Πιο δημοφιλή

Καλές οι φαντασιώσεις με άγνωστες γυναίκες και ξένα σώματα. Καλοί οι αυνανισμοί και τα ηδονοθηρικά κυνηγητά, αλλά σαν τον συντονισμένο οργασμό με τον άνθρωπο που αγαπάς δεν υπάρχει. Η Γεωργία Δρακάκη γράφει για το πολλάκις δυσφημισμένο συζυγικό σεξ και πώς να το χαρούμε ξανά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τις φανταζόμαστε λίγο σαν αγοράκια ή σαν ρόλους σε πορνό. Δεν ισχύει. Τι κάνουν στο κρεβάτι δύο κορίτσια; Πώς βιώνουν την ηδονή και γιατί δεν χρειάζεται να μπει στη μέση ένα αντρικό σώμα; Η Γεωργία Δρακάκη λύνει πολλές απορίες των αντρών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν υπάρχει καλύτερη εκδοχή για έρωτα από τον θερινό. Με ελάχιστα ρούχα ή καθόλου, με το αλάτι πάνω στο δέρμα και τις ορμές στο φουλ. Γράφει η Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Το μπούνκερ στην περιοχή των Λεγραινών σχεδιάστηκε για αντιεροπορική άμυνα. Σήμερα είναι ένα στρατηγικό σημείο για μπάνιο», γράφει ο συγγραφέας Νικήτας Σινιόσογλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όλα όσα θέλατε να μάθετε για την αγαπημένη ερωτική πράξη των ανδρών, και ντρεπόσασταν να ρωτήσετε. Η Γεωργία Δρακάκη δεν ντράπηκε ποτέ, και έχει τις απαντήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μόνιμη σχέση και «χρυσό» κλουβάκι ή εραστές ελευθέρας βοσκής; Ας μην υποκρινόμαστε, η μονογαμία είναι μια ουτοπία. Μόνο που δεν έχουν δικαίωμα να ξενοπηδήξουν μόνο οι άντρες, έχουν και οι γυναίκες. Γράφει η sex editor Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σεξ στο δρόμο: άγριο, βρόμικο, μεθυστικό. Στα πίσω καθίσματα την ώρα που οι σειρήνες βοούν, με τον φόβο μην σε τσακώσουν. Η sex editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη, δίνει μια συμβουλή για το καλοκαίρι: αφήστε τις σέξι ντουζιέρες και πιάστε γερά το τιμόνι του αγαπημένου σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η sex editor Γεωργία Δρακάκη σπάει τον κώδικα του γυναικείου αυνανισμού και μας μυεί στον μυστικό κόσμο της θηλυκής αυτοϊκανοποίησης, χωρίς να παραλείπει tips για τους άνδρες και τις δικές τους... ανάγκες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με αναρχικό των Εξαρχείων ή με ΜΑΤατζή; Σεξ μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε, κάτι που δεν ισχύει αντίστοιχα στην σύναψη ερωτικών ή φιλικών ή επαγγελματικών δεσμών. Η sex editor του Andro αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις της και μοιράζεται τις σαρκικές εμπειρίες της από όλο το... πολιτικό φάσμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα της στήλη, η sex editor αναρωτιέται: Γιατί να έχεις έναν ερωτικό παρτενέρ όταν μπορείς να έχεις δύο; Ή να είμαστε δύο κορίτσια με έναν αξιόλογο άντρα... Με δύο αγόρια ή δύο κορίτσια, το ιδανικό είναι να φτιαχτεί το τρίο μέσα στη νύχτα, εντελώς ξαφνικά. «Για να εμπεριέχει την προστυχιά του μοιραίου».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μήπως φιλοξενείτε κι εσείς στο σπιτικό σας ένα τέρας που σας τρώει τον ελεύθερο χρόνο σε παιδικά πάρτι και παιδικές προπονήσεις; Η Θέμις Φούλια εντόπισε το τριχωτό αυτό -αχόρταγο- πλάσμα που δεν αφήνει τους ενήλικες να χαλαρώσουν και μας το συστήνει με τρυφερότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Απολαμβάνω τις δυνατότητες του πισινού μου να με στείλει στον ουρανό, με επιδέξια χάδια και φιλιά. Το ίδιο (πρέπει να) ισχύει και για τους άνδρες, υποστηρίζει η sex editor, Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top