Κοστούμι με αθλητικά παπούτσια σε ένα mix and match ήρεμο και άκρως καλοκαιρινό.

H σειρά των ρούχων τελεί υπό τον εύγλωττο τίτλο «To the lighhouse». Προς το φως που στέλνει ένας φάρος σε κάποιο νησί. Εκεί οδεύουμε σιγά σιγά. Ο χειμώνας αποχωρεί, ακόμη και η θολούρα των ημερών που δεν θέλει να μας αποχωριστεί, δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τα πρωτεία των ημερών που έρχονται. Προς το φως, λοιπόν. Και συγκεκριμένα: προς το νησιωτικό φως που θα καταγαύσει το καλοκαίρι μας.

H εταιρεία Αntony Morato μάς προτείνει να απαλλαγούμε από το βάρος των χειμωνιάτικων χρωμάτων, να βάλουμε πάνω μας αυτό που συγγενεύει περισσότερο με τον γαλανό ουρανό και το χρώμα της θάλασσας. Το μπλε και το λευκό είναι τα χρώματα του καλοκαιριού, είναι η ελαφράδα τους που δονεί, η θερμότητά τους που μάς προτρέπει να φανταστούμε χαρούμενα βράδια σε κάποιο νησί με καλή παρέα, ένα ποτό στο χέρι, και γιατί όχι τον ερωτισμό να πασπαλίζει τα βλέμματα.

Με λευκό T-shirt ή συνδυασμένο με ένα bomber jacket για τα κρύα.

Η λογική της κολεξιόν του για το καλοκαίρι του 2019 είναι άνεση και χάρη εν ταυτώ. Μια δόση νεανικότητας συνδυασμένη με την αρρενωπότητα που δεν επιθυμεί να επιβληθεί.Έτσι, ως μια εύμορφη συνδιαλλαγή ανάμεσα σε διαφορετικά ύψη και διαθέσεις μάς προτείνει να μην φοβηθούμε να φορέσουμε το κοστούμι μας με αθλητικά παπούτσια. Οχι δεν είναι κανένας νεωτερισμός, αλλά το ζητούμενο είναι να γίνει με χάρη και λεπτότητα.

Το κοστούμι αγκαλιάζει το σώμα και το διατρέχουν λεπτές γραμμές που δίνουν ύψος και λεπταίσθητη ένταση στην παρουσία μας. Συνδυάζονται με λευκό πουκάμισο, επίσης σε στενή γραμμή, όπου αυτό που τραβάει το μάτι είναι η απουσία γιακά. Κάτι σαν λαιμόκοψη που όμως δεν της λείπει κάτι. Σε εκείνο το σημείο θα στέκει αγέρωχος ένας μαυρισμένος λαιμός από τα μπάνια προσφέροντας την τέλεια αντίθεση. Το όλον συνδυάζεται με λευκά αθλητικά παπούτσια με σόλα τόσο – όσο, έτσι που να μην μοιάζουν με χαμηλά μπασκετικά (βαριά κι ασήκωτα), αλλά με σπορτίβ επιλογή.

Ένα parka πάντα σώζει από τα κρύα, όπως και ένα hoddie με τις λευκές και μπλε γραμμές του να δίνουν τον τόνο.

Η δεύτερη βασική επιλογή, λιγότερο επίσημη, είναι ένα λευκό T-shirt με ευδιάκριτη και σημαίνουσα μια τσέπη στη θέση της καρδιάς. Συνδυάστε το στενό παντελόνι που φέρει δύο χρωματικούς τόνους από την ίδια παλέτα και φυσικά αθλητικά παπούτσια. Αν βάλει και λίγο κρύο το βράδυ στο νησί, κανένα πρόβλημα: ένα bomber jacket σε στιλ μαρινιέρας και λεπτομέρειες στο φερμουάρ θα σας δώσει τη λύση.

Η τρίτη επιλογή είναι ένα τετράτσεπο  parka που συνδυάζεται με ένα hoodie α λα μαρινιέρα, ή με ένα μπλε T-Shirt που φέρει το λογότυπο «gentleman» (τίποτα πιο δικό μας). Για παντελόνι μπορούμε να φορέσουμε κάτι πραγματικά άνετο, καθώς το συγκεκριμένο φέρνει κάτι από φόρμα διατηρώντας όμως τη γραμμή ενός στυλιστικά κομψού παντελονιού (σε στενή γραμμή). Τα μπλε αθλητικά παπούτσια δένουν το σύνολο και το κάνουν αεράτο και άκρως καλοκαιρινό.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop&Trade. 

 

Διαβάστε ακόμα: Λευκό τζην, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top