Πιο δημοφιλή

Ένα πιάτο σούπα με ένα ποτήρι κρασί μπορεί να γίνει το απόλυτο comfort dinner. Eιδικά αυτές τις μέρες που το κρύο περονιάζει. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει πέντε βασικές και νόστιμες σούπες και τις συνδυάζει με τα κατάλληλα κρασιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπράβο, τα καταφέρατε. Κάνατε το πρώτο βήμα αφού δέχθηκε να βγει μαζί σας για φαγητό. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: ποιο κρασί θα διαλέξετε για να δελεάσετε την αγαπημένη σας; Κάθε λάθος μετράει, όπως και κάθε σωστή επιλογή. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, δείχνει τον δρόμο της... επιτυχίας (διαβάστε προσεκτικά τα πέντε βασικά tips που δίνει) ώστε ο οίνος να σας φέρει πιο κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της οινικής σκηνής. Γιατί είναι πορτοκαλί; Τι γεύση έχουν; Με ποια πιάτα μπορούμε να τα ταιριάξουμε και ποιες ετικέτες αξίζουν; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, λύνει όλες τις απορίες μας για τα πορτοκαλί κρασιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κρασί του Μίκη Θεοδωράκη. Το κρασί του επίσημου δείπνου της ΠτΔ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το καλύτερο κρασί του Διαγωνισμού Θεσσαλονίκης. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επέλεξε τα δέκα κρασιά που έκαναν το μεγαλύτερο buzz μέσα στο 2021 και μας προτείνει να τα δοκιμάσουμε... χθες. Και του χρόνου, εις υγείαν!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχάστε τα... προφανή γλυκά και τα λουλούδια. Καλύτερα να πρωτοτυπήσετε όταν σας καλέσουν σε ένα εορταστικό δείπνο. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας προτείνει μια θαυμαστή γκάμα επιλογών: εκλεκτά κρασιά, γλυκόπιοτα αποστάγματα, αλλά και σοκολατάκια, τρούφες και ελληνικό χαβιάρι. Καλή διασκέδαση!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To εστιατόριο στο Μπουρνάζι συνδυάζει τα κρεατικά του με μια νέα σειρά housewine κρασιών του κτήματος Αλεξίου. Λευκό, ροζέ ή κόκκινο, όταν αδειάσει το μπουκάλι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε «μπουκάλα» (το γνωστό εφηβικό παιχνίδι) με την παρέα σας. Σας δίνουν και... οδηγίες χρήσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γίνεται να αποχαιρετίσουμε το 2021 χωρίς να βρέψουμε τα χείλη μας με εκλεκτό οίνο; Η Wine Vixen του Αndro, Εύα Μαρκάκη, διάλεψε 21 ονομαστά κρασιά που ταιριάζουν εξαιρετικά με το γιορτινό τραπέζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάθε καράφα της παραδοσιακής εταιρείας υαλικών Riedel είναι ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας μέσα στο οποίο το κρασί υφίσταται μια γευστική μεταμόρφωση. Θαυμάζονται και ως επιτραπέζια έργα τέχνης. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτές τις γιορτές μας περιμένουν 1500ml οινικής χαράς με την υπογραφή του Γιώργου Σκούρα. Ο Μέγας Οίνος, ένα ελληνικό κρασί με διεθνή αναγνώριση έρχεται στο γιορτινό μας τραπέζι σε magnum συλλεκτική έκδοση. Κατάλληλο για μεγάλα φαγοπότια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλό το Chardonnay, καλή και η Μαλαγουζιά αλλά εκεί έξω υπάρχουν κάποια λίγο πιο undercover σταφυλάκια που αξίζουν την προσοχή σας. H Wine Vixen του Andro τα επιλέγει και μάς προτείνει με τι πιάτα να τα συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O oρισμός του food porn: λαχταριστή καρμπονάρα, γλυκόξινη amatriciana, παπαρδέλες με ραγού που λιώνουν στο στόμα... Ναι, αλλά με τι κρασιά θα κάνουμε τη μαγεία να διαρκέσει περισσότερο; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μάς προτείνει τα ιδανικά οινικά ταίρια για τα αγαπημένα μας ζυμαρικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι το μήλον της έριδος της εποχής. Είναι, όντως, ecofriendly και «αγνά» τα φυσικά κρασιά και πόσο... φυσικά μπορεί να είναι τελικά; Είναι καλύτερα να πίνουμε ένα τέτοιο κρασί από κάποιο που έχει δεχθεί χημική επεξεργασία; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, εξηγεί αρκετούς μύθους και τοποθετεί τη διένεξη στη σωστή της βάση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top