Δεν θυμίζουν Ιταλία. Είναι αφρατούλες, λιπαρές και στριμωγμένες σε ένα μεταλλικό ταψάκι που τους κάθεται σαν κορσές. Αλλά τις αγαπάμε γιατί είναι cult. Μια... καταδρομική ομάδα «ειδικών» δοκίμασε έξι διαφορετικές «μέτριες» πίτσες σε μαγαζιά κατηφορίζοντας από το Σύνταγμα προς την Ομόνοια και αποφάνθηκε. Γράφει η Θέμις Φούλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από επίλεκτα κρασιά και haute couture σαμπάνιες μέχρι φετίχ σοκολατάκια και γκουρμέ διαμαντάκια, οι νέες συνθέσεις δώρων από τα Cellier δεν είναι απλά αντικείμενα. Είναι ένα κοντσέρτο των αισθήσεων που θα εκτιμήσουν εκείνοι που εκτιμάτε. Εσείς απλώς συμπληρώστε τις ευχές σας. Επιλέγει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο ορισμός των value for money. Ασύρτικα, bordeaux ή αφρώδη που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και τιμή που δεν ξεπερνάει τα 20 ευρώ. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επέλεξε τα καλύτερα και μας προτείνει τα κατάλληλα πιάτα για να τα συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ρούμι με μαεστρικό blending, ελαφρώς ανθικό που θα γλυκάνει το χειλάκι μας χωρίς να μας λιγώσει. Ταιριάζει υπέροχα με λίγο πιο ήπια πούρα, αλλά και τα φρουτένια επιδόρπια των γιορτών. Γράφει ο Γιάννης Κοροβέσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, επομένως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε με αγορές για τα τραπέζια με φίλους. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το Golden Hall σε αναζήτηση εκλεκτών γεύσεων, αλλά και διακοσμητικών που θα κάνουν τις γιορτές ακόμη πιο λαμπερές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η τεκίλα αυτή δημιουργήθηκε από έναν αγρότη το 1922 -πριν από 100 χρόνια- στα υψίπεδα του Jalisco και έκτοτε παραμένει μια αγαπημένη τεκίλα στο Μεξικό και παγκοσμίως. Ο brand ambassador της Cazadores βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα και δημιούργησε ξεχωριστά cocktails που είχαν το άρωμα και κάτι από την "ψυχή" της πατρίδας του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο καπουτσίνο θεωρείται το απαύγασμα της καθημερινής απόλαυσης αλλά δεν είναι σοβαρός καφές: Ειδικά μονός -πρέπει να ζητήσεις και να πληρώσεις διπλή δόση για να έχει γεύση- και πασπαλισμένος με κανέλα η σοκολάτα (αστειότητες). Όταν είναι freddo κάτι γίνεται, είναι ένα μιλκσέικ για ενήλικες ας πούμε. Αλλά ζεστός… (και τι ζεστός, μέχρι να στον σερβίρουν έχει χλιαρέψει).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ένας exclusive τρόπος προ-αγοράς κρασιού, ενόσω αυτό ωριμάζει ακόμα στα βαρέλια. Τα Cellier μας καλούν να αποκτήσουμε σε προνομιακές τιμές και με προνομιακό τρόπο, τα μεγάλα κρασιά του αύριο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κεφτεδάκια από φακές, σουβλάκια από προβατίνα, αλλά και ιταλικά πιάτα που ξεφεύγουν από τα στερεότυπα. Η Νέα Σμύρνη αναζητεί νέους γευστικούς δρόμους. Ο Βασίλης Δημαράς μας προτείνει τα τρία πιο «ψαγμένα» νέα comfort στέκια της περιοχής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κόκκινο, μαγικό και με παθιασμένο ταμπεραμέντο σαν της Μόνικα Μπελούτσι. Το Nebibiolo βγαίνει από τα καλύτερα αμπελοτόπια του Piemonte και έχει ταξιδιάρικη ψυχή. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, εξηγεί γιατί πρέπει να το λατρέψουμε όπως εκείνη και με ποια πιάτα να το συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τα μπλοκμπάστερ ροζέ του αποκαλόκαιρου, μέχρι τα πιο λαχταριστά, γενναιόδωρα κόκκινα για τις πρώτες κρύες νύχτες: Η ομάδα του Botilia.gr μας προτείνει τα κρασιά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αυτή την περίοδο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κορυφαίοι διεθνείς bartenders συναντήθηκαν στην Αθήνα και διαγωνίστηκαν με στόχο ένα δημιουργικό -πέραν του κλασικού- αλλά και ουσιωδώς sustainable (περιβαλλοντικά βιώσιμο) martini cocktail, με βότκα elit. Το Andro ήταν εκεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top