Πιο δημοφιλή

Ακόμα και οι οδηγίες στα πακέτα είναι λάθος, όταν μιλάμε για το σωστό al dente. Αν έχετε συνηθίσει να τρώτε τα ζυμαρικά σας παραβρασμένα, τότε έχετε χάσει όλη τη χαρά. Για να ξαναβρείτε την... αλεγκρία της pasta δοκιμάστε να τα κάνετε γνησίως al dente και θα καταλάβετε τη διαφορά. Ιδού κάποια βασικά tips για να πετύχετε τον τέλειο βρασμό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα πολύτιμα μαύρα και φαιοπράσινα «μαργαριτάρια» της μοναδικής εταιρείας στην Ελλάδα που ασχολείται με την εκτροφή οξυρρύγχων και την παραγωγή χαβιαριού, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και στολίζουν και τα δικά μας εορταστικά τραπέζια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Απολαύστε γιορτινά μενού και brunch στα εστιατόρια Pelagos και Mercato. Λικνιστείτε στο πάρτι του Avra Bar πίνοντας ευφάνταστα κοκτέιλ ή κάντε αναζωογονητικές θεραπείες  στο spa του ξενοδοχείου. Ως και για τα παιδιά έχουν προβλεφθεί διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αυτές οι γιορτές μπορούν να γίνουν ξεχωριστές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Superfoods, φρούτα και λαχανικά χωρίς χημικά λιπάσματα, παραδοσιακές ελληνικές τροφές, οικολογικά προϊόντα. Η αλυσίδα καταστημάτων Βιολογικό Χωριό, ηγείται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και έχει γίνει το σημείο συνάντησης των vegan, των vegetarian, αλλά και όσων έχουν καταλάβει πως πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας και το περιβάλλον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυθεντικά macarons, πολύχρωμοι κορμοί και μυρωδάτα μπισκότα. Αλλά και συνθέσεις με ποτά, αρώματα και δώρα όπως ο τρυφερός αρκούδος - groom του ξενοδοχείου. Όλα με την υπογραφή του GB Corner Gifts & Flavors της Μεγάλης Βρεταννίας. Για να μην αγχώνεστε με τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στα λιβάδια της φάρμας του Dirk Timmer στο Putten εκτρέφονται τα «ελαιοδίαιτα» βοδινά της ιαπωνικής ράτσας Wagyu που διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη La Meat Maison. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος συνομίλησε με τον Γκάβιν Νταν, ιδρυτή και CEO της Umami Olive Fed Wagyu και με την Κριστέλ Αλ Αούς, συνιδρύτρια και marketing director της La Meat Maison. Τι λένε για την κοινή τους φιλοσοφία για το κρέας και για το olive fed αρνάκι που θα παραχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα βρούμε, φέτος τα Χριστούγεννα, τα καλύτερα μελομακάρονα της Αθήνας; Ο Γιάννης Σκορδάς συζητά με τον φίλο του, μελομακαρονολόγο, Μάριο Δαφνομήλη. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tα εστιατόρια της Μεγάλης Βρεταννίας και του King George μας περιμένουν για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ξεχωριστές γεύσεις και μουσική. Εγγυημένα, διπλή δόση «Χριστουγεννιάτικου πνεύματος».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας δημιούργησε πέντε κατατοπιστικά βίντεο όπου η Κτηνίατρος – Ιχθυοπαθολόγος, Κατερίνα Λύτρα, ξεδιαλύνει τις απορίες μας για τα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aπό σήμερα (4/12) και έως τις 7 Ιανουαρίου 2022, το Winter Garden στη Μεγάλη Βρεταννία μας περιμένει να απολαύσουμε το απογευματινό τσάι μαζί με κέικ, σκόουνς, μικρά σάντουιτς και γιορτινή διάθεση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τρυφερά rib eye, Wagyu που είναι η Rolls Royce ράτσα των μοσχαριών, αυθεντικά χοιρινά Olive Fed, brisket για μαγειρευτό κρέας, αλλά και Γαλλικές πουλάδες που ζουν ελεύθερες και δεν παίρνουν αντιβιοτικά και ορμόνες. Τo La Meat Maison στη Ν.Σμύρνη είναι το μέρος όπου οι meat aficionados βρίσκουν όσα ονειρεύονται να γευτούν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πάει καιρός που η Τήνος έχει αποσυνδεθεί από την εικόνα του θρησκευτικού τουρισμού, και μάλιστα τείνει να γίνει επικίνδυνα της μόδας. Απολαύστε τη, όσο αντέχει. Ο Νίκος Νυφούδης μάς ξεναγεί στα καλύτερα στέκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top