Πιο δημοφιλή

Το αδελφάκι του Andro, το Ladies Run, έχει μια καλή ιδέα για να αποκτήσουμε ξανά κέφι και διάθεση. Οι Ladies ξέρουν! Φέτος ο αγώνας-θεσμός που είναι αφιερωμένος σ' αυτές θα γίνει online, αλλά παραμένει πηγή ζωής. Κατεβάστε το app και ετοιμαστείτε για έναν διαφορετικό αγώνα. Οι εγγραφές άρχισαν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Κική Τσακαλδήμη έφυγε για ένα ορειβατικό ταξίδι εμπειρίας έως την καρδιά της ερήμου Atacama. Έπειτα από 16 επίπονες ημέρες δεν γνώριζε πως όταν θα γύριζε στην Ελλάδα τα πάντα θα είχαν αλλάξει δραματικά. Περιγράφει στο Andro τις σπάνιες στιγμές που έζησε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βροχή, δάκρυα, ιδρώτας: Ο γνωστός φωτογράφος αποτύπωσε με τον δικό του τρόπο όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των δρομικών αναμετρήσεων του γουικέντ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για 8η χρονιά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, θα δοθεί η εκκίνηση στο μοναδικό δρομικό event μόνο για γυναίκες, στην εμβληματική Astir Beach. Τρέξτε σαν πραγματικές ladies, αλλά τρέξτε και για καλό σκοπό!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κορνήλιος Σαραντίογλου, ορειβάτης και επαγγελματίας της εικόνας, μας ταξιδεύει στο όνειρό του, την ανάβαση στα Ιμαλάια τον Σεπτέμβριο του 2019. Όχι μόνο ως ορειβάτης αλλά και ως ambassador φωτογράφος της The North Face, με στόχο την δημιουργία μοναδικών για τα ελληνικά δεδομένα βίντεο και φωτογραφιών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα ταξίδι άγριας ομορφιάς, μακριά από τον πολιτισμό και με μόνη συντροφιά τους τελευταίους πολεμιστές του μεγάλου δάσους, τη φυλή των Huaorani.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eπί εννέα επίπονες ημέρες ο Δημήτρης Δεσποινιάδης διέσχισε την περιβόητη διαδρομή GR20. Μια από τις πιο δημοφιλείς όλου του κόσμου. Οι δυσκολίες, όμως, άξιζαν τον κόπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κορνήλιος Σαραντίογλου, ορειβάτης και επαγγελματίας της εικόνας, μας ταξιδεύει στο όνειρό του, την ανάβαση στα Ιμαλάια τον Σεπτέμβριο του 2019. Όχι μόνο ως ορειβάτης αλλά και ως ambassador φωτογράφος της The North Face, με στόχο την δημιουργία μοναδικών για τα Ελληνικά δεδομένα βίντεο και φωτογραφιών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Δεσποινιάδης όχι μόνο συνάντησε βουνά σαν θεριά ολόκληρα στο βάθος του Νεπάλ, αλλά βρέθηκε μπροστά στο απροσδόκητο. Τι του συνέβη όταν αντίκρισε τον θρύλο των βουνών, το άγριο αιλουροειδές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μητέρα τεσσάρων παιδιών και αρχιτέκτονας, όχι μόνο κάνει... σκόνη το μύθο της ανδρικής «υπεροχής» στις μοτοσικλέτες, αλλά θα πάρει μέρος στο πιο απαιτητικό ράλι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Δεσποινιάδης και ο φίλος του Αργύρης Βαμβακίτης αποφάσισαν να μιμηθούν τα ταξίδια του Οδυσσέα και να γνωρίσουν από κοντά μια από τις πιο ενεργές γεωλογικά και ηφαιστειακά περιοχές του πλανήτη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ως άλλοι Λώρενς της Αραβίας, ο Δημήτρης Δεσποινιάδης και ο κολλητός του ξανοίχθηκαν στο αχανές τοπίο της Ιορδανίας περπατώντας για 16 μέρες και συλλέγοντας εικόνες και αισθήσεις σπάνιας ομορφιάς και καθαρότητας. Αυτή είναι η ταξιδιωτική εμπειρία τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top