Πιο δημοφιλή

Περάσαμε ένα βράδυ στη «φρέσκια» άφιξη της Γλυφάδας, με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άγγελου Μπακόπουλου, πάνω στην (άγνωστη στους πολλούς) παραλία. Όχι, εδώ δεν φάγαμε σεβίτσε και «πειραγμένες» γεύσεις αλλά μια νηφάλια και μερακλίδικη επαναδιατύπωση της θαλασσινής μας κουζίνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η νέα σεζόν για το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Four Seasons Athens ξεκινά με ένα απολαυστικό ταξίδι. Τον ρόλο του πλοήγου αναλαμβάνει ο σεφ Λούκα Πισκάτσι προσφέροντας ένα μοναδικό δείπνο έξι σταδίων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπαρ για απογευματινά ποτά και σπριτς κάθε είδους, με αμάρο και βερμούτ από τη γειτονική Ιταλία. Με «τσιμπητά» συνοδευτικά, πίτσες, πιτσέτες και πίνσες, μπουκίτσες και αλλαντικά. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην πιο «σπρετσατούρα» τάση για ποτό των τελευταίων χρόνων;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάπου ανάμεσα στο Νέο Κόσμο και το Μετς, το στέκι που μόλις άνοιξαν επτά φίλοι συνδυάζει το κρασί με τη νοοτροπία του βολιώτικου τσιπουράδικου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας πελώριος ξυλόφουρνος και μία δημιουργική ομάδα κάτω από την επίβλεψη του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη κάνουν την διαφορά ακόμα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ασταμάτητη η οικογένεια του Feyrouz εγκαινίασε έναν ακόμα χώρο δίπλα στο λαχματζουνάδικο και το ζαχαροπλαστείο, δημιουργώντας, με τα τρία μαγαζιά της, έναν μικρό αρωματικό «μαχαλά» κάτω από την Αιόλου. Φινετσάτες αλοιφές, αγαπησιάρικα μαγειρευτά, πολιτιστικά δρώμενα, αρώματα της Αντιόχειας, και δόνηση (vibe, ντε!) νέας Αθήνας, σε ένα στέκι με μόλις 8 καθίσματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Απάγκιο στο ιστορικό κτίριο του Αρίωνα του Four Seasons Astir Palace Athens βρίσκει ο κερκυραίος chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Στο μενού, ελληνικά πιάτα όπως καβουροσαλάτα με αβγοτάραχο, και αρνάκι με φασόλια και τυρί Αμφιλοχίας. Φινάλε, με έναν σοκολατένιο κορμό - ζημιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα μενού που αξιοποιεί κάθε μέρος του ψαριού (zero waste το έλεγαν στο... χωριό μας). Σούπες, πανέ, με ζυμαρικά, και άλλα θαυμαστά. Κλείστε τραπέζι με την παρέα σας και ειδοποιήστε ότι θέλετε να σας ετοιμάσουν το ειδικό μενού, για να τα γευτείτε όλα και να ανταλλάξετε εντυπώσεις με τους συνδαιτημόνες σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν χρειάζονται πονηρά γέλια, το όνομα προφέρεται «γκαμέ» και αναφέρεται στην ομώνυμη γαλλική ποικιλία σταφυλιού του Beaujolais (κυρίως). Μόλις άνοιξε σε ένα πανέμορφο αρ ντεκό κτίριο της Ζωοδόχου Πηγής και μας κέρδισε με την σπιρτάδα και το καλό του γούστο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δυο γιορτινά μενού που συμπυκνώνουν τη φιλοσοφία και τις τεχνικές του σεφ Άρη Βεζενέ φτιαγμένα ειδικά για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ΜάνηΜάνη στο Κουκάκι κλείνει τα 20 χρόνια του και το γιορτάζει με καλεσμένους σεφ που δημιουργούν πάνω στη λακωνική κουζίνα. Πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου με τον σεφ που μας σύστησε στην Nikkei κουζίνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ζωηρή γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, που εξακολουθεί να μας κρατά σε εγρήγορση, εμπλουτίστηκε τον χρόνο που διανύουμε με έξι νέα wine bars, καθένα από τα οποία προσφέρει το δικό του, μοναδικό twist, στην οινική εμπειρία. Επιλέγει ο Γιάννης Κοροβέσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top