Πιο δημοφιλή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας 2023: μας περιμένει μια «χρονιά» 17+ μηνών και 4 εκλογών 

Πότε θα έχουμε εκλογές και τι θα συμβεί αν δεν βγει ισχυρή κυβέρνηση; Πόσο ακόμη θα πληρώνουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία; Ετοιμάζει θερμό επεισόδιο ο Ερντογάν; Το 2023 έρχεται φορτωμένο με ειδήσεις και γεγονότα. Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κάνει τις δικές του προβλέψεις.

28.12.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Εκλογές, πυρκαγιές, ακρίβεια: Ο Καζαμίας του καλοκαιριού 

Πάμε για πρόωρες εκλογές κι απλώς δεν μας το λέει ο Κυριάκος; Θα τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία; Πού θα φτάσει το ράλι των ανατιμήσεων σε αγαθά και ρεύμα; Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, δίχως τη βοήθεια κάποιας μαγικής σφαίρας, εικάζει βάσιμα κάποια από τα βασικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν τον Αύγουστο και τους υπόλοιπους μήνες του 2022, και κάνει προβλέψεις.

01.08.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Σακελλάρης Σκουμπουρδής Νεότερη Τάξη Πραγμάτων: μετά την Νέα, η Νεότερη 

Το σάλτο του Πούτιν προς την παράνοια σπρώχνει τα παγκόσμια πράγματα σε μια νέα φάση στην οποία η διεθνής κοινότητα οφείλει, πλέον, επιτακτικά να δώσει λύσεις σε χρονίζοντα θέματα. Να τελειώνουμε με τα πυρηνικά, τους Αναθεωρητισμούς και τους εισβολείς τύπου Πούτιν. Γράφει ο Σακελλάρης Σκουμπουρδής.

01.03.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Ένας Εξάλογος για τον Νίκο Ανδρουλάκη   

«Η οδός Μαντζάρου, η γωνία Σκουφά-Λυκαβηττού και η (κάτω) Πλατεία Κολωνακίου»: ο Αντώνης Παπαγιαννίδης ανιχνεύει τις διαδρομές του νέου προέδρου και θέτει έξι βασικά ερωτήματα προς διερεύνηση, έπειτα από τη θριαμβευτική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.  

14.12.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Σε αναζήτηση πολιτικών δελφίνων παντού, με ματιά 5ετίας/10ετίας 

Ποιοι έχουν ελπίδα να πάρουν το χρίσμα του αρχηγού τα επόμενα χρόνια, ποιοι «κάηκαν» νωρίς και ποιοι έχουν αποφασίσει να απομακρυνθούν από την κούρσα της διαδοχής όταν και όποτε προκύψει; Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

01.11.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Σακελλάρης Σκουμπουρδής «Έλα, μωρέ Γρηγόρη, αυτά είναι ερωτικά!» (Ένα ύστερο ανέκδοτο για τον Μίκη) 

Ο Σακελλάρης Σκουμπουρδής γράφει αποκλειστικά για την άγνωστη συνάντηση συμφιλίωσης ανάμεσα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, μετά την χούντα. Στην οποία είχε την τύχη να είναι αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας.

13.09.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας καλοκαιριάτικα; Θα αστειεύεστε! Και όμως… 

Τι θα γίνει στο μέτωπο του κορωνοϊού; Θα αντέξει η ελληνική οικονομία; Θα έχουμε πρόωρες εκλογές; Θα μας αφήσει ήσυχους ο Ερντογάν; Μπορεί ο Ουμπέρτο Έκο να είπε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, αλλά ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κάνει τις δικές του προβλέψεις.

01.08.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης 40 χρόνια «Γνωστοί Άγνωστοι»: ήττα αστυνομικών, πολιτικών και ΜΜΕ 

Τα κόμματα πετούν από πάνω τους την «καυτή πατάτα» και αλληλοκατηγορούνται. Η αστυνομία έχει μονίμως τη λογική του «ου μπλέξεις». Τα μίντια τους χειρίζονται ως εργαλείο εύκολης καταγγελίας. Στο ίδιο αυτό έργο θεατές οι πολίτες, βλέπουν τον νέο διχασμούλη που ονειρεύεται να γίνει Διχασμός. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

11.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Σακελλάρης Σκουμπουρδής Κουφοντινηδόν 

Ήταν εξαρχής λάθος η πρόταξη της δολοφονικότητας Κουφοντίνα και όχι της νομιμότητας, έτσι ώστε να παίρνουν αφορμή οι θαυμαστές του υπονοώντας ότι η κυβέρνηση τον εκδικείται γιατί ήταν σήριαλ-κίλλερ. Το όλο ζήτημα δεν ήταν ηθικό, αλλά καθαρά νομικό, υποστηρίζει ο Σακελλάρης Σκουμπουρδής.

07.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Σακελλάρης Σκουμπουρδής Ελλάδα: μια χώρα ευδοκίμως προνεωτερική 

Με αφορμή το φιάσκο της ημέρας των Θεοφανείων που διαδέχτηκε τα αντίστοιχα περιστατικά ανυπακοής της ημέρας του Πολυτεχνείου, ο Σακελλάρης Σκουμπουρδής γράφει ότι παραμένουμε ως κοινωνία, δέσμιοι δύο πανίσχυρων δογμάτων: του μαρξισμού και της ορθοδοξίας.

11.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Kαζαμίας για το 2021; Δεν θα’ σαστε στα καλά σας! 

Έπειτα από τη λαίλαπα του 2020 πώς γίνεται ο κλασικός Καζαμίας να προβλέψει τι θα συμβεί στη νέα χρονιά; Τι θα γίνει με την πανδημία, τα ελληνοτουρκικά, τον τουρισμό, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις; Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κοιτάζει τη γυάλινη σφαίρα και προβλέπει.

01.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Αντί για τσίπουρο και σποράκια, 7 αντιπαθητικές παρατηρήσεις 

Διαβάστε την ανάλυση του Αντώνη Παπαγιαννίδη για τις εκλογές - θρίλερ στις Η.Π.Α. Τί ξημερώνει για τα ΕλληνοΤουρκικά; Γιατί είναι πολύ ισχυρότερο από το δικό μας το ΕβραιοΑμερικανικό λόμπι; Και τί γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας των εκλεκτόρων του Τραμπ και του Μπάιντεν;

04.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top