Πιο δημοφιλή

To boutique ξενοδοχείο στου Ψυρρή θα φιλοξενήσει τον Ιούνιο τρεις διεθνείς σεφ που θα μας μυήσουν σε ξεχωριστές γεύσεις με φόντο την Ακρόπολη και τον θεατράλε διάκοσμο του χώρου. Εξτρα κίνητρο τα βιοδυναμικά ελληνικά κρασιά επιλεγμένα από το Tanini Agapi Mou, που θα συνοδεύσουν τα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα πιείτε τον καλύτερo καφέ χαλβαδιάζοντας Γαλλιδούλες; Πού τα φάτε τα ωραιότερα εκλέρ και το πιο ονομαστό κινέζικο της πόλης; Πού θα βρείτε αυθεντικά γαλλικά τυριά και ποιο μπαρ φτιάχνει τα πιο σοβαρά κοκτέιλ; Πετάξτε το Lonely Planet και τους λοιπούς τουριστικούς οδηγούς, o παριζιάνος Συμεών Καμσίζογλου -aka monsieur Rastapopoulos- μας συστήνει τα δικά του μυστικά μέρη στην Πόλη του Φωτός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μισελενάτοι και διάσημοι σεφ από όλο τον κόσμο, καθώς και κορυφαίοι έλληνες ομότεχνοί τους, συρρέουν τους επόμενους μήνες στο «τζεημσμποντικό» Daios Cove για το 5ο Culinary Journeys. Ο γαστρονομικός θεσμός ανοίγει και φέτος έναν διεθνή διάλογο γεύσεων και προτάσεων έξω από τα συνηθισμένα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν το μαγαζί που έφερε τις γεύσεις του Λεβάντε στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα γιορτάζει και καλεί (24-29/4) ανθρώπους που συνδιαμορφώνουν τη γαστρονομική κουλτούρα της σύγχρονης Ελλάδας να μπουν στην κουζίνα του και να μαγειρέψουν με το βλέμμα στην μαρτυρική Αντιόχεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George φιλοξενεί την Πέμπτη 20/4 το εμβληματικό οινοποιείο Biondi-Santi που δημιουργεί το διάσημο Brunello di Montalcino. Μια ξεχωριστή γευσιγνωσία με πιάτα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη που εμπνεύστηκε από τα κρασιά που θα δοκιμαστούν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καφές, brunch, φαγητό, κρασί και πάνω από όλα διάβασμα. Το Theorist είναι πολυμορφικό και αγαπάει την ανάγνωση γι' αυτό και διαθέτει πάνω από 1.000 βιβλία στη δανειστική βιβλιοθήκη του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια φορά το χρόνο στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι, αλλά του δίνουμε και καταλαβαίνει. Σούβλες, πατατούλες, κοκορέτσι και στο τέλος πάντα ένα γλυκάκι. Τι μας αρέσει, όμως, περισσότερο; Γράφει η Θέμις Φούλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κι όμως, δεν είναι απαραίτητο να εκδράμουμε όλοι στην εξοχή για να χαρούμε τις πασχαλινές γεύσεις που τόσο λαχταράμε. Για όσους θα μείνουν στην Αθήνα, ο Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας Αστέριος Κουστούδης και ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας έχουν ετοιμάσει ξεχωριστές γευστικές προτάσεις για την Ανάσταση και το Πάσχα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μια από τις πλέον... pop σαλάτες σε κάθε εστιατόριο. Ήταν, όντως, η αγαπημένη του Ιούλιου Καίσαρα ή πρόκειται για άλλον Καίσαρα; Ποια ήταν τα αρχικά υλικά και ποιες είναι οι βασικές μεταλλάξεις της έως τις μέρες μας;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο Παλαιό Ψυχικό χτυπάει μια τζαζ «καρδιά». Σήμερα (3/4) γίνεται το τρίτο Live Jazz Session. Oσο για τα ποτά, ο Χρήστος Χουσέας και η ομάδα του είναι εγγύηση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mέσα σε τρεις μήνες λειτουργίας το Pharaoh κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των Αθηναίων και τώρα να λάβει το βραβείο «New Arrival Of The Year» από τον έγκριτο γαστρονομικό θεσμό La Liste.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτή τη φορά στρώσαμε το τραπέζι στην παραλία, προμηθευτήκαμε νηστήσιμες λιχουδιές και προϊόντα από τα Lidl και κάναμε πικ-νικ δίπλα στη θάλασσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top