Πιο δημοφιλή

Πάβλοβα χωρίς αυγά, ωμοφαγικό τσίζκεϊκ ή cream cake λεμόνι-ginger. Αν δεν σας το πουν δεν θα το καταλάβετε πως είναι vegan. Αυτό θα πει να κάνεις αμαρτία χωρίς τύψεις. Η Άρτεμις Κατσούλη επέλεξε τα πέντε καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας για αυθεντικές vegan -γλυκές- απολαύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μπύρα Peroni Nastro Azzurro, γνωστή για την ιταλική της φινέτσα, με αφορμή τη νέα της καμπάνια ταξιδεύει ως την Ύδρα και γίνεται ο πόλος έλξης και χαράς τεσσάρων φίλων. Η γλυκιά, «τραγανή» της γεύση δημιουργεί την καλύτερη συνθήκη για να ζεις κάθε στιγμή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από το Σάο Πάολο στη Φλωρεντία και από το Παρίσι στην Αθήνα. Με αφορμή το 4ο Culinary Journeys Series που φιλοξενείται όλο το καλοκαίρι στο Daios Cove στην Κρήτη, επτά σπουδαίοι σεφ θα «συνομιλήσουν» γαστρονομικά ενώνοντας κουλτούρες, αρώματα και κορυφαίες γεύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο άρχοντας έρχεται τον Ιούνιο στην Ελλάδα (με ιδιωτικό τζετ όπως πάντα) για το καθιερωμένο Nobu Food Festival. Θα υποδεχθεί ο ίδιος τους επισκέπτες του, στο Matsuhisa της Βουλιαγμένης και στο Belvedere της Μυκόνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τώρα που άνοιξε για τα καλά ο καιρός, ο Βασίλης Δημαράς εμπνέεται και γράφει για ένα κλασικό barbeque στο μπαλκόνι -ή στον κήπο. Χρειάζεται καλό κρέας, λουκάνικα, δροσερές μπύρες και χαλαρή διάθεση. Στα Lidl θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για μία απολαυστική βραδιά κρεατοφαγίας με φίλους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γλυκόπιοτες, με όσο πρέπει δυνατή γεύση, αλλά και χωρίς αλκοόλ για εκείνους που θέλουν κάτι δροσερό μα ουσιώδες. Οι μπύρες Weihenstephaner το 2040 κλείνουν χίλια χρόνια ζωής και κουβαλούν την παράδοση των μοναχών του 8ου αιώνα, τις αυθεντικές πρώτες ύλες, και την βαυαρική τεχνογνωσία για το πώς μια μπύρα μπορεί να γίνει νέκταρ. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μηδενικά απόβλητα στην κουζίνα. Ήπιες πρακτικές που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και σέβονται τα υλικά που μας παρέχει η φύση. Στο φετινό 15o φεστιβάλ Sani Gourmet στη Χαλκιδική, η Lidl Ελλάς συμμετείχε ως στρατηγικός εταίρος φέρνοντας, μαζί με αυθεντικές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα, και ένα οικολογικό μήνυμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aπό τα Χανιά έως τη Βουλιαγμένη και από τη Νέα Σμύρνη έως τη Θεσσαλονίκη. Τα εννέα αυτά κλασικότατα σουβλατζίδικα ποντάρουν στη γεύση και όχι στη μόστρα. Επιλέγει η Άρτεμις Κατσούλη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο πριν μπει για τα καλά το καλοκαιράκι αρχίσαμε να μετράμε παγωτά -για μπάνια ούτε λόγος ακόμη. Από τα περίπου 20 της δοκιμής από όλη την Αθήνα καταλήξαμε σε πέντε νόστιμα, με αγνές πρώτες ύλες και ευφάνταστες γεύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δροσερές margaritas; Θέλουμε και με το παραπάνω, τώρα που ζέστανε ο καιρός. Στα TGI Fridays™ μπορούμε να τις απολαύσουμε με 5 ευρώ όλο τον Μάιο και να τις συνδυάσουμε με Tex-Mex γεύσεις. Ο Πέτρος Δεμερτζής το έπραξε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη διατροφή και τη ζωή μας: Τα βιολογικά προϊόντα δεν είναι... μόδα, αλλά ανάγκη για την καλή υγεία του οργανισμού, αλλά και τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Μια επίσκεψη στα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού είναι ικανή να διαφοροποιήσει θετικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τρεφόμαστε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δημήτρης Οικονομίδης, Τρομερό Παιδί, Kora, Queen Bee, Overoll, Paul, Πορτατίφ. Μια ομάδα «κρουασανολόγων» δοκίμασε, βαθμολόγησε και τελικά εξέλεξε το καλύτερο κρουασάν βουτύρου της Αθήνας. Τώρα ξέρουμε...

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top