Πιο δημοφιλή

Μπορεί κάποιους να τους ξενίζει, αλλά είναι μεγάλη αλήθεια: η ζώνη δεν ταιριάζει με το κοστούμι. Και υπάρχουν σοβαροί λόγοι για αυτό. Ο Κίμων Φραγκάκης μας εξηγεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι μήκος πρέπει να έχει το παντελόνι; Τι παπούτσι ταιριάζει; Τελικά είναι απλώς ζήτημα αυτοπεποίθησης; Ακολουθούν πρακτικές συμβουλές για το δικό σας «free the calf».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δείξτε τόλμη, αποτινάξτε τις προκαταλήψεις και προσθέστε λίγη άνεση στην κλασική εμφάνιση. Αλλά πάντα με προσοχή και μέτρο, για να μην περάσετε αυτή τη λεπτή γραμμή που χωρίζει την κομψότητα από το κιτς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άπαντα τα μαύρα του Soulages, οι 50 αποχρώσεις του γκρί ή μήπως όλοι οι τόνοι της ίριδας σοφά παντρεμένοι; Αν δεν θέλετε να πέσετε σε ναρκοπέδιο κάνοντας άστοχους συνδυασμούς χρωμάτων, τότε αφεθείτε στο μυστήριο της μονοχρωμίας. Προσοχή, όμως, διότι θέλει τρόπο. Ο νέος style expert του Andro, Συμεών Καμσίζογλου, γράφει τι πρέπει να προσέχουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί να επιλέγουμε συνεχώς τις κλασικές μαύρες και γκρι κάλτσες όταν μπορούμε να δώσουμε λίγο αισιόδοξο χρώμα στο στυλ μας. Με ποια άλλα χρώματα συνδυάζονται οι πράσινες κάλτσες και σε τι στυλ ντυσίματος θα «ματσάρουν» καλύτερα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Μπουρτσάλας, δημιουργός του Bespoke Athens και μόνιμος επισκέπτης της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης για το ανδρικό στυλ, μεταφέρει τις εντυπώσεις του αποκλειστικά στο Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ενα ευδιάκριτο δείγμα δανδισμού που έλκει την καταγωγή του από την Αγγλία του 18ου αιώνα. Ωστόσο, το Ascot tie είναι ένα αξεσουάρ που θέλει προσοχή στο πώς θα το συνδυάσετε και σε ποια περίσταση θα το φορέσετε. Ο Ιωάννης Χουντής de Fabbri δηλώνει λάτρης και δίνει τις συμβουλές του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εχουν περάσει από χίλια μύρια κύματα: κάποτε ανήκαν στην αλφαβήτα της μόδας για να εξελιχθούν στην απόλυτη κακογουστιά. Στις μέρες μας επανέρχονται δριμύτερες, επομένως καλό είναι να ξέρουμε πώς και πότε τις φοράμε. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μάς δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προσοχή: κυκλοφορεί «ελεύθερο» στους δρόμους. Είναι το αγαπημένο των λογής μπρατσαράδων, αλλά, φευ, και των οίκων μόδας. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης κατακεραυνώνει τη μόδα του αμάνικου Τ-shirt.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χαίρε βάθος απροσμέτρητο, ή κάντε λίγο μπάστα με πόσα κουμπιά ανοίγετε στο πουκάμισό σας; Μπορεί να το έκανε ο Ντελόν, ο Κόνερι ή ο Κωνσταντάρας, αλλά θέλει μέτρο για να μην καταλήξει φτηνό. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι casual chic και πάει με τα πάντα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαρινιέρα, με Τ-shirt, με polo, αλλά και με blazer. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γράφει για τις «μαγικές» ιδιότητες του απόλυτα καλοκαιρινού παντελονιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας συγκινητικός φόρος τιμής: Ο δημιουργός του Bespoke Athens, Βασίλης Μπουρτσάλας αποχαιρετάει τον δάσκαλο και μέντορά του που έφυγε από τη ζωή. Θυμάται πώς τον μύησε στη σπάνια τέχνη της υψηλής ραπτικής για τζεντλεμεν, τα βραδινά μαθήματα που του παρέδιδε με τη δαχτυλήθρα, και τις σπουδαίες αξίες που του εμφύσησε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top