Πιο δημοφιλή

Από τυρολουκουμάδες με μαρμελάδα ντομάτας, μέχρι τις καλύτερες τηγανητές πατάτες που έχετε φάει στη ζωή σας. Ο Πέτρος Δεμερτζής γράφει πού θα τα βρείτε στην Αστυπάλαια. Γκαραντί επιλογές!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tapas που παίζουν με τις μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις από την ομάδα του διάστερου σεφ Arnaud Bignon της Σπονδής. Κρέατα ψημένα με ιαπωνική τεχνική. Κοκτέιλ από την ομάδα του Barro Negro, αλλά και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Ενα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο, στο Πόρτο Χέλι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάντε το εικόνα: Είστε σε ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία των Κυκλάδων την ώρα που δύει ο ήλιος, και συνοδεύετε το απεριτίφ σας με εκλεκτά, παγωμένα στρείδια και άλλα δημιουργικά πιάτα με θαλασσινά. Το σκηνικό είναι ακαταμάχητο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εκεί που κολυμπάει η φημισμένη ελληνική γαρίδα και αναπαράγονται 33 είδη ψαριών. Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης πραγματοποιήσαμε ένα γαστρονομικό ταξίδι «παρέα» με τη Mercedes Benz GLC 300 4matic και μας παρουσιάζει τρία εκλεκτά στέκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κολασμένα pancakes, σερφιώτικα αυγά πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι, οι ναοί της κρεατοφαγίας και τα καλύτερα μαγειρευτά με πανοραμική θέα όλο το νησί. Η Wine Vixen του Andro μας ξεναγεί στα καλύτερα μέρη για φαγητό στη Σέριφο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με την επιμήκη πισίνα του, το Mappemonde μοιάζει με ένα πολυτελές γιοτ που, αν και ακίνητο, μας ταξιδεύει σε νέους γευστικούς ορίζοντες. Το κομψό εστιατόριο του Athens Capital Hotel – MGallery Collection στο Σύνταγμα συνδυάζει τις ελληνικές γεύσεις με τις κοσμοπολίτικες νότες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο μεζεδοπωλείο στην «καινούργια» πιάτσα του κέντρου, την πλατεία των Αγ. Θεοδώρων, σερβίρει πιάτα νόστιμα, έξυπνα που φέρουν την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια. Ο Βασίλης Δημαράς το επισκέφθηκε, δοκίμασε τα πιάτα και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά την περυσινή του επιτυχημένη πρεμιέρα, το COYA Myκonos επανακάμπτει φέτος στα Ματογιάνια της Μυκόνου -στον ιστορικό χώρο του Φιλιππή- για να προσφέρει μια συνολική εμπειρία γευσιγνωσίας και διασκέδασης. Nikkei κουζίνα (εκεί όπου η Ιαπωνία συναντά το Περού) υψηλών επιδόσεων και signature κοκτέιλ. Για δεύτερη χρονιά, είναι talk of the island.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ζήσαμε ένα όμορφο βράδυ με πανσέληνο, στην οροφή ενός νέου boutique hotel, χαμηλά στην Ερμού. Το φαγητό και το σέρβις παραπέμπουν στα πολυτελή ξενοδοχεία του Συντάγματος, ενώ η χαλαρή ατμόσφαιρα ακουμπά στην πιο μποέμ πλευρά του Θησείου και του Ψυρρή. Ο συνδυασμός μοιάζει ιδανικός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ονειρεμένο σκηνικό, στην ακροθαλασσιά της χερσονήσου του Αστέρα. Τρως χαλαρά κι έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε νησί, σε μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα που όμως είναι όσο πρέπει high end (αλλά επ'ουδενί «δήθεν»). Ορισμένα κλασικά πιάτα που τα έχετε φάει χιλιάδες φορές, εδώ είναι για σεμινάριο!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κώστας Παπαθανασίου θα είναι το δεξί χέρι του διάσημου σεφ Jason Atherton στο πολυσυζητημένο εστιατόριο Mykonos Social του ξενοδοχείου Santa Marina. Μιλώντας στο Andro και τη Μία Κόλλια διηγείται την πορεία του από τη Λαμία έως το Έβερεστ και από την Αγγλία έως τη Μύκονο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εκπάγλου φινέτσας ceviche. Το ωραιότερο «live εκτέλεσης» guacamole των Αθηνών. Θεατράλε ψητές tiger γαρίδες που καπνίζονται επί τόπου. Flank steak με chimichurri που θα μιλήσει στην καρδιά σας. Το μενού που δημιούργησε ο head chef του Helios, Αλέξανδρος Μακρόπουλος, μας ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική. Δοκιμάζει και γράφει η Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top