Το καθημερινό ντύσιμο θέλει εύκολους συνδυασμούς. H Dirty Laundry το καταφέρνει.

Νέα, ήρεμα χρώματα, υφές και σχέδια. Η Dirty Laundry, η αμιγώς ελληνική εταιρία ένδυσης, δεν ξεχνάει ποτέ πως κάθε αλλαγή εποχής δημιουργεί τις δικές της ανάγκες, επανακαθορίζει το ντύσιμό μας, ζητάει από εμάς να ανασυνθέσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση.

Ο χειμώνας, ειδικά, είναι μια εποχή που προστάζει αυτή την αλλαγή, παράλληλα με την πρακτικότητα λόγω του επερχόμενου κρύου. Άρα, το να είσαι εκτεθειμένος στους δρόμους της πόλης, όσο ευεργετικό κι αν είναι (το να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση), άλλο τόσο έχεις ανάγκη την προστασία από ζεστά ρούχα που δεν ξεχνούν τις βασικές γραμμές του στυλ.

Φέτος έχει δοθεί έμφαση στις γήινες αποχρώσεις σε ένα ευρύ φάσμα του καφέ-μπεζ και του γκριζοπράσινου.

Γήινα χρώματα, με αρκετό πράσινο.

Φυσικά, ένα από τα χαρακτηριστικά του brand Dirty Laundry είναι ότι ο πυρήνας των ρούχων του παραμένει διαχρονικά ο ίδιος, όσες επιμέρους προσθήκες σημειωθούν από κολεξιόν σε κολεξιόν. Γι’ αυτόν τον χειμώνα, πάντως, έχει δοθεί έμφαση στις γήινες αποχρώσεις σε ένα ευρύ φάσμα του καφέ-μπεζ και του γκριζοπράσινου. Μαζί με το κλασικό μαύρο.

Αποχρώσεις που συναντούμε τόσο στα μαλακά Τ-shirts, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τις hoodie ζακέτες, που είναι μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά «κομμάτια» του καταλόγου της εταιρίας. Οσο για τις νέες αφίξεις, σημειώστε τα puffy και over-sized μπουφάν, τα χοντρά κοτλέ πουκάμισα – overshirts και τα καπιτονέ πανωφόρια. Μαζί και με σουέτ δερμάτινα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα και φανταστικά bomber jackets από μαλακό δέρμα napa, αμφότερα σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Crewneck φούτερ και overshirts είναι από τις βασικές προτάσεις.

Ενα από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα ρούχα του brand είναι ότι συνδυάζονται εύκολα.

Το καθημερινό ντύσιμο, όσο κι αν φαίνεται προφανές, τελικά δεν είναι, καθώς απαιτεί μια σειρά από ρούχα που ενίοτε μας προκαλούν πονοκέφαλο ως προς το πώς θα συνδυαστούν μεταξύ τους. Στην περίπτωση της Dirty Laundry αυτός ο «παράγοντας», καίτοι παραμένει καθοριστικός, είναι εύκολα επιλύσιμος. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα ρούχα του brand είναι ότι συνδυάζονται εύκολα με όλα ή με σχεδόν όλα.

Ζεστά μπουφάν που ενισχύουν και το στυλ μας.

Δεν πρέπει τέλος να ξεχνάμε πως τα υφάσματα της Dirty Laundry είναι υψηλής ποιότητας και, ναι, όλα μυρίζουν με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας που διακρίνει τη μάρκα.

 

//Εξερευνήστε τη συλλογή AW 22-23  στο e-shop της DIRTY LAUNDRY:  

Σημεία πώλησης:

– Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα.
– Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη.
– Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι.
– Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, 3ος Όροφος, Αθήνα.
– Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι.
– Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, Υπόγειο, Θεσσαλονίκη.
– Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα.
– Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα.
– Online στο: dirty-laundry.gr.

 

Διαβάστε ακόμα: Η Dirty Laundry πρόσφερε 1.000 ενδύματα σε αστέγους της Θεσσαλονίκης.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top