Πιο δημοφιλή

Από τη Γαλλία έως την Αυστραλία και από τη Νέα Ζηλανδία έως την Ελλάδα. Το Syrah είναι το ιδανικό κρασί που θα ταιριάξει με το φθινόπωρο και τα πληθωρικά γεύματά σας με κρέας. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, γράφει για την ιστορία του και μας προτείνει τις καλύτερες ετικέτες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ετικέτα κάνει το κρασί ή το ανάποδο; Τίποτα από τα δύο, αλλά για φανταστείτε μια ευφάνταστη ετικέτα να μοστράρει έναν θαυμαστό οίνο. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, βρήκε τα πιο πολύχρωμα και αρτιστίκ δείγματα και μας τα προτείνει ανεπιφύλακτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κρασί μάς ενώνει ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Επιλέγουμε οίνους που προέρχονται από περιοχές που χτυπήθηκαν πρόσφατα από τον Daniel και τις πυρκαγιές. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, προτείνει τις καλύτερες ετικέτες και τις συνδυάζει με τα κατάλληλα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αξίζει να γευτείτε το οινικό στολίδι της Κεφαλονιάς. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει μια Ρομπόλα, αλλά πολλές, η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας δείχνει το δρόμο. Επιλέγει τις καλύτερες ανά τιμή και τις συνδυάζει με τα κατάλληλα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γενναιόδωρος, ταπεινός, ευγενής και βαθύτατος γνώστης του κρασιού. Ο Ελευθέριος Χανιαλίδης στέφθηκε με έναν από τους δύο κορυφαίους τίτλους στην παγκόσμια οινική σκηνή. Γράφει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ερχονται από όμορφα νησιά. Μυρίζουν θάλασσα και, φυσικά, ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαίρι. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μάς συστήνει 10 εκλεκτά νησιώτικα κρασιά και τα συνδυάζει με τα πιάτα που τους πάνε πολύ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eίναι αναμφίβολα το πιο «πολυτελές» σταφύλι του κόσμου. Διατηρεί εξόχως την κομψότητά στο συνδυασμό του με φαγητό. Η Wive Vixen «ταξιδεύει» ανά τον κόσμο και μας προτείνει τα καλύτερα Pinot Noir που αξίζει να δοκιμάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο τετραπέρατος Gerard Bertrand υπογράφει μια τριλογία κρασιών (παλ ροζέ, αρωματικό Sauvignon Blanc, δαντελένιο Pinot Noir) που θέλγουν. Επιπλέον κίνητρο για να τα προσφέρετε: Τα πανέμορφα μπουκάλια στη βάση τους μοιάζουν με τριαντάφυλλα! Γράφει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η διάσημη pop star έχει το όνομα, τη χάρη και τα... φίνα κρασιά. Δοκιμάσαμε το Prosecco Rosé και το Sparkling Rosé-Alcohol Free και τα συνδυάσαμε με ταρτάρ τόνου και sushi στο εστιατόριο Cash. Το αποτέλεσμα; Σαν ολόδροσο φλερτ με το καλοκαίρι. Γράφει ο Μιχάλης Τεκέρταλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μεγαλειώδες και μοναδικό. Το Ασύρτικο είναι συνώνυμο της Σαντορίνης και του καλοκαιριού. Η Wine Vixen του Andro, Eύα Μαρκάκη, επιλέγει δέκα ετικέτες που αξίζει να δοκιμάσουμε στις διακοπές μας και κάνει το απαραίτητο pairing με τα ανάλογα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γίνεται να υπάρχει κρασί χωρίς αλκοόλ και να προσφέρει την ίδια μεθυστική χαρά με το κανονικό; H Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, εξετάζει το «φαινόμενο» επιστημονικά, αλλά και εντελώς πρακτικά. Γι' αυτό και μας προτείνει τις κατάλληλες ετικέτες που θα μας προσφέρουν οινική γεύση, έστω και χωρίς ίχνος αλκοόλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γαλλικό savoir faire. Θαυμαστή κομψότητα και οινική παράδοση που ενσωματώνει νέες τεχνικές. Σπάνια βρίσκεις κρασιά που καταφέρνουν να συνδυάσουν την ποιότητα με την τιμή, όπως η σειρά των οίνων Clarendelle. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top