Πιο δημοφιλή

Σορτσάκι με σανδάλια; Βερμούδα με πουκάμισο; Ποιο στυλ για ποια περίσταση; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας εξηγεί όλα τα χρειώδη έτσι ώστε να χαρούμε τις βερμούδες και τα σορτσάκια μας αυτό το καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε ένα λευκό παντελόνι και ποιο ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μας; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης καταγράφει την ομορφιά της λευκότητας δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το παντελόνι φαίνεται να κονταίνει ριζικά τελευταία. Πρέπει να υποκύψουμε στη μόδα; Έως πού πρέπει να φτάνει το μπατζάκι; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης απαντάει σε όλα τα ερωτήματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά από τόσους μήνες χωρίς εξόδους για φαγητό και ποτό, θέλεις να βάλεις κάτι πιο παρδαλό, το καταλαβαίνουμε. Άλλωστε ήρθε και η άνοιξη, οπότε γιατί όχι; Αρκεί να έχει τη σωστή εφαρμογή (δηλαδή στενό, αλλιώς μιλάμε για χαβανέζικο) και για φόντο, λελογισμένες επιλογές σε παντελόνια, υποδήματα, σακάκια. Διαβάστε ποιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς μετατρέπεις το formal σε ντεκοντρακτέ; Να είσαι χαλαρός με κομψό ντύσιμο και όχι στημένος; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γράφει για τη θαυμαστή λύση του formal informal και του ραφινάτου casual. Δεν θέλει κόπο, αλλά φυσικότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ω, οι ευτυχισμένες ημέρες στη Μεσόγειο. Τότε που οι άντρες ήταν cool, αλλά όχι χύμα. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ομνύει στο Riviera style που συνδυάζει τον κομψό μινιμαλισμό με το rétro chic.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ζεσταίνουμε τα χέρια μας, αλλά δεν χρειάζεται να παγώσουμε το στυλ μας. Τι είδους γάντια επιλέγουμε; Τι πρέπει να προσέχουμε και πώς να τα ταιριάξουμε τα παπούτσια και τα ρούχα μας. Συμβουλεύει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αφήστε κατά μέρος το μπουφανάκι σας. Τον φετινό χειμώνα η στυλάτη ζακέτα επανακάμπτει ως σύμμαχος. Προσοχή, όμως, μην κάνετε λάθος για το πώς θα την φορέσετε και τι πρέπει να προσέχετε. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σημαντικός συνδυασμός, αλλά ας το παραδεχθούμε: δεν πάνε όλα τα παπούτσια με όλα τα παντελόνια. Πρέπει να ξέρουμε να τα ξεχωρίζουμε. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας βοηθάει να διακρίνουμε τις λεπτές διαφορές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Derbies, Loafers, Oxfords; Ή μήπως κλασικά μποτάκια; Και από αθλητικά; Τι από όλα χρειαζόμαστε και τι πρέπει να προσέχουμε όταν τα επιλέξουμε. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δίνει συμβουλές για τα αγαπημένα μας πατούμενα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μόνο για το σούπερ μάρκετ ή για καμιά Κυριακή αραχτός στον καναπέ; Ας αφήσουμε κατά μέρος τις προκαταλήψεις κι ας δούμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας hoodie για να έχουμε στυλ δίχως υπερβολές ή «κακοτοπιές». Συμβουλεύει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μια δύσκολη στιγμή, το κατανοούμε. Το τι θα φορέσουμε δεν είναι το πρωταρχικό, ωστόσο μας απασχολεί διότι οφείλουμε να τιμήσουμε τον εκλιπόντα. Άρα, τι φοράμε και τι αποφεύγουμε; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top