Πιο δημοφιλή

Δέκα "πριβέ" μπαλκόνια ανοίγουν με θέα το Μικρολίμανο. Στο πιάτο, λαχταριστά burger σφυρίδας και ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας. To Βαρούλκο του Λευτέρη Λαζάρου μάς περιμένει ξανά από τις 25 Μαΐου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με τι κουράγιο θα ανοίξουν ξανά τα αγαπημένα μας ιστορικά στέκια που μετρούν 50 και 100 χρόνια ζωής; Μιλήσαμε με τους ιδιοκτήτες ζωντανών μνημείων της πόλης όπως το Au Revoir, το Galaxy, η Μαργαρώ, ο Πειναλέων, η ταβέρνα του Οικονόμου, και μας μετέδωσαν -ευτυχώς!- μια πρώτη νότα αισιοδοξίας, καθώς ετοιμάζονται να στήσουν ξανά τα παλιά τους τραπεζάκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πίτσα με λούζα και βολάκι Τήνου ή με καραμελωμένο λεμόνι και μέλι; O Ετιέν Τοπαλιάν μάς παρουσιάζει την pizza αλλιώς. Η Γεωργία Δρακάκη τις δοκίμασε και γράφει την γνώμη της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To διεθνές εστιατόριο που ομνύει στην υψηλή ιαπωνική κουζίνα, αυτό το καλοκαίρι θα κάνει «στάση» στο πολυτελές ξενοδοχείο «CAVO TAGOO» προσφέροντας μια σπάνια γευστική εμπειρία με φόντο το Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου, ο σεφ Γιάννης Λιόκας ανεβαίνει στην ταράτσα του νέου ξενοδοχείου The Editor Athens Hotel, στο κέντρο της πόλης. Και φέρνει μαζί του signature πιάτα όπως οι πατάτες στη θράκα με κρέμα από καμένο βούτυρο, σάλτσα μαύρης τρούφας και μοσχαρίσιες στηθοπλευρές σε «στάχτη» λαχανικών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το φωτεινό αίθριο του καφέ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έχει αυτόν τον χειμώνα μεσογειακές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Μπαξεβάνη. Πρωτότυπα αυγά ποσέ, λεπτοκομμένο ψητό μπούτι κοτόπουλο με πατατούλες φούρνου ή φαγκρί ψημένο με αγριόχορτα; Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε τα πιάτα και γράφει την κριτική του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο μενού του σεφ Henri G μάς μεταφέρει κατευθείαν στη γαλλική επικράτεια της γεύσης. Ταρτάρ τόνου, μυλοκόπι κονφί ή φιλέτο με καραμελωμένη σάλτσα. Κρατήστε δυνάμεις για τη μους σοκολάτας με φράουλες και το παγωτό γιαούρτι με μάνγκο. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τα δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχαρίσια πλευρά μπρεζέ ή μήπως την τέλεια υφή του ριζότο με ταρτούφο; Μην ξεχάσετε το τιραμισού συνδυασμένο με ναπολιτάνικο εσπρέσσο. Ο Δημήτρης Κιούσοπουλος δοκίμασε την κουζίνα του εστιατορίου που λειτουργεί εντός του ξενοδοχείου NEW HOTEL και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λέλουδα και ζεϊμπέκικο ή πικάντικο τόνο tataki με ψητό foie-gras; Πηγαίνει κανείς στο «YTON» για να ακούσει τον Νίκο Βέρτη ή για να φάει σούσι; Ενδέχεται να συνδυάσει και τα δύο. Ο Βασίλης Δημαράς περιορίστηκε στη γευσιγνωσία και γράφει τις εντυπώσεις του από τον κατάλογο που επιμελήθηκε ο σεφ Take. Προσοχή στα αξιόλογα κοκτέιλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ετοιμαστείτε για κρεμμυδόσουπα, κονφί πάπιας και crême brulée. Το αγαπητό bistrot στο food mile των Άνω Πετραλώνων επέστρεψε λίγο πιο "κυριλέ" αλλά πάντα με ευδιάκριτη γαλλική ταυτότητα. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άνοιξε ξανά στο Γκάζι το νυχτερινό μαγαζί που είχε αφήσει εποχή πριν από αρκετά χρόνια. Με καλοφτιαγμένα πιάτα σε λογικές τιμές, και με μεγαλειώδη θέα στην Ακρόπολη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαλάτα Niçoise, βοδινό chateubriand και moelleux au chocolat. Το πολύβουο τρίστρατο της Δεξαμενής στο Κολωνάκι φιλοξενεί στο πρώην Mohnblumchen ένα μαγαζί με παριζιάνικη αύρα και πολυτέλεια "rive droite". Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top