Πιο δημοφιλή

Τρία απλά και καθημερινά «βήματα», είναι υπέρ αρκετά ώστε να βγείτε από τη ρουτίνα της καθιστικής ζωής. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και συνέπεια, για να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Ο Personal Trainer Αλέξανδρος Κουτρομάνος μας δείχνει τον τρόπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει το πρωί; Πώς μένει προσηλωμένος στον στόχο του και τι μουσική ακούει όταν γυμνάζεται; Ο ιατρός δερματολόγος Εμμανουήλ Χουσάκος, μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προπονήτρια volley και μοντέλο, η Νεφέλη μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για το πώς διατηρεί το σώμα της σε φόρμα. Το αγαπημένο της beach volley ήταν, όπως λέει, «έρωτας με την πρώτη μπαλιά!».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι τον «ρίχνει» και τι τον ανεβάζει στο «τρέξιμο»; Από που αντλεί έμπνευση για να πάει ένα χιλιόμετρο παρακάτω; Ένας μηχανικός πληροφορικής που έχει βρει ένα νέο νόημα στη δύσκολη καθημερινότητά του, μας αποκαλύπτει τις χαρές που του προσφέρει το τρέξιμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ομορφότερος αγώνας της χρονιάς έγινε και φέτος στην Astir Beach, στο Four Seasons και στη νέα, επιπέδου... Μονακό, Astir Marina! Χίλιες fit και stylish Ladies έτρεξαν για τη χαρά της συμμετοχής και για να στηρίξουν ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Φέτος προστέθηκε και μια νέα κατηγορία αγωνιζόμενων, από 15 ετών και άνω. Δείτε, μέσα σε τρία λεπτά, τα highlights μιας Κυριακής γεμάτης θηλυκότητα και δύναμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τον οικονομολόγο και δημοσιογράφο Γιάννη Σκορδά το τρέξιμο ως πνευματική - πέρα από σωματική - δραστηριότητα περιέχει θρησκευτικά χαρακτηριστικά που σε οδηγούν στην υπέρβαση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εκατοντάδες γυναίκες απέδειξαν πως ο συνδυασμός άθλησης και αλληλεγγύης μπορεί να γίνει αφορμή για την πιο μεγάλη γιορτή. Για πρώτη φορά συμμετείχαν στον αγώνα κορίτσια από 15 ετών, ενώ οι ladies εγκαινίασαν δρομικά και την υπερπολυτελή Astir Marina.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εντέκα χρόνια γεμάτα παλμό, διάθεση για προσφορά και ατόφια γυναικεία χαρά. O πιο θηλυκός αγώνας δρόμου -και "αδερφάκι" του Andro- επιστρέφει στις 29 Οκτωβρίου στην Astir Beach με τις ladies να τρέχουν για καλό σκοπό. Διαβάστε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι καιρός να διαλύσουμε έναν βασικό μύθο: το να σηκώνεις βάρη δεν σε κάνει απαραίτητα «σφίχτη». Εχει άμεση επίδραση και στην απώλεια βάρος. Διαβάστε προσεκτικά τα tips και το μόνο που θα χάσετε θα είναι... κιλά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρώην πρωταθλητής και νυν προπονητής. Είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την Ειρήνη Μιχαηλίδη να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαιρόμενων αθλητών. Μιλάει στη Μία Κόλλια για την πραγματική αξία της γυμναστικής, την υπέρβαση των ορίων μας, τον πρωταθλητισμό και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας δεινός αθλητής του τριάθλου που το πρωί «υποχρεώνεται» να φοράει... ενδυμασία γραφείου. Μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του. Τι τρώει κάθε πρωί, ποιες ασκήσεις κάνει, πώς αντιστέκεται στις «γουρουνιές» και πώς θέτει νέους στόχους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ενας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής διατηρεί, πλέον, τη φόρμα του μέσω του τριάθλου και μοιράζεται μαζί μας τα fitness μυστικά του. Τι τρώει κάθε πρωί, ποιες ασκήσεις κάνει, πώς αντιστέκεται στις «γουρουνιές» και πώς θέτει νέους στόχους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top