Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι οι δύο από τους 57 αθλητές της Team Samsung Galaxy.

  Πάνω – κάτω 100 ημέρες έμειναν για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Οι αθλητές προπονούνται πυρετωδώς, ώστε να είναι έτοιμοι για το Παρίσι το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, ανάμεσα στους περίπου 10.000 αθλητές που θα δώσουν το παρών στα στάδια της γαλλικής πρωτεύουσας, υπάρχουν 57 που, εκτός των χωρών τους, θα εκπροσωπήσουν κι άλλη μια ομάδα: την Team Samsung Galaxy.

  Βασικό μήνυμα της ομάδας της Samsung είναι το «Open Always Win», θέλοντας έτσι να δείξει την στήριξή της στις βασικές αξίες του ανοιχτού πνεύματος και της αυτοέκφρασης. Και ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές, βρίσκονται οι «δικοί μας» Λευτέρης Πετρούνιας και Ευαγγελία Πλατανιώτη.

  Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής στο άθλημα των κρίκων.

  «Το “Open Always Wins” μου θυμίζει ότι το ανοιχτό μυαλό μπορεί κανείς να το αποκτήσει από τον ανταγωνισμό, ο οποίος δοκιμάζει πολλές πτυχές του εαυτού μας. Πολύ συχνά σκεφτόμαστε για το πώς μπορούμε να εξελιχθούμε και νομίζω αυτό είναι μια μορφή ανοιχτόμυαλης σκέψης» είπε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής.

  Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

  Από την πλευρά της, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, τόνισε: «Το “Open Always Wins” για εμένα σημαίνει συμπερίληψη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι απλώς μια καλή ευκαιρία να συγχαρούμε όλοι μαζί τους αθλητές της χώρας μας. Αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ στη διεθνή σκηνή».

  Η Samsung, μέσω του «Open Always Wins», θέλει να περάσει το μήνυμα πως με ανοιχτό μυαλό, κάθε νέα εμπειρία γίνεται ένα σημαντικό επίτευγμα, που ανοίγει νέες προοπτικές και αμέτρητες δυνατότητες.

  Μια dream team για τη Samsung

  Το μήνυμα «Open Always Wins» αντιπροσωπεύει την πίστη της Samsung ότι με ανοιχτό μυαλό, κάθε νέα εμπειρία γίνεται ένα σημαντικό επίτευγμα, που ανοίγει νέες προοπτικές και αμέτρητες δυνατότητες. Για τη φετινή διοργάνωση, η Samsung συνεργάζεται με 57 αθλητές, οι οποίοι -όπως και η Samsung- μοιράζονται τις βασικές αξίες του ανοιχτού πνεύματος και της αυτοέκφρασης. Το Team Samsung Galaxy θα λειτουργήσει ως η κύρια φωνή για το «Open Always Wins».

  «Συμπαίκτες» του Πετρούνια και της Πλατανιώτη θα είναι η Βρετανίδα skateboarder Sky Brown, η Ισπανίδα πρωταθλήτρια του badminton Carolina Marin, ο Γάλλος skateboarder Aurélien Giraud, ο Γερμανός para sprinter Johannes Floors, ο άσος του ποδοσφαίρου της Νότιας Κορέας Son Heung-min και πολλοί ακόμα.

   

  Διαβάστε ακόμα: Νίκος Ερηνάκης – «Πάντα πρέπει να υποστηρίζουμε το ευγενές»

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top