Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες τις φωτογραφίας για να πάρετε μια ιδέα για τις προθέσεις του «Nymphomaniac». Αριστερά (με μονωτική ταινία στο στόμα, υπαινισσόμενος την παλιότερη δήλωσή του ότι δεν θα μιλήσει ποτέ ξανά σε δημοσιογράφους) ο Λαρς Φον Τρίερ.

Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας για να πάρετε μια ιδέα για τις προθέσεις του «Nymphomaniac». Αριστερά (με μονωτική ταινία στο στόμα, υπαινισσόμενος την παλιότερη δήλωσή του ότι δεν θα μιλήσει ποτέ ξανά σε δημοσιογράφους) ο Λαρς Φον Τρίερ.

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η νυμφομανής Τζο (Σαρλότ Γκεϊνσμπούρ) βρίσκεται από τον Σέλιγκμαν (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) χτυπημένη σε ένα σοκάκι. Ο Σέλιγκμαν την παίρνει στο σπίτι του για να τη φροντίσει και η Τζο αφηγείται την ιστορία της ζωής της, από τη γέννησή της μέχρι την ηλικία των πενήντα χρόνων.

Οι αφίσες που προβοκάρουν: Ο υπότιτλος της νέας ταινίας τού κατά συνείδηση προβοκάτορα Λαρς φον Τρίερ είναι: «Forget about love». Και αυτό το motto έρχεται να υπογραμμίσει με τη δημοσιοποίηση των νέων αφισών για την ταινία του, αφίσες που παρουσιάζουν στο κοινό τούς πρωταγωνιστές του. Οι εκφράσεις των προσώπων τους μικρή σχέση έχουν με την εκδήλωση του συναισθήματος της αγάπης και παραπέμπουν σε στιγμές εκστατικού πάθους. Αν και ήμασταν σίγουροι πως ο Φον Τρίερ δεν θα γύριζε την «Κοκκινοσκουφίτσα», αυτήν τη φορά φαίνεται ότι έχει βαλθεί να στοιχειώσει τα γλυκανάλατα όνειρα των μεσοαστών. Μάλιστα, οι φήμες επιμένουν πως γυρίζει δύο διαφορετικές εκδοχές της πεντάωρης ταινίας του, η οποία θα σπάσει σε δύο μέρη. Η μια, η πιο softcore, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Δανία την ημέρα των Χριστουγέννων –ιδανικό συμπλήρωμα στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα– και η άλλη, η πιο «περιγραφική», ενδεχομένως στο επόμενο Φεστιβάλ των Καννών.

«Nymphomaniac». Σκηνοθεσία: Λαρς φον Τρίερ. Παίζουν: Σαρλότ Γκεϊνσμπούρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σία λα Μπεφ, Ούμα Θέρμαν, Γουίλεμ Νταφόε.

Charlotte_Gainsbourg

Willem_Dafoe

Uma_Thurman

Stellan_Skarsgard

Sophie_Kennedy_Clark

Stacy_Martin

Shia_LaBeouf

Mia_Goth

Christian_Slater

Connie_Nielsen

Jamie_Bell

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top