Πιο δημοφιλή

Τα ταξίδια από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχουν πλέον άλλο άρωμα, αφού λειτουργεί εκεί το νέο Taf Point του αγαπημένου ελληνικού coffee brand. Θα το βρείτε εύκολα ακολουθώντας τη μύτη σας, μιας και το άρωμα του εκλεκτού espresso ξυπνά όλο το αεροδρόμιο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με κοινωνική και οικολογική φιλοσοφία και πρακτική, η Nespresso έχει ως στόχο μέχρι το 2035 να επιτύχει μηδενικό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα στο συνολικό κύκλο παραγωγής και κατανάλωσης του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την Χαλκιδική έως την Πάτρα και από την Κεφαλονιά έως τον Βόλο, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ταξιδεύουμε στα καλύτερα beach bars της χώρας, πίνουμε τον αγαπημένο μας Costa Coffee και χαιρόμαστε ακόμη τη θάλασσα και τις ομορφιές της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων. Ξέρουμε όμως να τον φτιάχνουμε; Επιλέξτε την αγαπημένη σας ποικιλία καφέ Costa Coffee και ακολουθήστε τις οδηγίες μας για την παρασκευή. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν γίνεται να μιλήσεις για την ιταλική κουλτούρα του espresso και να μην συμπεριλάβεις την εμβληματική εταιρεία Danesi στους πρωτοπόρους του είδους. To brand εξελίσσεται και φέρνει τέσσερις νέες single origin ποικιλίες με ξεχωριστές νότες, γεύση και άρωμα η καθεμία. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σοφιστικέ αισθητική, καινούρια high-end μηχανή espresso που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, πρωτοποριακοί τρόποι σερβιρίσματος του hand brew, νέες καλαίσθητες κούπες και φυσικά έξτρα ποικιλίες καφέ. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εξάρχεια, Ψυρρή, Παγκράτι, Κολωνάκι, Ίλιον: Τα ψαγμένα στέκια που σερβίρουν ποιοτικό καφέ δεν σταματούν να ανοίγουν στις γειτονίες της Αθήνας. Ο Βασίλης Δημαράς τα επισκέφθηκε, δοκίμασε τον καφέ και τα πιάτα που προσφέρουν και μας τα προτείνει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο καπουτσίνο θεωρείται το απαύγασμα της καθημερινής απόλαυσης αλλά δεν είναι σοβαρός καφές: Ειδικά μονός -πρέπει να ζητήσεις και να πληρώσεις διπλή δόση για να έχει γεύση- και πασπαλισμένος με κανέλα η σοκολάτα (αστειότητες). Όταν είναι freddo κάτι γίνεται, είναι ένα μιλκσέικ για ενήλικες ας πούμε. Αλλά ζεστός… (και τι ζεστός, μέχρι να στον σερβίρουν έχει χλιαρέψει).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με φρούτα, βρώμη, ξηρούς καρπούς και, φυσικά, espresso Costa Coffee. Τα smoothies είναι ένα χορταστικό ρόφημα που όταν σε αυτό μπαίνει και ο espresso γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό και «δυναμικό». Ό,τι πρέπει για να ξεκινήσουμε έντονα την μέρα μας. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Espresso tonic, κρύος flat white, γλυκός affogato ή Iced Golden latte; Τέσσερα διαφορετικά κρύα ροφήματα με βάση τις κάψουλες espresso Costa Coffee που θα κάνουν το καλοκαίρι σας λίγο πιο απολαυστικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Νespresso πέρασε στο επόμενο... κεφάλαιο. Με πρώτο σημείο αιχμής την ανανεωμένη Nespresso Boutique Γλυφάδας, μπορούμε να πάρουμε τον καφέ της αρεσκείας μας στο χέρι και να τον συνδυάσουμε με σνακ που δημιούργησαν αποκλειστικά, οι βραβευμένοι με δύο αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γενναιόδωρος στη μύτη, πυκνός στο στόμα. Ο νέος illy single origin Costa Rica 100% Arabica, είναι κατάλληλος για την παρασκευή freddo αφού και παγωμένος εξακολουθεί να διατηρεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά και την όμορφη έντασή του. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον δοκίμασε στο πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμά του στο εστιατόριο Monzu στην Κηφισιά, και γράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top