Πιο δημοφιλή

Ρούμι με μαεστρικό blending, ελαφρώς ανθικό που θα γλυκάνει το χειλάκι μας χωρίς να μας λιγώσει. Ταιριάζει υπέροχα με λίγο πιο ήπια πούρα, αλλά και τα φρουτένια επιδόρπια των γιορτών. Γράφει ο Γιάννης Κοροβέσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η τεκίλα αυτή δημιουργήθηκε από έναν αγρότη το 1922 -πριν από 100 χρόνια- στα υψίπεδα του Jalisco και έκτοτε παραμένει μια αγαπημένη τεκίλα στο Μεξικό και παγκοσμίως. Ο brand ambassador της Cazadores βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα και δημιούργησε ξεχωριστά cocktails που είχαν το άρωμα και κάτι από την "ψυχή" της πατρίδας του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κορυφαίοι διεθνείς bartenders συναντήθηκαν στην Αθήνα και διαγωνίστηκαν με στόχο ένα δημιουργικό -πέραν του κλασικού- αλλά και ουσιωδώς sustainable (περιβαλλοντικά βιώσιμο) martini cocktail, με βότκα elit. Το Andro ήταν εκεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου, 10 κορυφαία bar της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους σε top bartenders του εξωτερικού, με 15 μοναδικά events γεμάτα ευφάνταστα cocktails και απολαυστικές μουσικές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σπουδαίοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικό αφιέρωμα στην τεκίλα, πρωτότυπα κοκτέιλ και ένα πάρτι για κλείσιμο. Το Athens Bar Show επιστρέφει στην Τεχνόπολη (8-9 Νοεμβρίου) για επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για εμάς που μας αρέσει να πίνουμε ωραία ποτά, πάντα υπεύθυνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γεννήθηκε στην Πάτρα και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ατόφια θολότητά της που περιέχει όλο τον πλούτο της πρώτης ύλης. Εχει πλούσιο σώμα και ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ακολουθούν την προαιώνια παράδοση και τεχνογνωσία των πρώτων τραπιστών μοναχών. Zυμώνονται εντός του μοναστηριού υπό την άμεση εποπτεία των μοναχών. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τις δοκίμασε, γράφει τις εντυπώσεις του και μας προτείνει με τι πιάτα να τις συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σοβαρό Negroni χωρίς να έχει συμπρωταγωνιστή ένα σοβαρό βερμούτ δεν γίνεται. Ο Γιάννης Κοροβέσης ανακάλεσε γευστικές μνήμες και δοκίμασε βερμούτ που δεν είχε τεστάρει μέχρι σήμερα, για να καταλήξει σε εκείνα που θα απογειώσουν το αγαπημένο ανδρικό κοκτέιλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αφού ταξίδεψε σε όλο το Αιγαίο, το σκάφος της GREY GOOSE κατέληξε στο ISLAND Athens Riviera, όπου με ένα party στον απόηχο του καλοκαιριού, έριξε άγκυρα για φέτος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αρωματικά, πολυβραβευμένα, με δικό τους χαρακτήρα το καθένα και μακριά επίγευση. Ο Γιάννης Κοροβέσης επιλέγει τα έξι αγαπημένα του τζιν που μ' αυτά το Martini σας θα απογειωθεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επί πέντε δεκαετίες ο Παντελής Αμπανούδης -πλέον, μαζί με τον γιο του Δημήτρη- βρίσκεται πίσω από την μπάρα της Red Lion Pub. Κόκκινα καθίσματα, νταρτς, βρετανικότητα και όσος μυστικισμός χρειάζεται για να πιεις στην υγεία της νύχτας που φεύγει. Γράφει ο Κυριάκος Μαργαρίτης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αλμυρά, γλυκά, δροσιστικά. Ποιος είπε ότι η ημέρα πρέπει να ξεκινάει μόνο με καφέ ή τσάι; Διακοπές είμαστε... Σας προτείνουμε τρία ονομαστά κοκτέιλ που ειδικά στις διακοπές μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους όσο ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top