Πιο δημοφιλή

Όχι, δεν τα κάνετε όλα λάθος. Απλώς, το να ερεθίσετε το ταίρι σας είναι συγχρόνως πιο απλό και πιο σύνθετο από ό,τι πιστεύετε. Η Γεωργία Δρακάκη καταθέτει από καρδιάς και από καύλας 20 δοκιμασμένες συμβουλές για χάρη σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα άστρα, τα ζώδια και οι ωροσκόποι παίζουν τον ρόλο τους στις σεξουαλικές επιδόσεις. Η Φωτιά, η Γη, το Νερό και ο Αέρας δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα σε οργασμούς, τεχνικές και κινήσεις-ματ από αυτές που κάνουν τους σομιέδες να τρίζουν αγρίως τα ξημερώματα. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ντεκαβλέ το Χαλάνδρι και ερωτικά τα Εξάρχεια; Ή μήπως η μπουρζουά και ολίγον Eyes Wide Shut Κηφισιά; Και το Μπουρνάζι; Η Γεωργία Δρακάκη μας προσκαλεί σε ένα ερωτικό οδοιπορικό στην πόλη, με χιούμορ και απροσποίητη καύλα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο πολύ όλοι έχουμε φαντασιωθεί το γκομενάκι μας να το δίνει κι αλλού. Τι, όχι; Ελάτε τώρα… Για να γίνουν όμως αυτές οι λάγνες περιπλανήσεις του μυαλού πράξη και να εσείς να γίνετε «αυτόπτης μάρτυς» (ή όχι μόνο) υπάρχουν προϋποθέσεις, μας λέει η sex editor Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Sex Editor του Andro Γεωργία Δρακάκη μοιράζεται μαζί μας τα ερωτικά new year’s resolutions της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μία από τις πιο ονειρικές συναντήσεις είναι αυτή μεταξύ νεαρών γυναικών και μεσηλίκων ανδρών. Οι άνδρες έχουν αγκαλιάσει ξανά την παιδικότητά τους και την έχουν μπολιάσει με μια ερωτική σοφία, ενώ οι κοπέλες αρχίζουν να εμπεδώνουν την θηλυκότητά τους με τρόπο απαράμιλλα λιγωτικό και ξέφρενο. Και ξέρουν πολλά, να είστε βέβαιοι... Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Το προχειρατζίδικο παιχνίδι ρόλων όπου τα ζευγάρια ξεπατικώνουν κάποια ερωτική ταινία με κάνει να πλήττω αφόρητα» λέει η sex editor Γεωργία Δρακάκη. Άρα, αφήστε το για τους ερασιτέχνες και στήστε «χαρακτήρες» με όπλο την αχαλίνωτη φαντασία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο εκδότης του Andro ως φιλοξενούμενος του Δημήτρη Παπαζυμούρη στο podcast «Cucina Caruso», ξετύλιξε τις γευστικές του αναμνήσεις μέσα από συνταγές, υλικά και αγαπημένα πρόσωπα σε μια διαδρομή που ξεκινάει από το Παγκράτι, περνάει από την Αυστραλία και τα Κύθηρα για να καταλήξει στο Παρίσι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Ενώστε τις γλώσσες και μουλιάστε στο σάλιο σας, το απόλυτο λιπαντικό της καύλας που γεννούν κάθε δευτερόλεπτο οι αδένες μας». H Sex Editor του Andro Γεωργία Δρακάκη γράφει για το πιο ταπεινό υλικό του ανθρώπινου κορμιού που μετατρέπεται σε νέκταρ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μουγγοθόδωρους στο σεξ δεν γουστάρω, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Βρίστε λοιπόν, εάν σας βγαίνει ενστικτωδώς και το ζείτε all the way. Άλλωστε το σεξ είναι η τελευταία σύνδεση που μας απομένει με την ζωώδη μας φύση. Πάμε να γαμηθούμε χωρίς φίλτρα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα κινηματογραφικά γαμήσια της ζωής μας στέκονται στον χρόνο και μας κοιτούν. Δεν ξέρουμε αν, πότε και με ποιους θα επαναληφθούν. Η sex editor καταγράφει, ατάκτως ερριμμένες και μαζί μεγειρεμένες, αγαπημένες ιστορίες αναγνωστών και δικές της σε ένα κείμενο-αφορμή για νέες πυρκαγιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εγώ που είμαι μια 30ρα που μοχθεί μηνιαίως για το χιλιάρικο (πάνω - κάτω) θα έπρεπε να ψήνομαι να ανοίξω OnlyFans. Για να κάνω τις τρέλες μου πιο άνετα, ρε αδερφέ: Τα ακριβά μου εσώρουχα, τις βόλτες μου, τα πιώματά μου... Τί, όχι;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top