Πιο δημοφιλή

Κλασική γυναίκα αράχνη. Ελεύθερη, καλλιεργημένη, στρατευμένη, πολιτική, ροκ. Ωστόσο, για καλό δικό σου θα ήταν φρόνιμο να μείνεις μακριά της. Προσοχή: δαγκώνει ηδονικά. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια γυναίκα δοξαστικής σάρκας, αλλά και τόσο ιδιαίτερη ηθοποιός. Σήμερα, στα 55 της, θεωρείται ακόμη μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης υποκλίνεται στην ωραιότητά της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tο 2020 έφτιαξε το πιο ενδιαφέρον κανάλι στο ελληνικό Youtube, το «Infocomedy». Σαν να λέμε: και επιστημονικές θεωρίες και προβληματισμός, αλλά και χιούμορ. Το πείραμα πέτυχε. Ο Γιάννης Σαρακατσάνης μίλησε στον Γιάννη Σκορδά για το εγχείρημα, τα όνειρά του και τον... εμβολιασμό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτοκαταστροφικός τυχοδιώκτης, ελεύθερο πνεύμα. Επικούρειος και χαρισματικός. Ο αμερικανός σεφ με το σκληρό τέλος ήταν η επιτομή της περιπέτειας και του αέναου ταξιδιού. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης κάνει ένα απάνθισμα των κατά καιρούς δηλώσεών του στις οποίες εξηγούσε τι τον ωθούσε να φεύγει διαρκώς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπήρξε ο ορισμός της σεξοβόμβας. Χυμώδης, με μάτια στο χρώμα της λιμνοθάλασσας και στήθος που κορφολογούσε όλες τις ανδρικές φαντασιώσεις. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης υποβάλλει τα σέβη του στην ιταλίδα καλλονή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γυναίκα ως αυτόνομη προσωπικότητα, εργαζόμενη, ερωμένη και μητέρα. Ποια είναι η θέση της σήμερα; Πώς έχει επηρεάσει τους άντρες και πώς οι άντρες την βλέπουν; Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας Μαριαλένα Σπυροπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Μία Κόλλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο μετρ των κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων δεν είναι πια κοντά μας. Εφυγε το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία 87 ετών από πνευμονία. Η κληρονομιά που αφήνει είναι ο θαυμαστός ήρωάς του, Τζορτζ Σμάιλι, και μια σειρά από ιστορίες που τις διαβάζεις με τεντωμένες όλες τις αισθήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σεφ ή συγγραφέας; Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος συνδυάζει και τις δύο ιδιότητες. Με αφορμή το νέο του βιβλίο «Αποδοχή κληρονομιάς» μιλάει στο Andro για τη συνταγή της δημιουργίας, τις λογοτεχνικές του αναφορές, την αγάπη του για τη φύση, αλλά και τον προβληματισμό του για το μέλλον της εστίασης λόγω του κορωνοϊού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σκοτεινός, ξεχωριστός και ολότελα πειστικός στους «πειραγμένους» και «κακούς» ρόλους. Ο αγαπητός Τζον γίνεται σήμερα 67 ετών και εμείς θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μισός Έλληνας και μισός Γάλλος. Η μουσική του συνδυάζει την ηλεκτρονική ποπ με την ελληνική λαϊκή μουσική, κυρίως ρεμπέτικο, Μπιθικώτση και Περπινιάδη. Στην πρώτη του Ελληνική συνέντευξη μας μίλησε για τη μίξη των πολιτισμών και την αναζήτηση της δικής του ταυτότητας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι από τους έλληνες σκηνοθέτες της νέας γενιάς που έχει να επιδείξει να διεθνή καριέρα. Μιλάει στο Andro για την πανδημία, την αντιμετώπιση των κινηματογραφιστών στη χώρα μας και την προσωπική του φιλοδοξία όταν γυρίζει μια ταινία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μόλις 23 ετών, έγραψε ένα μυθιστόρημα που μιλάει για τα παιδιά της γενιάς του, την όμορφη και δυστοπική Αθήνα, τα τσιγάρα, τις μπύρες και άλλα πολλά που τα αποκαλύπτει στον Γιάννη Σκορδά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top