Πιο δημοφιλή

Πόσο άσχημα μπορούν τα πάνε τα πράγματα σε ένα Ράλλυ Ακρόπολις; Ο Βασίλης Χαρίτος αναπολεί τη δική του συμμετοχή, το 2003, με οδηγό τον Αυστριακό Georg «Lucky» Reitsperger, όπου τους συνέβησαν -σχεδόν- τα πάντα. Και όχι για καλό...

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τηγανητές μελιτζάνες με σκορδαλιά, μουσακάς, ιμάμ, ομελέτα με τυρί, αλλά και σοκολατίνα ή βουτηχτό μιλφέιγ. Ο Αλέξανδρος Κορέσσης μάς μεταφέρει με νοσταλγική διάθεση τις παιδικές του μνήμες από τα φαγητά που έβλεπε να «παρελαύνουν» από το οικογενειακά τραπέζι στις Σπέτσες της δεκαετίας του '60.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ιστορίες από τα παλιά με τον Βασίλη Χαρίτο να θυμάται τότε που συνεργάστηκε με την ομάδα της Peugeot για τις λεπτομέρειες της διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις, κάτι που αποδείχθηκε απείρως δύσκολο λόγω των γαλλικών του. Φευ, τα καλλίγραμμα πόδια της δασκάλας γαλλικών είχαν πιο ενδιαφέρον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Σε άλλες εποχές, θα οργάνωνα ένα πάρτυ αποχαιρετισμού και θα κάναμε όλοι μαζί έρωτα!». Η Γεωργία Δρακάκη, στο τελευταίο κείμενο της στήλης Sex Editor που συζητήθηκε έντονα, μας αποχαιρετά με τρόπο οργασμικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεκαετία του '70 στη Λ. Μαραθώνος για τα μάτια δύο κοριτσιών. Ο Βασίλης Χαρίτος διηγείται με απαράμιλλο τρόπο μια σκηνή εφηβικής τρέλας που, όμως, έχει πολλά γκάζια. Αυτά της υπέρλαμπρης για την εποχή Ford Mustang Mach 1.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εως πού μπορεί να φτάσει το πάθος ενός ανθρώπου για τις παλιές μηχανές; Να παρατήσει τη Ζωή και το σπιτικό φαγητό; Να δεχθεί καζούρα από τους κολλητούς του; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Γιάννης, τα έκανε όλα και στο τέλος έκανε το... δικό του. Μια απολαυστική ιστορία του Σταμάτιου Συνοδινού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι γένους αρσενικού το προνόμιο του «έκλυτου βίου»; Ελάτε τώρα! Ποιος νόμος λέει πως είναι δουλειά μόνο των αντρών να ακολουθούν τις ορέξεις τους; Η sex editor γράφει για το δικαίωμα των σημερινών γυναικών στην... πολυανδρία, κι εμείς δαγκωνόμαστε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ιερή, το γυναικείο ανάλογο του πέους. Μητέρα του γυναικείου οργασμού, κορωνίδα της ηδονής. Αλλά και παρεξηγημένη από τους περισσότερους άνδρες που δυστυχώς είναι άσχετοι με το θαυμαστό αυτό όργανο, το μόνο που έχει ως αποκλειστικό προορισμό την απόλαυση. Η sex editor Γεωργία Δρακάκη εξηγεί τα πάντα, διεξοδικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς κάνεις σεξ με την κολλητή σου; Τι γίνεται όταν αρχίσεις να την βλέπεις αλλιώς και μέσα σου δεν ξέρεις αν κάνεις το σωστό ή προδίδεις τη σχέση σας; Χαλαρώστε, συμβαίνει και στις καλύτερες φιλίες. Γράφει η sex editor, Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν Παρασκευή και 13 (του 2015). Τίποτα δεν προμήνυε ότι το Παρίσι θα μετατρεπόταν σε πεδίο μάχης με εκατοντάδες νεκρούς από τρομοκρατική επίθεση. Ο Πέτρος Δεμερτζής είχε βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα εκείνες τις ημέρες και μεταφέρει με συγκλονιστικό τρόπο το αίσθημα του φόβου και της αγωνίας που αισθάνθηκε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο ευτυχισμένοι θα ήμασταν αν τα είχαμε δοκιμάσει όλα όσα ονειρευόμαστε; Γιατί μας δελεάζει το απαγορευμένο και πότε χάνεται η δύναμη της φαντασίωσης; Ζήστε με θάρρος, με τόλμη, κατακτήστε αυτά που επιθυμείτε, η ζωή είναι μία και είναι δική σας, γράφει η sex editor -και φωτογραφίζεται άκρως καλοκαιρινά, λίγο πριν την καραντίνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η νύχτα βαπτίστηκε επισήμως παράνομη. Τέρμα στην κυκλοφορία μετά τις 12 και μισή. Σταχτοπούτες και Σταχτοπούτοι τρέχουν να προλάβουν το μετρό ή κάποιο ταξί στα γρήγορα. Κάποιους τους περιμένουν σπίτι τα ταίρια τους, άλλοι επιστρέφουν μόνοι και μόνοι ξυπνούν. Πού χώρος και χρόνος για σεξ την εποχή του κορωνοϊού; Γράφει η sex editor, Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top