Πιο δημοφιλή

Ινδικά, ταϊλανδέζικα, μεσανατολίτικα που καίνε. Υπάρχει εξήγηση γιατί μας αρέσει να καταπίνουμε... ηφαίστεια; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δοκιμάζει τα αγαπημένα του καυτερά πιάτα και μας προτείνει έξι μαγαζιά στην Αθήνα που θα μας ανάψουν φωτιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μας υποδέχεται στο νέο σπίτι του στα Εξάρχεια. Μας λέει τί άλλαξε στη ζωή του με την πανδημία, μοιράζεται όσα κάνει για να γεμίσει τις ώρες του, και μας προτείνει έξυπνες συνταγές και αγορές, για να νοστιμήσουν οι μέρες του εγκλεισμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εχετε ακόμη απορίες για τα ψάρια των ιχθυοκαλλιεργειών; Και ο Βασίλης Χαρίτος είχε έως τη στιγμή που επισκέφθηκε με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη, φίλο και ιδρυτή του blog μαγειρικής “Cucina di Caruso”, την «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ», μια από τις μεγαλύτερες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στη χώρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λιπολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε. Η Θέμις Φούλια έκανε... βουτιά στο "σκληρό" διαδίκτυο και μοιράζεται μαζί μας 4 σελίδες που μετατρέπουν το κρέας, τα λίπη και τις πετσούλες σε «θρησκεία».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ας το φωνάξουμε δυνατά και ας βάλουμε ένα τέλος σ' αυτή τη διατροφική ιεροσυλία. Το σουβλάκι δεν είναι σάντουιτς να παραχώνει μέσα ο καθένας ό,τι του γουστάρει. Οι πατάτες εν τη πίτα είναι ένας ανούσιος πλεονασμός, ένας γαστρονομικός λαϊκισμός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mπορεί το στερεότυπο του άντρα θηρευτή και της γυναίκας στο ρόλο του τροφοσυλλέκτη -θεωρητικά- να ζει και να βασιλεύει, όμως τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει. Να είναι καλά οι ιχθυοκαλλιέργειες που λειτουργούν επ' ωφελεία και των δύο φύλων. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί ένα βιβλίο να μετατραπεί σε μεγάλο ελληνικό φαγοπότι; Ο Γιώργος Πίττας με το νέο του πόνημα μάς παρουσιάζει μια ολιστική εικόνα της ελληνικής γαστρονομίας. Διαβάστε την απολαυστική -και εξόχως χορταστική- συνομιλία του με το Andro: Οι ελληνικές ταβέρνες, τα τοπικά προϊόντα, οι αμπελώνες, τα αποστάγματα και η κρίση της πανδημίας στο... στομάχι μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα αγαπημένα μας μαγαζιά είναι κλειστά λόγω της πανδημίας, όμως, αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Υπάρχει και η λύση του delivery. Ο Βασίλης Δημαράς προτείνει πέντε εκλεκτές επιλογές για φαγητό, γλυκό ή ποτό. Σε καραντίνα μεν, αλλά με ιδιαίτερες γεύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν μια μαθηματικός που αγαπάει την Ιταλία αποφασίζει να κάνει ένα επιχειρηματικό άλμα, συμβαίνουν όμορφα πράγματα: Το Le Greche ήταν ίσως η πρώτη τζελατερία που σύστησε το αυθεντικό ιταλικό παγωτό στο Αθηναϊκό κοινό. Σήμερα, διαθέτει τρία καταστήματα. Η δημιουργός τους μας μίλησε για το Ιταλικό πάθος που κουβαλάει μέσα της, και μοιράστηκε μαζί μιας μια μεθυστική συνταγή όπου η σοκολάτα «παντρεύεται» με το γλυκόπικρο Amaro Montenegro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημιουργός του Dal Professore στην Κηφισιά, Νίκος Δημητροκάλης, ιταλοτραφής και με γνήσια αγάπη στην Ιταλία, μας μυεί στον τρόπο σκέψης τους, το ραφιναρισμένο ευ ζην που ακολουθούν και ομνύει στην διαχρονική αυθεντικότητα του Amaro Montenegro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αξιόλογος ελληνοϊταλός bartender και δημιουργός του Barreldier, ξεδιπλώνει τον έρωτά του για την Ελλάδα και την Ιταλία, θυμάται ωραίες οικογενειακές στιγμές στη Φλωρεντία και μας προτείνει δύο εύκολες συνταγές για cocktail με βάση το ηδύγευστο Amaro Montenegro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσες αποτυχίες κρύβει μια επιτυχία και γιατί στη ζωή πρέπει να κρατάμε ασίγαστο το πάθος γι' αυτά που θέλουμε να πετύχουμε; Ακούστε στη «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» την ιστορία του ηθοποιού Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη που περιλαμβάνει άπειρες πρόβες, χαλασμένα μικρόφωνα, αλλά και πάθος για νέες προκλήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top