Πιο δημοφιλή

Όταν η σπορ διάθεση συναντάει την πολυτέλεια.Το καινοτόμο Aluminium που παρουσιάστηκε πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία από την Bulgari το 1998, επανέρχεται πιο σύγχρονο, πιο άνετο και πιο ανθεκτικό

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο τεξανός σχεδιαστής μόδας παρουσίασε το νέο ρολόι του που είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό που ανιχνεύτηκε στους ωκεανούς. Ένα θαυμαστό παράδειγμα αειφορίας και οικολογικής συνείδησης που μπορεί να συνδυαστεί με το στυλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ωρολογοποιία της Montblanc εμπνεύστηκε από τις ορειβατικές περιπέτειες του τυρολέζου αλπινιστή Ράινχολτ Μέσνερ για να δημιουργήσει ένα ρολόι υψηλής κομψότητας και άκρας πρακτικότητας. Το ότι έχει γίνει ήδη sold out λέει πολλά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε ένα αποκλειστικό pop-up του Golden Hall (μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου), θα μπορείτε να δείτε από κοντά το «έξυπνο» ρολόι της ελβετικής εταιρίας. Οι ειδικοί του καταστήματος KESSARIS θα είναι εκεί να σας πουν όλα τα μυστικά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το εμβληματικό ρολόι του οίκου, έπειτα από 50 χρόνια, εξακολουθεί να ανανεώνεται και να συνεγείρει. Ο νέος in house μηχανισμός και το μεταλλικό μπρασελέ (σε δύο από αυτά) που φέρουν τα τρία νέα μοντέλα το αποδεικνύουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αξιόπιστο, ευανάγνωστο, ανθεκτικό και cool. Το Top Gun της ΙWC αντέχει σε πολλά «G». Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος συνομίλησε με τον θρυλικό πιλότο και εκπαιδευτή της Σχολής Μαχητικών Όπλων του Αμερικανικού Ναυτικού, τον Jim di Matteo που εξηγεί τη σημασία ενός τέτοιου ρολογιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ρολόι που έχει πάρει το όνομα του από το υποβρύχιο του Κάπτεν Νέμο, ήρωα του Ιούλιου Βερν, και μοσχοπουλιέται στις δημοπρασίες, είναι ο ορισμός του περιζήτητου αυτόματου ρολογιού. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος εξηγεί γιατί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έπειτα από τρεις δεκαετίες ύπαρξης του κλασικού χρονογράφου, η IWC τον παρουσιάζει και με ατσάλινο μπρασελέ δίνοντάς του πολυχρηστική αξία και δυνατότητα να φορεθεί σε περισσότερες περιστάσεις μέσα στην ημέρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής, η Swatch παρουσίασε 11 νέα μοντέλα της σειράς «Born in 1983, made in 2020». Όμορφα κάζουαλ ρολόγια που έρχονται με καινούργια «φορεσιά» κι άλλα που εμφανίζονται για πρώτη φορά. Όλα φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά -τέρμα το πλαστικό. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Apple Watch Series 6 είναι σαν το Series 5 με τη μόνη σημαντική διαφορά τον μετρητή οξυγόνου στο αίμα. Το Apple Watch SE είναι πιο οικονομικό και ίσως πιο value for money.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ακολουθώντας την κατακτημένη γνώση των προηγούμενων μοντέλων της σειράς «Code 11.59», τούτος ο νέος χρονογράφος είναι ο συνδυασμός της λεπτομερούς αρχιτεκτονικής, του πολύπλοκου μηχανισμού και του απαράμιλλου στυλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σας αρέσουν τα νέα χρώματα; Αυτά είναι τα ολοκαίνουρια μοντέλα της Rolex που συζητιούνται ζωηρά στους κύκλους των aficionados της ωρολογοποιίας: Η νέα σειρά της εμβληματικής οικογένειας Oyster Perpetual μας λέει «καλό φθινόπωρο» κουβαλώντας ακόμα μπόλικο καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top