Πιο δημοφιλή

Dickie Dee, Oggi και Spoild: οι τρεις στάσεις του Βασίλη Δημαρά στο «κέντρο του παγωτού» αποδείχθηκαν δροσιστικές. Ευφάνταστες γεύσεις, χαρωπά toppings και γλυκά για να συνδυάσετε το παγωτό της αρεσκείας σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Bento boxes εμπνευσμένα από τους Ιαπωνικούς σιδηροδρόμους, γεμάτα συνταγές του Birdman και χορταστικά μπολ «σουσένιου» ρυζιού με διάφορα καλούδια. Για παραλαβή από το κατάστημα και διανομή μέσω Wolt.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις αγαπημένες γεύσεις sorbet, τώρα και χωρίς ζάχαρη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν ψάχνετε «σοβαρό» κεμπάπ, ο μαιτρ του είδους, ο Αρμένιος κύριος Τόμας, σερβίρει καθημερινά αυτό που ξέρει καλύτερα: κεμπάπ, λαχματζούν, φαλάφελ, γιαουρτλού και παστουρμαλί. Το μαγαζί είναι ταπεινό, οικονομικό και τίμιο. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον εμπιστεύτηκε, δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί η γνωστή συγγραφέας να παραδέχεται ότι δεν είναι φανατική του εθνικού μας street food, αλλά τα παιδιά της που ξέρουν από καλό σουβλάκι επιλέγουν φανατικά το «Boutique souvlaki» στο Ψυχικό. Ως γνωστόν, τα παιδιά είναι πάντα οι πιο δύσκολοι κριτές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με γαρίδες, μοσχάρι, λουκάνικο ή μήπως φαλάφελ; Η Ασία, η Κεντρική  Ευρώπη και το… βορειοελλαδίτικο μεράκι συναντιούνται σε ένα παραδοσιακό στενό της Θεσσαλονίκης, στο Thess Bao. Ο Δημήτρης Μότσος μας μυεί στον λαχταριστό κόσμο των bao buns και τα συνδυάζει με ονομαστά ελληνικά κρασιά. Ανατολίτικη μπουκιά και θεσσαλονικιώτικο συχώριο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή συνώνυμη με την ελληνική κουζίνα. Ό,τι πρέπει γι' αυτή την εβδομάδα της νηστείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα εστιατόρια προλαβαίνετε να επισκεφθείτε μέσα σε τρεις εβδομάδες πληρώνοντας μάλιστα σε προνομιακές τιμές; Πάνω από 120 εστιατόρια της Αθήνας με δημιουργίες από όλες τις κουζίνες του κόσμου, καθώς και παράλληλα events μάς περιμένουν στην ετησία γιορτή των foodies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία περιμένει όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη γεύση της Ελλάδας. Σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης, παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος», καταξιωμένοι σεφ μάς μεταφέρουν μέσω των δημιουργιών τους μνήμες και γεύσεις από την παλιά Ελλάδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top