Πιο δημοφιλή

Κριτσίνια ολικής και σταρένια. Μεγάλα για ένα χορταστικό σνακ, αλλά και μικρά που τρώγονται σαν μπουκίτσες. Μπισκότα digestive για γλυκιές «αμαρτίες» χωρίς τύψεις και πουράκια από μαύρη σοκολάτα που γίνονται σαν παγωτίνια στην κατάψυξη. Τα καλούδια της Ferro είναι ο κατάλληλος γευστικός «σπινθήρας» για συναντήσεις με φίλους ή για γρήγορο και πλούσιο σνακ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τυριά από όλον τον κόσμο, εκλεκτές κοπές κρεάτων, ενημερωμένη κάβα, αλλά και ξεχωριστά deli προϊόντα. Η ντιζαϊνάτη «πολυαγορά» στα σύνορα της Εκάλης, του Διονύσου και της Δροσιάς ξεχωρίζει για την ποιότητα της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα βρίσκουμε στα ψυγεία των Lidl και είναι καλοφτιαγμένα και ξελογιαστικά. Τα συνδυάσαμε με παγωμένο σαμιώτικο κρασί και μαστίχα, με μαύρη μπίρα (!) αλλά και με καυτό, μυρωδάτο espresso.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οπως εμπιστευόμαστε τους έλληνες σεφ και τις αγνές πρώτες ύλες της Ελλάδας, έτσι πρέπει να εμπιστευόμαστε στο εστιατόριο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Οι 34 διεθνείς βραβεύσεις του μιλούν από μόνες τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ανήκετε στους aficionados του κρέατος; Σας αρέσει, αλλά ενδεχομένως δεν ξέρετε τα μυστικά του; Το La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη που διαδέχτηκε τον «Δρακούλη» είναι κάτι παραπάνω από ένα «κυριλέ» κρεοπωλείο. Εδώ βρίσκουμε πρώτη ύλη από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου, σπάνιες κοπές, και tips για το πώς θα απογειώσουμε τα πιάτα μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά το λοκντάουν, έχουμε ανάγκη τα παλιά στέκια. Εμείς επιλέξαμε το ιστορικότερο όλων. Καθίσαμε στον κήπο του κάτω από τα πλατάνια και γευτήκαμε τα πάντα: από το κρεμώδες γαλακτομπούρεκο έως το κλασικό παγωτό Σικάγο, το καϊμάκι και τους τροφαντούς μπεζέδες, συνομιλώντας με τον Κωνσταντίνο Βάρσο, τον 4ης γενιάς διάδοχο της «δυναστείας».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φρέσκο, με βιολογικό γάλα δίχως χημικά πρόσθετα. Ένα καινούργιο, ολόλευκο παγωτατζίδικο που άνοιξε στην καρδιά του Κουκακίου κάνει «θόρυβο» πριν ξεκινήσει καλά - καλά να λειτουργεί. Ο Βασίλης Δημαράς δοκίμασε και περιγράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σιτεμένα T-bones, rib eye steaks από Ελληνικά Black Angus μοσχάρια ιδιωτικής εκτροφής, «επικά» tomahawks, ντελικάτα παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος και μια έξτρα συνταγή για κοκορέτσι που λιώνει στο στόμα. Η κρεατολάτρης Εύα Μαρκάκη προσήλθε ευλαβικά στο κρεοπωλείο της περίφημης φάρμας και μας προτείνει τις κορυφαίες κοπές για το πασχαλινό τραπέζι μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν υπάρχει μια υπερτροφή που μπορεί να θωρακίσει τον οργανισμό μας και συνάμα να είναι και εύγευστη, τότε αυτή είναι το ταχίνι. Είναι ο σύμμαχος καλής ζωής και ισορροπημένης διατροφής για vegans, νηστεύοντες, μερακλήδες και foodies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρόκειται περί σοβαρής παρανόησης. Το χρυσαφένιο, τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά τοστ γίνεται μόνο στο τηγάνι. Σας δίνουμε όλα τα tips για το πώς φτιάχνεται, με ποια υλικά και σε πόσο χρόνο. Ξεχάστε την τοστιέρα σας για πάντα, είναι μια άχρηστη συσκευή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εμπνευσμένο από το ιδεώδες του Επικούρειου Αγαθού, το νέο πρότζεκτ του nomad chef, Ανδρέα Λαγού, το tagathon.com, γίνεται ο «ύμνος» των αγνών αγαθών της ελληνικής γης και μάλιστα από μικρούς παραγωγούς. Ερχονται στο σπίτι σας σε καλαίσθητα κουτιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι αφράτα, κόβονται στη μέση και σερβίρονται με την γέμιση φόρα παρτίδα, πράγμα που τα κάνει να δείχνουν sexy. Ο Βασίλης Δημαράς επιλέγει τα πέντε μαγαζιά που μπορούμε να απολαύσουμε τα καλύτερα sandos.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top