Ζήσαμε τη διονυσιακή εμπειρία του ετήσιου τρύγου σε ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της Ελλάδας. Στο Κτήμα Σκούρα, βιώσαμε από πρώτο χέρι τη μέθεξη της παλλόμενης φύσης, την ουσία μιας αρχέγονης δουλειάς που γίνεται εν πολλοίς με το χέρι, και βέβαια απολαύσαμε εκλεκτά κρασιά ανάμεσα στα αμπέλια, με τη μυρωδιά του χώματος ολόγυρα και το φως του ήλιου στην καρδιά.
Ο Δημήτρης Μότσος χαλαρώνει στη Θεσσαλονίκη και μας προτείνει να του κάνουμε παρέα απολαμβάνοντας ένα κρασί που ανήκει στην ολοένα ανερχόμενη κατηγορία των premium rosé: Λαμπερό, φίνο, με κοραλί και σομόν ανταύγειες.
Πριν λίγες ημέρες βραβεύτηκε ως ο καλύτερος έλληνας σομελιέ για το 2020. Στον απόηχο της διάκρισής του, μίλησε στον Κίμωνα Φραγκάκη για τις προμήθειες που αξίζει να κάνουμε για την κάβα μας, για το χύμα και για τη δυνατότητα της χώρας μας να παράξει «μεγάλα κρασιά» καθώς και για το πόσο δύσκολο είναι να αξιολογείς ένα κρασί με... κλειστά τα μάτια.