Πιο δημοφιλή

Σούβλες τρυφερές, μπιφτεκάκια που "μιλάνε", τσακιστές πατατούλες με δενδρολίβανο, αλλά και μαγειρευτά που δεν προσπερνάς. Το νέο εστιατόριο στο Golden Hall είναι χαλαρό και δεν το κρύβει. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπήρξε ένα από τα ιστορικότερα εστιατόρια του Αιγαίου που θαυμάστηκε για τις fusion γεύσεις του σεφ Νίκου Πουλιάση. Πλέον, ανοίγει ξανά, καθώς εντάσσεται στο δυναμικό του πολυτελούς ξενοδοχείου Katikies Chromata στο Ημεροβίγλι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Pizza ναπολιτάνικου τύπου, αλλά και pinsa με τραγανό ζυμάρι. Pasta για τους φανατικούς με τα ζυμαρικά, αλλά και ενδιαφέρουσα λίστα με κοκτέιλ. Το νέο all day ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε στην Πραξιτέλους έχει αξιοπρεπές φαγητό, καλές τιμές και ωραίο περιβάλλον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα αυτού του χειμώνα και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Η αυθεντική carbonara του Giacomo είναι μια εξαιρετική comfort επιλογή. Τη συνδυάσαμε με το εκλεκτό ροζέ Τέχνη Αλυπίας, από το Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συζητήθηκαν με το που άνοιξαν. Ηταν συγκυριακό; Αξίζουν τα επαινετικά σχόλια που τα συνοδεύουν; Επιλέξαμε τα TOP εστιατόρια που άνοιξαν μέσα στο 2022.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χοχλιοί μπουμπουριστοί, φρέσκες γαρίδες με σουτζούκι και αυγοτάραχο ή σκιουφιχτά με κυνήγι εποχής. Το νέο εστιατορικό project του Νίκου Νυφούδη και της ομάδας του είναι ένα εστιατόριο με κρητικό αέρα στην κουζίνα, προσεγμένη λίστα κρασιών, αλλά και διεθνή ματιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O Κίμων Φραγκάκης γράφει για το jazzy «μαγειρείο» -και πρυτανείο των φυσικών κρασιών εν Αθήναις- που «προσγειώθηκε» σε μια σκοτεινή γωνιά της πόλης, στην εκπνοή του 2022. Γιατί αυτό το ιδιοσυγκρασιακό ντίνερ-κλαμπ αναμένεται να επηρεάσει το γαστρονομικό γίγνεσθαι στα μέρη μας για αρκετά χρόνια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Deli, κρεοπωλείο, κάβα, αγορά art de la table, αλλά και το νέο «σπίτι» του ήδη επιτυχημένου Ekiben Kitchen με τα σέξι smashed burgers. Το νέο project του Άρη Βεζενέ -συνέχεια της ιαπωνικής παμπ Birdman- είναι μια σύγχρονη μπακαλο-μπουτίκ που ομνύει στην ιαπωνική κουζίνα με τρόπο τόσο σοφιστικέ που δεν βρίσκουμε ούτε στις μεγάλες μητροπόλεις του εξωτερικού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βρίσκεται στον 10ο και 11ο όροφο του Athens Capital Hotel-MGallery Collection στο Σύνταγμα. Η θέα του είναι ανεπανάληπτη και η κουζίνα του προσεγμένη. Ένα all-day restaurant στην «καρδιά» της Αθήνας που αξίζει να επισκεφθείτε. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ιταλικές γεύσεις, γαλλικές τεχνικές και εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες. Ο σεφ του «μισελενάτου» Pelagos ετοίμασε δύο εορταστικά μενού (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) που παντρεύουν κλασικές συνταγές, πρωτοποριακές υφές και θαυμαστές πρώτες ύλες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πίτσα με βοδινό kobe, χοτ ντογκ με αστακό, wagyu ribeye ή μήπως τηγανητές πατάτες με τρούφα και... ξινομυζήθρα; Το brunch menu του Beefbar Athens που βρίσκεται εντός του Αστέρα Βουλιαγμένης, διαβάζεται σαν χλιδάτη comfort food φαντασίωση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχωρίζουμε τα κορυφαία πιάτα αυτού του χειμώνα και τα απολαμβάνουμε με το κρασί που τους ταιριάζει. Η τραγανή τσιπούρα με panko και sauce tartare είναι ένα πιάτο που «παίζει» δυνατά στην ανανεωμένη Psaropoula Fish Meze. Την απολαύσαμε με το αρωματικό και εξίσου «τραγανό» ασύρτικο Plano, από το δραμινό Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top