Πιο δημοφιλή

Ο Κώστας Παπαθανασίου θα είναι το δεξί χέρι του διάσημου σεφ Jason Atherton στο πολυσυζητημένο εστιατόριο Mykonos Social του ξενοδοχείου Santa Marina. Μιλώντας στο Andro και τη Μία Κόλλια διηγείται την πορεία του από τη Λαμία έως το Έβερεστ και από την Αγγλία έως τη Μύκονο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εκπάγλου φινέτσας ceviche. Το ωραιότερο «live εκτέλεσης» guacamole των Αθηνών. Θεατράλε ψητές tiger γαρίδες που καπνίζονται επί τόπου. Flank steak με chimichurri που θα μιλήσει στην καρδιά σας. Το μενού που δημιούργησε ο head chef του Helios, Αλέξανδρος Μακρόπουλος, μας ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική. Δοκιμάζει και γράφει η Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κυκλαδίτικος αέρας και λατινοαμερικάνικη joie de vivre. Το COYA Mykonos ανοίγει φέτος στις 26 Μαΐου στα Ματογιάννια με fusion περουβιανές γεύσεις, δροσιστικά Pisco Sour και αιγαιοπελαγίτικη αύρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, μετουσιώνεται σε δημιουργικό ιχθυεστιατόριο περιωπής, υπό την μπαγκέτα του διακεκριμένου ιταλού σεφ Luca Piscazzi. Διαβάστε ποια πιάτα ξεχωρίσαμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς είναι να φτιάχνεις ένα χώρο που είναι και παντοπωλείο και εστιατόριο; Οι αδελφοί Δούζη έκαναν ξανά το θαύμα τους δημιουργώντας μια πολυμορφική αγορά στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου περιλαμβάνει μανάβικο, σούπερ μάρκετ, υπαίθριο σινεμά, εστίαση, παιδική χαρά, ιδιωτικούς χώρους για συγκεντρώσεις, seaside bar έως και ανθοπωλείο. Κι όλα αυτά με θέα τη θάλασσα και τον Όλυμπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δελεαστικά burgers με χειροποίητα μπριοσένια ψωμάκια, σοβαρές πίτσες και ολίγα ζυμαρικά. Ανερυθρίαστα comfort επιλογές από τον σεφ του πετυχημένου Wine Bar της Μαυρομιχάλη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τacos με προβατίνα και πίκλες κρεμμυδιού, μπόμπα από μουσακά ή ribs από καλαμπόκι; Η Γεωργία Δρακάκη δοκίμασε τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του μενού, ένα δημιουργικό fusion ελληνικής και ισπανικής κουζίνας, και γράφει τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, για τους λάτρεις του κρασιού και της καλής ζωής. Με 80 ετικέτες ελληνικού κρασιού, 20 ξένες, προϊόντα από έλληνες μικρούς παραγωγούς και θεματικές βραδιές γύρω από το κρασί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

All day, ατμοσφαιρικό και αρτιστίκ. Το Mr.Fox είναι ο ορισμός του «bar dining». Διαλέγεις το cocktail που σου ταιριάζει καλύτερα και το συνοδεύεις με αλμυρές, πικάντικες ή γλυκές επιλογές. Η Γεωργία Δρακάκη πήγε, δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πίτσα Bianca με κρέμα παρμεζάνας και πέστο βασιλικού; Σελινόριζα που θυμίζει osso bucco; Ή linguine με ταρτάρ γαρίδας; Ο chef Γιάννης Λιόκας επιστρέφει στα βόρεια και στην ιταλική κουζίνα. Ο Βασίλης Δημαράς πήγε, δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αχνιστό σαλάχι, γενναιόδωρο λαβράκι σεβίτσε και σοβαρά μύδια αχνιστά: Η Θέμις Φούλια δοκίμασε ένα άσημο αλλά value for money στέκι για θαλασσινά και γράφει τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχει μάσκες, έχει σούσι, έχει γεμάτα τραπέζια και έχει και έναν νέο τραγουδιστή-crooner που δημιουργεί ατμόσφαιρα και σε κάνει να ξεχνάς τον κορωνοϊό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top