Γενναιόδωρος στη μύτη, πυκνός στο στόμα. Ο νέος illy single origin Costa Rica 100% Arabica, είναι κατάλληλος για την παρασκευή freddo αφού και παγωμένος εξακολουθεί να διατηρεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά και την όμορφη έντασή του. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον δοκίμασε στο πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμά του στο εστιατόριο Monzu στην Κηφισιά, και γράφει τις εντυπώσεις του.
Λίγο πριν μπει για τα καλά το καλοκαιράκι αρχίσαμε να μετράμε παγωτά -για μπάνια ούτε λόγος ακόμη. Από τα περίπου 20 της δοκιμής από όλη την Αθήνα καταλήξαμε σε πέντε νόστιμα, με αγνές πρώτες ύλες και ευφάνταστες γεύσεις.
Δροσερές margaritas; Θέλουμε και με το παραπάνω, τώρα που ζέστανε ο καιρός. Στα TGI Fridays™ μπορούμε να τις απολαύσουμε με 5 ευρώ όλο τον Μάιο και να τις συνδυάσουμε με Tex-Mex γεύσεις. Ο Πέτρος Δεμερτζής το έπραξε και γράφει τις εντυπώσεις του.
Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη διατροφή και τη ζωή μας: Τα βιολογικά προϊόντα δεν είναι... μόδα, αλλά ανάγκη για την καλή υγεία του οργανισμού, αλλά και τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Μια επίσκεψη στα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού είναι ικανή να διαφοροποιήσει θετικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τρεφόμαστε.
Έχετε σκεφτεί τη διαδικασία που ακολουθείται έως τη στιγμή που θα φτάσει το κρέας της αρεσκείας σας σε ένα μπουτίκ κρεοπωλείο όπως το La Meat Maison; Εμείς επισκεφθήκαμε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Κορωπί και διαπιστώσαμε γιατί το τελικό προϊόν είναι υψηλής ποιότητας και καθαρότητας. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.
Για αρνί στη σούβλα, παϊδάκια, γουρουνουπούλα, γλυκάδια και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας ανήμερα του Πάσχα. Ο Βασίλης Δημαράς επιλέγει έξι ταβέρνες της Αττικής που «μιλάνε» στο κρέας.
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες σοφιστικέ καλάθια με κρασιά, αποστάγματα και γαστρονομικά καλούδια από όλον τον κόσμο, προσεκτικά... παντρεμένα μεταξύ τους έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Γιατί όχι, όμως, να μην φτιάξετε και το δικό σας «προσωπικό» καλάθι με προϊόντα που θα βρείτε στα Cellier;