Πιο δημοφιλή

Ενδύματα που παραπέμπουν στα roaring 20s, νοσταλγική διάθεση, καλογυαλισμένα συλλεκτικά ποδήλατα και πικ νικ στη φύση. Από τις 13-15 Οκτωβρίου, με φόντο το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, οι Σπέτσες γίνονται μια χρονομηχανή και μας μεταφέρουν στο παρελθόν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Άκης Τεμπερίδης μαζί με τη γυναίκα του, Βούλα, και την κόρη τους, Αναστασία, έχουν γυρίσει τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Είναι, άραγε, τόσο τυχερός; Θα πρέπει να τον ζηλεύουμε; Γράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το πώς βιώνει τα συνεχή ταξίδια, τα υπαρξιακά διλήμματα, τις δυσκολίες, αλλά και την έλλειψη του σεξ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τρίτη χρονιά το «τζεημσμποντικό» resort παρουσιάζει ένα εκλεκτό πρόγραμμα mixology με επίκεντρο δύο πασίγνωστους βιρτουόζους της παγκόσμιας σκηνής, τον Agostino Perrone και τη Gabriela Moncada, από το διαχρονικό Connaught Bar του Λονδίνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας τα έχει όλα: από σπουδαίες αρχαιότητες μέχρι γαστριμαργικούς προορισμούς fine dining και τοπικά προϊόντα που δεν κρύβουν την αξία τους. Γράφει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού να πάτε για αυθεντικά κρητικά πιάτα, ψωμί στον ξυλόφουρνο, για παραλίες που δεν... υπάρχουν και για μια δόση σύγχρονης τέχνης. Προσωπικές επιλογές της Ήρας Σινιγάλια από τις μέρες και τις νύχτες του Ρεθύμνου με γεύσεις, τέχνες, παραδόσεις και βουτιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βρίσκονται στο παραδοσιακό κέντρο της Αθήνας δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην πόλη και ανεβάζοντας τη στάθμη του hospitality. Έχουν σοφιστικέ χαρακτήρα, μποέμικη αισθητική και προσφέρονται για διαμονή, φαγητό, αλλά και διασκέδαση. Γράφει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Αμερικάνου, κόρη του «Παγκόσμιου» Γιώργου Αμερικάνου, γράφει για την Καλαμάτα των παιδικών της χρόνων (και όχι μόνο). Οι αγαπημένες της παραλίες, τα γραφικά χωριά, τα τοπικά εδέσματα και οι προορισμοί που αξίζει να επισκεφθείς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας νέος μπουτίκ πολυχώρος φιλοξενίας στην Πάρο, ακριβώς δίπλα στη Νάουσα και ακριβώς πάνω στη απλή και φιλική παραλία Πιπέρι. Με μια γαστρονομική έκπληξη: Το Matsuhisa Paros, του περίφημου Nobu, εντός του ξενοδοχείου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο συγγραφέας Κυριάκος Χαρίτος γράφει για το αγαπημένο του Πήλι Ευβοίας από το οποίο διατηρεί παιδικές μνήμες. Μας προτείνει τις παραλίες που αξίζει να πάμε, πού να δοκιμάσουμε τα καλύτερα πιάτα και μας δίνει κι έναν... οδηγό για τα πανηγύρια της περιοχής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα δοκιμάσετε τα καλύτερα μαγειρευτά; Πού θα βρείτε το διάσημο ρεβανί με παγωτό; Σε ποια παραλία θα χαρείτε την ιδιωτικότητά σας; Η ραδιοφωνική παραγωγός του Αθήνα 9.84, Ελεωνόρα Ορφανίδου μας ξεναγεί στην αγαπημένη της Σιθωνία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα φάμε το καλύτερο ψάρι και αυθεντικά ελληνικά πιάτα; Πού θα συνδυάσουμε ωραία γλυκά και jazz συναυλίες; Ποιες παραλίες αξίζει να επισκεφθούμε; Η δημοσιογράφος Πόλυ Λυκούργου μας ξεναγεί στα αγαπημένα της Κύθηρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O γνωστός δημοσιογράφος γράφει ένα ταξιδιωτικό κείμενο από καρδιάς για τον τόπο καταγωγής του. Μας προσφέρει, δε, τον απόλυτο οδηγό για καλό φαγητό, εκδρομές, παραλίες και νυχτερινές εξόδους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top