Πιο δημοφιλή

To Moυσείο Μπενάκη προκηρύσσει δύο θέσεις ερευνητών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαμείνουν για 1,5 μήνα στο διάσημο σπίτι του άγγλου συγγραφέα στην Καρδαμύλη. Σκοπός είναι να εκπονήσουν έρευνα σε γνωστικά πεδία σχετικά με τις θεματικές του Μουσείου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το 2025 τίθεται σε λειτουργία το Nostalgie-Istanbul-Orient-Express. Αποτελείται από 17 βαγόνια της πρωτότυπης αμαξοστοιχίας που βρέθηκαν θαμμένα κάπου στην Πολωνία και τώρα έγιναν πολυτελείς κουκέτες για τους ρέκτες των ταξιδιών με τρένο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σχεδιάζουν χώρους, πλάθουν αντικείμενα, ομορφαίνουν την πόλη και τη ζωή μας. Εδώ δίνουν το δικό τους σχήμα στο καλοκαίρι με αγαπημένες επιλογές από την Εύβοια και τα Κύθηρα μέχρι την Μπανγκόκ. Γράφει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πέντε εγγυημένα νησιά για περιπέτειες και για σπορ. Από τη Νάξο έως την Κάλυμνο, απλώνεται πεδίο δράσης λαμπρό είτε για σερφ είτε για αναρρίχηση. Σειρά σας τώρα. Γράφει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα δοκιμάσετε το πιο αφράτο αγριοκούνελο; Πού φτιάχνουν παραδοσιακά κατιμέρια και κοτόπιτα στον ξυλόφουρνο; Η Άνθεια Κώτση, η ψυχή πίσω από το γαστρονομικό φεστιβάλ Lemnos Philema, μας ξεναγεί στην δική της Λήμνο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Ζήσης Παπαϊωάννου, μας ξεναγεί στα δικά του Μετέωρα. Πού θα φάμε μερακλίδικα ψητά, πού θα κάνουμε ποδήλατο ή πεζοπορία και ποια χωριά αξίζει να επισκεφθούμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θέλετε να βυθιστείτε στην dark αλητεία του Παλέρμο; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη σας προτείνει ποια μουσεία να επισκεφθείτε, ποια τοπικά εδέσματα και κρασιά να δοκιμάσετε και πού να κάνετε μπάνιο και τις αγορές σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχουν ιαματικές πηγές, ηφαίστεια, εξωτικές παραλίες, σερφάδες και ροκάδες. Πέντε νησιά-προορισμοί χαλάρωσης και θετικής ενέργειας, καλοπέρασης και ευζωίας, για να γυρίσετε πίσω άλλοι άνθρωποι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τένις, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, αλλά και πεζοπορία μέσα στην παρθένα φύση: Η Costa Navarino δεν προσφέρεται μόνο για χαλάρωση και καλό φαγητό, αλλά και για δραστηριότητες που μπορούν να μας ξεσκουριάσουν. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος έζησε από κοντά την εμπειρία και μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάθε ταξίδι που κάνουμε τροφοδοτεί την υλική μορφή της μνήμης. Φωτογραφίζουμε τόπους, συλλέγουμε ενθύμια και εμπειρίες και τελικά διαστέλλουμε τον αδιάφορο χρόνο της καθημερινότητας. Γράφει ο Ελισσαίος Βγενόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μαγευτική θέα. Ξέφρενα πάρτι, αλλά και χαλάρωση στην ελλειπτική πισίνα ή στα πολυτελή δωμάτια. Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας της Ibiza, με σήμα το κερασάκι, ξεκίνησε δυναμικά τη δεύτερη σεζόν του στη Μύκονο. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το επισκέφθηκε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπήρξε ίσως το πρώτο boutique hotel στην Ελλάδα. Είναι γνωστό διεθνώς, βραβευμένο εντός και εκτός των τειχών και ένα από τα λίγα ξενοδοχεία με ιδιωτικό ιστιοφόρο. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο εντελώς ιδιοσυγκρασιακός διάκοσμος που εμπνέεται τόσο από τη Δήλο όσο και από το Μπαλί ή το Μαϊάμι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top