Πιστεύετε πως η τύχη δεν σας χαμογέλασε ποτέ; Θεωρείτε πως κάποιος σας έχει μουντζώσει; Κι όμως, ο καθηγητής Christian Busch θεωρεί πως όλοι μπορούμε να γίνουμε τυχεροί. Εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το σύμπλεγμα των δύο νησιών (Μεγάλος και Μικρός Διομήδης) ορίζουν το σύνορο ανάμεσα στις δύο χώρες. Το χειμώνα, όταν παγώνουν τα νερά, μπορείς ακόμη και να περπατήσεις την απόσταση (μόλις 3,8 χιλιόμετρα) που τα χωρίζει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To εμβόλιο θα έρθει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, αλλά δεν πρόκειται να λύσει τον γόρδιο δεσμό άμεσα. Αντί για μαγικές λύσεις, ας προετοιμαστούμε για παγκόσμια συνεργασία δίχως χώρες -και πολίτες- Α και Β κατηγορίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χαστούκια, πνιγμός, φτύσιμο, τράβηγμα μαλλιών, ξυλιές. Είναι διαστροφή ή μια φυσιολογική πρακτική έπειτα από συμφωνία των δύο εραστών; Προσοχή στο κενό μεταξύ ηδονής και οδύνης. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν αυτός που πρόσφατα οδήγησε στο θάνατο και τον ηθοποιό Chadwick Boseman. Ποιους προσβάλει, γιατί πλέον κινδυνεύουν και οι νεότεροι, πότε πρέπει να κάνουμε έλεγχο και ποια είναι τα συμπτώματα που θα μας κάνουν να ανησυχούμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποτέ δεν ζήσαμε τόσο πολύ, αλλά και ποτέ δεν περιφρονήσαμε τόσο πολύ το γήρας. Όλοι ξέρουμε -και ας το προσπερνάμε- ότι τα ιδρύματα είναι γεμάτα από «αναλώσιμους» ηλικιωμένους. Κι όμως, σε όλους μας αξίζει, όταν φτάσουμε σ' αυτή την ηλικία, ένας αξιοπρεπής επίλογος στη ζωή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Απίστευτο, και όμως -δυστυχώς- αναμενόμενο. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες λένε πως αν σταματήσουμε να φωνάζουμε ή ακόμη και να μιλάμε σε δημόσιους χώρους θα μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιστρέφοντας από τις διακοπές του ζοφερού καλοκαιριού 2020, ο Πέτρος Μπιρμπίλης γράφει τις σκέψεις του για την πανδημία, την ώρα που δίπλα του ο Ανανίας Κωτσοβός φωτογραφίζει -με τη μάσκα του- ένα καράβι που «δένει» στο λιμάνι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μικρά πέλματα μπαλαρίνας ή μεγάλα αμαζόνας. Ντελικάτα πεντικιούρ και καλοσχηματισμένα δάχτυλα ποδιών. Μόλις ανακαλύψαμε έναν βέρο ποδολάγνο. Κάνει κάτι κακό; Αρέσει στις γυναίκες το συγκεκριμένο φετίχ; Η Γεωργία Δρακάκη γράφει... «in feet we trust».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Δημαγωγός δεσπότης» ή ένας «πεφωτισμένος μονάρχης»; Επί 44 χρόνια κυβέρνησε ελέω Θεού την Αιθιοπία και ακόμη και σήμερα προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Με αφορμή τον θάνατό του, δολοφονήθηκε σαν σήμερα 27 Αυγούστου 1975, θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες του. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη σύντροφό μας, αλλά ξέρουμε πραγματικά τι διαδρομή θα ακολουθήσουμε στο σώμα της; Πού ξεκινάς, πού τελειώνεις, ποια σημεία είναι για δυνατούς λύτες και ποια μπορούν να σε ξεγυμνώσουν; Η Γεωργία Δρακάκη «χαρτογραφεί» τα καυτά σημεία και δίνει και ένα έξτρα tip.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γνωστοί Έλληνες φωτογράφοι εξηγούν στο Andro τι σημαίνει γι' αυτούς το καλοκαίρι. Φυσικά με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα: μέσα από εικόνες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top