Ο επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής της Σουηδίας, μας ξενάγησε σε μια ιστορία 172 χρόνων άνεσης και πολυτέλειας. Ναι, τα στρώματα της Hästens είναι ακριβά. Σκεφτείτε όμως ότι στο κρεβάτι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας (για ύπνο και όχι μόνο...), συνεπώς μας αξίζει η καλύτερη δυνατή ποιότητα στρώματος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα στήλη του Andro, ο συγγραφέας Κυριάκος Μαργαρίτης ψάχνει στα κιτάπια του και μας παρουσιάζει τους κυρίους εκείνους που άφησαν το στίγμα τους μέσα από την ευγένεια, την ανωτερότητα και την παλικαριά τους. Στοιχεία που μας εμπνέουν -και λείπουν τόσο πολύ στις μέρες μας!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο υπ. Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Παλέρμο Κωνσταντίνος Γ. Μουρτοπάλλας, μας ταξιδεύει στη Σικελία. Πρώτη στάση το Παλέρμο, όπου μας μεταφέρει τη φιλοσοφία των ανθρώπων και την «ψυχή» της πόλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είχε από την αρχή πολλά κοινά σημάδια με το αντίθετο δρομολόγιο που είχε κάνει ο Βασίλης Σπανούλης το 2010. Το ερώτημα βέβαια είναι άλλο: θα καταφέρει να γίνει η σημαία του Παναθηναϊκού κι αν, πόσο γρήγορα;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπάρχουν πολλών ειδών sex tapes, αλλά το δικό σας αξίζει να είναι το καλύτερο. Η Sex Editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη, μας δίνει όλα αυτά τα tips για να τα καταφέρουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν ο προπονητής που άλλαξε το ποδοσφαιρικό στυλ της Αργεντινής, αυτός που της «χάρισε» το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο το 1978, που λάτρευε να ρισκάρει σε κάθε ματς και μιλούσε στους παίκτες του όχι μόνο για τακτικές, αλλά για την ουσία του παιχνιδιού. «Έφυγε» την Κυριακή 5 Μαΐου στα 85 του χρόνια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σιγά σιγά πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, όλο και κάποια απόδραση θα κάνεις για ένα διήμερο, ενώ αν κι αυτό δεν συμβεί κανένα πρόβλημα: η τηλεόραση είναι τέλεια. Τι άλλο θέλετε για να παραδεχθείτε ότι το Πάσχα είναι η καλύτερη γιορτή;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ηδονογραφικό εγκώμιο στα αγαπημένα μας γυμνά κορμιά, στις πολλές εκδοχές της προσωπικής μας γύμνιας, στην γυμνότητα όπως την βλέπουμε μέσα στην φαντασία μας, αλλιώτικη από ό,τι μοιάζει κάτω από το πραγματικό φως. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα μνήμα στο Α’ νεκροταφείο που έχει χαραγμένο το όνομα James Bomd (sic), υιού του Rodney Bond, μας «γέννησε» την υποψία ότι ο άνθρωπος που έδωσε το όνομά του στον θρυλικό 007 είναι θαμμένος στην Ελλάδα. Τι ισχύει πραγματικά και ποια είναι η σχέση του νεκρού με την οικογένεια Fleming; Την υπόθεση ερευνά ο Γιάννης Σκορδάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μαγειρίτσα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, παραδοσιακή σούβλα στο Roof Garden και συνθέσεις δώρων από το GB Corner Gifts & Flavors. Η Μεγάλη Βρεταννία γιορτάζει 150 χρόνια ζωής και ετοιμάζεται να ζήσει ένα Πάσχα βγαλμένο από άλλη εποχή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι πρωταθλητές Λευτέρης Πετρούνιας και Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι οι δύο ελληνικές συμμετοχές την Team Samsung Galaxy, που με 57 αθλητές και με βασικό μήνυμα «Open Always Win» στηρίζει τις βασικές αξίες του ανοιχτού πνεύματος και της αυτοέκφρασης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε εκείνη έχει λείψει το άγαρμπο και αυθεντικό στυλ σου. Σε εσένα η ωριμότητα και η εμπειρία της. Αν το χειριστείς σωστά, χωρίς υπερβολές και μαγκιές, η φάση είναι win-win. Το έζησε και το γράφει ο Νίκος Κοροβέσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top