Άφθονο Campari, ένα διαφωτιστικό masterclass από τον πολύπειρο μπαρτέντερ Gregory J. Buda και φυσικά δημιουργικές παραλλαγές του negroni. Το 11ο Negroni Week ξεκίνησε με επιτυχία από το βραβευμένο μπαρ Line Athens.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πορφυρό χρώμα, μεθυστικό άρωμα, γεύση που απογειώνει. Ποιος δεν έχει λατρέψει το Negroni. Από τις 18-24 Σεπτεμβρίου μπορείτε να γίνετε μέλος της παγκόσμιας γιορτής του Βασιλιά των κλασικών κοκτέιλ, παρέα με το Campari.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το φθινόπωρο θέλει καλό φαγητό, πώς να το κάνουμε; Τρεις σημαντικοί σεφ από την Τουρκία, την Ελλάδα και την Ιταλία διαμορφώνουν το μενού στο νέο πρόγραμμα pop-up γαστρονομικών εκδηλώσεων στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Mona Athens.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αξίζει να γευτείτε το οινικό στολίδι της Κεφαλονιάς. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει μια Ρομπόλα, αλλά πολλές, η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας δείχνει το δρόμο. Επιλέγει τις καλύτερες ανά τιμή και τις συνδυάζει με τα κατάλληλα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μπίρα Fischer με την αλσατική προέλευση μας προσκαλεί να πάρουμε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που εξυψώνει την ιδέα των απλών χαρών που στην πραγματικότητα είναι οι πιο ικανοποιητικές. Φυσικά περιλαμβάνει πλούσια δώρα και σινεφίλ διάθεση. Γράφει ο Γιάννης Σκορδάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο roof top του ξενοδοχείου Mira Me Athens πηγαίνουμε και φέτος το καλοκαίρι για να γευτούμε καλοφτιαγμένα πιάτα με ελληνικό πεντιγκρί, να πιούμε κοκτέιλ περιωπής και να απολαύσουμε την ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την Χαλκιδική έως την Πάτρα και από την Κεφαλονιά έως τον Βόλο, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ταξιδεύουμε στα καλύτερα beach bars της χώρας, πίνουμε τον αγαπημένο μας Costa Coffee και χαιρόμαστε ακόμη τη θάλασσα και τις ομορφιές της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γενναιόδωρος, ταπεινός, ευγενής και βαθύτατος γνώστης του κρασιού. Ο Ελευθέριος Χανιαλίδης στέφθηκε με έναν από τους δύο κορυφαίους τίτλους στην παγκόσμια οινική σκηνή. Γράφει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δοκιμάστε το πιο φυσικό νερό από τις απάτητες κορυφές των Καρπαθίων. Γιατί όχι, όμως, και σε mocktail; Ο Τάσος Τσιλικούνας, ιδρυτής και bar manager του «Your Bartender» έφτιαξε για το AQUA Carpatica μοναδικές συνταγές για δροσιστικά ποτά χωρίς αλκοόλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φανταστείτε ένα Cuba Libre που αντί για ρούμι περιέχει τεκίλα. Υπήρξε ιδέα του μεξικανού Don Javier Delgado από τη δεκαετία του '60. Αν το πιεις μια φορά δεν το ξεχνάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ερχονται από όμορφα νησιά. Μυρίζουν θάλασσα και, φυσικά, ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαίρι. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μάς συστήνει 10 εκλεκτά νησιώτικα κρασιά και τα συνδυάζει με τα πιάτα που τους πάνε πολύ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το... γνωστό θέμα: να παραγγείλουμε χύμα κρασί, μια μπίρα που την έχουμε πιει χίλιες φορές και κάποιο ούζο αμφιβόλου αξίας; Ο Γιάννης Κοροβέσης μας προτείνει ψαγμένα κρασιά, μπίρες και αποστάγματα που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε στις διακοπές σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top