Πιο δημοφιλή

Με γαρίδες, μοσχάρι, λουκάνικο ή μήπως φαλάφελ; Η Ασία, η Κεντρική  Ευρώπη και το… βορειοελλαδίτικο μεράκι συναντιούνται σε ένα παραδοσιακό στενό της Θεσσαλονίκης, στο Thess Bao. Ο Δημήτρης Μότσος μας μυεί στον λαχταριστό κόσμο των bao buns και τα συνδυάζει με ονομαστά ελληνικά κρασιά. Ανατολίτικη μπουκιά και θεσσαλονικιώτικο συχώριο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή συνώνυμη με την ελληνική κουζίνα. Ό,τι πρέπει γι' αυτή την εβδομάδα της νηστείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα εστιατόρια προλαβαίνετε να επισκεφθείτε μέσα σε τρεις εβδομάδες πληρώνοντας μάλιστα σε προνομιακές τιμές; Πάνω από 120 εστιατόρια της Αθήνας με δημιουργίες από όλες τις κουζίνες του κόσμου, καθώς και παράλληλα events μάς περιμένουν στην ετησία γιορτή των foodies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία περιμένει όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη γεύση της Ελλάδας. Σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης, παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος», καταξιωμένοι σεφ μάς μεταφέρουν μέσω των δημιουργιών τους μνήμες και γεύσεις από την παλιά Ελλάδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χτένια με λευκή τρούφα ή καραβίδες με κουνουπίδι; Μόνο για δύο βράδια, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ο καταξιωμένος Chef του Mercato, Roberto Cannata, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Chef Filippo Fiorentini, του βραβευμένου με αστέρι Michelin Il Palagio της Φλωρεντίας και δημιουργούν ένα μενού-ωδή στην ιταλική γαστρονομία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γλυκιά εκδοχή του αγαπημένου μας λαχματζουνάδικου κάτω από την Αιόλου έχει μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα Ανατολής, χρυσαφένιο κιουνεφέ, λαχταριστό καζάν ντιπί και αμαρτωλό μπακλαβά μαζί με single estate (!) καφέ στο μπρίκι. Η Αθήνα ξαναβρίσκει κάτι από την ανατολίτικη αστική της ταυτότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close