Πιο δημοφιλή
Θύμιος Νικολόπουλος Στέγαστρο Καλατράβα: Χάσαμε το manual. Στοπ. 

Το γεγονός ότι χάθηκαν οι οδηγίες συντήρησης του στέγαστρου του ΟΑΚΑ είναι ό,τι πιο ελληνικό ακούσαμε τον τελευταίο καιρό.

02.10.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιωάννης Χουντής de Fabbri «Vive le Roi!»: όσα ζήσαμε στην επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου στο Παρίσι 

Η πρόσφατη επίσκεψη του βρετανού μονάρχη στη Γαλλία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πολλοί Παριζιάνοι δεν σταμάτησαν να τον επευφημούν, ενώ οι συζητήσεις με τον Μακρόν έγιναν σε σχεδόν γιορτινό κλίμα. Ο Κάρολος έπεισε ότι μπορεί να παίξει ρόλο στις διεθνείς σχέσεις της χώρας του. Ο Ιωάννης Χουντής de Fabbri βρέθηκε στο Παρίσι και μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

29.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Συμμορίες ανηλίκων: ποιος τα οπλίζει αυτά τα παιδιά; 

Τα κρούσματα άγριας βίας είναι καθημερινά. Μικρά παιδιά συγκροτούν συμμορίες σε όλες σχεδόν τις περιοχές της πόλης και επιτίθενται αδιακρίτως. Γιατί φτάσαμε έως εδώ; Τι έχουμε κάνει λάθος ως κοινωνία;

26.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Στέφανος Κασσελάκης: το άλμα στο άγνωστο ολοκληρώθηκε 

Χάσαμε τον παλαιό ΣΥΡΙΖΑ, στοπ! Με τον Κασσελάκη, πλέον, στο τιμόνι, η αριστερά μπορεί να οδηγηθεί στο θαύμα, αλλά και να δεχθεί ένα καίριο τραύμα. Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν θα θυμίζει το χθες του κόμματος.

25.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Δημήτρης Παπαζυμούρης Όχι άλλη αποδομημένη σπανακόπιτα παιδιά, λυπηθείτε τις παραδοσιακές μας συνταγές! 

Πόση ακόμη «πρωτοτυπία» μπορούμε να αντέξουμε στα ελληνικά εστιατόρια; Τη στιγμή που στην Ιταλία σέβονται ως κάτι ιερό τις παραδοσιακές συνταγές, στη χώρα μας οι σεφ αρέσκονται στο να τις «πειράζουν» για χάρη του παραφουσκωμένου εγώ τους. Γράφει ο Δημήτρης Παπαζυμούρης.

22.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Όταν οι δημοσιογράφοι είναι μέρος και αιτία του προβλήματος 

Είναι δημοσιογραφία να ανακαλύπτεις τη δήθεν γιαγιά του Κασσελάκη, να χαρακτηρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ «ψοφίμι» και να γίνεσαι ο αντ' αυτού του Τσίπρα; Στις μέρες μας κάποιοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ δικαιώνουν με τις πράξεις τους τον κόσμο που έχει γυρίσει την πλάτη του στην ενημέρωση.

21.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Μας «γλεντάει» ο Κασσελάκης… και μας αρέσει (!) 

Ναι, η σημερινή εποχή σηκώνει παράτες και γλεντοκόπι (που όμως συχνά καταλήγουν άδοξα). Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι καθαρόαιμο γέννημα αυτής της συγκυρίας που ουδόλως ενδιαφέρεται για την ουσία. Αρκεί το πρόσωπο να «γράφει» στην οθόνη του κινητού. Κάπως έτσι την έχουμε πατήσει οι περισσότεροι και ασχολούμαστε μαζί του. Πού θα βγει όλο αυτό, αλήθεια;

20.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Αριστείδης Χατζής: 10 σημεία για τον θρίαμβο του Στέφανου Κασσελάκη 

Ο Κασσελάκης ήρθε για να μείνει. Θα κάνει ένα απρόσμενο μπαμ ανάλογο με εκείνο που είδαμε τον Ιανουάριο του 2016, όταν αναπάντεχα εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνει ο Αριστείδης Χατζής.

18.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Στέφανος Κασσελάκης: η εικόνα νίκησε τη θλιμμένη αριστερίλα 

Μπρος στην πιθανότητα του μαρασμού, άρα και του πολιτικού αφανισμού, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τον μοναδικό που τους προσφέρει μια κάποια ελπίδα. Την ίδια στιγμή που οι «καθαρογράφοι» της αριστεράς φρίττουν με τον Κασσελάκη, ο απλός κόσμος δείχνει πως τους έχει ξεπεράσει.

18.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Η… άλλη Ελλάδα που έγινε γέφυρα ανθρωπιάς 

Ενας πεζοναύτης έγινε ανθρώπινη γέφυρα για να διαβούν οι ηλικιωμένοι. Απλοί άνθρωποι μεταβαίνουν στη Θεσσαλία για να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες. Μήπως και η κυβέρνηση να πάρει παράδειγμα από αυτό το κύμα ανθρωπιάς και να πάψει να ασχολείται με ανασχηματισμούς και εσωτερικές ισορροπίες;

14.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος O δήμαρχος που μας γ@μησε 

Το είπε από τηλεοράσεως ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά, μήπως και πολλοί άλλοι δήμαρχοι δεν το λένε με τις παραλείψεις τους; Σαφώς, η κυβέρνηση φταίει για την έλλειψη υποδομών, αλλά μήπως οι τοπικοί άρχοντες είναι άμοιροι ευθυνών; Τους εκλέγουμε μόνο για να φτιάχνουν σιντριβάνια και Μεγάλους Περιπάτους;

11.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Δημήτρης Παπαζυμούρης Δημήτρης Παπαζυμούρης: «Το μυστικό του μπον βιβέρ δεν είναι στην τσέπη, αλλά στη σκέψη!» 

Μην στερείτε από τον εαυτό σας τη χαρά της γνήσιας απόλαυσης με πρόσχημα τα χρήματα. Ο πραγματικός μπον βιβέρ έχει καλλιέργεια, γνώση και σωστή νοοτροπία. Δεν είναι η πολυτέλεια που κάνει τη διαφορά, αλλά η ανάδειξη των μικρών και ανεκτίμητων πραγμάτων της ζωής μας. Γράφει ο Δημήτρης Παπαζυμούρης.

08.09.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top