Πιο δημοφιλή

Από τρούφα, σοκολάτα, αμύγδαλο ή ό,τι βάλει ο νους, τα σοκολατάκια συμβολίζουν την απόλαυση τόσο-όσο. Ούτε υπερμεγέθη για να λιγώνουν, ούτε και ελάχιστα για να καταντάνε στέρηση. Το αποδεικνύουν πέντε αθηναϊκά μαγαζιά, γνωστά και άγνωστα, που ορκίζονται πίστη στο θεό της σοκολάτας. Η Ήρα Σινιγάλια τα δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ψάρι κερδίζει στα σημεία το κρέας. Είναι πιο υγιεινό και μπορεί να είναι και φτηνότερο αν επιλέξουμε να το αγοράσουμε από τις ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες. Είστε έτοιμοι να γίνετε... ιχθυοβετζετέριαν;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιλέγουμε value for money ελληνικά κρασιά και τα παντρεύουμε με τυριά, αλλαντικά και άλλες νοστιμιές, σε ένα αυθόρμητο απεριτίφ. Καλέστε τους φίλους σας και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη: Συνδυάζοντας γεύσεις, χρώματα και αρώματα για να παρατείνετε την καλοκαιρινή ευωχία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γαλλικό εστιατόριο αξιώσεων σε ένα μικρό χωριό έξω από την Ερμιόνη; Τσεκ. Γεμιστοί κολοκυθανθοί στην Κρήτη που ψήνονται σε γάστρες με ξύλα; Τσεκ. Και ακόμα... Η Ήρα Σινιγάλια ξετρυπώνει καλτ διευθύνσεις για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Dickie Dee, Oggi και Spoild: οι τρεις στάσεις του Βασίλη Δημαρά στο «κέντρο του παγωτού» αποδείχθηκαν δροσιστικές. Ευφάνταστες γεύσεις, χαρωπά toppings και γλυκά για να συνδυάσετε το παγωτό της αρεσκείας σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Bento boxes εμπνευσμένα από τους Ιαπωνικούς σιδηροδρόμους, γεμάτα συνταγές του Birdman και χορταστικά μπολ «σουσένιου» ρυζιού με διάφορα καλούδια. Για παραλαβή από το κατάστημα και διανομή μέσω Wolt.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις αγαπημένες γεύσεις sorbet, τώρα και χωρίς ζάχαρη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν ψάχνετε «σοβαρό» κεμπάπ, ο μαιτρ του είδους, ο Αρμένιος κύριος Τόμας, σερβίρει καθημερινά αυτό που ξέρει καλύτερα: κεμπάπ, λαχματζούν, φαλάφελ, γιαουρτλού και παστουρμαλί. Το μαγαζί είναι ταπεινό, οικονομικό και τίμιο. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον εμπιστεύτηκε, δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί η γνωστή συγγραφέας να παραδέχεται ότι δεν είναι φανατική του εθνικού μας street food, αλλά τα παιδιά της που ξέρουν από καλό σουβλάκι επιλέγουν φανατικά το «Boutique souvlaki» στο Ψυχικό. Ως γνωστόν, τα παιδιά είναι πάντα οι πιο δύσκολοι κριτές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με γαρίδες, μοσχάρι, λουκάνικο ή μήπως φαλάφελ; Η Ασία, η Κεντρική  Ευρώπη και το… βορειοελλαδίτικο μεράκι συναντιούνται σε ένα παραδοσιακό στενό της Θεσσαλονίκης, στο Thess Bao. Ο Δημήτρης Μότσος μας μυεί στον λαχταριστό κόσμο των bao buns και τα συνδυάζει με ονομαστά ελληνικά κρασιά. Ανατολίτικη μπουκιά και θεσσαλονικιώτικο συχώριο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή συνώνυμη με την ελληνική κουζίνα. Ό,τι πρέπει γι' αυτή την εβδομάδα της νηστείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top