Δεν είναι... ντεκαβλέ όπως ο ντεκαφεϊνέ και δεν περιέχει τόση καφεΐνη όσο ο κανονικός καφές. Αν και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ακόμη έτοιμα χαρμάνια, αξίζει να τον ζητήσετε εσείς. Το πολύ πολύ να θυμώσει λίγο ο barista που τον βάζετε να φτιάξει έναν «υβριδικό» καφέ.
Από το κέντρο της Αθήνας, τη Νέα Φιλαδέλφια και το Χαλάνδρι, έως τον Άγιο Δομίνικο και την Ονδούρα η απόσταση είναι μόνο ένα φλιτζάνι καφές, μια απλή, καθημερινή μας συνήθεια, με την οποία μπορούμε να συμβάλλουμε στην γυναικεία ενδυνάμωση.
Τα ταξίδια από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχουν πλέον άλλο άρωμα, αφού λειτουργεί εκεί το νέο Taf Point του αγαπημένου ελληνικού coffee brand. Θα το βρείτε εύκολα ακολουθώντας τη μύτη σας, μιας και το άρωμα του εκλεκτού espresso ξυπνά όλο το αεροδρόμιο.
Είναι ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων. Ξέρουμε όμως να τον φτιάχνουμε; Επιλέξτε την αγαπημένη σας ποικιλία καφέ Costa Coffee και ακολουθήστε τις οδηγίες μας για την παρασκευή. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.
Ο καπουτσίνο θεωρείται το απαύγασμα της καθημερινής απόλαυσης αλλά δεν είναι σοβαρός καφές: Ειδικά μονός -πρέπει να ζητήσεις και να πληρώσεις διπλή δόση για να έχει γεύση- και πασπαλισμένος με κανέλα η σοκολάτα (αστειότητες). Όταν είναι freddo κάτι γίνεται, είναι ένα μιλκσέικ για ενήλικες ας πούμε. Αλλά ζεστός… (και τι ζεστός, μέχρι να στον σερβίρουν έχει χλιαρέψει).