Πιο δημοφιλή

Είναι οικονομικό, στιβαρό και άκρως ανθεκτικό. Αποτέλεσμα της συνεργασίας του γαλλικού οίκου YEMA και ειδικών της Marine Nationale με σκοπό να φτιαχτεί ένα ρολόι που θα αντέχει σε δύσκολες συνθήκες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στιβαρό και κομψό. Σπορ, αλλά και με ιδιαίτερο στυλ. Το Super Chronomat της Breitling, με τις τολμηρές αναλογίες του, καταφέρνει να συνδυάσει με λεπτό τρόπο διαφορετικούς σχεδιαστικούς κώδικες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η έκθεση για την υψηλή ωρολογοποιία, το WATCHES & WONDERS 2021, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος παρουσιάζει όλα τα μοντέλα που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον και καταγράφει τις τάσεις και τις νέες μόδες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ελβετικός οίκος επαναφέρει τον εμβληματικό χρονογράφο που δημιουργήθηκε πρώτη φορά το 1943. Το απαλό πράσινο του καντράν προσφέρει δροσερή κομψότητα, ενώ ο μηχανισμός του περισσή αξιοπιστία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μοβ, δυναμικό και παντρεύει την υψηλή ωρολογοποιία με την pop κουλτούρα και τη βιομηχανία του θεάματος. Ο «Μαύρος Πάνθηρας» είναι το πρώτο ρολόι που παρουσιάζει ο ελβετικός οίκος στα πλαίσια της πρωτότυπης συνεργασίας του με την Marvel.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αναπάντεχος, φρέσκος χρωματικός συνδυασμός και πολύτιμα υλικά κατασκευής. Η Montblanc κατόρθωσε να φτιάξει ένα νέο συλλεκτικό ρολόι που ταυτόχρονα κρύβει μια μακρά ιστορία και είναι εντελώς χρηστικό. Κυκλοφορεί σε μόλις 18 κομμάτια. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το βαθυπράσινο καντράν του Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition σε μαγνητίζει. Ένα ρολόι εκλεκτού γούστου που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 25 κομμάτια και συμβολίζει τις αξίες, την καινοτομία, αλλά και τη δυναμική των δύο εταιριών. Γράφει ο Βασίλης Χαρίτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο μοντέλο της θρυλικής καταδυτικής σειράς της Omega είναι μαύρο στον υπερθετικό βαθμό. Ένα tour de force ανάγλυφου, αρρενωπού design. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λαμπερά, στιβαρά και απόλυτα ταυτισμένα με τον δυναμισμό και την ταχύτητα της F1. Τα τέσσερα νέα μοντέλα της TAG Heuer ακολουθούν την παράδοση που δημιούργησε η εταιρία από το 1968, ενώ συνάμα την κάνουν ακόμη πιο μοντέρνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εμπνευσμένος από το αρχικό μοντέλο, πίσω στη δεκαετία του '30, αυτός ο συλλεκτικός χρονογράφος είναι ένας αξιόπιστος «αξιωματικός» στον καρπό κάθε άντρα που αναζητεί την περιπέτεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Kομψό design, μετρημένο μέγεθος, ευγενής κλασικισμός και αυταπόδεικτη φινέτσα. Η σειρά ρολογιών Saxonia της A. Lange & Söhne είναι από τις ομορφότερες δημιουργίες της ωρολογοποιίας που διατίθενται προς πώληση σήμερα. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ελβετική εταιρία υψηλής ωρολογοποιίας και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισαν να παντρέψουν τα αγωνιστικά τους προφίλ. Ο χρονογράφος που προέκυψε από τη συμφωνία είναι ο ορισμός του στιβαρού και αξιόπιστου ρολογιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top