Πιο δημοφιλή

Aποχαιρετούμε τον άνθρωπο που έδειχνε στους άβγαλτους Έλληνες μιας άλλης εποχής, τι θα πει να... πηδάς κατά βούληση, δίχως να είσαι ομορφάντρας. Υπήρξε παιδί του λαού, αλλά και πρωτοπόρος των ερωτικών ταινιών, στα «αθώα» χρόνια του πορνό. Καλτ με όλη την αγνή σημασία της λέξης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι καιρός να αφήσουμε κατά μέρος τους μύθους των καταραμένων δημιουργών που ζουν πίνοντας ποτάμια αλκοόλ και να δούμε κατάματα την αλήθεια: το θέμα είναι να πίνεις και όχι να σε πίνει. Να χαίρεσαι κι όχι να διαλύεσαι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mπορεί στις μέρες μας οι επιτυχίες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη να έχουν κάνει το τένις ένα σχεδόν λαϊκό άθλημα, εντούτοις τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Ο Αλέξανδρος Κορρέσης μας μεταφέρει νοερά στη δεκαετία του '60, τότε που το να παίζεις τένις σε κατέτασσε αυτομάτως στους πλούσιους ή τους φλώρους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να  βρεθείς με το αυτί πάνω στο καπό μιας Mercury Cougar. Μια κλασική western ιστορία που βίωσε ο Βασίλης Χαρίτος τα μέσα της δεκαετίας του '80 και κατάλαβε γιατί δεν πρέπει να μπλέκεις στο Τέξας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς είναι να ζει ένας Έλληνας στην Ιαπωνία; Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γρηγόρης Μηλιαρέσης ζει, πλέον, δέκα χρόνια στη χώρα και ξέρει πολύ καλά τα θετικά και τα αρνητικά της. Η συνέντευξη που παραχώρησε στο Andro έχει έντονο άρωμα Άπω Ανατολής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιος ο λόγος να συνεχίσεις να αγχώνεσαι για τη δουλειά; Ο Μωρίς Σιακκής έπειτα από 36 συνεχόμενα χρόνια εργασίας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον επαγγελματικό στίβο και συνειδητά να μπει στην κατηγορία των άεργων. Γράφει στο Andro τα θετικά και τα αρνητικά της εμπειρίας του, ενώ προτείνει και ένα soundtrack 20 τραγουδιών στους σκληρά εργαζόμενους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η καταξιωμένη υψίφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε μια άκρως μελωδική συνέντευξη στον Δημήτρη Κιουσόπουλο. Η βιρτουόζα της όπερας φωτογραφήθηκε για το Andro, μας μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την πορεία της στο κλασικό τραγούδι, αλλά και για το #metoo. Στο τέλος, μας έφτιαξε καφέ Nespresso Vertuo και αίφνης η συνομιλία μαζί της απέκτησε και υψηλές γευστικές νότες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τους αρέσει το τελετουργικό, η μυστικότητα αλλά και το κλασικό στυλ. Ποιός είναι αλήθεια ο τρόπος που ντύνονται, και γιατί; Ο Κοσμήτορας της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, Πάνος Ρήγας, μαζί με δύο ακόμα τέκτονες αδελφούς του, ανοίγει αποκλειστικά στο Andro τις πόρτες της Στοάς του Πειραιά και γράφει για το dress code που ακολουθούν άπαντες στις συναντήσεις τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η 25χρονη πρωταθλήτρια του στίβου είναι μια βιρτουόζα του τρεξίματος. Λίγες εβδομάδες μετά τη διπλή νίκη της στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου της Αθήνας, μας υποδέχθηκε σε ένα διάλειμμα των προπονήσεών της, φωτογραφήθηκε για το Andro, ήπιε μαζί μας Nespresso Vertuo και μας μίλησε για τα μεγάλα της όνειρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η αισθητική είναι το δικό της καθημερινό εγκόλπιο. Εζησε για 20 χρόνια την παραζάλη της διαφήμισης και τώρα είναι το αφεντικό του εαυτού της. Η Δόμνικα Γρηγοριάδη είναι μια άκρως σοφιστικέ εκδοχή της βιρτουοζιτέ στην γραφιστική. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μας υποδέχτηκε στο φωτεινό σαλόνι της για έναν αχνιστό Nespresso Vertuo, και μας μίλησε για την τέχνη, το στυλ και την ποιότητα ζωής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βιρτουόζος των γλυκών απολαύσεων και γεμάτος νεωτεριστικές ιδέες. Έχοντας τα γαλόνια του pastry chef στο -βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin- Funky Gourmet, πέρυσι δημιούργησε ένα κορυφαίο πανετόνε το οποίο με έναν Nespresso Vertuo μπορεί να γίνει πρωινή συνήθειά μας. Ο Αντώνης Σελέκος φωτογραφήθηκε για το Andro και μας μύησε στα μυστικά της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αποτελεί παράδειγμα ευψυχίας, αγωνιστικότητας και γόνιμης επιμονής. Ο παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης είναι ένας αυθεντικός βιρτουόζος της πισίνας, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα. Σε ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις του, μας έφτιαξε καφέ Nespresso Vertuo και μας μίλησε από καρδιάς για τα γεγονότα και τις αξίες που καθόρισαν και καθορίζουν τη ζωή του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top