Πιο δημοφιλή

Είναι κρασί που δεν το ξεχνάς με τίποτα. Εχει οξύτητα που κόβει σαν ξυράφι αλλά και φρούτο, τροπικό, πυρηνόκαρπο, που σκάει σαν έκρηξη στο στόμα ενώ σταδιακά βγαίνουν μέλια, λουλούδια και μια εθιστική αλμύρα. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας το προτείνει ανεπιφύλακτα και μας δίνει όλα τα μυστικά με ποια πιάτα μπορούμε να το συνοδεύσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν αγαπάτε τη Σαντορίνη δεν γίνεται να μην αγαπήσετε το Ασύρτικο που είναι ο βασιλιάς του οίνου στο νησί. Η wine vixen, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει πέντε χαρακτηριστικά του είδους όπου το καθένα ανασύρει και μια προσωπική ιστορία. Κρασιά γεμάτα ηλιοβασιλέματα στην Καλντέρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φυλάξτε αυτό το άρθρο: Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, παρουσιάζει τα μεγάλα ελληνικά κρασιά με τις μικρές τιμές και επιπλέον μας προτείνει φαγητά που αξίζει να τα συνδυάσουμε. Μας ευχαριστείτε αργότερα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι wine experts της δημοφιλούς online κάβας μας προτείνουν δέκα κρασιά που ταιριάζουν απόλυτα με τα εδέσματα που θα γευτούμε το Πάσχα. Από την πιο φίνα Σαντορίνη για τη μαγειρίτσα, μέχρι το γκανιάν ξινόμαυρο για τον οβελία!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τόσο κοντά, αλλά και με ουσιώδεις διαφορές. Η Wive Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, γράφει για τα χαρακτηριστικά των δύο σπουδαίων ζωνών της Μακεδονίας, προτείνει τα καλύτερα «δείγματα» και μας εξηγεί με ποια φαγητά να τα συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί ένα Ελληνικό κρασί να κοστίζει 100 και 200 ευρώ; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει έξι κρασιά που είναι φτιαγμένα για σπάνιες εμπειρίες και αξίζει να τα δοκιμάσουμε έστω και σπάνια, λόγω της τσουχτερής τους τιμής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για να γιορτάζουμε επετείους, αλλά κυρίως για να βλέπουμε πόσο έχει προοδεύσει το Ελληνικό κρασί χάρη και σε ορισμένες οινικές τομές που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη μάς προτείνει 21 κρασιά που άλλαξαν τα δεδομένα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι, άραγε, ο φελλός ο μοναδικός άξιος «προστάτης» των αγαπημένων μας κρασιών; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας μιλάει τα οφέλη που προσφέρει το βιδωτό πώμα τύπου Stelvin. Το λες και εξέλιξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα ροζέ τσιχλοφουσκέ είναι τα κατάλληλα κρασιά για... κοριτσάκια, η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, έχει νέα: Τα σημερινά κορίτσια είναι badass και γουστάρουν κρασιά με τσαγανό. Διαβάστε ποιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αστικός μύθος θέλει τα κόκκινα κρασιά να μην κάνουν καλό pairing με τα ψάρια. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, σπάει τον κανόνα και εξηγεί πώς το «πάντρεμα» μπορεί να λειτουργήσει ευχάριστα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση το Κτήμα Σκούρα κυκλοφόρησε μια αριθμημένη κασετίνα που περιλαμβάνει μια επετειακή εμφιάλωση εμπνευσμένη από τον εύγευστο «Λαβύρινθο», καθώς και ένα πανόδετο βιβλίο με τα λόγια του στρατηγού Μακρυγιάννη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα πίνουμε με το ζόρι; Τα χύνουμε; Τα κάνουμε... παγάκια; Η wine vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μάς προτείνει 6 έξυπνες λύσεις για να μην πάει χαμένη ούτε σταγόνα κρασιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top