Πιο δημοφιλή
Διονύσης Μαρίνος Από τον «Μεγάλο Περίπατο» στο «Μεγάλο Πουθενά» 

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά τα πολιτικά λάθη που κοστίζουν δεν γίνεται να τα προσπεράσεις. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πλέον εκτεθειμένος, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να το καταλάβει και ετοιμάζει νέα μεγαλόπνοα σχέδια για την Αθήνα.

23.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Μια ταβέρνα για κάθε εκατό Έλληνες… 

Οι υπηρεσίες τουρισμού και εστίασης ήταν το κυρίαρχο επιχειρηματικό μοντέλο της χώρας μας τα τελευταία 40 χρόνια. Υποσχόταν γρήγορα και μεγάλα κέρδη που δεν θα εξαφανίζονταν, όσο «ο Ήλιος της Ελλάδας» θα συνέχιζε να λάμπει, έλκοντας τις μέλισσες - πελάτες να καταθέσουν τον οβολό τους, τιμή στο αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι. Αυτό πλέον δεν ισχύει.

21.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: παραμένει ο πιο μισητός πολιτικός στην Ελλάδα; 

O πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έχει σήμερα γενέθλια. Παρά τα 78 του χρόνια συνεχίζει στην πολιτική. Να φοβόμαστε; Θα τον βρούμε ξανά μπροστά μας;

18.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Ποιος «Μεγάλος Περίπατος»; Να ανακαλύψουμε ξανά τα ποτάμια της Αθήνας 

Αντί για έργα βιτρίνας με αμφίβολο αποτέλεσμα, αυτό που χρειάζεται η πρωτεύουσα είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ουτρέχτης που ξεμπάζωσε το κανάλι της δίνοντας νέα «πράσινη» ζωή στην πόλη.

17.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Τη μάσκα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω… 

Ξέρετε πότε πρέπει να πετάτε τη μάσκα; Σας τρώει στη μύτη όταν την φοράτε; Σας αναγνωρίζουν στο δρόμο; Τι γίνεται με το μικροτσίπ του Gates; Η Θέμις Φούλια σπάει λίγη αθώα πλάκα με όσα σουρεαλιστικά μας συμβαίνουν.

17.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Οι μοσχαναθρεμμένοι «μασκομάχοι» και η «υπόθεση Σόκαλ» 

Το αντιμασκικό και αντιεμβολιαστικό κίνημα ανθεί κυρίως στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου. Είμαστε άραγε ανόητοι; Ή μήπως κάτι άλλο μας προσφέρει την πολυτέλεια να υιοθετούμε κάθε αντιεπιστημονική ακρότητα;

14.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Το Δελφινάριο με τις μεγάλες μάσκες 

Μάσκες που χωράνε το πρόσωπο του Γκοτζίλα. Παγουρίνο που κάνουν για σπουργίτια. Να πώς το ελληνικό κράτος μπορεί να μας προσφέρει πικρό γέλωτα εν μέσω πανδημίας.

15.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Κρίση στο Αιγαίο: υπάρχει περίπτωση να πάμε σε πόλεμο με τους Τούρκους; 

Η κατάσταση στο Αιγαίο εξελίσσεται σε μπρα ντε φερ με απρόβλεπτη κατάληξη. Διαβάστε την ανάλυση βρετανού διπλωματικού συντάκτη για τις πιθανότητες να υπάρξει «ατύχημα» το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο.

13.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Κώστας Καραμανλής: από πρωθυπουργός, τουρίστας 

Ο πρώην πρωθυπουργός κλείνει σήμερα τα 64 χρόνια του. Είναι ο πολιτικός με τον οποίο μπορείς να κάνεις την καλύτερη παρέα σε ταβέρνα, αρκεί να μην του την δώσεις να αναλάβει τις τύχες της.

14.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Η θλιμμένη σιωπή του σερβιτόρου 

Τον θεωρούμε δεδομένο. Ενδεχόμενα, πιστεύουμε πως είναι εκεί για να μας υπηρετεί. Κι όμως, το επάγγελμα του σερβιτόρου έχει πληγεί καίρια από τον κορωνοϊό. Ας τον σκεφτούμε πώς είναι πίσω από το μάσκα του, μόνος ενώπιόν μας.

11.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Μόρια: τώρα καίγονται τα μπατζάκια μας 

Τώρα βλέπουμε τις φλόγες, αλλά προηγουμένως γνωρίζαμε πως υπήρχε αναμμένη θράκα. H ολοσχερής καταστροφή του καταυλισμού προσφύγων στη Μόρια βάζει «φωτιά» στην κυβέρνηση, αλλά και τους ευρωπαίους εταίρους. Το θέμα είναι αν θα ρίξουν λάδι ή νερό.

09.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιάννης Παλιούρης Η Ελλάδα «ευθύνεται» για την κρίση με την Τουρκία 

Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες η Ελλάδα έχει σηκώσει ανάστημα στις ιταμές προκλήσεις της Τουρκίας. Και αυτό είναι κάτι που στην Άγκυρα δεν το περίμεναν. Γράφει ο Γιάννης Παλιούρης.

05.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top