Πιο δημοφιλή

Μερικές είναι σιωπηλές, άλλες φλύαρες σε βαθμό απελπισίας. Όλες όμως έχουν τη δυνατότητα να παράξουν περί τους εκατό διαφορετικούς ήχους, αν αναγνωρίζετε τους οκτώ από τους οποίους θα συνεννοηθείτε μια χαρά, γράφει η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μήπως ήρθε ο καιρός να σπάσουμε το στερεότυπο που θέλει μόνο τις γυναίκες να ασχολούνται ενεργά με τα αδέσποτα ζώα -ειδικά με τις γάτες; Τη στιγμή, μάλιστα, που ολοένα και περισσότεροι άντρες συνδέονται συναισθηματικά με ένα κατοικίδιο. Γράφει η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι «μη μου άπτου»; Δεν γουστάρει τους επισκέπτες σας; Γουργουρίζει περίεργα; Φουντώνει την ουρά της κυρτώνοντας το σώμα; Καμία γάτα δεν εκδηλώνεται σωματικά χωρίς λόγο. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί. Η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου αποκωδικοποιεί τα σήματα που σας στέλνει το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ζεις μαζί της για μεγάλο διάστημα. Σε μαθαίνει και την μαθαίνεις κάθε μέρα και περισσότερο. Το δέσιμο γίνεται ισχυρό και αληθινό. Ώσπου έρχεται η στιγμή του αναπόδραστου τέλους. Η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου γράφει ένα κείμενο από καρδιάς για την αγαπημένη της γάτα, την Τασία, που χρειάστηκε να της κάνει ευθανασία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχετε αποφασίσει να αποκτήσετε γάτα; Μπράβο σας, αλλά θα πρέπει να ξέρετε τα βασικά της συμβίωσης μ' αυτό το θαυμαστό πλάσμα. Η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου, εθελόντρια ζωοφιλικής οργάνωσης, γράφει στο Andro για τη γατίσια ψυχοσύνθεση έτσι ώστε να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς είναι να ζεις με μια σκυλίτσα που λέγεται Μπριζίτ Μπαρντό; Πόσο σταρ είναι και πώς συμπεριφέρεται εντός και εκτός σπιτιού; Η διαφημίστρια Χριστίνα Λουίζα Μαυρουδή ποζάρει για το Andro με την τετράποδη φιλενάδα της και μας μιλάει για τις μικρές όμορφες συνήθειες τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καμία σχέση με το «βγαίνω για τσιγάρα και δεν επιστρέφω». Ολοι χρειαζόμαστε ένα μπρέικ για να πάρουμε τα πάνω μας από τη συζυγική ευταξία. Μήπως ένα διάστημα «μακριά» είναι μια ωραία λύση;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποτέ δεν θα είναι εύκολο όταν χάνεις ένα φίλο. Όταν ξέρεις πως δεν θα τον ξαναδείς επειδή έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η ζωή συνεχίζεται, λες, αλλά ξέρεις πως συνεχίζεται με μια μεγάλη τρύπα στην καρδιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί σήμερα να είναι η ημέρα των ερωτευμένων, αλλά τι γίνεται με εκείνους που μόλις χώρισαν ή σκοπεύουν να το κάνουν; Η Μία Κόλλια συνομίλησε με την δημιουργό του The Divorce Planner, Έστα Ράζου. Μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα που προσφέρει συμβουλές, δραστηριότητες και ουσιαστική βοήθεια στους χωρισμένους να ξεπεράσουν το σοκ και να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ανεξάρτητες, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και προσωπικότητα. Οι αγαπημένες μας γάτες αξίζουν να έχουν ένα ανάλογο όνομα. Η λίστα που σας προτείνουμε θα σας δώσει ιδέες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βάλατε έναν σκυλάκο στη ζωή σας; Πράξατε άριστα. Το θέμα είναι, όμως, πώς θα τον φωνάζετε; Η λίστα που ακολουθεί θα σας φανεί χρήσιμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας λατρεύει τα ζώα-άλλωστε μόλις ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Πλάνα με Ουρά» στην ΕΡΤ, που είναι αφιερωμένη στις τετράποδες ομορφιές. Εξηγεί στο Andro την αδυναμία της στις γάτες, αλλά και τους λόγους για τους οποίους  η γουργουριστή Ρίνα της έχει κλέψει την καρδιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top