Πιο δημοφιλή

Kουβαλούν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη τους κι όμως για πολλές γυναίκες είναι άκρως ερωτεύσιμοι, very hot. Είναι κολάσιμο να αισθάνεσαι ερωτική παραζάλη για έναν φυλακόβιο κακοποιό; Η Sex Editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη, σπάει τα στερεότυπα και καταθέτει την -ερεθισμένη- άποψή της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο διαθέσιμοι είμαστε για μια νέα σχέση όταν έχουμε ανέβει ήδη στο «όρος» της μέσης ηλικίας; Μας βαραίνει το παρελθόν και η πείρα από προηγούμενες ερωτικές ιστορίες ή ζούμε ξανά σαν να είναι πάντα η πρώτη φορά;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Dildos, δονητές και λοιπά βοηθήματα: Αχρείαστα να είναι, αν έχετε ταίρι, αλλά, τελικά, ακόμη και τότε είναι χρήσιμα. Η βιομηχανία των sex toys ζει, βασιλεύει και δημιουργεί νέα πρωτότυπα εργαλεία ηδονής. Η Sex Editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη, γράφει για τα νέα «προϊόντα» της αγοράς και αποφαίνεται πως η καλύτερη ερωτική έκσταση προέρχεται πάντα από την καρδιά κι όχι από ένα μηχάνημα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η απίθανη ιστορία ενός «απλού χωρικού» από την Κροατία, που δημοσιεύτηκε τις περασμένες ημέρες, ήρθε να καταρρίψει ξανά τις επιστημονικές αποδείξεις, και κυρίως, τον χλευασμό και τη σιγουριά των καζίνο πως ένας παίκτης δεν μπορεί να «κερδίσει τη μπάνκα» στη ρουλέτα. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι γυναίκες κάνουν έρωτα με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Μην φοβάστε, ω άνδρες, τα Θηλυκά που ομολογούν ότι απολαμβάνουν το Γαμήσι. Νιώστε τυχεροί, όχι απειλημένοι. Απογειωθείτε μαζί τους, μαζί μας. Γράφει η Sex Editor του Andro, Γεωργία Δρακάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λατρεύει τα χρώματα, τη φύση και τις λέξεις. Δημιουργεί συνεχώς με τα χέρια της και θέλει να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Η καλλιτέχνις Βασιλική Κούκου μας υποδέχθηκε στο ατελιέ της για έναν αχνιστό Nespresso Vertuo και μας μίλησε για τη σημασία της τέχνης και πώς αυτή αποτυπώνεται στη ζωή της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ευκαιριακό, το φευγαλέο σεξ είναι πρόχειρο και κυνικό, σωστά; Όχι, απαντά με πάθος η Γεωργία Δρακάκη. Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της ως sex editor, εξηγεί γιατί η «εύκολη» ηδονή μπορεί και πρέπει να προμελετηθεί ως τέλειο «έγκλημα». Από εκείνα τα αξέχαστα, τα θεϊκά…

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ζωγράφος - φαινόμενο των φαντασμαγορικών ταμπλό. Σχεδιαστής για τον οίκο Hermès αλλά και το διάσημο ροζέ Chateau Miraval. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα με φιλοσοφική σκέψη και δημιουργικές ιδέες. Τον συναντήσαμε στο ατελιέ του για έναν αχνιστό καφέ Nespresso Vertuo POP και μας μίλησε για την τέχνη του, τον διαλογισμό και τον δημιουργικό φόβο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τη Γαλλία στην Ελλάδα, με όραμα την προσωπική ευτυχία, αλλά και το βιώσιμο στυλ. Η δημιουργός του brand KIMALÉ είναι ένας κατασταλαγμένος άνθρωπος που ξέρει τι ζητάει και τι είδους ρούχα επιθυμεί να σχεδιάζει, με ήθος και μεράκι που βρίσκεις σπάνια πια. Μας υποδέχθηκε στο ατελιέ της για έναν αχνιστό Nespresso Vertuo και μας μίλησε για μόδα, αυθεντικότητα και χρώμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοιάζουμε οι άνθρωποι με τις αγαπημένες μας μοτοσυκλέτες. Ξεκινάμε αγνοί με αμόλυντη καρδιά και με τα χρόνια οι εμπειρίες μας βαραίνουν. Κι όμως, με αγάπη και φροντίδα μπορούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, όπως κάνουν τα πιστά δίτροχά μας. Γράφει ο Γιάννης Σιδεράκης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στις μέρες μας το να τραβήξεις μια φωτογραφία με το κινητό σου είναι τόσο απλό που καταντάει βαρετό. Κάποτε το να αποκτήσεις μια φωτογραφική μηχανή και να ασκηθείς στην τέχνη της ήταν μια διαδικασία μύησης και ανακάλυψης. Η τεχνολογία μπορεί να τρέχει, αλλά οι επαγγελματίες δεν αποχωρίζονται τα αγαπημένα τους φιλμ. Γράφει ο Aλέξανδρος Κορρέσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τάνγκο, άγχος, απογοήτευση και στο τέλος ένα ξέφρενο πανηγύρι για τη νίκη της Εθνικής τους ομάδας. Οι Αργεντίνοι που ζουν στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν σε ένα στέκι στα Άνω Πετράλωνα και ήταν σαν να το μετέφεραν στην καρδιά του Μπουένος Άιρες. Ο Γιάννης Σκορδάς βρέθηκε εκεί, έζησε τον παλμό και καταγράφει τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top