Πιο δημοφιλή

Τα κορίτσια βγαίνουμε δύο-δύο ή και περισσότερα, γράφει η Εύα Μαρκάκη. Πίνουμε, χαιρόμαστε τη ζωή και ξέρουμε να φάμε καλά. Η Wine Vixen του Andro μας αποκαλύπτει τα στέκια που προτιμά με τις φίλες της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aυτά τα κρασιά είναι ο ορισμός του value for money. Κατάλληλα για την εποχή όπου η θερμοκρασία πέφτει και οι cozy βραδιές με φίλους ξεκινάνε. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, τα επιλέγει και μας προτείνει με τι να τα συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μεταξύ τους «κόντρα» είναι κάτι σαν... Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ποιος βγαίνει νικητής, πού υπερτερεί το καθένα από αυτά μεγαθήρια και πώς τα ξεχωρίζουμε; Η Wine Vixen του Αndro, Εύα Μαρκάκη μάς λύνει όλες τις απορίες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ζουμερά burgers, τραγανιστή πίτσα, κολασμένα σουβλάκια ή μήπως κλασικό κινέζικο, αφράτα bao buns και καλοφτιαγμένο sushi; Σε όλα λέμε «ναι» αρκεί να ταιριάξουν με το κατάλληλο κρασί. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μάς δίνει τα φώτα της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πότε ένα κλήμα θεωρείται παλιό στη χώρα μας και τι κρασί μπορεί να δώσει; Είναι εχέγγυο ποιότητας το σταφύλι του ή παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, λύνει όλες τις απορίες μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το μέγα ερώτημα «ποιο φαγητό με ποιο κρασί» δεν είναι άλυτο. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μάς προτείνει δέκα κρασιά που σπάνε τα οινικά ταμπού και μπορούν να κάνουν pairing με πάρα πολλά και ετερόκλητα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας με το Αγιωργίτικο, αυτόν τον χαμαιλέοντα του τραπεζιού, να έχει την τιμητική του. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει τα δικά της Top-5 οινοποιεία και μας προτείνει τα κρασιά που πρέπει να προσέξουμε οπωσδήποτε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aπό τα κλασικά κόκκινα κρασιά που έγινε γνωστή στην αρχή, η Κρήτη ανέβηκε επίπεδο και έγινε ένα οινικό success story ποντάροντας στη φινέτσα και στην ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών. H Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει τα δέκα καλύτερα και μας προτείνει με ποια φαγητά να τα συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μύκονος, Λευκάδα, Ανάφη, Λειψοί και Κως. Τα έχουμε καταγράψει στο μυαλό μας ως τόπους διακοπών, αλλά έχουν να μας προσφέρουν και εξαιρετικές οινικές απολαύσεις. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας προτείνει ποια κρασιά να δοκιμάσουμε αν βρεθούμε σε κάποιο αυτό αυτά τα νησιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λευκό, ροζέ ή ακόμη και κόκκινο; Με πόσο αλκοόλ και τι συνοδευτικά; Επιλέγουμε τα αφρώδη ή όχι; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας βοηθάει να διαλέξουμε τα κρασιά που θα μας κάνουν παρέα στη θάλασσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι φυσαλίδες θυμίζουν καλοκαίρι. Η ομάδα του Botilia.gr μάς προτείνει έξι αφρώδεις οίνους απόλυτα ταιριαστούς με την εποχή. Εχουν και ένα επιπλέον προσόν: κάνουν «ταίρι» με τα περισσότερα πιάτα που θα γευτείτε στις διακοπές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aν έχετε πιει Ασύρτικο από τη Σαντορίνη, τότε ξέρετε τι «διαμάντι» είναι. Μήπως, όμως, ήρθε ο καιρός να μάθετε ότι μεγαλουργεί και σε άλλες περιοχές; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας προτείνει έξι ιδιαίτερα Ασύρτικα από την Εύβοια έως την Αυστραλία!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top