Πιο δημοφιλή

Μην σας τρομάζει η επερχόμενη ζέστη, οι πλεκτές γραβάτες επιβάλλονται γιατί «χτίζουν» στυλ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας βοηθάει να βρούμε τις κατάλληλες γραβάτες για την εποχή και πώς να τις συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συναντάτε την πρώην σας στο δρόμο έπειτα από καιρό που έχετε χωρίσει. Και τώρα τι; Πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι σας ή της συμπεριφέρεστε σαν ένας cool και αβρός τζέντλεμαν; Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας σε τέτοιες περιπτώσεις για να μην στείλει λάθος μηνύματα; Ακολουθούν εγγυημένες συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν πρόκειται για μια απλή ζώνη. Είναι ένα must have της γκαρνταρόμπας μας, γιατί μπορεί να γοητέψει με την πρωτοτυπία της και την κομψότητά της. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μάς δίνει κάποια ουσιαστικά tips για το πώς φοριέται, με τι συνδυάζεται και πώς πρέπει να την προσέχουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μην τα μπερδέψετε αυτά τα μικρά καρό με εκείνα του pied-de-poule, έχουν διαφορά. Φορέθηκαν πρώτη φορά από τα μέλη μιας αμερικανικής λέσχης σκοποβολής της Νέας Υόρκης το 1874, εξού και το όνομα. Στις μέρες μας, βγάζουν μια ωραία "σεβεντίλα", κι ας μην τα πολυξέρουμε στην Ελλάδα. Ιδού η ιστορία του Gun Club Check και πώς θα το εντάξουμε στο στυλ μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχάστε τους παλιούς ενδυματολογικούς κώδικες που ίσχυαν στην εργασία, τα πράγματα έχουν χαλαρώσει αρκετά. Πώς ντυνόμαστε, λοιπόν; Ποιους συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε και πώς σπάμε τα στερεότυπα και τα κατεστημένα look; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης προτείνει κάποιες απλές λύσεις ανάλογα με το ύφος της εργασίας σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα πολύ χαριτωμένο -και πρακτικό- αντρικό αξεσουάρ που δοξάστηκε από δανδήδες, πανκς έως και golden boys. Στις μέρες μας επανακάμπτουν με αξιώσεις. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γράφει την ιστορία των τιραντών και μας δίνει συμβουλές πώς να τις εντάξουμε αρμονικά στο καθημερινό μας ντύσιμο: Πρώτον, όταν φοράμε τιράντες, δεν βάζουμε και ζώνη. Όχι μόνον είναι αντιαισθητικό, αλλά και βλακώδες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τον Τζιάνι Ανιέλι που τα λάτρευε έως τους σημερινούς ψαγμένους της μόδας, τα hiking boots έχουν επανέλθει για τα καλά στη μόδα. Τι πρέπει να προσέχουμε και πώς τα συνδυάζουμε; Γράφει και προτείνει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχοντας 70ρίσει πια, κουβαλάει μακρά ιστορία πίσω του. Εγινε, πλέον, cult και ταιριάζει απόλυτα για την εποχή. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του και μάς προτείνει πώς μπορούμε να το φέρουμε στο σήμερα με μικρά, αλλά ουσιαστικά ενδυματολογικά tips.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υψιστος νεωτερισμός ή καταστρατήγηση κάθε μποντικής λογικής; Ο sartorial expert μας ανατέμνει -και εν τέλει αποδομεί- το φαντεζί σακάκι του Daniel Craig όχι τόσο για το χρώμα, όσο για την έλλειψη αρμονίας που προκάλεσε γενικευμένο... χάος στην πρεμιέρα της ταινίας No Time To Die.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν κουμπώνουν όλα τα παντελόνια με τον ίδιο τρόπο. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης συγκρίνει ζώνες, ζωνάκια και ζωνάρια, κουμπώματα και φινιρίσματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η πλεκτή γραβάτα είναι αδιαμφισβήτητα ένα χαλαρό, δανδίστικο αξεσουάρ. Ξεχωρίζει τους άντρες με φινέτσα, ενώ ταιριάζει και σε εκείνους που δεν πολυσυμπαθούν τους λαιμοδέτες. Πώς φοριέται, ποιες είναι οι ιδιαιτερότητές της και πώς την φροντίζουμε; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δίνει τα φώτα του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι φθινοπωρινοί μήνες είναι το κάλεσμα να γίνουμε πιο σοφιστικέ στο ντύσιμό μας. O Γιώργος Κωνσταντινίδης παρουσιάζει οκτώ τρόπους για να αξιοποιήσουμε το σακάκι μας αλλιώς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top