Φανταστείτε ένα Cuba Libre που αντί για ρούμι περιέχει τεκίλα. Υπήρξε ιδέα του μεξικανού Don Javier Delgado από τη δεκαετία του '60. Αν το πιεις μια φορά δεν το ξεχνάς.
Το... γνωστό θέμα: να παραγγείλουμε χύμα κρασί, μια μπίρα που την έχουμε πιει χίλιες φορές και κάποιο ούζο αμφιβόλου αξίας; Ο Γιάννης Κοροβέσης μας προτείνει ψαγμένα κρασιά, μπίρες και αποστάγματα που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε στις διακοπές σας.
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πρέπει να δουλέψεις και να πεινάς ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να δραπετεύεις στο αγαπημένο σου στέκι, να γεύεσαι μια ζουμερή ταλιάτα και να τη συνοδεύεις με ένα παγωμένο ποτήρι Stella Artois. Ο Γιάννης Σκορδάς το έπραξε και η... παραγωγικότητά του ανέβηκε.
Λαμπερή, μεταξένια, με φυσική στρογγυλάδα και διακριτική γλυκύτητα, αποστάζεται τέσσερις (!) φορές προτού αγγίξει τα χείλη των aficionados. Χάρη στην ποιότητα της και στο έξοχο art deco μπουκάλι, έχει ήδη λάβει θέση στα καλύτερα τραπέζια της Μυκόνου, από το privé του Scorpios ως το σαλόνι της Luisa στο Nammos Village.