συλλεκτική έκδοση του Defender V8 που εμφανίζεται στην ταινία. Συλλεκτικό (βγαίνει σε μόλις 300 αντίτυπα) και απόλυτα κατασκοπικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας το ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στην Ελλάδα (9-12 Σεπτεμβρίου), όμως, οι τωρινές συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με το κλέος που αναδίδει το παρελθόν του συγκεκριμένου αγώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την 8κύλινδρη 8C 2300 του 1931 έως την 8C Competizione του 2007. Ο Βασίλης Χαρίτος επέλεξε 11 από τα πλέον «κλασικά» μοντέλα της μιλαζένικης αυτοβιομηχανίας που σε 111 χρόνια ζωής μάς χάρισε αυτοκίνητα σπάνιας ομορφιάς και ιταλικής φινέτσας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Ευρώπη, το Bayon είναι είναι το νέο (και μικρότερο) crossover/SUV της εταιρίας. Κοστίζει κάτι παραπάνω από το i20, ενώ οι κατασκευαστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη μεγιστοποίηση της άνεσης για τους επιβάτες. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Audi + SUV + 100% ηλεκτρικό + 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας από €39.469 (με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά). Γράφει ο Αλέξανδρος Κορέσσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι το πρώτο Skoda που βασίζεται στην εξελιγμένη για ηλεκτροκίνηση πλατφόρμα MEB του ομίλου Volkswagen. Ο Βασίλης Χαρίτος το δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν το 1972 όταν ο αγώνας στο Targa Florio της Σικελίας έμεινε στην ιστορία. Πώς η Alfa Romeo «πληγώθηκε» από τη Ferrari, τη στιγμή που θεωρούσε τη νίκη δεδομένη. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρωτοποριακό στυλ, που συνδυάζει την κομψότητα ενός sedan, τον δυναμισμό ενός station και την ευρωστία ενός SUV. Το νέο μεγάλο crossover της Citroën φτιάχτηκε για να αποφύγει την πεπατημένη. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το νέο μεσαίο/μεγάλο crossover της που θα παράγεται σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την ισχύ των ηλεκτροκινητήρων και τη μετάδοση της κίνησης. Ο Βασίλης Χαρίτος το αξιολόγησε και γράφει τις εκτιμήσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 26-28 Μαρτίου, αρχίζει και πάλι το Πρωτάθλημα F1 στο Μπαχρέιν. Δίχως τους μεγάλους χορηγούς είναι αμφίβολο αν θα ξεκινούσε. Ο Βασίλης Χαρίτος γράφει για τους αφανείς χρηματοδότες που κάνουν τις ρόδες να γυρίζουν ξέφρενα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αξίζει να επενδύσουμε σ' αυτά; Σε τι τιμή φτάνουν; Τι γίνεται με τα σημεία φόρτισης και την αυτονομία τους; Ο Βασίλης Χαρίτος καταγράφει όλα τα ερωτήματα και δίνει απαντήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top