Είναι η στιγμή που ο συνάδελφος ανοίγει τo καπάκι με το φαγητό του και τότε σου έρχεται στο μυαλό κάποια σκηνή από το «Αποκάλυψη τώρα» ή το «The day after». Oι μυρωδιές ξεχύνονται στο χώρο σαν να ήταν πυρηνικό μανιτάρι.
Σίγουρα ναι και αν κρίνουμε απ’ τα κόκκινα, μαζί με το Μινώταυρο. Το σίγουρο είναι πως δε χρειάζεται μίτος, έχει βρει το δρόμο της. Με την ευκαιρία της έκθεσης του Κρητικού αμπελώνα στις 11/11/2019 στην Αθηναΐδα στο Βοτανικό, ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον εναργέστατο αμπελώνα της Κρήτης και τους δημιουργούς του.
Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.