Πιο δημοφιλή

Είναι ένα παράδειγμα ευψυχίας, επιμονής και κουράγιου. Ο 30χρονος υπερμαραθωνοδρόμος και γιατρός Γρηγόρης Δράκος έχει βάλει στόχο να τρέξει από τον Έβρο έως την Πελοπόννησο (1250 χλμ). Μιλάει στη Μία Κόλλια για την αγάπη του για το τρέξιμο, τις μεγάλες αποστάσεις και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει για να πετυχαίνει τους στόχους του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημιουργός του RunningNews.gr και δεινός τριαθλητής, μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του. Μας εξηγεί πως η κόρη του με σύνδρομο Down, είναι το κίνητρό του. Θυμάται τί του λείπει αυτή την περίοδο, παραδέχεται πως έχει κατεβάσει και ο ίδιος ρυθμούς και μας προτείνει τί πρέπει να κάνουμε για να σηκωθούμε από τον καναπέ μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O προπονητής τένις Πατρίκ Μουράτογλου συμφώνησε να μεταφέρει τη φημισμένη «Mouratoglou Academy» στον διεθνή τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσσηνία. Aυτό το καλοκαίρι μαθαίνεις τένις από τον κορυφαίο σε ένα μαγικό περιβάλλον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πιο λαμπερός θεσμός του τρεξίματος επέστρεψε εν μέσω lockdown με μια διαφορετική αναμέτρηση: Εκατοντάδες ladies αλλά και αρκετοί gentlemen έτρεξαν στο Ladies Run VIRAL, στηρίζοντας γυναίκες που έχουν ανάγκη, και γεμίζοντας τα social media με όμορφες εικόνες!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο; Από πού αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω; Η αθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο μας αποκαλύπτει τη μέθοδο για να πετυχαίνει τους στόχους της και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mπορεί το Ladies Run να είναι ένας αγώνας-θεσμός για τις γυναίκες, ωστόσο το φετινό Ladies Run VIRAL προτρέπει και τους άντρες να τρέξουν προς τιμήν μιας lady. Να μια ωραία πράξη αβρότητας που έχει και καλό σκοπό. Λοιπόν, άντρες τι λέτε; Μήπως είναι καιρός να σπάσουμε το δρομικό αυτό άβατο;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο; Από που αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω; Η προπονήτρια στίβου στην «Ελληνογερμανική Αγωγή», υπεύθυνη του τμήματος κλασικού αθλητισμού για παιδιά δημοτικού μας αποκαλύπτει τη μέθοδο για να πετυχαίνει τους στόχους της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι παπούτσια και τι ρούχα πρέπει να φοράμε; Πόσες φορές την εβδομάδα κάνει να τρέχουμε; Στο δρόμο ή σε κάποιο πάρκο; Οσοι αποφασίσατε να ξεκινήσετε τρέξιμο, καλό είναι να διαβάσετε αυτή τη συνέντευξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eίναι τραγουδιστής, fitness coach και έχει τo δικό του σύστημα προπόνησης, το Leagapolics, που σημαίνει «Λίγο απ' όλα»! Mας δίνει τα μικρά μυστικά του για καλύτερη απόδοση, παραδέχεται πως κάνει «γουρουνιές» στο φαγητό και εντοπίζει το νόημα που έχει η άσκηση στην ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι τον κρατάει σε καλή φυσική κατάσταση; Πώς είναι να βλέπεις τον κόσμο από ψηλά και τι κάνει όταν τον πνίγει η καθημερινότητα; Ο αθλητής αλεξιπτωτισμού και ιδιοκτήτης της σχολής Skydive Athens, μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι ώρα ξυπνάει, τι τρώει για πρωινό, πώς διατηρεί την ισορροπία σώματος και νου; Ο ηθοποιός και δάσκαλος της γιόγκα Αντώνης Φραγκάκης, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά που του διδάσκει η καθημερινή πρακτική της Ιyengar yoga.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι την «ρίχνει» και τι την ανεβάζει στο τρέξιμο; Από που αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω; Η 25χρονη χάλκινη πρωταθλήτρια του Ladies Run, μας αποκαλύπτει τη μέθοδο για να πετυχαίνει τους στόχους της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top