Kουβαλούν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη τους κι όμως για πολλές γυναίκες είναι άκρως ερωτεύσιμοι, very hot. Είναι κολάσιμο να αισθάνεσαι ερωτική παραζάλη για έναν φυλακόβιο κακοποιό; Η Sex Editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη, σπάει τα στερεότυπα και καταθέτει την -ερεθισμένη- άποψή της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο διαθέσιμοι είμαστε για μια νέα σχέση όταν έχουμε ανέβει ήδη στο «όρος» της μέσης ηλικίας; Μας βαραίνει το παρελθόν και η πείρα από προηγούμενες ερωτικές ιστορίες ή ζούμε ξανά σαν να είναι πάντα η πρώτη φορά;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια χώρα που έχει μάθει να κάνει ήρωες μόνο τους ποδοσφαιριστές, ποιος θυμάται τα δύο παιδιά της συγχρονισμένης κατάδυσης που πήραν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας; Κι όμως, θα μπορούσαν να είναι διαρκή παραδείγματα θέλησης και επίμονης. Ισως σε κάποια άλλη χώρα... Γράφει ο Στέλιος Μαρκάκης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί κουβαλάμε παιδικά τραύματα και εθισμούς; Γιατί υπάρχει γενικευμένη τοξικότητα στις μέρες μας και πώς το άγχος μπορεί να μας καταστρέψει τη ζωή; Ο δρ. Gabor Maté γράφει για όλα αυτά με έναν εναλλακτικό τρόπο. Από πολλούς θεωρείται «ροκ σταρ» σε θέματα ψυχικής υγείας, ενώ 1.4 εκατ. followers στο Instagram τον ακολουθούν πιστά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Dildos, δονητές και λοιπά βοηθήματα: Αχρείαστα να είναι, αν έχετε ταίρι, αλλά, τελικά, ακόμη και τότε είναι χρήσιμα. Η βιομηχανία των sex toys ζει, βασιλεύει και δημιουργεί νέα πρωτότυπα εργαλεία ηδονής. Η Sex Editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη, γράφει για τα νέα «προϊόντα» της αγοράς και αποφαίνεται πως η καλύτερη ερωτική έκσταση προέρχεται πάντα από την καρδιά κι όχι από ένα μηχάνημα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μερικές είναι σιωπηλές, άλλες φλύαρες σε βαθμό απελπισίας. Όλες όμως έχουν τη δυνατότητα να παράξουν περί τους εκατό διαφορετικούς ήχους, αν αναγνωρίζετε τους οκτώ από τους οποίους θα συνεννοηθείτε μια χαρά, γράφει η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ενας από τους πλέον φημισμένους προορισμούς για να κάνετε Ανάσταση και Πάσχα. Πού θα βρείτε τα καλύτερα παραδοσιακά φαγητά, το εστιατόριο που είναι μέσα σε κάστρο, τα γλυκά που «μιλάνε», αλλά και τα σημεία πολιτισμού και ιστορίας του νησιού. Μας ξεναγεί η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς πρέπει να ζούμε; Γιατί αφήνουμε τις χαρές να ξεγλιστρούν; Πράγματι δεν είναι τα υλικά αγαθά αυτά που θα μας κάνουν ευτυχισμένους; Ο πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή πατήρ Λίβυος δίνει απαντήσεις στο Andro για όσα σκεφτόμαστε, μας τυραννούν, αλλά δεν βρίσκουμε λύση. Το νέο του βιβλίο «Ζήσε», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η απίθανη ιστορία ενός «απλού χωρικού» από την Κροατία, που δημοσιεύτηκε τις περασμένες ημέρες, ήρθε να καταρρίψει ξανά τις επιστημονικές αποδείξεις, και κυρίως, τον χλευασμό και τη σιγουριά των καζίνο πως ένας παίκτης δεν μπορεί να «κερδίσει τη μπάνκα» στη ρουλέτα. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ενας τετραπέρατος έμπορος, ο Giannis "Giovanni" Eftimiades ήταν ο άνθρωπος που διαμόρφωσε εν πολλοίς τα ξέφρενα γλέντια των Βερολινέζων του Μεσοπολέμου. Το ονομαστό κλαμπ Moka Efti δεν πρόσφερε μόνο 25.000 καφέδες σε μια μέρα (!), αλλά ήταν το άντρο του μεθυσιού, των απολαύσεων και του χορού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μήπως ήρθε ο καιρός να σπάσουμε το στερεότυπο που θέλει μόνο τις γυναίκες να ασχολούνται ενεργά με τα αδέσποτα ζώα -ειδικά με τις γάτες; Τη στιγμή, μάλιστα, που ολοένα και περισσότεροι άντρες συνδέονται συναισθηματικά με ένα κατοικίδιο. Γράφει η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής. Είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την Ειρήνη Μιχαηλίδη να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαιρόμενων αθλητών. Μιλάει στη Μία Κόλλια για την πραγματική αξία της γυμναστικής, την υπέρβαση των ορίων μας, τον πρωταθλητισμό και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top