Πιο δημοφιλή

Τacos με προβατίνα και πίκλες κρεμμυδιού, μπόμπα από μουσακά ή ribs από καλαμπόκι; Η Γεωργία Δρακάκη δοκίμασε τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του μενού, ένα δημιουργικό fusion ελληνικής και ισπανικής κουζίνας, και γράφει τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, για τους λάτρεις του κρασιού και της καλής ζωής. Με 80 ετικέτες ελληνικού κρασιού, 20 ξένες, προϊόντα από έλληνες μικρούς παραγωγούς και θεματικές βραδιές γύρω από το κρασί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

All day, ατμοσφαιρικό και αρτιστίκ. Το Mr.Fox είναι ο ορισμός του «bar dining». Διαλέγεις το cocktail που σου ταιριάζει καλύτερα και το συνοδεύεις με αλμυρές, πικάντικες ή γλυκές επιλογές. Η Γεωργία Δρακάκη πήγε, δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πίτσα Bianca με κρέμα παρμεζάνας και πέστο βασιλικού; Σελινόριζα που θυμίζει osso bucco; Ή linguine με ταρτάρ γαρίδας; Ο chef Γιάννης Λιόκας επιστρέφει στα βόρεια και στην ιταλική κουζίνα. Ο Βασίλης Δημαράς πήγε, δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αχνιστό σαλάχι, γενναιόδωρο λαβράκι σεβίτσε και σοβαρά μύδια αχνιστά: Η Θέμις Φούλια δοκίμασε ένα άσημο αλλά value for money στέκι για θαλασσινά και γράφει τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχει μάσκες, έχει σούσι, έχει γεμάτα τραπέζια και έχει και έναν νέο τραγουδιστή-crooner που δημιουργεί ατμόσφαιρα και σε κάνει να ξεχνάς τον κορωνοϊό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αξεπέραστη τοποθεσία και ατμόσφαιρα, με εύληπτο comfort food πολυτελείας. Το Beefbar δείχνει ότι θα κάνει σουξέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γενναιόδωρες, παιχνιδιάρικες γεύσεις και χαλαρή κοσμικότητα σε ένα από τα κλασικά στέκια της πόλης που εμφανίζει αξιοσημείωτη αντοχή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο φημισμένος ιταλός σεφ, με δύο αστέρια Michelin στην κατοχή του, ενώνει τις δυνάμεις του με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens (ναι, είναι ο γαστρονομικός «γάμος» του καλοκαιριού) και ανεβάζει τον πήχη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτό το καλοκαίρι, το Four Seasons Athens επαναπροσδιορίζει την έννοια της ιδιωτικότητας. Τι ωραιότερο να απολαμβάνεις το γεύμα σου που θα έχει ετοιμάσει ο Executive Chef Bertrand Valegeas, παρέα με φίλους και με θέα τη θάλασσα και τον ήλιο που δύει; Κι όλα αυτά δίχως το άγχος της υπερβολικής συνάφειας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο μαιτρ του κρέατος και δημιουργός του διεθνούς εστιατορίου Beefbar αποβιβάζεται στο Four Seasons Astir Palace. Ύμνος στο καλό κρέας, τις θαυμαστές κοπές και τα πιο «σέξι» συνοδευτικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εξωτικό, Αλμοδοβαρικό και sui generis. Το μεσημέρι σου έρχονται στο πιάτο τραγανές baby πατάτες με blue cheese ή ceviche από λαβράκι και το βράδυ, υπό τους ήχους της λάτιν μουσικής, ευφάνταστα cocktails. Η Γεωργία Δρακάκη τα δοκίμασε όλα και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top