Η ηλιακή αυτή σχάρα μπορεί και μετατρέπει το 80% του φωτός σε θερμοκρασία που φτάνει μέχρι και τους 288 βαθμούς Κελσίου.

  Με το «GoSun», το βράσιμο των λαχανικών, το τηγάνισμα των ψαριών, το ψήσιμο του κρέατος ή ακόμα και το φτιάξιμο ενός καφέ γίνονται έτσι μ’ έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, καθώς είναι φορητό, κυλινδρικού σχήματος και οικολογικό.

  Η ηλιακή αυτή σχάρα συγκεντρώνει τις ακτίνες του ήλιου, ακόμα κι όταν ο καιρός είναι συννεφιασμένος, χάρη σε παραβολικούς ανακλαστές πάνω στο σωλήνα με το κενό αέρος, πράγμα που μετατρέπει το 80% του φωτός σε θερμοκρασία που φτάνει και τους 288ο C.

  Ο ηλιακός φούρνος περιλαμβάνει ένα φωτοβολταϊκό πάνελ, ώστε να συγκεντρώνει την ενέργεια συν ένα ηλεκτρικό αξεσουάρ που επιτρέπει να μαγειρεύεις και τη νύχτα.

  Παρά τις υψηλές θερμοκρασίας ψησίματος, το εξωτερικό του γκριλ παραμένει κρύο και το πιάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, το περιβάλλον της ψησταριάς, με τη μεγάλη ποσότητα νερού που περιέχει, εγγυάται ότι το φαγητό θα είναι όχι μόνο νόστιμο αλλά και πλούσιο σε διατροφική αξία.

  Το «GoSun» έχει διαστάσεις 76 Χ 31 Χ 15 εκ. διπλωμένο και 61 Χ 41 30 εκ. σε λειτουργία, επιτρέποντάς του έτσι να χωρέσει τουλάχιστον 1,4 τροφής ή 1,6 l αφεψήματος. Το όλο ζυγίζει έως 5,2 κ. και μπαίνει άνετα σ’ ένα σακίδιο.

  Σκοπός του GoSun είναι να μειώσει με τις συσκευές της τις τοξικές εκπομπές, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και να εξασφαλίσει έτσι μια πιο υγιή ζωή.

  Ο ηλιακός φούρνος περιλαμβάνει ένα φωτοβολταϊκό πάνελ (PV) από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να συγκεντρώνει την ενέργεια συν ένα ηλεκτρικό αξεσουάρ που επιτρέπει να μαγειρεύεις και τη νύχτα. Ψήνει εκμεταλλευόμενο μόνο ένα κλάσμα της ενέργειας ενός ηλεκτρικού ρεσό, τοποθετώντας το στοιχείο ηλεκτρικής θέρμανσης πάνω στη σχάρα, το οποίο εκμεταλλεύεται την ικανότητα μόνωσης του σωλήνα με το κενό αέρος.

  Σκοπός του GoSun είναι να μειώσει με τις συσκευές της τις τοξικές εκπομπές, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και να εξασφαλίσει έτσι μια πιο υγιή ζωή. Η τιμή του φούρνου GoSun ξεκινάει από τα 250 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 715, ανάλογα πιο από τα τρία μοντέλα θέλετε.

  //Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site του GoSun.

   

  Διαβάστε ακόμα: Monolith – Η Rolls της ψησταριάς.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top