Πιο δημοφιλή

Κρασιά από τον εγχώριο αλλά και τον παγκόσμιο αμπελώνα, που θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Κλασικά value for money που θα ταιριάξουν με τα καλοκαιρινά πιάτα. Επιλέγει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ύψιστη πολυπλοκότητα, ενότητα ύφους, αλλά και εκλέπτυνση. Εδώ και 184 χρόνια ο οίκος Deutz υπηρετεί την τέχνη της σαμπάνιας. Πώς να αντισταθείς σε ένα καλοκαιρινό συμπόσιο μεταξύ φίλων ή στην πρώτη επίσημη περίσταση;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλοκαιρινό, δροσερό, αφρώδες, γλυκόπιοτο: ο καλύτερος συνδυασμός για ελαφριές καλοκαιρινές γκουρμεδιές και τα ηδονικά φρούτα της εποχής. Επί δύο αιώνες η Famiglia Zonin γράφει ιστορία με το prosecco της. Λευκό, ροζέ ή ημίγλυκο, όποιο κι αν διαλέξετε, θα κάνετε ένα ταξίδι στον κόσμο των κομψών φυσαλιδών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αμπελώνας της Σαντορίνης παρά τη συρρίκνωσή του, παράγει όλο και καλύτερα -και ακριβότερα- κρασιά. Η Μαρία Νέτσικα επιλέγει οκτώ ετικέτες που πρεσβεύουν επάξια τη νέα, διεθνή οινική εποχή του νησιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι κρασί για τον μουσακά, τα γεμιστά, τις ψητές σαρδέλες και τις δροσερές σαλάτες μας; Τα καλοκαιρινά φαγητά θέλουν τους κατάλληλους οίνους. Μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τις κάβες Cellier.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βurrata με ψητά σταφύλια, πίτσα της ακαμάτρας, μπρουσκέτες με μοσχαρίσιο παστράμι και κάμποσες άλλες εύκολες συνταγές που μας προτείνει η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, για να συνοδεύσουμε τα λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά μας σε παρέες με φίλους. Κρατήστε σημειώσεις, θα σας χρειαστούν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λήμνος, Σάμος, Σύρος, Σαντορίνη και Κρήτη. Πανέμορφοι τόποι για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και με έντονο οινικό ενδιαφέρον. Η Μαρία Νέτσικα επιλέγει οκτώ ροζέ κρασιά με αέρα Αιγαίου που αξίζει να δοκιμάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με αχινό, με ταραμοσαλάτα, με φιλεταρισμένη σφυρίδα ή μήπως με χταπόδι ψητό; Η Wine Vixen του Αndro, Εύα Μαρκάκη, βρέθηκε στην ξεχωριστή γευσιγνωσία της σαμπάνιας Billecart Salmon Brut Reserve στο Δουράμπεη και μεταφέρει με έξαρση τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κεχριμπαρένιο «διαμάντι» της Καρύστου συγκέντρωσε βαθμολογία 95 βαθμών και κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στον κορυφαίο ίσως διαγωνισμό κρασιού στον κόσμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν ακόμα «στεγνώσει το μελάνι» ή αν προτιμάτε «ζεσταθεί το ασύρτικο» στο ποτήρι μας από την είδηση της επένδυσής του στο οινοποιείο Σιγάλα στη Σαντορίνη, ο Στέλλιος βάζει πλώρη για την Παροναξία! Ο «γνήσιος Σαλονικιός» και «βέρος Βλάχος», βγάζει μέσω της πλατφόρμας Warehouse 10, δύο αιγαιοπελαγίτικα διαμαντάκια. Διαβάστε πως μας τα συστήνει ο ίδιος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλοκαίρι χωρίς πίτσα γίνεται; Δεν γίνεται. Το θέμα, όμως, είναι να συνδυάσουμε τις ιταλικές γευστικές νότες της με το κατάλληλο κρασί. Η Wine Vixen του Andro, Eύα Μαρκάκη, μας λύνει όλες τις απορίες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο Cabernet ή Ασύρτικο μπορεί να καταναλώσει κανείς; Αν ψάχνετε την επόμενη ποικιλία - έκπληξη που θα τονώσει το οινικό σας ενδιαφέρον, τότε η ομάδα του Botilia.gr έχει τη λύση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top