Για το 2024, η συλλογή εμπλουτίζεται με την εμβληματική Porsche 911.

  Μικροσκοπικές, «θρυλικές» και κυριολεκτικά μοναδικές. Η Avis και ο δημοσιογράφος και εικαστικός Θανάσης Λάλας δημιούργησαν μια μοναδική συλλογή με συλλεκτικές μινιατούρες-γλυπτά σχεδιασμένες και ζωγραφισμένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, μία-μία, από τον Θανάση Λάλα. Θρύλοι όπως το Mini Cooper, το VW Beetle, το Smart, το Fiat 500, το Citroen 2CV, που διαμόρφωσαν την κουλτούρα της εποχής τους, γίνονται δημιουργικά σύμβολα της αγάπης της Avis για το αυτοκίνητο.

  Το νοσταλγικό Volkswagen Beetle.

  Η ιστορία του Avis Art In Motion ξεκινά το 2019, όταν η Avis θέλησε για πρώτη φορά να αποτυπώσει αυτή την αγάπη, που σκοπό έχει να μεγαλώνει τις εμπειρίες μας στις διαδρομές της ζωής μας με το αυτοκίνητo. Ένα μέσο που πολλαπλασίασε τις δυνατότητές μας, έφερε το μακριά πιο κοντά μας και μας μεταμόρφωσε από πολίτες της γειτονιάς σε πολίτες του κόσμου.

  To πρώτο μικροσκοπικό έργο τέχνης ήταν μια χειροποίητη μινιατούρα Smart, φόρος τιμής στο urban chic «μικρό» με μήκος μόλις 2,5 μέτρα και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που «ανακούφισε» τις μεγαλουπόλεις του κόσμου τη δεκαετία του ’90.

  Kάθε συλλεκτικό minicar δημιουργεί τον δικό του θρύλο, όπως και το μοναδικό πρωτότυπό του.

  H διαχρονική κομψότητα του Citroen 2CV.

  Κάθε Χριστούγεννα, η συλλογή μεγαλώνει: από τη βρετανική γοητεία του Mini Cooper και την εμβληματική νοσταλγία του Volkswagen Beetle, μέχρι τη διαχρονική κομψότητα του Citroen 2CV και την τολμηρή παρουσία του Fiat 500, των μοντέλων που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια, κάθε συλλεκτικό minicar δημιουργεί τον δικό του θρύλο, όπως και το μοναδικό πρωτότυπό του, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Avis να προσφέρει εμπειρίες αυτοκίνησης που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

  Σύμβολο της οδηγικής τελειότητας από το 1963, η Porsche 911 ενσαρκώνει μια κληρονομιά κομψότητας, ακρίβειας και αδάμαστου πνεύματος.

  H τολμηρή παρουσία του Fiat 500.

  Για το 2024, η συλλογή εμπλουτίζεται με ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης που παντρεύει την ακρίβεια της αυτοκινητοβιομηχανίας με τη φινέτσα της καλλιτεχνικής έκφρασης: ένα χειροποίητο συλλεκτικό minicar Porsche 911.

  Η εμβληματική Porsche 911, ένα πραγματικό αριστούργημα, έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην άσφαλτο. Σύμβολο της οδηγικής τελειότητας από το 1963, ενσαρκώνει μια κληρονομιά κομψότητας, ακρίβειας και αδάμαστου πνεύματος, εμπνέοντάς μας όλους για τη χρονιά που έρχεται.

   

  Διαβάστε ακόμα, Άγγελος Γουλανδρής: Κοσμοναύτης στη Γη» Η άγνωστη πτυχή ενός μεγάλου οραματιστή.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top