Πιο δημοφιλή

Λίγο πριν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής για να παρουσιάσει ένα happening εμπνευσμένο από το soundtrack της ταινίας του «Τέσσερα μαύρα κουστούμια», ο Ρένος Χαραλαμπίδης σκιαγραφεί στο Andro το δικό του νόημα για τη ζωή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιητής, εκδότης, δημιουργός φεστιβάλ και βραβείων. Πάνω από όλα, ο Ντίνος Σιώτης είναι ένας αιώνιος έφηβος που χαίρεται βαθιά όσα του προσφέρει η ζωή. Απαντά στο ερωτηματολόγιο του Andro για το Νόημα της Ζωής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς ενώνεται ο διονυσιακός Ζορμπάς με την πνευματικότητα του Βούδα; Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας από τα άγχη που μας φόρτωσε η καραντίνα; Η Αλεξάνδρα Μερκούρη μιλάει στο Andro για το νέο της project «Zorba Buddha»: με έδρα την Ελλάδα θέλει να διδάξει σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο πώς η γιόγκα σε συνδυασμό με το χορό και τη χαρά της ζωής μπορούν να μας συνδέσουν ξανά με το είναι μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O κορωνοϊός δεν έχει το θεό του. Το Μεγάλο Φεστιβάλ Προσευχής των θιβετιανών μοναχών και των προσκυνητών του Βούδα που διεξάγεται από το 1409, φέτος θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας και να «κλείσει» την πόρτα στους πολυπληθείς πιστούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο χιόνι φτάνει να μας γεμίσει με ένα ευχάριστο ξάφνιασμα. Ας ξεχάσουμε για λίγο την πανδημία, το άγχος της επόμενης ημέρας κι ας δούμε το πραγματικό μέτρο της ζωής: αυτά τα λίγα που έχουμε φτάνουν και περισσεύουν για να ορίσουν μέσα μας την έννοια της χαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλές οι θεωρίες και η πνευματικότητα, αλλά έχουμε ανάγκη το σώμα του άλλου. Είμαστε από σάρκα και αίμα και το βάσανο δεν αντέχεται. Το λένε και οι επιστημονικές μελέτες: η απουσία επαφής προκαλεί διάφορες αρνητικές «εκρήξεις» στον οργανισμό μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ζωή του συμβούλου επικοινωνίας και διδάκτορα του Πανεπιστήμιου Πατρών, Βασίλη Τοκάκη, άλλαξε δραματικά μέσα σε μια εβδομάδα όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και προχώρησε άμεσα σε ένα δύσκολο χειρουργείο. Η εμπειρία του ήταν καταλυτική. Με συγκλονιστικό τρόπο μιλάει στο Andro για το νόημα που δίνει τώρα σ' αυτό που λέμε ζωή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός συγγραφέας, λίγο πριν εκδοθεί το καινούργιο του βιβλίο «Ανήσυχα Άκρα» στοχάζεται πάνω στο περιβόητο νόημα της ζωής. Οι φόβοι, οι ωραίες στιγμές, τα λάθη, τα πάθη και κάποιοι μακρινοί πλανήτες με... κατοίκους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η επιχειρηματίας, δημιουργός του «Euphoria Retreat», του πρώτου ολιστικού luxury wellbeing destination spa διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα, μιλάει στο Andro για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, για εκείνα που κινητοποιούν την καθημερινότητά της, για τον κορονοϊό, αλλά και τον πραγματικό σκοπό που έχουμε όλοι να επιτελέσουμε στη ζωή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω της καραντίνας μαζεύει αρνητική ενέργεια. Ακολουθείστε τις συμβουλές των ειδικών των Aman, από τα κορυφαία resort του πλανήτη, για να αισθανθείτε καλύτερα. Τι ώρα να ξυπνάμε, τι να τρώμε, πώς να διώχνουμε τις φορτισμένες σκέψεις και το άγχος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο φωτογράφος που έχει συνδέσει το όνομά του με την περιπέτεια και την εξερεύνηση μοιράζεται με το Andro τον πυρήνα της φιλοσοφίας του στην ζωή, ο οποίος χαρακτηρίζεται από απλότητα και αγάπη για το παρόν, ενώ εξομολογείται ότι το σημαντικότερο πράγμα που θα αφήσει πίσω του είναι τα παιδιά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα βασανιστήρια, οι «Ανθρωποφύλάκες», ο έρωτας, η αριστερά, ο θεός, τα ρεμπέτικα, το Παρίσι... Ο ασυμβίβαστος Περικλής Κοροβέσης υποδέχεται αποκλειστικά το Andro και δίνει μια χειμαρρώδη συνέντευξη - απολογισμό μιας πλούσιας, περήφανης και γεμάτης ζωής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top