Από την Καταλονία έως τη Νότια Γαλλία και από τη Σαντορίνη έως τον Δούναβη. Για 15η χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι κρασιά-θρύλους και νέες προτάσεις από κορυφαία ελληνικά και ξένα οινοποιεία. Το οινικό ταξίδι θα έχει καθοδηγητές τις κάβες Cellier και την GENKA 1877, αυτή την Κυριακή 26/3, στο Divani Caravel.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σούβλες τρυφερές, μπιφτεκάκια που "μιλάνε", τσακιστές πατατούλες με δενδρολίβανο, αλλά και μαγειρευτά που δεν προσπερνάς. Το νέο εστιατόριο στο Golden Hall είναι χαλαρό και δεν το κρύβει. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτή τη φορά στρώσαμε το τραπέζι στην παραλία, προμηθευτήκαμε νηστήσιμες λιχουδιές και προϊόντα από τα Lidl και κάναμε πικ-νικ δίπλα στη θάλασσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σπαγγέτι Bolognese, ζουμερά μπέργκερ, βελούδινα Denver steak ή Stir fry μοσχάρι; Το μόνο που χρειάζεστε για να τα φτιάξετε «εστιατορικά» στο σπίτι είναι τα κατάλληλα υλικά που θα βρείτε στο deli του La Meat Maison Κηφισιάς. Mην ξεχάσετε να διαλέξετε και κάποιο φίνο κρασί από το κελάρι του καταστήματος. Γράφει η Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περισσότερα από 100 εστιατόρια με κουζίνες από όλο τον κόσμο. Με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 15 ευρώ και παράλληλες εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον κάθε λάτρη των εκλεκτών γεύσεων. Το φετινό 7ο Dine Athens by Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βγούμε έξω.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λευκά, ροζέ, κόκκινα και αφρώδη. Ολα τους καινούργια και τσαχπίνικα. Και, ναι, φωνάζουν, πως θα μας συνοδεύσουν το προσεχές καλοκαίρι. Η Εύα Μαρκάκη ολοκλήρωσε με επιτυχία έναν οινικό «μαραθώνιο» και γράφει ποια κρασιά πρέπει να έχουμε κατά νου. Κρατήστε σημειώσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι τόσο λεπταίσθητο που μοιάζει χειροποίητο. Το σχήμα του προσαρμόστηκε στις ερυθρές ποικιλίες Cabernet και Merlot και για το λευκό Riesling. Η τιμή του είναι άκρως ελκυστική και, ναι, μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ψωμί με χειροποίητο προζύμι που ξεκουράζεται για 72 ώρες. Αφράτα καρβέλια, κρουασάν, σφολιάτες και rolls από τους δραστήριους αδελφούς Δούζη που πρόσθεσαν στo brand ERGON και έναν μοντέρνο φούρνο στην ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο, στη Θεσσαλονίκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στεγάζεται σε μόλις 9.5 τ.μ., έχει αισθητική που ενώνει την ιαπωνική με τη σκανδιναβική φιλοσοφία και δίνει έμφαση στον ξεχωριστό καφέ, τα σνακ και τα κοκτέιλ. Όταν η χίπστερ διάθεση συναντάει την Άπω Ανατολή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν σας έφτασε το αφιέρωμα που κάναμε για τις σπουδαίες γυναίκες και τα φίνα κρασιά τους; Εχουμε και συνέχεια! Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει δέκα ακόμη ετικέτες που αξίζει να δοκιμάσετε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη Σαντορίνη, ο γνωστός μισελενάτος σεφ Έκτορας Μπορτίνι δημιουργεί φέτος το Botrini's Mykonos, στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με τον Όμιλο Katikies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν ετοιμάζετε τα σαρακοστιανά σας εδέσματα, τότε δεν πρέπει να ξεχάσετε με τίποτα τα κατάλληλα κρασιά ή τα αποστάγματα που θα τα συνοδεύσουν. Τι πάει με το χταπόδι, τι με τα όστρακα, τι με το μυδοπίλαφο και τι με τον χαλβά; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, έχει τις κατάλληλες προτάσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top