Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λέλουδα και ζεϊμπέκικο ή πικάντικο τόνο tataki με ψητό foie-gras; Πηγαίνει κανείς στο «YTON» για να ακούσει τον Νίκο Βέρτη ή για να φάει σούσι; Ενδέχεται να συνδυάσει και τα δύο. Ο Βασίλης Δημαράς περιορίστηκε στη γευσιγνωσία και γράφει τις εντυπώσεις του από τον κατάλογο που επιμελήθηκε ο σεφ Take. Προσοχή στα αξιόλογα κοκτέιλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν λίγες ημέρες βραβεύτηκε ως ο καλύτερος έλληνας σομελιέ για το 2020. Στον απόηχο της διάκρισής του, μίλησε στον Κίμωνα Φραγκάκη για τις προμήθειες που αξίζει να κάνουμε για την κάβα μας, για το χύμα και για τη δυνατότητα της χώρας μας να παράξει «μεγάλα κρασιά» καθώς και για το πόσο δύσκολο είναι να αξιολογείς ένα κρασί με... κλειστά τα μάτια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σύμβουλος οίνου και εραστής του εκλεκτού ουίσκι Δημήτρης Μότσος μαζί με τον connaisseur και γευσιγνώστη Αλέξανδρο Σουρμπάτη δοκίμασαν πέντε από τα καλύτερα ουίσκι του πλανήτη: Από την Ιρλανδία ως την Ιαπωνία και φυσικά τη Σκωτία. Το «ταξίδι» ξεκίνησε με την πρώτη κιόλας γουλιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ ταξίδεψε ως την πατρίδα του Chivas Regal, γνώρισε νέα πρόσωπα και μυήθηκε σε μοναδικές προκλήσεις. Είναι από εκείνες τις φορές που παραδέχεσαι πως ένα αυθεντικό ουίσκι σού προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν το μόνιμο ησυχαστήριο του Χέμινγουεϊ όταν επισκεπτόταν την βόρεια Ισπανία. Το άγαλμά του σου γνέφει όταν κάθεσαι στο μπαρ. Τούτο το καφέ είναι σαν χρονοκάψουλα που μεταφέρει τους θαμώνες στη δεκαετία του '20.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ναι η χώρα μας είναι γεμάτη από μαγαζιά που προσφέρουν καφέ. Ναι οι επιλογές είναι πολλές. Ο ρέκτης, όμως, αυτός που αγαπάει πραγματικά τις εντάσεις και την ιδιαίτερη γεύση του αυθεντικού καφέ θα προτιμήσει τα Cultivos Coffee. Εκεί ο Artisan Roaster Γιάννης Ταλούμης, head of quality και CEΟ της εταιρείας Taf, έχει δημιουργήσει τον κατάλληλο χώρο για να μετατρέψει τον καθημερινό μας καφέ σε σπάνια και αυθεντική εμπειρία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ετοιμαστείτε για κρεμμυδόσουπα, κονφί πάπιας και crême brulée. Το αγαπητό bistrot στο food mile των Άνω Πετραλώνων επέστρεψε λίγο πιο "κυριλέ" αλλά πάντα με ευδιάκριτη γαλλική ταυτότητα. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα εστιατόρια προλαβαίνετε να επισκεφθείτε μέσα σε τρεις εβδομάδες πληρώνοντας μάλιστα σε προνομιακές τιμές; Πάνω από 120 εστιατόρια της Αθήνας με δημιουργίες από όλες τις κουζίνες του κόσμου, καθώς και παράλληλα events μάς περιμένουν στην ετησία γιορτή των foodies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο κατάστημα της σοφιστικέ αλυσίδας μόλις άνοιξε στη γωνία Σκουφά και Ασκληπιού όπου πέραν του δεδομένα εκλεκτού καφέ Taf προσφέρει μια σειρά καινοτομιών για τους λάτρεις της καλής γεύσης. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άνοιξε ξανά στο Γκάζι το νυχτερινό μαγαζί που είχε αφήσει εποχή πριν από αρκετά χρόνια. Με καλοφτιαγμένα πιάτα σε λογικές τιμές, και με μεγαλειώδη θέα στην Ακρόπολη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mια βόλτα στο Παγκράτι για να περιηγηθούμε στα θαυμαστά εκθέματα κι ύστερα να χαλαρώσουμε στο εστιατόριο του Μουσείου. Με φαγητό από την ομάδα του Ohh Boy, και εκλεκτό καφέ Taf. O μάνατζερ της μικρής αυτής όασης, Σωτήρης Μπούτος, μας καλωσορίζει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close