Πιο δημοφιλή

Ω, οι ευτυχισμένες ημέρες στη Μεσόγειο. Τότε που οι άντρες ήταν cool, αλλά όχι χύμα. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ομνύει στο Riviera style που συνδυάζει τον κομψό μινιμαλισμό με το rétro chic.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ζεσταίνουμε τα χέρια μας, αλλά δεν χρειάζεται να παγώσουμε το στυλ μας. Τι είδους γάντια επιλέγουμε; Τι πρέπει να προσέχουμε και πώς να τα ταιριάξουμε τα παπούτσια και τα ρούχα μας. Συμβουλεύει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αφήστε κατά μέρος το μπουφανάκι σας. Τον φετινό χειμώνα η στυλάτη ζακέτα επανακάμπτει ως σύμμαχος. Προσοχή, όμως, μην κάνετε λάθος για το πώς θα την φορέσετε και τι πρέπει να προσέχετε. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σημαντικός συνδυασμός, αλλά ας το παραδεχθούμε: δεν πάνε όλα τα παπούτσια με όλα τα παντελόνια. Πρέπει να ξέρουμε να τα ξεχωρίζουμε. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας βοηθάει να διακρίνουμε τις λεπτές διαφορές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Derbies, Loafers, Oxfords; Ή μήπως κλασικά μποτάκια; Και από αθλητικά; Τι από όλα χρειαζόμαστε και τι πρέπει να προσέχουμε όταν τα επιλέξουμε. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δίνει συμβουλές για τα αγαπημένα μας πατούμενα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μόνο για το σούπερ μάρκετ ή για καμιά Κυριακή αραχτός στον καναπέ; Ας αφήσουμε κατά μέρος τις προκαταλήψεις κι ας δούμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας hoodie για να έχουμε στυλ δίχως υπερβολές ή «κακοτοπιές». Συμβουλεύει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μια δύσκολη στιγμή, το κατανοούμε. Το τι θα φορέσουμε δεν είναι το πρωταρχικό, ωστόσο μας απασχολεί διότι οφείλουμε να τιμήσουμε τον εκλιπόντα. Άρα, τι φοράμε και τι αποφεύγουμε; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έγινε «σταρ» των ροντέο και του κινηματογράφου. Ο Τζέιμς Ντιν και ο Στιβ ΜακΚουίν το έκαναν μέρος της μόδας. Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε το τζην πουκάμισό μας και τι πρέπει να προσέχουμε. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι must οι μαύρες κάλτσες, αλλά πρέπει να τις φοράμε με φειδώ. Αφήστε που μπορούν να αποδειχθούν και καταστροφικές όσο και οι «μυθικές» λευκές. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γράφει τι πρέπει να προσέχουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν πιστεύετε πως το μαύρο πουκάμισο θα σας κάνει πιο ροκ, πιο αδύνατο ή πιο νέο, τότε απατάστε. Ακολουθούν πρακτικές συμβουλές για το πώς φοριέται έτσι ώστε να μην... γεννήσει δράματα. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μας θέλγουν όταν τα βλέπουμε να τα φορούν γυναίκες, αλλά αποτελούν ένα ιδιαίτερο υπόδημα και για εμάς. Επειδή, όμως, θέλουν προσοχή ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δίνει κάποιες απαραίτητες συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εξαρτάται από την περίσταση, το είδος του πουκαμίσου, το μήκος του (πολύ σημαντικό), και από το αν είναι κουμπωμένο ή ανοικτό. Εξηγεί ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top