Η γυμνή γιόγκα, ο φωτογράφος, η γυναίκα του κι εμείς οι εραστές της

Υπολογίζονται σε 250 εκατομμύρια οι άνθρωποι που εξασκούν την πρακτική της yoga σε όλο τον κόσμο -σε ποσοστό 80% είναι γυναίκες. Εμπνευστείτε απολαμβάνοντας τη Luba Shumeyko να εκτελεί τις πιο θελκτικές asanas. Στο φακό του συντρόφου της, Νορβηγού φωτογράφου, Petter Hegre.

a-herge1

Η Luba Shumeyko, 33 Μαϊων, μανεκέν εξ Ουκρανίας και δασκάλα της γιόγκα, δεν δίστασε να αποκαλύψει την πλαστικότητα και την εσωτερικότητά της σ’ όλο της το μεγαλείο, παίρνοντας τις αγαπημένες της στάσεις στη hatha-yoga, φυσικά ολόγυμνη. Και λέω φυσικά, καθότι η πρακτική αυτή είναι μια spécialité maison.

a-herge7

 

Τα εύσημα γι’ αυτό το terribly sexy shooting («Naked Yoga») πρέπει να αποδοθούν στον εξαιρετικά παραγωγικό Νορβηγό φωτογράφο Petter Hegre, μέγα ρέκτη του ερωτισμού, ο οποίος τυγχάνει να είναι σύζυγός της και φρόντισε για την τελειότητα των ασάνα της.

a-herge16

Αρκεί να πούμε ότι ο Richard Avedon τον είχε πάρει υπό την προστασία του και ότι στα 32 του κέρδισει τα βραβεία «Photographer of the year 2001» και «Erotic Oscars» στο Λονδίνο.

a-herge10

Μακριά από τη χυδαιότητα και την πορνογραφία, τα κλισέ του δεν είναι απλώς πορτρέτα, είναι πάνω απ’ όλα σπουδές που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και πλάθουν χαρακτήρα.

a-herge13

Η φωτογράφιση δεν ώθησε απλώς τον κόσμο ολόκερο να επιδοθεί στην ινδουιστική αυτή πρακτική. Πρόκειται περί παιδαγωγικής. Tούτη η αθλητική δραστηριότητα επιτρέπει τη διέγερση όλων των βασικών μυών που συμμετέχουν ασμένως κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Μιλάμε για τέχνη, σπορτίβικο πνεύμα κι ένα ονειρεμένο κορμί.

“Namaste” λένε οι yogi -“το φως μέσα μου αναγνωρίζει το φως μέσα σου”. Αφοσιωθείτε στην εξάσκηση της αναγνώρισης.

Δείτε ακόμα: Ευαγγελία Ράντου – Μιλώντας με το σώμα.

 

a-herge3

 

a-herge14

a-herge5

a-herge6

a-herge8

a-herge17

a-herge9

a-herge12

a-herge11

a-herge4

 

Button to top