Πιο δημοφιλή

Ο καθηγητής στο Τμήμα Νευροεπιστήμης και Νευροχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Brown και Διευθυντής Μοριάκης Νευρο-Ογκολογικής Έρευνας στο Νοσοκομείο του Rhode Island μίλησε στο Andro και στη Μία Κόλλια για την ρηξικέλευθη έρευνα του που φιλοδοξεί να αλλάξει τη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο βοηθός εισαγγελέα της Νέας Υόρκης και η ομάδα του διέσωσαν ξανά αντικείμενα της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της χώρας μας. Γράφει από την Αμερική ο Φώτιος Καλιαμπάκος

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι σχεδιαστής αυτοκινήτων, ζει μόνιμα στην Ιταλία, έχει δύο συλλεκτικές Ferrari και λατρεύει να παίζει ελληνική μουσική με την κιθάρα του. Ο Γιώργος Κούκος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου που ακολούθησε το όνειρό του. Φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Andro και μας μίλησε για το παρόν και το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μακριά από την τρέλα των συνεχόμενων αγώνων, ο έλληνας τενίστας παίρνει την κάμερά του, βγαίνει στο δρόμο και συμφύρεται με την παλλόμενη ζωή του πλήθους. Οι φωτογραφίες του δείχνουν πως βρήκε το επάγγελμα που θα ακολουθήσει όταν φύγει από τα κορτ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πως είναι να κάνεις διεθνή ακαδημαϊκή καριέρα με αφετηρία τα Γιάννενα και ποιες είναι οι συναρπαστικές προοπτικές ενός κολεκτιβικού μέλλοντος στην οικονομία και στην τεχνολογία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με κεντρικό άξονα τη μουσική δωματίου, η μη κερδοσκοπική οργάνωση έχει ως στόχο την αναβάθμιση της εικόνας της χώρας μας διεθνώς. Ο Φώτιος Καλιαμπάκος παραβρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην προξενική κατοικία του Γενικού Πρόξενου Προξένου της Ελλάδας, πρέσβη κ. Κωνσταντίνου Κούτρα και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιστήμη, επιχειρείν, γαστρονομία: Ο καθένας στον τομέα του είναι αυθεντία. Όλοι τους γεννήθηκαν στην Ελλάδα, αλλά διαπρέπουν στο εξωτερικό. Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό όσο ο Λάνθιμος κι ο Τσιτσιπάς, ωστόσο η αξία τους είναι πανθομολογούμενη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Πιτσίνος και ο καταξιωμένος φωτογράφος Κώστας Πηγαδάς ταξίδεψαν μέχρι τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής και το χωριό Αγκουακάτε, ως καλεσμένοι του Μητροπολίτη Αθηναγόρα και ανακάλυψαν έναν αναπάντεχο κόσμο με άρωμα Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων στο παγκόσμιο δίκτυο Atlas και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών μιλάει στον Δημήτρη Φαλλιέρο από τη Ουάσινγκτον της Αμερικής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια άρπα… ματιών, το EyeHarp, είναι μια εφεύρεση που μοιάζει με δημιούργημα επιστημονικής φαντασίας και που επιτρέπει σε άτομα με κινητικά προβλήματα να παίζουν μουσική χρησιμοποιώντας μόνο τα μάτια τους. Αυτή είναι η εφεύρεση μέσα από τα μάτια του δημιουργού της, Ζαχαρία Βαμβακούση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για δεύτερη φορά στη ζωή της, η Αγγελική Παππά, μπαίνει στη λίστα των 50 κορυφαίων εκπαιδευτικών του πλανήτη, ως υποψήφια για το Global Teacher Prize για το 2017, και χαρίζει στο Andro λίγη από τη γνώση, την άποψη και την κοσμοθεωρία της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη μιλάει με τον Δρ Γιάννη Τσάπρα, τον Έλληνα που πρώτος είδε το σήμα ύπαρξης του Εγγύτατου του Κενταύρου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top