Manager σε κορυφαίο εστιατόριο σημαίνει ότι γνωρίζεις τα πάντα για την κουζίνα, το σέρβις, το κρασί; Ο Βασίλης Μαραβέλης που στα 30 του μόλις χρόνια είναι ο άνθρωπος κλειδί στο εστιατόριο SOIL του σεφ Τάσου Μαντή, φωτογραφήθηκε για το Andro και μίλησε στην Ευγενία Κοτρώτσιου για την πολυκύμαντη πορεία και την φιλοσοφία του.
Το Line, βραβευμένο ως το 12ο μπαρ στα 50 καλύτερα παγκοσμίως και το Delta, το μοναδικό εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin στην Ελλάδα, δημιουργούν ένα αξιοπρόσεκτο πάντρεμα φαγητού - ποτού.