Πιο δημοφιλή

Πρωτοποριακό στυλ, που συνδυάζει την κομψότητα ενός sedan, τον δυναμισμό ενός station και την ευρωστία ενός SUV. Το νέο μεγάλο crossover της Citroën φτιάχτηκε για να αποφύγει την πεπατημένη. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το νέο μεσαίο/μεγάλο crossover της που θα παράγεται σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την ισχύ των ηλεκτροκινητήρων και τη μετάδοση της κίνησης. Ο Βασίλης Χαρίτος το αξιολόγησε και γράφει τις εκτιμήσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 26-28 Μαρτίου, αρχίζει και πάλι το Πρωτάθλημα F1 στο Μπαχρέιν. Δίχως τους μεγάλους χορηγούς είναι αμφίβολο αν θα ξεκινούσε. Ο Βασίλης Χαρίτος γράφει για τους αφανείς χρηματοδότες που κάνουν τις ρόδες να γυρίζουν ξέφρενα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αξίζει να επενδύσουμε σ' αυτά; Σε τι τιμή φτάνουν; Τι γίνεται με τα σημεία φόρτισης και την αυτονομία τους; Ο Βασίλης Χαρίτος καταγράφει όλα τα ερωτήματα και δίνει απαντήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η 72η χρονιά της Formula 1 βρίσκεται επί θύραις και τελεί υπό το κράτος της πανδημίας. Ο Βασίλης Χαρίτος αναλύει τις έξι βασικές αλλαγές που θα δούμε στη φετινή σεζόν που περιλαμβάνει 23 αγώνες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν το 1955 όταν η Chrysler παρουσίασε τη Dodge La Femme. Ένα αυτοκίνητο αποκλειστικά για γυναίκες οδηγούς. Ηταν ροζ, περιλάμβανε στα «χρειώδη» και κάμποσα σινιέ «προϊόντα περιποίησης», αλλά τελικά αποσύρθηκε σύντομα από την κυκλοφορία. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με αφορμή την παρουσίαση του καινούργιου SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Βασίλης Χαρίτος κάνει μια εμβριθή ανάλυση (κοινωνική, αλλά και διανθισμένη με προσωπικές εμπειρίες) γύρω από την κουλτούρα της μάρκας -αλλά και αρκετών που οδηγούν BMW και δεν είναι πάντοτε... μπουμπούκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί να λέμε «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα», ωστόσο στις μέρες μας η αυτοκινητική ασχήμια θεωρείται απόρροια δημιουργικότητας. Γιατί οι μεγάλες εταιρίες απορρίπτουν την ομορφιά στο σχεδιασμό των νέων μοντέλων τους; Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε την 4η γενιά του μεσαίου SUV, που από το 2004 που πρωτοεμφανίστηκε έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 7 εκατ. κομμάτια. Ο Βασίλης Χαρίτος έκανε το απαραίτητο «τεστ» και γράφει τα συμπεράσματά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Civic «σαύρες» με λάστιχα σλικ αγκαλιά με στύλους ή BMW καβάλα σε νησίδες. Πού πας αυτοκινητάκι με τέτοιο καιρό; Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σχεδιασμένο από την αρχή, αυτό το πολυτελές hatchback, εμπνευσμένο από το concept DS Aero Sport Lounge του 2020, έχει τολμηρό σχεδιασμό και αστική κομψότητα. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φανταστείτε ένα θηρίο 28.5 λίτρων να κινείται στους δρόμους της εποχής, να ξεκουφαίνει τους περαστικούς και να τους τσουρουφλίζει με τις φλόγες που ξέρναγε από τις εξατμίσεις του. Ο Βασίλης Χαρίτος γράφει την ιστορία αυτού του εμβληματικού αυτοκινήτου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top