Πιο δημοφιλή

Το φωτεινό αίθριο του καφέ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έχει αυτόν τον χειμώνα μεσογειακές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Μπαξεβάνη. Πρωτότυπα αυγά ποσέ, λεπτοκομμένο ψητό μπούτι κοτόπουλο με πατατούλες φούρνου ή φαγκρί ψημένο με αγριόχορτα; Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε τα πιάτα και γράφει την κριτική του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο μενού του σεφ Henri G μάς μεταφέρει κατευθείαν στη γαλλική επικράτεια της γεύσης. Ταρτάρ τόνου, μυλοκόπι κονφί ή φιλέτο με καραμελωμένη σάλτσα. Κρατήστε δυνάμεις για τη μους σοκολάτας με φράουλες και το παγωτό γιαούρτι με μάνγκο. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τα δοκίμασε και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχαρίσια πλευρά μπρεζέ ή μήπως την τέλεια υφή του ριζότο με ταρτούφο; Μην ξεχάσετε το τιραμισού συνδυασμένο με ναπολιτάνικο εσπρέσσο. Ο Δημήτρης Κιούσοπουλος δοκίμασε την κουζίνα του εστιατορίου που λειτουργεί εντός του ξενοδοχείου NEW HOTEL και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λέλουδα και ζεϊμπέκικο ή πικάντικο τόνο tataki με ψητό foie-gras; Πηγαίνει κανείς στο «YTON» για να ακούσει τον Νίκο Βέρτη ή για να φάει σούσι; Ενδέχεται να συνδυάσει και τα δύο. Ο Βασίλης Δημαράς περιορίστηκε στη γευσιγνωσία και γράφει τις εντυπώσεις του από τον κατάλογο που επιμελήθηκε ο σεφ Take. Προσοχή στα αξιόλογα κοκτέιλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ετοιμαστείτε για κρεμμυδόσουπα, κονφί πάπιας και crême brulée. Το αγαπητό bistrot στο food mile των Άνω Πετραλώνων επέστρεψε λίγο πιο "κυριλέ" αλλά πάντα με ευδιάκριτη γαλλική ταυτότητα. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άνοιξε ξανά στο Γκάζι το νυχτερινό μαγαζί που είχε αφήσει εποχή πριν από αρκετά χρόνια. Με καλοφτιαγμένα πιάτα σε λογικές τιμές, και με μεγαλειώδη θέα στην Ακρόπολη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαλάτα Niçoise, βοδινό chateubriand και moelleux au chocolat. Το πολύβουο τρίστρατο της Δεξαμενής στο Κολωνάκι φιλοξενεί στο πρώην Mohnblumchen ένα μαγαζί με παριζιάνικη αύρα και πολυτέλεια "rive droite". Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καρπάτσιο ή τεμπούρα; Σε πυκνό ζωμό, στη σχάρα ή ταρτάρ; Τα πέντε πιάτα που δοκιμάσαμε με θέα την Ακρόπολη ήταν ένας ύμνος στο δημοφιλές οστρακόδερμο: Mε συνοχή, άποψη και φινέτσα που δεν λειτούργησε στιγμή σε βάρος της βαθιάς νοστιμιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close