Βλέπετε με μανία όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς μονομιάς; Δεν σηκώνεστε από τον καναπέ αν δεν... παγώσει ο ήλιος; Πρόκειται περί κλασικής εμμονής στα όρια του εθισμού. Γιατί το γνωστό binge watching μπορεί να «κάψει» τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς είναι να ζεις με μια σκυλίτσα που λέγεται Μπριζίτ Μπαρντό; Πόσο σταρ είναι και πώς συμπεριφέρεται εντός και εκτός σπιτιού; Η διαφημίστρια Χριστίνα Λουίζα Μαυρουδή ποζάρει για το Andro με την τετράποδη φιλενάδα της και μας μιλάει για τις μικρές όμορφες συνήθειες τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπήρξε ένα σύμβολο της Ελλάδας. Ένας αθλητής που πάνω του ακουμπήσαμε όλοι. Τώρα, με αφορμή το βιβλίο του «Πύρρος. Με το μικρό μου όνομα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, φωτογραφήθηκε στο σπίτι του για το Andro και έκανε για εμάς μια ολόκληρη διαδρομή στη ζωή του, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Μια συνέντευξη καρδιάς γεμάτη από την εμπειρία ενός ανθρώπου που έζησε πολλά στη ζωή του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν από 16 χρόνια ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αμαξίδιο. Κι όμως, ο συγγραφέας και ακτιβιστής Δημήτρης Αντωνίου είναι ένας φάρος αισιοδοξίας. Μιλάει στο Andro για το νόημα της ζωής και οι απαντήσεις του πραγματικά σε βάζουν σε θετικές σκέψεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το δέκατο, επετειακό Ladies Run, πέρασε στην ιστορία. O ομορφότερος αγώνας δρόμου ένωσε χίλιες fit και stylish Ladies που πλημμύρισαν την Astir Beach. Δεν έτρεξαν για να βγουν πρώτες, αλλά για να στηρίξουν ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Και πράγματι, φέτος συγκεντρώθηκε ποσό - ρεκόρ για τις φιλανθρωπικές δράσεις του θεσμού. Δείτε, μέσα σε δύο λεπτά, τα highlights μιας Κυριακής γεμάτης θηλυκότητα και δύναμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η υπερσύγχρονη Κλινική δεν απευθύνεται μόνο στις κυρίες: στηρίζει και ακολουθεί το κίνημα Movember κατά τον μήνα Νοέμβριο, ένα κίνημα που αφορά όλους τους άνφρες. Τώρα μπορούμε να κάνουμε μια σειρά προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές σε όλα τα πακέτα healthUp Μen.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα αληθινό παραμύθι ενηλικίωσης. Η πηγαία αφήγηση του Γιάννη Σιδεράκη μας θυμίζει τις δικές μας εφηβικές περιπέτειες με το αγαπημένο μας, θρυλικό πλέον, «παπάκι».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To Moυσείο Μπενάκη προκηρύσσει δύο θέσεις ερευνητών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαμείνουν για 1,5 μήνα στο διάσημο σπίτι του άγγλου συγγραφέα στην Καρδαμύλη. Σκοπός είναι να εκπονήσουν έρευνα σε γνωστικά πεδία σχετικά με τις θεματικές του Μουσείου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το 2025 τίθεται σε λειτουργία το Nostalgie-Istanbul-Orient-Express. Αποτελείται από 17 βαγόνια της πρωτότυπης αμαξοστοιχίας που βρέθηκαν θαμμένα κάπου στην Πολωνία και τώρα έγιναν πολυτελείς κουκέτες για τους ρέκτες των ταξιδιών με τρένο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To 10o Ladies Run, ο ωραιότερος και πιο θηλυκός αγώνας της χρονιάς, έγραψε ιστορία. Η Astir Beach κατακλύστηκε από κυρίες που έτρεξαν με όλη τους τη ψυχή, ο παλμός ήταν πιο έντονος από ποτέ, ενώ η προσφορά σε ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του ΔΕΣΜΟΥ έσπασε ρεκόρ. Αυτά που έμειναν ήταν η αλληλεγγύη, η χαρά της συμμετοχής και η υπόσχεση για νέα συνάντηση του χρόνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγες μόνο ημέρες πριν τρέξει στον 10ο αγώνα Ladies Run (16 Oκτωβρίου στην Astir Beach), η γνωστή influencer και brand ambassador μας αποκαλύπτει τα μικρά προπονητικά μυστικά της. Τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο. Γιατί η αδελφή της είναι η μόνιμη πηγή έμπνευσής της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγες ημέρες πριν τρέξει στον 10ο αγώνα Ladies Run (16 Oκτωβρίου στην Astir Beach) η γνωστή Fitness Expert μας αποκαλύπτει τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο. Επίσης. από πού αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top