Πιο δημοφιλή

Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και μάλιστα με μεγάλο κύκλο εργασιών και ο προπονητής ένας manager που πρέπει να φέρνει αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο πιο επιτυχημένος κόουτς της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Καλό είναι, λοιπόν, να διδασκόμαστε από αυτούς που έχουν το know how.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τελικά, το νόμιμο είναι και ηθικό; Τι συμβαίνει όταν κάποια επιχείρηση οικειοποιείται απροκάλυπτα την ιδέα μιας άλλης; Όταν η ηθική στο επιχειρείν πηγαίνει περίπατο, τότε θα πρέπει να περιμένουμε στρατιές «κλεφτών» από τις οποίες όλη η αγορά, τελικά, βγαίνει χαμένη. Γράφει η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι γιορτές πλησιάζουν και σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε τι δώρο θα κάνουμε σε φίλους, συναδέλφους, πελάτες ή εργαζόμενους. Μια συσκευασία με κρασιά θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους, αλλά, προσοχή, θέλει τρόπο. Η ομάδα του botilia.gr που είναι ειδική στο επιχειρηματικό δώρο μάς δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές έτσι ώστε η χειρονομία μας να πιάσει τόπο και να στείλει το σωστό ευχετήριο μήνυμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tι ονομάζουμε σήμερα leader στις επιχειρήσεις; Τι απαιτείται να κάνει και ποια τα προσόντα που πρέπει να έχει; Πώς αντιδρούν οι άντρες σε καταστάσεις κρίσης; Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Jungian Coaching School Greece απευθύνεται σε ανθρώπους που στοχεύουν ψηλά στο χώρο της δουλειάς τους και ψάχνουν τον τρόπο πώς θα το καταφέρουν. Οι coaches Μαρκέλλα Μασούρα και Μαρίλη Τοπούζογλου εξηγούν στη Μία Κόλλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πότε θα πάρετε σύνταξη; Είναι φερέγγυες οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες για την επιλογή συνταξιοδοτικού προγράμματος; Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην τελική σύνταξη που θα λάβετε; Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με εμπειρία 40 και πλέον ετών στον κλάδο των ασφαλίσεων, έχει τις απαντήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θεωρείτε πως σας αδικούν και δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει; Μπορεί να λέμε πως ο σεβασμός κερδίζεται μέσα στο χρόνο και δεν επιβάλλεται, όμως, υπάρχουν και ορισμένοι τυφλοσούρτες για άμεση εφαρμογή. Ακολουθούν συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς μπορεί η κακή διάθεση και η αρνητική ενέργεια να μετατραπούν σε κάτι δημιουργικό; Υπάρχει τρόπος, αρκεί να το θέλουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To 2019, όπως κάθε νέα χρονιά, είναι γεμάτη από ελπίδες και νέα ξεκινήματα. Ψάχνεις για δουλειά; Το Business Insider δίνει πέντε βασικά tips για το πώς θα την βρεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιος δεν θέλει να δει το πορτοφόλι του να γεμίζει και τον τραπεζικό του λογαριασμό να είναι «ανθηρός»; Το Business Insider δίνει επτά συμβουλές για το πώς θα το καταφέρεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Forbes, Bruce Kasanoff, οι πιο έξυπνοι άνθρωποι ακούνε και εμπιστεύονται το ένστικτό τους, ακόμα και αν κάποιες φορές αυτό πάει κόντρα στη λογική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τελικά υπάρχει κάποιος λόγος που επιχειρηματίες όπως ο Richard Branson, ο Mark Zuckerberg, ο Jack Dorsey και πολλοί ακόμα ακολουθούν πιστά κάποιες ρουτίνες στην καθημερινότητά τους;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Ζαρκαδάκης Τα 5 μαθήματα που πήρα το 2016 

Ο Γιώργος Ζαρκαδάκης γράφει για το πώς ένας επιχειρηματίας μπορεί να επιβιώσει, και να ανθίσει, σε ένα τόσο αβέβαιο περιβάλλον, όπως αυτό που ζούμε σήμερα.

05.12.2016

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top