Πιο δημοφιλή

«Σβήνοντας» 20 κεράκια στην τούρτα του Bespoke Athens, είχε την τιμή να βρεθεί στη λίστα της «League of the most stylish men» του γαλλικού περιοδικού Dandy. Με αφορμή αυτή τη διάκριση, μας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος της ραπτικής στην Ελλάδα, για τις εκθέσεις Pitti Uomo, αλλά και για το μέλλον του bespoke παγκοσμίως.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις γκαλερί της Αθήνας και το event των ARTISANS στη Γλυφάδα μέχρι τις παγωμένες θάλασσες της Ισλανδίας, το στυλ δεν γνωρίζει σύνορα. Αυτοί ήταν οι πιο καλοντυμένοι Έλληνες της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι εκατό aficionados που βρέθηκαν στο Colonial του Golf της Γλυφάδας απόλαυσαν ένα ταξίδι στον κόσμο της δεξιοτεχνίας, της ποιότητας και του χειροποίητου, αξίες που ενστερνίζονται η Range Rover, το Chivas Regal 18 και τα πούρα της Habanos.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Την Τρίτη 9 Ιουλίου, ο Κίμων Φραγκάκης υποδέχεται στο νέο -sold out- Artisans event τον κορυφαίο Έλληνα δημιουργό χειροποίητων humidors: Στο Master Class που θα πραγματοποιηθεί στο Colonial του Golf της Γλυφάδας, ο Χρήστος Καρναμπάκος θα μας μυήσει στα μυστικά των «θησαυροφυλάκιων» των πούρων. Είστε έτοιμοι για μια βραδιά γεμάτη γεύσεις, αρώματα και κομψότητα; Απολαύστε το Official Video που παρουσιάζει αποκλειστικά το Andro TV!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιτέλους, έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου όπου η πολιτιστική μας ατζέντα είναι γεμάτη με παραστάσεις, συναυλίες και πάρτυ. Όμως, το κάθε event έχει και τους δικούς του «κανόνες». Για αυτό επισκεφθήκαμε το Golden Hall για να ανακαλύψουμε το κατάλληλο summer culture style.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από το Παρίσι και την Κύπρο μέχρι το κέντρο της Αθήνας, τα θερινά looks είναι στα καλύτερά τους. Αυτοί ήταν οι πιο καλοντυμένοι τζέντλεμεν της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Andro και το Colonial στο Golf της Γλυφάδας υποδέχονται τον διεθνή έλληνα δημιουργό bespoke humidors, για να μας μυήσει στα μυστικά των «θησαυροφυλάκιων» των πούρων. Μαζί μας, τα κορυφαία Range Rover που ομνύουν στο craftsmanship, το πολύτιμο Chivas Regal 18 ετών και τα χειροποίητα πούρα Hoyo de Monterrey Epicure No. 3 και Quai d’Orsay No. 52.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξέρουν καντάρια μπάλας, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Ωστόσο, αυτοί οι 11, έχουν ένα ακόμα λογο που τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας: τις εμφανίσεις τους εκτός γηπέδων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Dirty Laundry συνεργάστηκε με την Bleecker & Love και δημιούργησαν μια Limited Edition Collection από καθημερινά ταξιδιωτικά αξεσουάρ, που είναι και πρακτικά και κομψά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι κι αν το καλοκαίρι μπήκε αγριεμένο και το θερμόμετρο αγγίζει από νωρίς τα κόκκινα; Η ζέστη δεν έχει τσαλακώσει το στυλ των aficionados. Αυτοί ήταν οι πιο καλοντυμένοι κύριοι της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι τα σοκάκια της Μυκόνου, αυτοί ήταν οι πιο καλοντυμένοι Έλληνες της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δείτε αποκλειστικά στο Andro.gr τα παρασκήνια και το making of της νέας καμπάνιας για το Bleu της Chanel σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε, με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top