Πιο δημοφιλή

Οι άντρες πιστεύουν πως είναι ντροπή και κρίμα μια γυναίκα να αποχωρίζεται τον εραστή της και να γυρνά μόνη στο σπίτι αναμαλλιασμένη. Κι όμως, η μοναχική επιστροφή το ξημέρωμα μετά το sex δεν είναι αποκλειστικά ανδρικό προνόμιο, γράφει η sex editor.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Καμία φεμινιστική θεωρία δεν μπορεί να αλλάξει τον αρχέγονο κανόνα του σεξ: τα κορμιά μας πλάστηκαν -ανατομικά- για να είναι η γυναίκα εν πολλοίς υποταγμένη. Ωστόσο, για να το καταφέρεις δεν φτάνει η διείσδυση. Χρειάζεται το κατάλληλο attitude, παίξτε με το μυαλό της!». Γράφει η sex editor, Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η sex editor έχει ζήσει στην Κωνσταντινούπολη έξι μήνες. Γράφει για τον ερωτισμό της Πόλης, τις φαντασιώσεις που γεννάει το σεξ με έναν Τούρκο, και λύνει την παρεξήγηση για την εμμονή των γειτόνων με την πρωκτική διείσδυση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χαστούκια, πνιγμός, φτύσιμο, τράβηγμα μαλλιών, ξυλιές. Είναι διαστροφή ή μια φυσιολογική πρακτική έπειτα από συμφωνία των δύο εραστών; Προσοχή στο κενό μεταξύ ηδονής και οδύνης. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επιστρέφοντας από τις διακοπές του ζοφερού καλοκαιριού 2020, ο Πέτρος Μπιρμπίλης γράφει τις σκέψεις του για την πανδημία, την ώρα που δίπλα του ο Ανανίας Κωτσοβός φωτογραφίζει -με τη μάσκα του- ένα καράβι που «δένει» στο λιμάνι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μικρά πέλματα μπαλαρίνας ή μεγάλα αμαζόνας. Ντελικάτα πεντικιούρ και καλοσχηματισμένα δάχτυλα ποδιών. Μόλις ανακαλύψαμε έναν βέρο ποδολάγνο. Κάνει κάτι κακό; Αρέσει στις γυναίκες το συγκεκριμένο φετίχ; Η Γεωργία Δρακάκη γράφει... «in feet we trust».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη σύντροφό μας, αλλά ξέρουμε πραγματικά τι διαδρομή θα ακολουθήσουμε στο σώμα της; Πού ξεκινάς, πού τελειώνεις, ποια σημεία είναι για δυνατούς λύτες και ποια μπορούν να σε ξεγυμνώσουν; Η Γεωργία Δρακάκη «χαρτογραφεί» τα καυτά σημεία και δίνει και ένα έξτρα tip.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πονάει πάντα η πρώτη φορά, αλλά καμιά φορά πονάει για πάντα. Η είσοδος στις απαγορευμένες πύλες του σεξ έχουν μπόλικο άγχος, άλγος και άγουρη ηδονή. Μέχρι την δεύτερη φορά. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καλές οι φαντασιώσεις με άγνωστες γυναίκες και ξένα σώματα. Καλοί οι αυνανισμοί και τα ηδονοθηρικά κυνηγητά, αλλά σαν τον συντονισμένο οργασμό με τον άνθρωπο που αγαπάς δεν υπάρχει. Η Γεωργία Δρακάκη γράφει για το πολλάκις δυσφημισμένο συζυγικό σεξ και πώς να το χαρούμε ξανά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τις φανταζόμαστε λίγο σαν αγοράκια ή σαν ρόλους σε πορνό. Δεν ισχύει. Τι κάνουν στο κρεβάτι δύο κορίτσια; Πώς βιώνουν την ηδονή και γιατί δεν χρειάζεται να μπει στη μέση ένα αντρικό σώμα; Η Γεωργία Δρακάκη λύνει πολλές απορίες των αντρών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν υπάρχει καλύτερη εκδοχή για έρωτα από τον θερινό. Με ελάχιστα ρούχα ή καθόλου, με το αλάτι πάνω στο δέρμα και τις ορμές στο φουλ. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Το μπούνκερ στην περιοχή των Λεγραινών σχεδιάστηκε για αντιεροπορική άμυνα. Σήμερα είναι ένα στρατηγικό σημείο για μπάνιο», γράφει ο συγγραφέας Νικήτας Σινιόσογλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top