Πιο δημοφιλή

Εντέκα χρόνια γεμάτα παλμό, διάθεση για προσφορά και ατόφια γυναικεία χαρά. O πιο θηλυκός αγώνας δρόμου -και "αδερφάκι" του Andro- επιστρέφει στις 29 Οκτωβρίου στην Astir Beach με τις ladies να τρέχουν για καλό σκοπό. Διαβάστε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι καιρός να διαλύσουμε έναν βασικό μύθο: το να σηκώνεις βάρη δεν σε κάνει απαραίτητα «σφίχτη». Εχει άμεση επίδραση και στην απώλεια βάρος. Διαβάστε προσεκτικά τα tips και το μόνο που θα χάσετε θα είναι... κιλά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής. Είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την Ειρήνη Μιχαηλίδη να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαιρόμενων αθλητών. Μιλάει στη Μία Κόλλια για την πραγματική αξία της γυμναστικής, την υπέρβαση των ορίων μας, τον πρωταθλητισμό και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας δεινός αθλητής του τριάθλου που το πρωί «υποχρεώνεται» να φοράει... ενδυμασία γραφείου. Μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του. Τι τρώει κάθε πρωί, ποιες ασκήσεις κάνει, πώς αντιστέκεται στις «γουρουνιές» και πώς θέτει νέους στόχους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ενας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής διατηρεί, πλέον, τη φόρμα του μέσω του τριάθλου και μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του. Τι τρώει κάθε πρωί, ποιες ασκήσεις κάνει, πώς αντιστέκεται στις «γουρουνιές» και πώς θέτει νέους στόχους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι τον «ρίχνει» και τι τον ανεβάζει στο «τρέξιμο»; Από που αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω; Ένας φυσικοθεραπευτής που έχει βάλει στόχο να κατέβει κάτω από 2 ώρες και 30 λεπτά στο μαραθώνιο, μας αποκαλύπτει τις χαρές που του προσφέρει το τρέξιμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει να τους τρίβουν, να τους χαλαρώνουν και να τους αφαιρούν τις τοξίνες; Η Θέμις Φούλια έχει μεγάλη εμπειρία επί του θέματος και γράφει γι' αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε και τα άλλα που πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημιουργός του πρωτοποριακού γυμναστηρίου ATLAS στα Εξάρχεια είναι μετρ της μακροζωίας μέσω της καλλισθενικής γυμναστικής. Μας δίνει κάποια από τα μικρά μυστικά του για το πώς διατηρεί το βάρος του, σε ποιες «γουρουνιές» ενδίδει και γιατί πρέπει να σταματήσουμε να συνηθίζουμε τη... συνήθεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το δέκατο, επετειακό Ladies Run, πέρασε στην ιστορία. O ομορφότερος αγώνας δρόμου ένωσε χίλιες fit και stylish Ladies που πλημμύρισαν την Astir Beach. Δεν έτρεξαν για να βγουν πρώτες, αλλά για να στηρίξουν ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Και πράγματι, φέτος συγκεντρώθηκε ποσό - ρεκόρ για τις φιλανθρωπικές δράσεις του θεσμού. Δείτε, μέσα σε δύο λεπτά, τα highlights μιας Κυριακής γεμάτης θηλυκότητα και δύναμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To 10o Ladies Run, ο ωραιότερος και πιο θηλυκός αγώνας της χρονιάς, έγραψε ιστορία. Η Astir Beach κατακλύστηκε από κυρίες που έτρεξαν με όλη τους τη ψυχή, ο παλμός ήταν πιο έντονος από ποτέ, ενώ η προσφορά σε ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του ΔΕΣΜΟΥ έσπασε ρεκόρ. Αυτά που έμειναν ήταν η αλληλεγγύη, η χαρά της συμμετοχής και η υπόσχεση για νέα συνάντηση του χρόνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγες μόνο ημέρες πριν τρέξει στον 10ο αγώνα Ladies Run (16 Oκτωβρίου στην Astir Beach), η γνωστή influencer και brand ambassador μας αποκαλύπτει τα μικρά προπονητικά μυστικά της. Τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο. Γιατί η αδελφή της είναι η μόνιμη πηγή έμπνευσής της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγες ημέρες πριν τρέξει στον 10ο αγώνα Ladies Run (16 Oκτωβρίου στην Astir Beach) η γνωστή Fitness Expert μας αποκαλύπτει τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο. Επίσης. από πού αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top