Πιο δημοφιλή

Είναι δυναμικές, με έντονο χαρακτήρα, πλούσια γεύση και ιδιαίτερο ταπεραμέντο. Ωστόσο δεν τους δίνεται η απαραίτητη προσοχή. Η Wine Vixen του Andro Εύα Μακρακή βάζει τα πράγματα στη θέση τους και χαρίζει σε δέκα ποικιλίες τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με το θερμόμετρο να αρχίζει να αγγίζει τα κόκκινα, τα αρώματα, τα φρούτα και οι γεμάτες γεύσης ενός δροσερού κρασιού, μοιάζουν πιο απαραίτητα από ποτέ. Για αυτό, η Wine Vixen του Andro Εύα Μαρκάκη, μας ξεναγεί στα value for money κρασιά του θέρους – αυτά αξίζουν κάθε ευρώ της τιμής τους και με το παραπάνω.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 5ο Rosé Grand Tasting, μια μεγάλη γευστική δοκιμή αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι μπορείς να κάνεις στο Μιλάνο μέσα σε 2,5 μέρες; Τα πάντα, αρκεί να έχεις όρεξη για βόλτες, φαγητό και ποτό. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στο Μιλάνο και μας ξεναγεί στα πεντανόστιμα μυστικά της πόλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός Ιταλός οινοποιός βρέθηκε στα μέρη μας για το Οινόραμα 2024 και μίλησε στον Δημήτρη Κιουσόπουλου τη σχέση του με την Ελλάδα, τη φιλοσοφία του για το κρασί, αλλά και το νέο του project που ετοιμάζει στην Κρήτη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλό το κρεατάκι, αλλά θέλει και κάτι να γλιστράει. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας προτείνει 10 εξαιρετικά κρασιά για το πασχαλινό τραπέζι και τα μεζεδάκια του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιο κρασί ταιριάζει με θαλασσινά και ποιο με κρέας; Αρέσει σε όλες τις γυναίκες το ροζέ; Σπίτι σου, σπίτι της ή και κάπου αλλού; H Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιστρέφει στα πρώτα ραντεβού και μας αναλύει τι να πας και, το πιο βασικό, τι να ΜΗΝ πας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι κι αν μετράει 25 χρόνια ζωής; Η αγαπημένη σειρά του Κτήματος Τέχνη Οίνου, ακολουθεί στενά τις παγκόσμιες οινικές τάσεις, με αποτέλεσμα να μας «χαρίζει» διαρκώς φρέσκα, αρωματικά και πληθωρικά κρασιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Και δεν λέμε να έχετε πιει ένα βαρέλι κόκκινο κρασί. Εννοούμε να πίνεις ένα ποτήρι και να το κεφάλι να θέλει να σπάσει. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, καταπιάνεται με ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς ανθρώπους και απαντάει με επιστημονικά στοιχεία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επειδή παίζει πολύ αυτή η απορία και για να μην γράφουμε στα social media ότι μας έρχεται στο κεφάλι, η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απαντάει στο μεγάλο οινικό ερώτημα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κατακόκκινο, φρέσκο, γεμάτο αρώματα και ισορροπία, το Αγιωργίτικο του Κτήματος Σκούρα αποτελεί την καλύτερη και πιο ταιριαστή επιλογή για το τραπέζι -και το δώρο- του Πάσχα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με όλους τους δρόμους να οδηγούν στο… καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή για αρωματικά, με φρουτώδη γεύση και ταμπεραμέντο λευκά κρασιά. Η Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας παρασύρει στις αγαπημένες της Μαλαγουζιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top