Πιο δημοφιλή

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Threshold ανέλαβε την ανακαίνιση ενός κλασικού αθηναϊκού διαμερίσματος, ωστόσο, το στοίχημα ήταν να δημιουργηθεί κάτι νέο που να μην χάνει την πατίνα της παλαιότητας και δίχως να χρειαστεί να σπαταληθούν πολλά χρήματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πολυθρόνες που σε προτρέπουν να βουλιάξεις. Καναπέδες και ανάκλιντρα που θαυμάζονται για την εργονομία και το στυλ τους. Εκλεκτά υλικά και προωθημένο design. Μια επίσκεψη στο showroom της Deloudis θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο στυλάτα έπιπλα εξωτερικών χώρων για το καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πολλαπλασιάζονται τα φουτουριστικά κτίρια στην Ελλάδα. Το αρχιτεκτονικό γραφείο LASSA δημιούργησε μια «υβριδική» κατοικία στη Μεθώνη που ακολουθεί την τυπολογία μιας γκαλερί αλλά και ενός μοναστηριού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σχεδιαζόμενος «πύργος» στο Ελληνικό θα έχει ύψος 200 μέτρα και αναμένεται να φιλοξενήσει 200 ​​διαμερίσματα σε 45 ορόφους. Θα είναι το ψηλότερο κτίριο στην Αθήνα και τη Μεσόγειο, ενώ θα είναι απόλυτα «πράσινο». Μήπως να ξανασκεφτούμε τις όποιες αντιρρήσεις έχουμε για τα κτίρια μαμούθ;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η κουζίνα είναι η «καρδιά» του δημιουργικού μας εαυτού μέσα στο σπίτι. Αναζητήσαμε στο showroom της Deloudis τις πιο λειτουργικές, εργονομικές και μοντέρνες κουζίνες που αξίζει κανείς να βάλει στο σπίτι του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mια μονοκατοικία δύο χώρων που χρονολογείται από τη δεκαετία του '60 ανακαινίστηκε πλήρως και μεγάλωσε σε τετραγωνικά. Το αρχιτεκτονικό γραφείοYour Space Experience «άνοιξε» έναν διάλογο ανάμεσα στο σήμερα και το χθες του οικήματος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To ιστορικό κτίριο Old War Office του Λονδίνου που για χρόνια ήταν κλειστό για το κοινό, αποκτάει νέα ζωή και μετατρέπεται σε πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχείο με την υπογραφή Raffles.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μέχρι πρόσφατα το ανάκτορο του κορυφαίου Σπετσιώτη ευεργέτη Σωτήριου Ανάργυρου έμοιαζε... στοιχειωμένο και παρατημένο. Επειτα από συντονισμένες προσπάθειες θα ξεκινήσει η αποκάταστασή του έτσι ώστε να δοθεί σε χρήση ως πολιτιστικός χώρος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δίχως να αλλάξουν οι βασικές δομές του διαμερίσματος που έχει άπλετη θέα στην Αθήνα, οι αρχιτέκτονες άλλαξαν την όψη του δραστικά μετατρέποντάς το σε πιο σύγχρονο και λειτουργικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της μητρόπολης του κόσμου. Δέχεται 1,7 εκατομμύρια επισκέψεις ετησίως. Πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης SNFL έπειτα από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων). Μια όαση πολιτισμού, μάθησης και αρχιτεκτονικής ομορφιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η εποχή θέλει ξεσκονίσματα, αερίσματα και ανακαινίσεις. Αυτές είναι κάποιες από τις ιδέες του σημερινού interior design για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε φωλιά χαράς, όπως τις καταγράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mε αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κινήματος, ο σχεδιαστής του οίκου Yves Saint Lauren Anthony Vaccarello παρουσίασε μια κολεξιόν από αντικείμενα και ρούχα μαζί με κάποια εμβληματικά, πολύχρωμα έργα της χρυσής εποχής του Memphis design. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top