Η Made Better λανσαρίστηκε πριν από ένα χρόνο και είναι ήδη επιτυχημένη.

Η Quiksilver είναι ένα μυθικό brand των αλπικών και θαλάσσιων σπορ. Ιδρύθηκε το 1969 στο Torquay της Αυστραλίας από δύο σέρφερ, τον Alan Green και τον John Law, που σχεδίασαν στο γκαράζ τους το ιδανικό μαγιό για το άθλημα του σερφ, το boardshort.

Στη συνέχεια κερδίζουν το Bells Beatch Trophy, στήνουν την Quiksilver USA το 1976. Η επιτυχία είναι άμεση, μ’ έναν κύκλο εργασιών των $ 5 εκατ. Σειρά έχει η Ευρώπη. Πρέσβης, επί 22 χρόνια, ο σουπερστάρ του σερφ Kelly Slater.

H νέα σειρά Made Better της σπορτίβικης μάρκας είναι στρατευμένη και αειφόρος.

Το 1995, τα έσοδα έχουν φτάσει τα €155 εκατ. και διπλασιάζονται 3 χρόνια αργότερα. Το 1998, η εταιρεία κατέχει το 20% της αγοράς. Το όνομά της αναφέρεται στην αλχημεία: τη μετατροπή του ευτελούς μετάλλου σε χρυσό. Και το λογότυπο μια αναφορά στις estampes του ανυπέρβλητου Ιάπωνα Χοκουσάι.

Η συλλογή εκφράζει την επιθυμία της Quiksilver για μια παραγωγή με ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα.

H νέα σειρά Made Better του σπορτίβικου brand είναι στρατευμένη και αειφόρος. Κάθε ρούχο είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και πλαστικές φιάλες, χάρη σε μια διαδικασία κατασκευής απολύτως οικολογική. Η χρωματική γκάμα των ρούχων είναι έντονη, με εμπριμέ εμπνευσμένα από τους Τροπικούς, τολμηρά και ελκυστικά, που προέρχονται από τα αρχεία του οίκου της δεκαετίας του ’80.

Eίναι σημαντικό na ψάχνεις στυλ και ποιότητα όντας ευαισθητοποιημένος. Με τιμές που κυμαίνονται από τα €20 έως τα €60.

Η Made Better λανσαρίστηκε πριν από ένα χρόνο. Μιλάμε για success story. Κι είναι σημαντικό αυτό: Να ψάχνεις στυλ και ποιότητα όντας ευαισθητοποιημένος. Με τιμές που κυμαίνονται από τα €20 έως τα €60.

Η συλλογή εκφράζει την επιθυμία της Quiksilver για μια παραγωγή με ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα. Περιλαμβάνει μαγιό, t-shirts, polos, hoodies από βιολογικό βαμβάκι σε συνδυασμό με ορυκτές χρωστικές σε πράσινο, μπλε, λευκό, γκρι και ώχρα.

Αν μη τι άλλο, τα μαγιό της Quiksilver θαυμάζονται και για τα χρώματά τους.

Έως σήμερα, το brand έχει ανακυκλώσει και επαναχρησιμοποιήσει πάνω από 250 εκατ. πλαστικές φιάλες. Συν ότι γλίτωσε έτσι την εκπομπή 254,3 εκατ. τόνων διοξειδίου του άνθρακα. Ήδη από το 2020, όλα τα μαγιό της είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

Ως το 2023, η Quiksilver ευελπιστεί ότι θα παράγει με οικολογικά υπεύθυνο τρόπο όλα τα είδη της. Έχει αφιερωθεί σ’ αυτόν το σκοπό από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε αυτή η τεχνολογία για τα υφάσματα.

Η Quiksilver είναι ένα σημαντικό brand. Όμορφο και αξιοπρόσεκτο, που βασίζεται στο πάθος, την αυθεντικότητα και την καινοτομία. Με logo ένα βουνό κόντρα στα κύματα.

 

//Θα τα βρείτε στο Quiksilver Store @ The Mall και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε ακόμα: Quiksilver. Μια καλτ μάρκα που δεν είναι μόνο για σέρφερ.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top