Γενναιόδωρος στη μύτη, πυκνός στο στόμα. Ο νέος illy single origin Costa Rica 100% Arabica, είναι κατάλληλος για την παρασκευή freddo αφού και παγωμένος εξακολουθεί να διατηρεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά και την όμορφη έντασή του. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον δοκίμασε στο πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμά του στο εστιατόριο Monzu στην Κηφισιά, και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ευκολόπιοτο, με το χαρακτηριστικό ροζ-γκρι χρώμα των ροζέ της Προβηγκίας. Eνα κρασί που παραπέμπει στη χαρά της ζωής, στα πάρτι του «Υπέροχου Γκάτσμπυ» και την ξέφρενη δεκαετία του '20 στη Νέα Υόρκη. Γράφει η Μαρία Νέτσικα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο πριν μπει για τα καλά το καλοκαιράκι αρχίσαμε να μετράμε παγωτά -για μπάνια ούτε λόγος ακόμη. Από τα περίπου 20 της δοκιμής από όλη την Αθήνα καταλήξαμε σε πέντε νόστιμα, με αγνές πρώτες ύλες και ευφάνταστες γεύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δροσερές margaritas; Θέλουμε και με το παραπάνω, τώρα που ζέστανε ο καιρός. Στα TGI Fridays™ μπορούμε να τις απολαύσουμε με 5 ευρώ όλο τον Μάιο και να τις συνδυάσουμε με Tex-Mex γεύσεις. Ο Πέτρος Δεμερτζής το έπραξε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Οικογένεια Torres αποτελεί ένα ζωντανό μουσείο της εξέλιξης των οινικών τάσεων επί ενάμιση αιώνα. Τα κρασιά της έχουν ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο. H ΓΕΝΚΑ Εμπορική εισάγει αποκλειστικά στη χώρα μας, μια πλούσια επιλογή από τις εμβληματικές ετικέτες της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν το Sauvignon Blanc του παλαιού κόσμου ήταν γυναίκα θα ήταν ψηλή, αδύνατη, σοφιστικέ. Το νεοκοσμίτικο πάλι θα ήταν μια καλλονή χυμώδης και ανεπιτήδευτα σέξι. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, αγαπάει το εμβληματικό λευκό σταφύλι, κάνει ροκ συγκρίσεις και επιλέγει για εμάς τα καλύτερα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη διατροφή και τη ζωή μας: Τα βιολογικά προϊόντα δεν είναι... μόδα, αλλά ανάγκη για την καλή υγεία του οργανισμού, αλλά και τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Μια επίσκεψη στα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού είναι ικανή να διαφοροποιήσει θετικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τρεφόμαστε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δημήτρης Οικονομίδης, Τρομερό Παιδί, Kora, Queen Bee, Overoll, Paul, Πορτατίφ. Μια ομάδα «κρουασανολόγων» δοκίμασε, βαθμολόγησε και τελικά εξέλεξε το καλύτερο κρουασάν βουτύρου της Αθήνας. Τώρα ξέρουμε...

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σπαζοκεφαλιά που όμως έχει άμεση λύση. Τι κάνουμε όταν περιμένουμε κόσμο και το κρασί μας δεν είναι τόσο παγωμένο όσο θα θέλαμε; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας δίνει μερικά εύκολα και επιτυχημένα tips.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχετε σκεφτεί τη διαδικασία που ακολουθείται έως τη στιγμή που θα φτάσει το κρέας της αρεσκείας σας σε ένα μπουτίκ κρεοπωλείο όπως το La Meat Maison; Εμείς επισκεφθήκαμε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Κορωπί και διαπιστώσαμε γιατί το τελικό προϊόν είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για αρνί στη σούβλα, παϊδάκια, γουρουνουπούλα, γλυκάδια και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας ανήμερα του Πάσχα. Ο Βασίλης Δημαράς επιλέγει έξι ταβέρνες της Αττικής που «μιλάνε» στο κρέας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες σοφιστικέ καλάθια με κρασιά, αποστάγματα και γαστρονομικά καλούδια από όλον τον κόσμο, προσεκτικά... παντρεμένα μεταξύ τους έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Γιατί όχι, όμως, να μην φτιάξετε και το δικό σας «προσωπικό» καλάθι με προϊόντα που θα βρείτε στα Cellier;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top