Πιο δημοφιλή

Ενα ευδιάκριτο δείγμα δανδισμού που έλκει την καταγωγή του από την Αγγλία του 18ου αιώνα. Ωστόσο, το Ascot tie είναι ένα αξεσουάρ που θέλει προσοχή στο πώς θα το συνδυάσετε και σε ποια περίσταση θα το φορέσετε. Ο Ιωάννης Χουντής de Fabbri δηλώνει λάτρης και δίνει τις συμβουλές του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εχουν περάσει από χίλια μύρια κύματα: κάποτε ανήκαν στην αλφαβήτα της μόδας για να εξελιχθούν στην απόλυτη κακογουστιά. Στις μέρες μας επανέρχονται δριμύτερες, επομένως καλό είναι να ξέρουμε πώς και πότε τις φοράμε. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μάς δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προσοχή: κυκλοφορεί «ελεύθερο» στους δρόμους. Είναι το αγαπημένο των λογής μπρατσαράδων, αλλά, φευ, και των οίκων μόδας. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης κατακεραυνώνει τη μόδα του αμάνικου Τ-shirt.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χαίρε βάθος απροσμέτρητο, ή κάντε λίγο μπάστα με πόσα κουμπιά ανοίγετε στο πουκάμισό σας; Μπορεί να το έκανε ο Ντελόν, ο Κόνερι ή ο Κωνσταντάρας, αλλά θέλει μέτρο για να μην καταλήξει φτηνό. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι casual chic και πάει με τα πάντα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαρινιέρα, με Τ-shirt, με polo, αλλά και με blazer. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γράφει για τις «μαγικές» ιδιότητες του απόλυτα καλοκαιρινού παντελονιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας συγκινητικός φόρος τιμής: Ο δημιουργός του Bespoke Athens, Βασίλης Μπουρτσάλας αποχαιρετάει τον δάσκαλο και μέντορά του που έφυγε από τη ζωή. Θυμάται πώς τον μύησε στη σπάνια τέχνη της υψηλής ραπτικής για τζεντλεμεν, τα βραδινά μαθήματα που του παρέδιδε με τη δαχτυλήθρα, και τις σπουδαίες αξίες που του εμφύσησε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι της μόδας το ξεκάλτσωτο, είναι όμως και θέμα υγιεινής, αλλά και στυλ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας βοηθάει να επιλέξουμε τις κατάλληλες κάλτσες για τα μοκασινάκια μας, αυτή την εποχή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κυκλοφορούν παντελόνια κοραλί, φιστικί, ροζ, καναρινί. Μπορούμε να τα φορέσουμε όλα; Είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε αυτή την κοκεταρία; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μάς προτείνει ποια χρώματα να επιλέξουμε και πώς να τα συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μην σας τρομάζει η επερχόμενη ζέστη, οι πλεκτές γραβάτες επιβάλλονται γιατί «χτίζουν» στυλ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας βοηθάει να βρούμε τις κατάλληλες γραβάτες για την εποχή και πώς να τις συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συναντάτε την πρώην σας στο δρόμο έπειτα από καιρό που έχετε χωρίσει. Και τώρα τι; Πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι σας ή της συμπεριφέρεστε σαν ένας cool και αβρός τζέντλεμαν; Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας σε τέτοιες περιπτώσεις για να μην στείλει λάθος μηνύματα; Ακολουθούν εγγυημένες συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν πρόκειται για μια απλή ζώνη. Είναι ένα must have της γκαρνταρόμπας μας, γιατί μπορεί να γοητέψει με την πρωτοτυπία της και την κομψότητά της. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μάς δίνει κάποια ουσιαστικά tips για το πώς φοριέται, με τι συνδυάζεται και πώς πρέπει να την προσέχουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μην τα μπερδέψετε αυτά τα μικρά καρό με εκείνα του pied-de-poule, έχουν διαφορά. Φορέθηκαν πρώτη φορά από τα μέλη μιας αμερικανικής λέσχης σκοποβολής της Νέας Υόρκης το 1874, εξού και το όνομα. Στις μέρες μας, βγάζουν μια ωραία "σεβεντίλα", κι ας μην τα πολυξέρουμε στην Ελλάδα. Ιδού η ιστορία του Gun Club Check και πώς θα το εντάξουμε στο στυλ μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top