Πιο δημοφιλή

Όταν σε ενδιαφέρει περισσότερο το παρασκήνιο για το 2025 και όχι οι αγώνες που γίνονται τώρα, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δρομέας από την Κένυα, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο και φαβορί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έχασε την ζωή του σε τροχαίο λίγους μήνες αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ. Και όμως, οι ειδικοί έλεγαν ότι πιθανόν εκείνος να έσπαγε στο μέλλον το φράγμα των 2 ωρών στον μαραθώνιο. Ήταν μόλις 24 ετών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Four Seasons Astir Palace Hotel, το οποίο προσφάτως κατέκτησε την 35η θέση στη λίστα με «Τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου», διοργανώνει ένα αθλητικό γεγονός για ερασιτέχνες τενίστες κάθε επιπέδου. Ετοιμαστείτε για άσους!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Υπήρξε ο προπονητής της Serena Williams και του Στέφανου Τσιτσιπά. Ενας πραγματικός «γκουρού» των κορτ που διατηρεί το Mouratoglou Tennis Center στο Costa Navarino. Μίλησε στον Νικόλα Μπαρελιέ για το πώς το προπονητήριό του θα μπορούσε να δημιουργήσει τους επόμενους πρωταθλητές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι απλώς σπουδαίος, είναι μυθικός. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης, ο Τεντόγλου απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι ένας αθλητής σπάνιας κοπής. Μια μορφή που ξεπερνάει κάθε σύγκριση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο μέγας Τζίτζι κρέμασε, τελικά, τα παπούτσια του σε ηλικία 45 (!) ετών. Χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών. Αναλύει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ιούνιος 1993: ήταν η αρχή της δυναστείας των Μπουλς. Κατέκτησαν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά τους κόντρα στους Σανς και έκτοτε εδραιώθηκαν ως μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ΝΒΑ, συνώνυμη της επιτυχίας. Γράφει ο Σωτήριος Φ. Δρόκαλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μέσα στο «σπίτι» του Ναδάλ, το Ρολαν Γκαρός, ο Νόλε έγινε ο τενίστας με τα περισσότερα γκραν σλαμ στην ιστορία του αθλήματος. Θα περάσουν πολλά χρόνια έως τη στιγμή που θα εμφανιστεί κάποιος σαν τον Σέρβο στα κορτ. Ως τότε, ας υποκλιθούμε στον βασιλιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια χώρα που έχει μάθει να κάνει ήρωες μόνο τους ποδοσφαιριστές, ποιος θυμάται τα δύο παιδιά της συγχρονισμένης κατάδυσης που πήραν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας; Κι όμως, θα μπορούσαν να είναι διαρκή παραδείγματα θέλησης και επίμονης. Ισως σε κάποια άλλη χώρα... Γράφει ο Στέλιος Μαρκάκης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αθλητής που μεγάλωσε στην Ελλάδα και τώρα ζει στις ΗΠΑ πανηγύρισε με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς το Super Bowl του NFL στη πρώτη του χρονιά στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Φωτογραφήθηκε για το Andro και εκμυστηρεύτηκε στη Μία Κόλλια πώς κατάφερε να γίνει αστέρι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν από επτά μήνες ανακοίνωσε δημόσια ότι η ψυχική του υγεία είχε κλονιστεί σημαντικά. Τώρα επέστρεψε στο δρόμο της χαράς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πόλη. Καλό είναι να θυμόμαστε πως οι πρωταθλητές μας δεν είναι υπεράνθρωποι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Aυτός ο άνθρωπος απλώς δεν... υπάρχει. Η παγκόσμια ομοσπονδία του ακύρωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2023 και πριν στεγνώσει το μελάνι έκανε καλύτερο άλμα. Μια που φτιάχτηκε το καλούπι του Τεντόγλου και μια που έσπασε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top